Σελίδα 35 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536373839404585135 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Σήμερα έκανα κι εγώ το πρώτο μου τεστ ραϊντ της μηχανής εδώ στη Χίο.
    Καταρχήν να πω ότι ο αγοραστής είναι ένας φίλος μου 1.65 ύψος.Το μηχανάκι το έχουν χαμηλώσει με πατέντα στην επίσημη αντιπροσωπεία της YAMAHA με πατέντα και έτσι εγώ που έχω ύψος 1.75 πάτησα κάτω όταν το οδήγησα όπως πατάω στο ΤΡΑΝΣ650 που έχω!Μου είπαν ότι αφαίρεσαν δύο λαμάκια και έβαλαν δύο άλλα, αλλά δεν πολυκατάλαβα τί έκαναν ακριβώς για να σας το περιγράψω σωστά...
    Οδηγικά να αναφέρω ότι το οδήγησα αμέσως μετα από πολύωρη οδήγηση ΤΑ650.Λοιπόν ΔΕΝ περίμενα ποτέ ότι ένας μονοκύλινδρος κινητήρας θα έφτανε τόσο κοντά σε απόδοση έναν δικύλινδρο...!Πάντα ήμουν με μια ταχύτητα μείον στο κιβώτιο αλλά το μηχανάκι δεν βαρυγκομούσε ακόμα κι όταν προσπάθούσα να το οδήγήσω όπως οδηγώ το ΤΑ δηλαδή με μια ταχύτητα συν.Τραβούσε σχεδόν σαν δικύλινδρος!Απίστευτη λειτουργία!Είπα όμως σχεδόν σαν γιατί ΔΕΝ είναι δικύλινδρος...Αλλαγή πορίας έκανε για πλάκα!!!Τόσο εύκολα που έχω την εντύπωση ότι κάτι cbf 600 με μια καλή αναβάθμηση θα τα έχω για πλάκα...
    Το κιβώτιο ήταν τόσο μαλακό που δεν κατέβαλα καμία προσπάθεια για να αλλάξω σχέση!Τόσο μαλακό δεν το περίμενα!!!Απο πλευράς κάλυψης αέρα είχα την ίδια κάλυψη με του ΤΑ που του έχω βάλει την μεσαία ζελατίνα της καπα κι όχι την ψηλή.Πολύ καλή κάλυψη και δεν το περίμενα!
    Στο δρόμο είναι σταθερό σα βράχος.Τόσο όσο και το ΤΑ!Καταπίνει ανωμαλίες όπως το ΤΑ ή και καλύτερα...Ο κινητήρας του έιναι ζωντανός από την ώρα που θα βάλεις πρώτη και θα φύγεις!Άλλαξα όλες τις σχέσεις στις 3.000 στροφές με μεγιστη ταχύτητα αν δεν κάνω λάθος τα 82 χλμ και δεν σκόρτσαρε ο κινητήρας πουθενά!Ηλειτουργία του με εντυπωσίασε!Είναι απόλυτα γραμμική!Ο φιλος μου έχει χτ660r και το πρώτο πράγμα που μου είχε πει πριν το οδηγήσει έχοντας κάνει βόλτα το ΤΑ μου ήταν να ξεχάσω τη ροπή του ΤΑ γιατί το ΤΕΝΕΡΕ είναι μονοκύλινδρο....Όταν οδήγησε το ΤΕΝΕΡΕ έπαθε πλάκα (όπως κι εγώ μετά) από τον τρόπο απόδοσης της ροπής!Στα πλαίσια της μονοκύλινδρης λειτουργίας του αποκρινόταν σχεδόν όπως το ΤΑ!Το ωραίο είναι ότι συνήθησα τόσο γρήγορα και τόσο όμορφα πάνω στο μηχανάκι αυτό πού όταν ανέβηκα πάνω στο ΤΑ και πήγα να ξεκινήσω νόμιζα ότι προσπαθούσα να φύγω με δευτέρα...!
    Α!Τα φρένα του είναι τόσο καλά που και αυτά με εντυπωσίασαν.Η θέση οδήγησης φέρνει το σώμα πιο μπροστά από ότι το ΤΑ650 και λόγο σκαλοπατιού δε μπορείς να τοποθετήσεις το σώμα λίγο πιο πίσω (ισώς βέβαια να φταίει και το ότι οδηγώντας ένα μηχανάκι από το 2002 έχω συνηθήσει πάνω σε αυτό...).
    Από ποιότητα...Ξεχάστε τα BMW...Τόσο κάλη μιλάμε...
    Αν τελικά αποφασίσω να το πάρω (γιατί έφαγα κόλλημα με το μηχανάκι...) θα κάνω τα εξής πράγματα:
    Θα βάλω χούφτες touring της accerbis για καλύτερη προστασία των χεριών από τον αέρα και το κρύο.
    Φίλτρο Κ&Ν και εξάτμηση arrow.Ίσως και power and commander...
    Aν δεν κυκλοφορήσουν στην αγορά μπορεί να φτιάξω κάγκελα για να προσαρμόζονται πάνω τα σαμάρια της colori που έχω.
    Θα προσαρμώσω το magellan explorist 500 που έχω πάνω στο μηχανάκι.
    ΘΑ ΠΛΗΘΩ ΘΑ ΝΤΥΘΩ ΘΑ ΧΤΕΝΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΑ ΓΑΜΠΡΟΣ!!! :smilea: :rotflmao:

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Φήμες αναφέρουν ότι έχει ήδη κατασκευαστεί το προτότυπο, βασισμένο σε κινητήρα TDM 950.Δοκιμάζεται κάπου στην Ιταλία (θερμά κλίματα), με μυστικότητα , και φθινόπωρο θα δοκιμαστεί στην Σουηδία (ψυχρά κλίματα).
    Αν προλάβουν θα την παρουσιάζουν στις μεγάλες εκθέσεις στο Μιλάνο και στο Παρίσι.Οπότε στους δρόμους από την Άνοιξη...(λέμε τώρα....... )
    ΝΑΙ! Στα 1200 κυβικά και θα χτυπάει στο ψαχνό τα ktm, bmw και guzzi...To μοντέλο είναι ήδη έτοιμο και κάνει εξαντλητικές δοκιμές!Θα παρουσιαστεί του χρόνου (ανάλογα βέβαια και με τις ορέξεις του τμήματος μάρκετινγκ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ...).

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Φήμες αναφέρουν ότι έχει ήδη κατασκευαστεί το προτότυπο, βασισμένο σε κινητήρα TDM 950.Δοκιμάζεται κάπου στην Ιταλία (θερμά κλίματα), με μυστικότητα , και φθινόπωρο θα δοκιμαστεί στην Σουηδία (ψυχρά κλίματα).
    Αν προλάβουν θα την παρουσιάζουν στις μεγάλες εκθέσεις στο Μιλάνο και στο Παρίσι.Οπότε στους δρόμους από την Άνοιξη...(λέμε τώρα....... )
    Και αν ακολουθησουν την ιδια διαδικασια με το τενερε και τις επακολουθες καθυστερησεις....παει για ανοιξη του 2010 :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Πρώτο service 1000 Χλμ
    Αλλαγή λαδιών , φίλτρου, έλεγχος-λίπανση αλυσίδας, γενικός έλεγχος-συσφίξεις.
    Κόστος 50 Ε.

Στράτο έλεγξε αν οι φυσαρμόνικες στις μπροστινές αναρτήσεις, έχουν τις τρύπες προς τα πίσω.Αλλιώς θα γεμίζουν σκόνη...
    Eνταξει οι τρυπουλιτσες.

Αερα στα λαστιχα ποσο βαζεις??

Τι λαδια σου βαλανε??

Απο εξτρα ειχες κανενα νεοτερο??
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Eνταξει οι τρυπουλιτσες.

Αερα στα λαστιχα ποσο βαζεις??

Τι λαδια σου βαλανε??

Απο εξτρα ειχες κανενα νεοτερο??
    Άμα σου πω ότι δεν ασχολήθηκα ακόμη με τον αέρα και τα λάδια....

Έξτρα έβαλα σήμερα κεντρικό και ποδιά. Περιμένω τα κάγκελα (παρόλο που τα παρήγγειλα μαζί με κεντρικό και ποδιά) και ακόμη τις χούφτες και το προστατευτικό του προβολέα.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Άμα σου πω ότι δεν ασχολήθηκα ακόμη με τον αέρα και τα λάδια....

Έξτρα έβαλα σήμερα κεντρικό και ποδιά. Περιμένω τα κάγκελα (παρόλο που τα παρήγγειλα μαζί με κεντρικό και ποδιά) και ακόμη τις χούφτες και το προστατευτικό του προβολέα.
    Μεγιες, μεγιες, καλοριζικα.

Τωρα θα τους παρω κι εγω τηλεφωνο να δω τι γινεται με τα δικα μου

Μου ειπανε οτι η ειχε η εχει απεργεια το τελωνειο...

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο.

Μονο το τανκ παντ εχει ερθει για μενα.

Αυτο λες να ειναι εγχωριο???

Τες πα ελπιζω μεχρι να κανω κι εγω το σερβις (730 χλμ εχω κανει) να εχουν ερθει για να μην τρεχω δυο φορες.

Πιέσεις ελαστικών (from the manual).

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sized_maxload.jpg 
Προβολές:	392 
Μέγεθος:	98,9 KB 
ID:	137283

Και επειδή πολλά γράφτηκαν για το βάρος της (from the manual)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sized_basicweight.jpg 
Προβολές:	390 
Μέγεθος:	98,5 KB 
ID:	137284

Τιμές Tenere στην ευρώπη

Ισπανία: 6.799 ευρώ
    Ιταλία: 6.995 ευρώ :smilea:
    Γερμανία: 6.995 ευρώ :smilea:
    Γαλλία: 6.999 ευρώ :smilea:
    Ελλάδα: 7.490 ευρώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoteng
    Τιμές Tenere στην ευρώπη

Ισπανία: 6.799 ευρώ
    Ιταλία: 6.995 ευρώ :smilea:
    Γερμανία: 6.995 ευρώ :smilea:
    Γαλλία: 6.999 ευρώ :smilea:
    Ελλάδα: 7.490 ευρώ
    Ετσι ειμαστε εμεις...

Τα εχουμε και το δειχνουμε... :a31: :a31:

Να και τα πρώτα καλούδια από τους μακαρονάδες.....
    Τι σαι συ βρε αδερφακι μου,μην σου πουμε κατι και αμεσως να το ψαξεις...σωστοοοοςςς

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Τι σαι συ βρε αδερφακι μου,μην σου πουμε κατι και αμεσως να το ψαξεις...σωστοοοοςςς
    To serve and protect......

Αλήθεια πόσοι ευτυχείς κάτοχοι είμαστε

Για να μετρηθούμε λίγο να δούμε άμα βγάζουμε καμιά ομαδική παραγγελία

1.peskandritsos
    2.Anty ο δωδέκατος
    3.gliout
    4.Varaderokav11
    5.taksidiotis25
    6.jpk chios
    7.ggs

and counting

Ας αναφέρουν και αυτοί που θα την αποκτήσουν σύντομα...

Λοιπον συναδελφοι καταναλωση ΧΤΖ:Μετα απο 355 χιλιομετρα στο δευτερο γεμισμα,(γιατι στο πρωτο δεν μετρησα λιτρα)φουλαρα το εργαλειο με δεκατρια λιτρα βενζινη,δηλαδη ειχε ακομη μεσα 9 λιτρα.

Πραγμα που σημαινει 3,66l/100χλμ????

Ειναι δυνατο??

Ενταξει το οδηγαω πολυ συντηρητικα λογω στρωσιματος αλλα τοσο λιγο??

Δηλαδη αν υσχιει αυτο μιλαμε για 600 χλμ αυτονομια

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3