Σελίδα 35 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536373839404585135 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    και για αντίδραση ο πράσινος φίλος πήγε και γράφτηκε στην ΠΕΚ του επίσης φτωχού πλην τίμιου και ρομαντικου Βγενόπουλου

που φυσικά είναι ένα τίποτα αλλα ο φίλος βάζελος τόσα χρόνια αυτό ξέρει αυτό εμπιστεύεται
    καλα κοιτα προβατο, αμα χρειαστει να ξανακατεβεις για να σωσεις κανα λαμογιο - σωτηρα του γαυρου, να εισαι στις επαλξεις...στα χαρακωματα...

Για το γεγονος οτι πεντε μισθοφοροι - πληρωμενοι δολοφονοι ηταν υπαλληλοι της ΠΑΕ θα παρει θεση ο εθνικος προδοτης σας;

Μηπως αν κανουν πως τον πειραζουν θα κατεβειτε στο πασαλιμανι να δΙαδηλωσετε;

αντε παλικαρι να περασεις περιοδευων στο γαυρο....σε χρειαζονται

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Για το γεγονος οτι πεντε μισθοφοροι - πληρωμενοι δολοφονοι ηταν υπαλληλοι της ΠΑΕ θα παρει θεση ο εθνικος προδοτης σας;

Μηπως αν κανουν πως τον πειραζουν θα κατεβειτε στο πασαλιμανι να δΙαδηλωσετε;

αντε παλικαρι να περασεις περιοδευων στο γαυρο....σε χρειαζονται
    ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟΝ ΟΦΗ!!

ΞΕΡΕΙΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ

ΞΕΡΕΙΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!!!

Nά καί μιά φορά πού έχεις δίκαιο..........ώς προς τό πρώτο μέρος
    μή παίρνεις θάρρος.......
    Τώρα γιά τό Λονδίνο τί να πώ..........
    Δέν παίζουμε εκείνα τά 30 ευρώ πού σού χρωστάω στό πάτσι.....??
    1 εγώ.........
    Χ-2 εσύ............

άμα θές καί γκόλ αβάντσο έχω .............αλλά κατεβάζω τήν προσφορά........
    κάθε γκόλ 10 ευρώ.........
    Στό 2-0 20 ευρώ.........
    στά 3-0 10 ευρώ.........
    στά 4-0 5 ευρώ.............!!!!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ..........ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.......
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ............
    ΣΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ

ναι, ναι στις μ@λ@κιες που γραφουμε, πρωτοι ειμαστε ολοι....

το θεμα ειναι πολυ πιο σοβαρο απο οσο νομιζεις.

και φυσικα τα ιδια θα ελεγε σε περιπτωση που στην θεση των γαυρων μισθοφορων βρικοντουσαν Παναθηναϊκοι, ΑΕΚτζηδες κτλ-κτλ

stratocaster

αν μου εξηγήσεις τον λόγο που πρέπει να το κάνει θα σου πω!!!

να σου πω ...αν λέμε αν...κάνει μεγάλο σεισμό λέμε τώρα με καταστροφές μήπως πρέπει να βγει και τότε να μιλήσει?
    μαλακια που δεν βγήκε μετα τις φωτιές τον Αύγουστο...

αν ναι σου έχω και ένα νεο....δεν κυβερνάει ο κόκκαλης...στο λέω όσο πιο μαλακά μπορώ...μην πάθεις κ τίποτα απο το σοκ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    stratocaster
    εχεις δικιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    αν μου εξηγήσεις τον λόγο που πρέπει να το κάνει θα σου πω!!!

να σου πω ...αν λέμε αν...κάνει μεγάλο σεισμό λέμε τώρα με καταστροφές μήπως πρέπει να βγει και τότε να μιλήσει?
    μαλακια που δεν βγήκε μετα τις φωτιές τον Αύγουστο...

αν ναι σου έχω και ένα νεο....δεν κυβερνάει ο κόκκαλης...στο λέω όσο πιο μαλακά μπορώ...μην πάθεις κ τίποτα απο το σοκ

ενταξει δεν υπαρχει λογος....

απλα μωρε καποιοι υπαλληλοι της ΠΑΕ τυγχανει να εχουν λαβει μερος σε οργανωμενα επεισοδια οπου δολοφονηθηκε ενας ανθρωπος....και τι εγινε; το πρωταθλημα να παρουμε μωρε... :a31:

ενταξει δεν υπαρχει λογος....

απλα μωρε καποιοι υπαλληλοι της ΠΑΕ τυγχανει να εχουν λαβει μερος σε οργανωμενα επεισοδια οπου δολοφονηθηκε ενας ανθρωπος....και τι εγινε; το πρωταθλημα να παρουμε μωρε... :a31:
    κανένας δε λέει αυτό ρε hymador και μακάρι να σαπίσουν στη φυλακή τα αποβράσματα που λέρωσαν με αίμα τα χέρια τους.

πες πως είχες ιδιοκτησία μια εταιρία και ενας από τους υπαλλήλους σου σκότωνε έναν άνθρωπο, νομικά σε τι ευθύνεσαι εσύ? σε τίποτα

άρα τι θα ήθελες εσύ να γίνει εκτός από το να καταδικαστούν αυτοί οι άνθρωποι εξήγησε μου γιατί ειλικρινά δεν έχω καταλάβει

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    κανένας δε λέει αυτό ρε hymador και μακάρι να σαπίσουν στη φυλακή τα αποβράσματα που λέρωσαν με αίμα τα χέρια τους.

πες πως είχες ιδιοκτησία μια εταιρία και ενας από τους υπαλλήλους σου σκότωνε έναν άνθρωπο, νομικά σε τι ευθύνεσαι εσύ? σε τίποτα

άρα τι θα ήθελες εσύ να γίνει εκτός από το να καταδικαστούν αυτοί οι άνθρωποι εξήγησε μου γιατί ειλικρινά δεν έχω καταλάβει

Ρε σεις εχεις μια ΠΑΕ και εισαι εργοδοτης σε καποιους υπανθρωπους....

Δεν ξερεις ποιοι δουλευουν στην εταιρεια σου;

δεν μιλαμε να εχεις σουβλατζιδικο και ο ενας ψηστης να δολοφονησει την αρραβωνιαστικα του επιεδη την επιασε να πηδιετε με αλλον!!!

Μιλαμε οτι στην εταιρεια σου (ΠΑΕ), εργαζονται καποιοι ανθρωποι που μετειχαν σε επεισοδια μεταξυ οπαδων

αποδοση ευθυνων;; δεν υπαρχουν για τον Κοκκαλη και καλως δεν αποδιδονται στον εργοδοτη... νομικα ο Κοκκαλης δε εμπιπτει σε καποιο παραπτωμα, κακουρημα, η πλημελημα, συμφωνω με αυτο...

Αλλα υποτιθεται οτι ολοι προσπαθουν για την εξυγιανση του ποδοσφαιρου τουλαχιστον σε οτι αφορα στην βια.

Και εσυ εχεις προσλαβει στους κολπους της ΠΑΕ υπαλληλους που προαγουν το ευγενες αθλημα τις βιας...

μην νομιζετε οτι μιλαμε για καθαριστες και επιστατες....το ενα απο τα καλοπαιδα ηταν μεχρι προτινως ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.!!!!!

Για να μην παρεξηγηθω...υπανθρωποι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες...απλα αλλες διοικησεις εχουν διαλυσει (αναγκαστικα) οργανωμενους οπαδους που μπορουσαν να εκθεσουν τον συλλογο ποικιλοτροπως...

δεν λεω να τιμωρηθει ο Κοκκαλης...εδω εκανε αλλα και αλλα και του κλασανε τα @@...αλλα να βγει και να πει εστω μια μ@λ@κι@ για τους τυπους....

η σιωπη ειναι συνενοχη λενε...

Ερωτηση...

Οι υπαλληλοι της ΠΑΕ που πηραν μερος στα επεισοδια και στην δολοφονια,οπως ισχυριζεται ο δικαστικος,βρηκαν την δουλεια μεσω αγγελιας?Κατα τυχη?

Δεν τους ξερανε δηλαδη στην ΠΑΕ οταν τους προσλαβανε....Κατα τυχη ηταν Ολυμπιακοι και οργανωμενοι χουλιγκαν....Και οταν λεμε υπαλληλοι γενικα και αοριστα τι εννοουμε?Τι δουλεια κανανε στην ΠΑΕ?Πως τους εχουν δηλωμενους στο ΙΚΑ?

Λογιστες?Διοικητικοι υπαλληλοι?Διευθυντες?Πωλητες εμφανισεων?Εξωτερικοι?

:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Nά καί μιά φορά πού έχεις δίκαιο..........ώς προς τό πρώτο μέρος
    μή παίρνεις θάρρος.......
    Τώρα γιά τό Λονδίνο τί να πώ..........
    Δέν παίζουμε εκείνα τά 30 ευρώ πού σού χρωστάω στό πάτσι.....??
    1 εγώ.........
    Χ-2 εσύ............

άμα θές καί γκόλ αβάντσο έχω .............αλλά κατεβάζω τήν προσφορά........
    κάθε γκόλ 10 ευρώ.........
    Στό 2-0 20 ευρώ.........
    στά 3-0 10 ευρώ.........
    στά 4-0 5 ευρώ.............!!!!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ..........ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.......
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ............
    ΣΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΑΒΑΝΤΣΟ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ερωτηση...

Οι υπαλληλοι της ΠΑΕ που πηραν μερος στα επεισοδια και στην δολοφονια,οπως ισχυριζεται ο δικαστικος,βρηκαν την δουλεια μεσω αγγελιας?Κατα τυχη?

Δεν τους ξερανε δηλαδη στην ΠΑΕ οταν τους προσλαβανε....Κατα τυχη ηταν Ολυμπιακοι και οργανωμενοι χουλιγκαν....Και οταν λεμε υπαλληλοι γενικα και αοριστα τι εννοουμε?Τι δουλεια κανανε στην ΠΑΕ?Πως τους εχουν δηλωμενους στο ΙΚΑ?

Λογιστες?Διοικητικοι υπαλληλοι?Διευθυντες?Πωλητες εμφανισεων?Εξωτερικοι?

:wacko:

courrier....αφου με παπια δεν ηταν.....???

Ρε σεις εχεις μια ΠΑΕ και εισαι εργοδοτης σε καποιους υπανθρωπους....

Δεν ξερεις ποιοι δουλευουν στην εταιρεια σου;

δεν μιλαμε να εχεις σουβλατζιδικο και ο ενας ψηστης να δολοφονησει την αρραβωνιαστικα του επιεδη την επιασε να πηδιετε με αλλον!!!

Μιλαμε οτι στην εταιρεια σου (ΠΑΕ), εργαζονται καποιοι ανθρωποι που μετειχαν σε επεισοδια μεταξυ οπαδων

αποδοση ευθυνων;; δεν υπαρχουν για τον Κοκκαλη και καλως δεν αποδιδονται στον εργοδοτη... νομικα ο Κοκκαλης δε εμπιπτει σε καποιο παραπτωμα, κακουρημα, η πλημελημα, συμφωνω με αυτο...

Αλλα υποτιθεται οτι ολοι προσπαθουν για την εξυγιανση του ποδοσφαιρου τουλαχιστον σε οτι αφορα στην βια.

Και εσυ εχεις προσλαβει στους κολπους της ΠΑΕ υπαλληλους που προαγουν το ευγενες αθλημα τις βιας...

μην νομιζετε οτι μιλαμε για καθαριστες και επιστατες....το ενα απο τα καλοπαιδα ηταν μεχρι προτινως ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.!!!!!

Για να μην παρεξηγηθω...υπανθρωποι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες...απλα αλλες διοικησεις εχουν διαλυσει (αναγκαστικα) οργανωμενους οπαδους που μπορουσαν να εκθεσουν τον συλλογο ποικιλοτροπως...

δεν λεω να τιμωρηθει ο Κοκκαλης...εδω εκανε αλλα και αλλα και του κλασανε τα @@...αλλα να βγει και να πει εστω μια μ@λ@κι@ για τους τυπους....

η σιωπη ειναι συνενοχη λενε...
    ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΡΙΑΛΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΙΟ Η ΠΑΕ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ !!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ!!

ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΣΕΛΣΙ!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38