Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Έχω κάτι σαρακοστιανά που έμειναν από τη Κ. Δευτέρα, να τα φέρω;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Έχω κάτι σαρακοστιανά που έμειναν από τη Κ. Δευτέρα, να τα φέρω;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
![]()
Γιατι γελας ωρε? Σ αρεσε σημερα?
:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aκόμα πονάω.... θέλει προπόνηση το πράμα λέμεεεεε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Γιατι γελας ωρε? Σ αρεσε σημερα?
:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
΄Ρε τελικά το ανέβηκες το λούκι το μεγάλο εκεί που σας άφησα ?
Aκόμα πονάω.... θέλει προπόνηση το πράμα λέμεεεεε!!![]()
΄Ρε τελικά το ανέβηκες το λούκι το μεγάλο εκεί που σας άφησα ?
με τη μια!
![]()
καποιο ανεβηκα, δε θυμαμαι αν ηταν αυτο!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
με τη μια!
![]()
καποιο ανεβηκα, δε θυμαμαι αν ηταν αυτο!![]()
![]()
![]()
Ρε τελικά το ανέβηκες το λούκι το μεγάλο εκεί που σας άφησα ?
Αν το ανέβηκε λέει !!! Του ήπιε το αίμα![]()
Μήτσο μια χαρά σε βρίσκω για απροπόνητο![]()
![]()
ευχαριστώ και για το dvd![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Αν το ανέβηκε λέει !!! Του ήπιε το αίμα![]()
Μήτσο μια χαρά σε βρίσκω για απροπόνητο![]()
![]()
ευχαριστώ και για το dvd![]()
Ρε γαμώ τη δουλειά μου γαμώ... γούσταρα τρελά... και αν δεν είχα και το αγχος να προλάβω να γυρίσω θα ξαναδοκίμαζα στα δύσκολα για practice...
Αλλά το 4-12 ωράριο δεν αφήνει πολλά περιθώρια ,γιατί τα είχα ήδη φτύσει... και δε θα μπορούσα να δουλέψω με τίποτα..
Μάριε εκεί που σε έκοψα και σου σηκώθηκε το μηχανάκι ,έπρεπε να παίξει φώτο!!! Το σώσιμο ήταν όλα τα λεφτά!!!
Ύ.Γ καλά με τη ζέστη τα είδα όλα!!!![]()
Ρε γαμώ τη δουλειά μου γαμώ... γούσταρα τρελά... και αν δεν είχα και το αγχος να προλάβω να γυρίσω θα ξαναδοκίμαζα στα δύσκολα για practice...
Αλλά το 4-12 ωράριο δεν αφήνει πολλά περιθώρια ,γιατί τα είχα ήδη φτύσει... και δε θα μπορούσα να δουλέψω με τίποτα..
Μάριε εκεί που σε έκοψα και σου σηκώθηκε το μηχανάκι ,έπρεπε να παίξει φώτο!!! Το σώσιμο ήταν όλα τα λεφτά!!!
Ύ.Γ καλά με τη ζέστη τα είδα όλα!!!![]()
Δεν πειράζει ρε Zid την επόμενη φορά![]()
![]()
![]()
Αφού δεν τσακιστήκαμε μην το πείς ούτε του παπάΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Το σώσιμο ήταν όλα τα λεφτά!!!
![]()
![]()
![]()
Και δεν ειναι για γρατσουνιές ο κτμης ακόμα δεν το πήρες !!Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Αφού δεν τσακιστήκαμε μην το πείς ούτε του παπά![]()
![]()
![]()
By the way μεγειά και πάλι (πανέμορφο και με την acrap απάνω) φτού φτού να βγάλεις τις ωραιότερες βόλτες μαζί του!!!![]()
που πηγατε ρε boys??
εγω ανεβηκα κατα της 11 πιστακια κανεις. ισα ισα καθησα πηγα απο πηγη ηταν καποιοι εκει αλλα κανεις γνωστος και τελικα κατεληξα υστερα απο κανα 2 ωρο σε γνωστο πιστακι.
ασχετο αλλα δεν ειναι καλη φαση να βγαινεις μονος σου και ειδικα οταν πας να κανεις κανα 2 δυσκολα κοματια υπαρχει πολυς φοβος![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Ρε πέρασε ένας τυπάς με ένα hp2 μπροστά μας κατά τις 1 παρά .. και νομίζαμε ότι ήσουν εσύ... αλλά δεν σταμάτησε... και έφυγε...Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
που πηγατε ρε boys??
εγω ανεβηκα κατα της 11 πιστακια κανεις. ισα ισα καθησα πηγα απο πηγη ηταν καποιοι εκει αλλα κανεις γνωστος και τελικα κατεληξα υστερα απο κανα 2 ωρο σε γνωστο πιστακι.
ασχετο αλλα δεν ειναι καλη φαση να βγαινεις μονος σου και ειδικα οταν πας να κανεις κανα 2 δυσκολα κοματια υπαρχει πολυς φοβος![]()
Ρίσκο να πηγαίνεις μόνος... όσες φορές έχω πάει (σαν χεσμένος πηγαίνω)..
Ενώ με παρέα σου βγάζει μια σιγουριά... και ξέρεις ότι πάντα είναι κάποιος να βοηθήσει σε κάποια δύσκολη στιγμή...![]()
που ησουν ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε πέρασε ένας τυπάς με ένα hp2 μπροστά μας κατά τις 1 παρά .. και νομίζαμε ότι ήσουν εσύ... αλλά δεν σταμάτησε... και έφυγε...
Ρίσκο να πηγαίνεις μόνος... όσες φορές έχω πάει (σαν χεσμένος πηγαίνω)..
Ενώ με παρέα σου βγάζει μια σιγουριά... και ξέρεις ότι πάντα είναι κάποιος να βοηθήσει σε κάποια δύσκολη στιγμή...![]()
ναι αν εισαι μονος χανεις αρκετα γιατι οδηγεις συντηριτικα.
αγορασα και ενα μικρο κτημα οποιος θελει για διακοπες μου λεει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Αυτός μάλλον ήταν ο Σπανός (γι αυτό και τα νούμερα πάνω)Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε πέρασε ένας τυπάς με ένα hp2 μπροστά μας κατά τις 1 παρά .. και νομίζαμε ότι ήσουν εσύ... αλλά δεν σταμάτησε... και έφυγε...
![]()
Κατά τις 12 βρήκα το dimchios και μετά ήρθε και το υπόλοιπο team..(iatrodikasths kostasyz zubitos Marios8 και ενα παιδί με ένα atv)Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
που ησουν ?
ναι αν εισαι μονος χανεις αρκετα γιατι οδηγεις συντηριτικα.
αγορασα και ενα μικρο κτημα οποιος θελει για διακοπες μου λεει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αύριο και μεθαύριο δεν δουλεύω.. όποιος ψήνεται για βαρυμπόμπη να ρίψει pm!!!