lariseos και mount, είστε μεγάλες κ@υφ@λες και οι δύο. Με βρήκατε μόνο μου την Κυριακή το βράδυ...και ίσα που γλύτωσα το εγκεφαλικό![]()
ΥΓ: LOUKI LOOK μην τα πέρνεις σοβαρά,δεν γίνεται.Στο λέω εκ πείρας.![]()
lariseos και mount, είστε μεγάλες κ@υφ@λες και οι δύο. Με βρήκατε μόνο μου την Κυριακή το βράδυ...και ίσα που γλύτωσα το εγκεφαλικό![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
καλα ναι....σε πήραμε σβαρνα ,,,,,εχεχεχεχεχ ήμασταν και οι δυο μαζι βόλτα......μολις είχαμε γυρίσει!
βρεθηκες την λαθος στιγμη .....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ολα φιλικα ομως!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Να μαι και εδώ λοιπόν. Επαναλαμβάνω:
Άσε μας με την AFRICA και εσύ....
Μεγάλη μπουρούχα.
Την είχα οδηγήσει αρκετές φορές και κάθε φορά έλεγα πότε να κατεύω να ξαναπάρω το DAKAR μου.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Να μαι και εδώ λοιπόν. Επαναλαμβάνω:
Άσε μας με την AFRICA και εσύ....
Μεγάλη μπουρούχα.
Την είχα οδηγήσει αρκετές φορές και κάθε φορά έλεγα πότε να κατεύω να ξαναπάρω το DAKAR μου.
υ,γ ...........bmw dakias
δεν μου λες.......θα σε αναλάβει το λαγοψαρο εσενα....εισαι στα μονοκυληνδρα
τα μηχανάκια ενος ατόμου ε?
Πρώην BMWάκιας αλλά αντικειμενικός![]()
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΠΟΤΕ η Africa ήταν η καλύτερη μηχανή. Σωστό. Σωστότατο.
Από τότε έως σήμερα έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Η τεχνολογία προχώρησε. Δυστυχώς βέβαια άλλαξαν και οι κατηγορίες των μοτο και τα παλιά καλά On-Off έχουν εκλείψει πια. Έχουν αντικατασταθεί με κάτι ON με ψίγματα off.
Ακόμη και η ΚΤΜ τα έχει ξεχάσει πια. Το adventure 640 της δεν το έχει ανανεώσει από τότε που βγήκε και ήταν ότι καλύτερο κυκλοφόρησε ποτέ σε On-Off.
Μετά από το ΚΤΜ έρχεται το BMW F650GS Dakar σε αυτή την κατηγορία
Το AFRICA το έχω οδηγήσει αρκετά. Ποτέ δεν το συνήθησα και ποτέ δεν μου άρεσε. Έχει τα χρόνια του και του φαίνονται αρκετά.
- Το τιμόνι είναι πολύ φαρδύ και πολύ μπροστά
- Το μπροστινό του είναι για κλάματα
- Το πλαίσιο είναι επαρκής μεν αλλά μεταφέρει περίεργα τις πληροφορίες (πιθανά να φταίνε οι αναρτήσεις γι αυτό κυρίως)
- Το πίσω είναι καλούτσικο και σίγουρα καλύτερο από το μπροστινό
- Δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ αλλά η θέση οδήγησής του δεν σε βοηθά να το πας γρήγορα ούτε και βολεύει να είσαι όρθιος
Γενικά η μηχανή βολεύεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και πιο πολύ ταιριάζει σαν συμπεριφορά στα μεγαλύτερα 1000/1200αρια παρά στα μικρότερα 650άρια.
Αυτά είναι περιληπτικά αυτά που έχω να πω για το μοντέλο εντελώς αντικειμενικά.
Ααααα, και στον δρόμο έχει το καλό ότι χτυπάει 200άρες και ταξιδεύει άνετα με 180 στο κοντέρ.
![]()
![]()
![]()
.
Παρων!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
δεν μου λες.......θα σε αναλάβει το λαγοψαρο εσενα....εισαι στα μονοκυληνδρα
τα μηχανάκια ενος ατόμου ε?
Με φωναξε κανεις???
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Το καλυτερο μηχανακι εδω ειναι και το ποιο γρηγορο, οχι ομως επειδη εχει μονο γκαζι...εχει και ολα τα υπολοιπα και οσο για ροπη οταν το πιασεις θα καταλαβεις...μετα θα ερθει και το πιασιμο στα χερια και θα το νοιωσεις...οσο για το "ηλιθιο" χαμογελο, θα σου μεινει για πολυ καιρο αφου ξεκαβαλησεις το θηριο...![]()
![]()
Μην ξεχναει κανεις οτι το μηχανακι ειναι ΟΝ-ΟΦ...ΑΣΦΑΛΤΟ κ ΧΩΜΑ...Οποιος θελει μονο χωμα παει αλλου...το ιδιο και οποιος γουσταρει ασφαλτινα χιλιομετρα... οι υπολοιποι που γουσταρουν και τα δυο εξισου θα βρουν αυτο που γουσταρουν πανω σε ενα ΚΤΜ 990-950 που εχει κορυφαια συμπεριφορα παντου...
Θα ηθελα οι Αφρικανοι να μας αναφερουν τις αλλαγες- βελτιωσεις που εχουν κανει μπας και κινηθουν αξιοπρεπως σε ασφαλτο κ χωμα...(αναρτησεις , φρενα κτλ...) και να αναφερουνκαι το κοστος ολων αυτων...θα αγοραζε καποιος απο εσας ενα καινουριο αφρικα στην τιμη των 10000 ευρω ?(τελευταια τιμη κουτας το 2003...!!!)
Αντε γεια![]()
υ.γ.1 Λαρισαιε το γκαζι δεν ειναι ποτε αρκετο...
υ.γ.2 Vale μην ανησυχεις...κατεω πραμα![]()
υ.γ.3 Καλαμπακα πηγα Πρωτομαγια με τους ντουκατιστι...εχει τα παντα-ολα απο διαδρομες...να πατε...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
παραδέξου το …..γουστάρεις τα v-stromΑρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Το καλυτερο μηχανακι εδω ειναι και το ποιο γρηγορο, οχι ομως επειδη εχει μονο γκαζι...εχει και ολα τα υπολοιπα και οσο για ροπη οταν το πιασεις θα καταλαβεις...μετα θα ερθει και το πιασιμο στα χερια και θα το νοιωσεις...οσο για το "ηλιθιο" χαμογελο, θα σου μεινει για πολυ καιρο αφου ξεκαβαλησεις το θηριο...![]()
![]()
Μην ξεχναει κανεις οτι το μηχανακι ειναι ΟΝ-ΟΦ...ΑΣΦΑΛΤΟ κ ΧΩΜΑ...Οποιος θελει μονο χωμα παει αλλου...το ιδιο και οποιος γουσταρει ασφαλτινα χιλιομετρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
υ.γ.1 Ρε συ μουντ αν καταφερνεις με το Αφρικα και τσαγιαζεις οποιο ΚΤΜ 990(ή αλλο) βρισκεις στο δρομο σου απλα RESPECT...
....Δεκτό!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
...ολα αυτα τα λενε φυσικα οσοι δεν οδηγησαν ή δεν ειχαν ποτε ΚΤΜ...Αν ειχαν μπορει να ειχαν παρει μυρωδια απο φρενα, αναρτησεις,.... αγνωστα πραγματα για τους Αφρικανους....
Όντως στα KTM μετά απο κάποια χλμ,όλα αυτά που είπες καίγονται και βρομάνε...γιατι?
Ναι εμάς τα άφρικα τίποτα ούτε μυρωδιές ούτε τίποτα,δε ξέρουμε τίποτα εμείς απο τέτοια!Ξενιασιά!![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ.2 Για μενα παντως το να τσαγιασω οποια Αφρικα βρω στο διαβα μου με το 990 δεν λεει και τιποτα...σα να κλεβω κουλουρι απο παιδακι παιδικου σταθμου...ΝΤΡΟΠΗ μου
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!![]()
?????Όχι δεν το αρνούμαι,(βέβαια το "μεγάλες")με πείραξεΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
)
Αλλα ποιός είσαι δε σε κατάλαβα!
Μα καλά,...με πόσα σε περάσαμε?
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
paei kai to afrika tora 200!!!!! tha trelathoyme edo mesa teleios...kala lene loipon kai ta v-strom 245 k bale...
exete xefygei..pantelos.
200 κοντερίσια πάει. Πόσο είναι σε πραγματικά δεν ξέρω. 190--- ?? ?? ?? Μπορει.
.