Πότε πήγε σε γυμναστήριο ο Ιdi?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ε όχι δα!![]()
Πότε πήγε σε γυμναστήριο ο Ιdi?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ε όχι δα!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΑΜΑΝ! προειδοποίησε πρώτα ρε κοπέλι !!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μα ΕΓΩ, φυσικά...
Γιατί, μπορεί και να είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι όταν μια γυναίκα βρίζει σαν νταλικιέρης εξαφανίζει κάθετι θηλυκό από πάνω της...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μην αιθανεσαι μονος...εχεις παρεα...![]()
Μεγαλυτερη απ'οσο νομιζεις...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
εμενα προσωπικα με φτιαχνει τρελλα το "ξερω γω" που λενε 10 φορες στην ιδια προταση τα πιπινακια...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κύριοι,
Αν η γυναίκα δεν λεει την λέξη "μαλάκα" σε κάθε πρόταση, τι σοι θηλυκότητα να έχει;
![]()
κανω τουμπες λεμε...ειδικα αν συνοδευεται απο μπεμπεκοφατσα και τονιζονται τα ξ...
.![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Εσύ το γύρισες στο σοβαρό....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εμενα προσωπικα με φτιαχνει τρελλα το "ξερω γω" που λενε 10 φορες στην ιδια προταση τα πιπινακια...
κανω τουμπες λεμε...ειδικα αν συνοδευεται απο μπεμπεκοφατσα και τονιζονται τα ξ...
.![]()
![]()
Ε ΟΧΙ !!! αυτο παει πολυΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ε όχι δα!
Οπότε για να σοβαρευτούμε,Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ το γύρισες στο σοβαρό....
![]()
αν η γκόμενα δεν έχει τριχες παντου, δεν καβαλάει τουλάχιστον μηχανή με +70 άλογα, δεν φτύνει και δεν μιλάει σαν νταλικιέρης δεν αξίζει να την υπολογίζουμε....
Αν είναι και άπλυτη, φοράει γαλότσες και μυρίζει τυρί, είναι το κορίτσι των ονείρων μας....
Ti se kanei na pisteveis oti h KATHE GYNAIKA ekei ekso noiazete pos thn vlepete re magkes?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μα ΕΓΩ, φυσικά...
Γιατί, μπορεί και να είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι όταν μια γυναίκα βρίζει σαν νταλικιέρης εξαφανίζει κάθετι θηλυκό από πάνω της...![]()
ti se kanei na pisteveis oti OLOI eseis poy kritikarete kai lete ta diafora eiste oi brand pittides ths ellados ? eleos leme poia...thylikotita kai mhxanes my ass.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από NAYAGOS
η φιλη μου εργαζεται (η αληθεια ειναι πως με τα λεφτα που παιρνει σε 2 χρονια θα παρει μηχανη) αλλα το βασικο της προβλημα ειναι οι επικοι καυγαδες που θα γινονται στο σπιτι
Ενας χαμός γινότανε και στο δικό μου σπίτι. Όταν ακούγανε για μηχανή γύρναγε ο εγκέφαλος τους...Τελικά τα παράτησα αλλά πάντα μου άρεσαν. Μετά από 20 χρόνια άλλαξαν οι περιστάσεις, έμαθα και οδηγώ και εγώ. Το μετάνιωσα που τους άκουσα και έχασα όλα αυτά τα χρόνια. Και τι γυρνάνε και μου λένε σε μια φάση; Α! θα μάθω και εγώ!! Τι να πεις τώρα.... Εγώ φταίω που τους είχα ακούσει, το ομολογώ!!
Δεν υπάρχει αγριότερο θηρίο από τον άνθρωπο, που κατέχει δύναμη ίση με το πάθος του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Ti se kanei na pisteveis oti h KATHE GYNAIKA ekei ekso noiazete pos thn vlepete re magkes?
ti se kanei na pisteveis oti OLOI eseis poy kritikarete kai lete ta diafora eiste oi brand pittides ths ellados ? eleos leme poia...thylikotita kai mhxanes my ass.
δεν μας ενδιαφέρει η κάθε γυναίκα.... αν μας ενδιέφερε η ΚΑΘΕ γυναικα βράσε όρυζα...
και δεν περνάνε τους εαυτούς τους για μπραντ πιτ..... απλά, λένε την γνώμη τους....
Κι ο idi πήρε διαρκείας στο Καραϊσκάκι να ούμε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Niko , shmera phge kapoios na me skotosei. Den hksera anti na toy rikso ekatomyria kanthlia na toy milhso kai glykoylika....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δεν μας ενδιαφέρει η κάθε γυναίκα.... αν μας ενδιέφερε η ΚΑΘΕ γυναικα βράσε όρυζα...
και δεν περνάνε τους εαυτούς τους για μπραντ πιτ..... απλά, λένε την γνώμη τους....
Κι ο idi πήρε διαρκείας στο Καραϊσκάκι να ούμε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Exo pesei kai exo ponesei sthn asfalto.
Nomizeis oti me noiazei an me pernaei kapoios gia thyliko h oxi pano sth mhxanh?????
E STA @@ MOY
ys: mpa de vazei myalo
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
μπραντ πίτις(ο):ουσ.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Ti se kanei na pisteveis oti h KATHE GYNAIKA ekei ekso noiazete pos thn vlepete re magkes?
ο νεοέλληνας(βλ.λ.) ζεν πρεμιέ που έχει μια α ιδέα για τον εαυτό του ωσάν άλλος Ναρκισσος.ενίοτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ειρωνικά με το δεύτερο συνθετικό της λέξης από το αγγλικό pity.
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
.....
E STA @@ MOY
.....
Αν ξυρίζεσαι, ΟΚ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν ξυρίζεσαι, ΟΚ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
e nai~!Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μπραντ πίτις(ο):ουσ.
ο νεοέλληνας(βλ.λ.) ζεν πρεμιέ που έχει μια α ιδέα για τον εαυτό του ωσάν άλλος Ναρκισσος.ενίοτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ειρωνικά με το δεύτερο συνθετικό της λέξης από το αγγλικό ουσιαστικό pity.