Ξαναματέχεις pm.......Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
πως εγκαθιστάται στο mapsource και μετα στο GPS![]()
Ξαναματέχεις pm.......Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
πως εγκαθιστάται στο mapsource και μετα στο GPS![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
χάρτες βρίσκονται, μερικοί κατέβηκαν, [άλλοι είναι ακόμα καθ'δόν], μετά από μακρύ ταξίδι από Ευρώπη, Αμερική και από άλλους servers τώρα ξεκουράζονται στον σκληρό μου δίσκο
θα τα αφήσω λίγο να πάρουνε ανάσα, γιατί τα περιμένει ακόμα πολύ δουλειά,
μετά
θα τα πλάθουμε μαζί με τον Anty12 [πρέπει να αποδεχτείς Anty12, ότι έριξα και εγώ ένα προσωπικό ψάξιμο και προχώρησα, έτσι?],
θα τα ψήσουμε στους επεξεργαστές
θα τα μεταφέρουμε μέσω USB δίαυλου στα GPS
θα τα μοιράσουμε/κεράσουμε στους ενδιαφερόμενους
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
Εχεις pm!Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
χάρτες βρίσκονται, μερικοί κατέβηκαν, [άλλοι είναι ακόμα καθ'δόν], μετά από μακρύ ταξίδι από Ευρώπη, Αμερική και από άλλους servers τώρα ξεκουράζονται στον σκληρό μου δίσκο
θα τα αφήσω λίγο να πάρουνε ανάσα, γιατί τα περιμένει ακόμα πολύ δουλειά,
μετά
θα τα πλάθουμε μαζί με τον Anty12 [πρέπει να αποδεχτείς Anty12, ότι έριξα και εγώ ένα προσωπικό ψάξιμο και προχώρησα, έτσι?],
θα τα ψήσουμε στους επεξεργαστές
θα τα μεταφέρουμε μέσω USB δίαυλου στα GPS
θα τα μοιράσουμε/κεράσουμε στους ενδιαφερόμενους
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΞΩ!
Πολύ περισσότερο από εμένα......Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
[πρέπει να αποδεχτείς Anty12, ότι έριξα και εγώ ένα προσωπικό ψάξιμο και προχώρησα, έτσι?],
Δεν θα χαθείτε με τίποτα.......![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmmatis
Εχεις pm!
τι έγινε,ακόμα εδώ είστε εσείς;;;;;;;;
14 η 19/4 φευγουμε.Παιζει να μπουμε και στο Πακισταν.Θα δουμε αυτο κανονιζουμε.Κατα ταλλα ολα ετοιμα τις μερες μετραμε και δεν περνανε....Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
τι έγινε,ακόμα εδώ είστε εσείς;;;;;;;;![]()
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΞΩ!
πάντως τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...α....
εκστρατία του Μέγα Αλέξανδρου
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
Εξαρτάται από το πως εννοείς το σουβλάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
ένα τολμηρό ..... σουβλάκι Afganistan
BMWδάκηδες στη σούβλα...
... ή κομμένοι κομματάκια σε αφγανική ψησταριά, προς πώληση υπό μορφή "καλαμακίου"?
Τον εαυτό μου τον εξαιρώ...
...ελπίζοντας ότι βλέποντάς με οι Αφγανοί (με την παληά μεταχείρο Africa), θα αποκομίσουν την εικόνα που σχηματίζουν για μένα οι διάφοροι ...σοβαροφανείς γαλαζοελικοφόροι "sales account managers" των glamorous εκθέσεων BMW, πρώην πωλητές στο "Επιπλόραμα", δηλαδή την εικόνα ...ενός Ταλιμπάν!
![]()
![]()
![]()
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η περίμετρος της Γης είναι 60.000χλμ. Όταν ξεδιπλώσεις την "τολμηρή", την ισιάξεις και την τσιτώσεις, ΚΑΙ αφαιρέσεις τις θαλάσσιες εκτάσεις, έφτασες στο μισό
αν σκεφτείς ότι είναι "Η πρώτη φορά" για την παρέα αυτή και ότι θα είναι ένα πασχαλινό ταξιδάκι, δεν πάμε και άσχημα. Δηλαδή του χρόνου με την κανονική μας άδεια που θα πάμε?
Να προτείνουμε σον Νόντα γάμο στο Θιβέτ?
Και να πούμε στις γυναίκες μας, ότι παντρεύεται ένας φίλος και μας θέλει στην εκκλησία με τις μηχανές....
![]()
Χόροβατς το λένε τ΄ Αρμενάκια Κώστα, Χόροβατς.........και είναι καταπληκτικό , αν αφαιρέσεις κάτι περίεργα μαϊντανοειδή που βάζουν μέσα, και το ότι πλένουν τα σκεύη στο ποτάμι παραδίπλα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
και σασλίκ αρμενίας:![]()
![]()
![]()