Σελίδα 35 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536373839404585 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 1840

Θέμα: Κατοικιδια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Έχω κλείσει πέντε χρόνια με την Λίλι...αν και ήθελα σκύλο-φύλακα μετά από ασυνεννοησία μου έφεραν από καταφύγιο εδώ το κορίτσι που πρεπει να έχει Ολλανδικές ρίζες(Dutch Shepherd)...πιο πολύ κυνηγόσκυλο είναι παρά φύλακας(έχει φοβίες)....τρομερη ευελιξία,άλμα κα ιτελική ταχύτητα,έχει κυνηγήσει αλεπούδες/κουνάβια και ήταν στην ουρά τους(είχαμε πρόβλημα πριν μερικά χρόνια γιατί δεν φράζαμε καλά τις κοτούλες και τις χήνες στο κτήμα που είναι λίγο πιο κάτω από το σπίτι οπότε αφήναμε την Λίλι ελεύθερη για περιπολίες) ...

όλα καλά είναι μωρέ τα πλασματάκια,το καθένα έχει τα ατού του και ΟΛΑ είναι ερωτεύσιμα!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 25371_1394218465195_6863567_n.jpg‎   221649_1930702059715_7292654_n.jpg‎  

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    Έχω κλείσει πέντε χρόνια με την Λίλι...αν και ήθελα σκύλο-φύλακα μετά από ασυνεννοησία μου έφεραν από καταφύγιο εδώ το κορίτσι που πρεπει να έχει Ολλανδικές ρίζες(Dutch Shepherd)...πιο πολύ κυνηγόσκυλο είναι παρά φύλακας(έχει φοβίες)....τρομερη ευελιξία,άλμα κα ιτελική ταχύτητα,έχει κυνηγήσει αλεπούδες/κουνάβια και ήταν στην ουρά τους(είχαμε πρόβλημα πριν μερικά χρόνια γιατί δεν φράζαμε καλά τις κοτούλες και τις χήνες στο κτήμα που είναι λίγο πιο κάτω από το σπίτι οπότε αφήναμε την Λίλι ελεύθερη για περιπολίες) ...

όλα καλά είναι μωρέ τα πλασματάκια,το καθένα έχει τα ατού του και ΟΛΑ είναι ερωτεύσιμα!
    οι φοβιες ξεπερνουνται με καταλληλη συμπεριφορα και εκπαιδευση οπως και η φυλαξη γινεται με εκπαιδευση!αν θελουμε σωστο φυλακα τον εκαπιδευουμε,απλα μερικες φυλες εχουν το ενστικτο της φυλαξης και τους το βγαζουμε πιο ευκολα.απο κει και περα ειπα...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    οι φοβιες ξεπερνουνται με καταλληλη συμπεριφορα και εκπαιδευση οπως και η φυλαξη γινεται με εκπαιδευση!αν θελουμε σωστο φυλακα τον εκαπιδευουμε,απλα μερικες φυλες εχουν το ενστικτο της φυλαξης και τους το βγαζουμε πιο ευκολα.απο κει και περα ειπα...

η Λίλλι μου ήρθε ενήλικη,είχε ήδη χτίσει χαρακτήρα και είχε πολλά θέματα μιας κα ιποιος ξέρει τι είχε τραβήξει μικρό όταν ήταν αδέσποτο...της μάθαμε τα βασικά αλλά απο κει και πέρα και εκπαιδευτες που ρώτησα δε γίνεται να γίνει φύλακας ούτε να απαλλαγεί απ΄την κροτοφοβία...ρώτησα και έκανα πολλά κόλπα δε γίνεται...έχει και η αδερφη μου σκυλίτσα κροτοφοβική είναι απίστευτα εκπαιδευμένη αλλά απ΄την κροτοφοβία δεν απαλλάχτηκε ποτέ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    η Λίλλι μου ήρθε ενήλικη,είχε ήδη χτίσει χαρακτήρα και είχε πολλά θέματα μιας κα ιποιος ξέρει τι είχε τραβήξει μικρό όταν ήταν αδέσποτο...της μάθαμε τα βασικά αλλά απο κει και πέρα και εκπαιδευτες που ρώτησα δε γίνεται να γίνει φύλακας ούτε να απαλλαγεί απ΄την κροτοφοβία...ρώτησα και έκανα πολλά κόλπα δε γίνεται...έχει και η αδερφη μου σκυλίτσα κροτοφοβική είναι απίστευτα εκπαιδευμένη αλλά απ΄την κροτοφοβία δεν απαλλάχτηκε ποτέ....
    το οτι ηρθε ενηλικη και με διαμορφωμενο χαρακτηρα δεν αποτελει κανενα προβλημα!δεν εχεις ακουςει την φραςη ´γερικο σκυλι νεα κολπα?´η σωστη εκπαιδευση φυλαξης και οχι βασικης υπακοης ετσι και αλλιως προυποθετει ενηλικο σκυλο.τωρα το οτι ειναι κροτοφοβικη και παλι ειναι ασχετο με την φυλαξη!δηλαδη θα μπει ο κλεφτης και θα ριχνει πυροτεχνιματα η πυροβολισμους?μαλλον στα αθορυβα θα γινουν ολα!αφου ρωτησες εκπαιδευτες παω πασο αλλα και παλι και εκει υπαρχουν ασχετοι και ανικανοι.
    δεν σου λεω οτι ειναι θα ηταν ευκολα αλλα γινεται.και φυλαξη απο φυλαξη διαφερει αλλα και ενα κανις μπορει να μαθει τη φυλαξη.οπως σου ειπα ομως μερικα σκυλια το εχουν μεσα τους και τους το βγαζεις πιο ευκολα...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Και μενα κροτοφοβικος ειναι ο χεσας!!
    Μικρος μεχρι 8 μηνων δεν ηταν. Πηγαμε μια μερα στο βουνο και επεσε ενας κεραυνος στα 50 μετρα απο εμας. Χεστηκε πανω του και του εμεινε απο τοτε του καημενου.
    Και 'γω ψιλοσαστισα. Σαν να εφαγα flashbang ηταν. Και το μπαμ πιο βαρυ και δυνατο. Και δεν ειχε δωσει σημαδια ο καιρος μεχρι εκεινη τη στιγμη. Απλα ειχε χαμηλα συννεφα.
    MADE IN JAPAN 日本製

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    κι εμενα η μια ειναι κροτοφοβικη.και οσο μεγαλωνει δυστυχως γινεται χειροτερο σε σημειο που οταν εχει καταιγιδες κλπ,τις δινουμε μισο ηρεμιστικο.
    αποτι εχω αντιληφθει,ειναι πολλα σκυλια κροτοφοβικα,για διαφορους λογους,αλλα σιγουρα μεγαλυτερο ποσοστο αποτι παλιοτερα..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

παιδια να προσεχετε πολυ ανασταση και πρωτοχρονια!αν τα εχετε εξω σε μπαλκονια πολλες φορες απο το φοβο τους πηδανε κατω και εξαφανιζονται!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Εμενα παντως μολις ακουσει κροτιδες κεραυνους μπουμπουνιτα και γενικοτερα τετοιου τυπου ηχους αρχιζει τα γαβαγουβα και δεν σταματαει με τιποτα..!!!
    Ισχυει παντως αν παρουν φοβο απο μικρα τελος μετα δεν το ξεπερνανε..Ο παππους μου ειχε ενα μικρο σκυλακι και ο θειος μου οταν ηταν μικρος του ειχε ριξει μια κροτιδα κοντα του και απο τοτε παει εφτασε 18 χρονων το σκυλι και μια ζωη τα κανε πανω του μολις ακουγε μπαμ μπουμ κριμα..

Πίτερ ΒΜΒε Ράιντερ , ασχολήσαι με την εκπαίδευση ?

Σε ρωτάω γιατί λες κάτι για τη φύλαξη και πως φτιάχνεται με εκπ/ση . Πιστεύεις πως όλα τα σκυλιά κάνουν για φύλακες (ενοώ αυτά των φυλών που έχουν τα ένστυκτα)

Ξέρω σκυλί που ασχολήθηκε μαζί του εκπ/της και δεν τα κατάφερε ούτε να δαγκωσει το παραμικρό παιχνίδι ...Μέχρι που πήγαμε τη δικιά μου που δάγκωνε μπας και τη δει και δαγκώσει και αυτός .

Τότε μου είπε πως δεν κάνουν όλα για φύλακες . Μερικά το έχουν και άλλα δεν θα το αποκτήσουν ποτέ ....Εμένα 2,5 μηνων , όρμηξε στον ταχυδρόμο και μέχρι και σήμερα σε ακτίνα 30 μέτρων δεν αφήνει να περάσει ούτε κουνούπι .

Με τους κρότους δεν γουστάρει καθόλου . Ξεκινάει και γαυγίζει ...Την ενοχλούν πολύ , δεν θέλει . Σαν του Καραβίδα .

Η Λίλη τα σπάει . Πρέπει να εχει μίξη από Ολλανδικό ποιμενικό και κυνηγοσκυλο .

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Δεν υπαρχει σκυλι που να μην εχει κροτοφοβια!! Ολα ανεξαιρετως...απο τσιουαουα μεχρι κ αρκουδια στυλ ελληνικους ποιμενικους κ αλλα κτηνη που τα βλεπεις κ λες παναγια μου!!
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Δεν υπαρχει σκυλι που να μην εχει κροτοφοβια!! Ολα ανεξαιρετως...απο τσιουαουα μεχρι κ αρκουδια στυλ ελληνικους ποιμενικους κ αλλα κτηνη που τα βλεπεις κ λες παναγια μου!!
    Ρόζα ... Τρελαίνεται για μπαλωτιές ... Όταν ακούσει τρέχει να βρει που είναι το θήραμα και να το φέρει ..Προσπάθησα και με τη Λάρα , αλλά στη 1η , στράβωσε , άρχισε να γαυγίζει και πήγε σπίτι μόνη της (ήμασταν κοντά)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20131207_133839_1.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	101,3 KB 
ID:	322052

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Τα κηνυγοσκυλα μεγαλωνουν τελειως διαφορετικα απο την πλειονοτητα των υπολοιπων σκυλιων.
    Τουλαχιστον απο αυτα που εχω δει στο χωριο μου απο κυνηγους. Ας το παιρνα κουταβι 40ημερων αθηνα κ να μην ειχε
    μυηθει οπως ολα κ μετα θα σου λεγα τι θα εκανε με τους κεραυνους! Αποψη μου βεβαια κ κανα 2 πραγματα που μου χε πει ο κτηνιατρος
    οταν ρωταγα να μαθω τι επαιζε με την δικια μου οταν ανακαλυπτα τις φοβιες της οταν εβρεχε δυνατα με κεραυνους
    κ ειδικα το πασχα...
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    ο δικος μου στα παπαρια του ΟΛΑ! ναι μεν ειναι κυνηγοσκυλο απο τη φυση τους αλλα μεχρι να κυνηγησει και να μαθει και παλι δεν τον ενοιαζε τιποτα!ουτε πυροβολισμοι ουτε πυροτεχνηματα ουτε κεραυνοι!απο κουταβι ετσι!τυχερος ημουν και σε αυτο με τον σκυλακο μου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Όσο μεγαλώνουν αποκτούν και φοβίες να το ξέρετε. Σκύλοι που δε μάσαγαν μπροστά σε τίποτα στα γεράματα να φοβούνται και τον ήχο της πόρτας. Να τα απολαμβάνετε όσο μπορείτε, ακόμα και αυτά που τώρα σας ενοχλούν, κάποτε θα σας λείψουν ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Όσο μεγαλώνουν αποκτούν και φοβίες να το ξέρετε. Σκύλοι που δε μάσαγαν μπροστά σε τίποτα στα γεράματα να φοβούνται και τον ήχο της πόρτας. Να τα απολαμβάνετε όσο μπορείτε, ακόμα και αυτά που τώρα σας ενοχλούν, κάποτε θα σας λείψουν ...
    Αδερφε φοβιες και ανασφαλιες ναι,πιθανον να αποκτησουν μεγαλωνοντας αλλα εμεις φταιμε με λαθος χειρισμους μας και λαθος αντιμετωπιση διαφορων σημαδιων που θα μας δειξει ο σκυλος μας.σιγουρα θελει και εμπειρια,γνωση και ενδιαφερον απο μας να αντιληφθουμε τα σημαδια και να αντιμετωπισουμε με τον καταλληλο τροπο!
    Στα υπολοιπα συμφωνω...

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF