Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τον βλέπω να την χάνει την εξουσιοδότηση.![]()
:rotflmao:
![]()
Kαλό ρε συ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τον βλέπω να την χάνει την εξουσιοδότηση.![]()
:rotflmao:
![]()
Kαλό ρε συ!!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Για μενα μια καλη ον οφ μηχανη πρεπει να μπορει να:
Φορτωθει μεχρι τα αυτια, να μπορει να περασει απο χωματοδρομους που με ενα στριτακι δεν το διανοεισαι, να καιει λιγο, να καιει τα παντα (αν αυτο μπορει να γινει τωρα πια), Να μπορει καποιος να επεμβει για ψιλοεπιδιορθωσεις, να μην χαλαει, και αν χαλασει να βρω ανταλλακτικα ευκολα και χωρις να μου πιασουν τον π@π@.
Τωρα αν εχει και διαφορα ηλεκτρονικα καλουδια και δεν χαλανε αυτα αλλα βοηθανε την δικη μου την απολαυση αυτο δεν με χαλαει καθολου.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Φορτωθει μεχρι τα αυτια, να μπορει να περασει απο χωματοδρομους που με ενα στριτακι δεν το διανοεισαι, να καιει λιγο, να καιει τα παντα (αν αυτο μπορει να γινει τωρα πια), Να μπορει καποιος να επεμβει για ψιλοεπιδιορθωσεις, να μην χαλαει, και αν χαλασει να βρω ανταλλακτικα ευκολα και χωρις να μου πιασουν τον π@π@.
Τωρα αν εχει και διαφορα ηλεκτρονικα καλουδια και δεν χαλανε αυτα αλλα βοηθανε την δικη μου την απολαυση αυτο δεν με χαλαει καθολου.![]()
Μόνο που ολα αυτα που λες δεν γίνονται εκ των πραγμάτων, τουλάχιστον με την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα και χωρίς να κοστίζει κατω απο 20.000 Ευρω.
Πάντως χωρίς τα ηλεκτρονικά κλπ που λες κι αν δεν σε νοιάζουν τα χρήματα υπάρχει τέτοιο μηχανάκι και το φορτώνεις τοσο που δεν φαντάζεσαι.
Ειναι βέβαια BMW και ξέρω οτι κάποιους θα τους πειράξει, αλλά τι να κάνουμε....
![]()
Επίσης εχει κίνηση πίσω και στο πλάι, κοτσαδόρο, όπισθεν, φτυάρι και αν αρχίσουμε τα extra δεν τελειώνουμε ποτέ :rotflmao:πολύβόλα κλπ ειναι στον extra εξοπλισμό!!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Nαι αλλα αυτο δεν παει χωμα και αν χαλασει εχει πολυ ακριβα ανταλλακτικα και σπανια.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μόνο που ολα αυτα που λες δεν γίνονται εκ των πραγμάτων, τουλάχιστον με την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα και χωρίς να κοστίζει κατω απο 20.000 Ευρω.
Πάντως χωρίς τα ηλεκτρονικά κλπ που λες κι αν δεν σε νοιάζουν τα χρήματα υπάρχει τέτοιο μηχανάκι και το φορτώνεις τοσο που δεν φαντάζεσαι.
Ειναι βέβαια BMW και ξέρω οτι κάποιους θα τους πειράξει, αλλά τι να κάνουμε....
![]()
Επίσης εχει κίνηση πίσω και στο πλάι, κοτσαδόρο, όπισθεν, φτυάρι και αν αρχίσουμε τα extra δεν τελειώνουμε ποτέ :rotflmao:πολύβόλα κλπ ειναι στον extra εξοπλισμό!!
Επισης δεν χωραει αναμεσα απο δυο αμαξια και με το πολυβολο δεν μπορεις να εξαφανισεις το ενα .
Αν ειχε απο την μαμα κανενα αντιαρματικο το συζηταγαμε.![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αυτό δεν πάει χώμα!!! τρελλάθηκες???Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Nαι αλλα αυτο δεν παει χωμα και αν χαλασει εχει πολυ ακριβα ανταλλακτικα και σπανια.
Επισης δεν χωραει αναμεσα απο δυο αμαξια και με το πολυβολο δεν μπορεις να εξαφανισεις το ενα .
Αν ειχε απο την μαμα κανενα αντιαρματικο το συζηταγαμε.![]()
![]()
http://www.automotomuseum.vl.ru/images/283.jpg
Βέβαια αν κολλησει είναι δυσκολα τα πράγματα, αλλά αλλιώς θα είχες βολιάξει εντελώς οπότε καλά είναι πάλι.
Τωρα εχεις ενα δίκιο για την κίνηση μεσα στα αυτοκίνητα, δεν λεει και να σκοτώνεις κόσμο ετσι.
Αλλά νομίζω και με μερικές προειδοποιητικές θα ανοίγουν χώρο όλοι.
:rotflmao:![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ελα ρε συ, 6 το ζμπρωχνουνε, αν ηταν ΚΤΜ που ειναι ελαφρυ ομως και ενα παιδακι θα το ξεκολαγε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αυτό δεν πάει χώμα!!! τρελλάθηκες???
![]()
Η ανάλυση που έκανες για το πιθανό 1200 tenere, είναι πολύ λογική και αν είναι λίγο ελεφρύτερη από όσο λες, λίγο φτηνότερη ή στην τιμή που λες αλλά με καλό εξοπλισμό και αν πλησιάζει τα χαρακτηριστικά του ΚΤΜ, δεν βλέπω το λόγο να μην γίνει επιτυχία. [/B][/QUOTE]
Φιλαράκι περιγράγεις αυτό που όλοι θα επιθυμούσαμε και όχι αυτό που θα βγάλει η γιαμάχα...για αυτό ακριβώς δεν βλέπω την επιτυχία να έρχεται...
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Διάβασα κάτι πωλήσεις honda εδώ:
http://world.honda.com/news/2009/c09...omobile-Sales/
Λέτε να δούμε καινούργια μοντέλα αν υπάρχει τέτοια κατάσταση στις αγορές?
Και μοτό.
http://world.honda.com/investors/ann...-page18-23.pdf
Να δω πότε θα καταλάβετε ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια πάνε χώμα.......
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Να δω πότε θα καταλάβετε ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια πάνε χώμα.......
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
........στοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Χλωμό το κόβω να βγάλει η yamaha peskandritsos edition Tenere 1200Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ή ακομα και Greek edition!
Στο εξωτερικό απαγορεύεται το ελεύθερο εντούρο και επομένος δύσκολα να προσανατολιστούν στο χώμα οι yamahaκικοί. Έχουν δώσει πασιφανή σημάδια οτι τους ενδιαφέρει η μάζα και οι πολλές πωλήσεις οπότε κάτι πιο συμβατικό με το δρόμο είναι η λύση τους...
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Kαι μαλιστα να του βγαλεις τα λαστιχα παει και σε σιδηροδρομικες ραγες. Αλλη μια γερμανικη ιδεα του WW2.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αυτό δεν πάει χώμα!!! τρελλάθηκες???
Βέβαια αν κολλησει είναι δυσκολα τα πράγματα, αλλά αλλιώς θα είχες βολιάξει εντελώς οπότε καλά είναι πάλι.
Τωρα εχεις ενα δίκιο για την κίνηση μεσα στα αυτοκίνητα, δεν λεει και να σκοτώνεις κόσμο ετσι.
Αλλά νομίζω και με μερικές προειδοποιητικές θα ανοίγουν χώρο όλοι.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ναι, αλλά για να πάει στο χώμα γίνεται "ΠΟΛΕΜΟΣ" :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Kαι μαλιστα να του βγαλεις τα λαστιχα παει και σε σιδηροδρομικες ραγες. Αλλη μια γερμανικη ιδεα του WW2.
![]()
Αυτό είναι ???
Είναι τετελεσμένο ??
Από καμιά άλλη γωνία δεν έχει φωτο ?
Αξιζει ? …και ΠΟΣΟ να δούμε ….
![]()