Σελίδα 35 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536373839404585135 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Δεν κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός

Σε λίγη ώρα αναμένεται να γίνει γνωστή η οριστική απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού για το θέμα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να κάνουν ένσταση και να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Πηγή:
    SportFM.gr

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Μάλλον δε σε συμφέρει να θυμάσαι (παρόλες τις κατα καιρούς αμέτρητες προτροπές σου για μνήμες) ότι στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ο Μπέος αλήτεψε σκόπιμα και προπαγανδιστικά,διαθέτωντας τα εισητήρια ανεξέλεγκτα επίτηδες στον Πειραιά.
    Ναι Ολυμπιακοί ήταν αυτοί που πλακώθηκαν με τις γατούλες.
    ο επίσημος Ολυμπιακός γιατί σκατά να τιμωρηθεί ρε λεβέντη για τις μαλακίες του Αχιλλέα?
    οι 800-900 που επίσημα ήσαν στο γήπεδο με ευθύνη του Ολυμπιακου δεν κουνησαν ρούπι.

αν δεν γνωρίζεις (που σίγουρα γνωρίζεις),την ευθύνη για την φύλαξη του γηπέδου και τη διάθεση των εισητηρίων την έχει ο γηπεδούχος.
    Και γιατί όταν στο Καυταντζόγλειο δέρνονται οι ΠΑΟΚτσήδες με τις γριές σε θύρες εκτός εισιτηρίων ΠΑΟΚ (μιας και πάντοτε είναι οι περισσότεροι και κάθονται παντού) τιμωρείται ο ΠΑΟΚ;

Αν είναι έτσι θα κατεβαίνουν παντού ΠΑΟΚια (μιλώ μόνο για τους οπαδούς της ομάδας μου) σε θύρες των γηπεδούχων και θα τα κάνουν πουτάνα χωρίς συνέπειες. Αυτό που λες είναι νομικίστικο κόλπο (όπως οι πίπες της διοίκησής σας ότι ήταν προβοκάτορες με κασκόλ του ΟΣΦΠ!!!) από τα γνωστά δικηγορίστικα παιχνίδια με τις λέξεις.

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ. Μόνο στην Ελλάδα!

Χρόνια μας πολλά λοιπόν με Εθνική Ανάταση και υπερηφάνεια. Τώρα πώς καταφέραμε σε 65 μόνο χρόνια να τα κάνουν τόσο πουτάνα είναι άξιο μελέτης. Πολλά κόκαλα θα τρίζουν...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Δεν κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός

Σε λίγη ώρα αναμένεται να γίνει γνωστή η οριστική απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού για το θέμα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να κάνουν ένσταση και να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Πηγή:
    SportFM.gr
    Μυρίστηκαν το κράξιμο του κόσμου τους που ευτυχώς δεν είναι τα λίγα πρόβατα (ή αλλιώς "επιστήμονες"). Πάλι καλά.

Μόνο μην κάνει ένσταση τρίτη ομάδα γιατί θα πέσει πολύ γέλιο!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

τα τεμάχια τα αρπάξαμε μόρτικα & φίνα,θα'ναι μαλακία να χάσουνε μια μεγάλη νικη για 2-3 λεπτά λάθους.

οσο για το στημενο....υπαρχει μια πολυ τραβηγμενη ιστορια που ακουγεται...αλλα ειναι οντως πολυ τραβηγμενη.

αλλα στην ελλαδα ποτε δενξερεις

Αυτο θα ήθελα εγώ, και θα είχα και το κεφάλι μου ήσυχο.
    Θα έριχνα και ένα προστιματακι σε προπονητή και παίκτες, και τέλος

Ενστάσεις και μαλακίες

κιμωνα ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΦΙΛΕ.....

γιατι να κατεβεις στο επομενο δηλαδη με ερασιτεχνες κλπ;;

το θεμα ιεναι οτι στερεις απο τις σερρες την νικη.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να εκαναν μαλακια αλλα δεν ειναι δικη σου αρμοδιοτητα να τους τιμωρησεις φιλε.

αν γουσταρουν να τους τιμωρησουν υπαρχουν αλλοι αρμοδιοι....

εσυ ( ο γαυρος δηλαδη ) δεχεσαι την ηττα, το βουλωνεις και μεχρι εκει

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Και γιατί όταν στο Καυταντζόγλειο δέρνονται οι ΠΑΟΚτσήδες με τις γριές σε θύρες εκτός εισιτηρίων ΠΑΟΚ (μιας και πάντοτε είναι οι περισσότεροι και κάθονται παντού) τιμωρείται ο ΠΑΟΚ;

Αν είναι έτσι θα κατεβαίνουν παντού ΠΑΟΚια (μιλώ μόνο για τους οπαδούς της ομάδας μου) σε θύρες των γηπεδούχων και θα τα κάνουν πουτάνα χωρίς συνέπειες. Αυτό που λες είναι νομικίστικο κόλπο (όπως οι πίπες της διοίκησής σας ότι ήταν προβοκάτορες με κασκόλ του ΟΣΦΠ!!!) από τα γνωστά δικηγορίστικα παιχνίδια με τις λέξεις.

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ. Μόνο στην Ελλάδα!

Χρόνια μας πολλά λοιπόν με Εθνική Ανάταση και υπερηφάνεια. Τώρα πώς καταφέραμε σε 65 μόνο χρόνια να τα κάνουν τόσο πουτάνα είναι άξιο μελέτης. Πολλά κόκαλα θα τρίζουν...
    Μάλλον δε διάβασες καλά τι έγραψα ή δε γνωρίζεις τι έγινε (όπως εγω δε γνωρίζω το σκηνικό που περιγράφεις).
    ο Μπέος τότε,είχε στείλει δικούς και διέρευσαν τα εισητήρια του αγώνα μέσα στον Πειραιά,όταν ο επισημος Ολυμπιακός ειχε παρει 800 περίπου μπιλιέτα.
    Είναι ή δεν είναι προβοκατόρικη ενέργεια αυτό???
    πως θα μπορούσε να θεωρείται υπεύθυνος για αυτό ο Ολυμπιακός???αφου η διοικηση του Πανιωνίου κινήθηκε προς το να συμβούν επεισόδια!!!και τότε είχε βουήξει ο τόπος για αυτό που σου λέω,δε το έβγαλα απο το στομάχι μου.

Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει φιλε.τα δικολαβίστικα ούτε εμένα μ'αρεσουν.

α και κάτι ακόμα.
    πουτάνα τα κάναμε όλοι και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.το γιατί μάλλον δεν εχει κανένα νόημα να το αναλύσουμε απο τα πληκτρολόγια.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

οσο για το στημενο....υπαρχει μια πολυ τραβηγμενη ιστορια που ακουγεται...αλλα ειναι οντως πολυ τραβηγμενη.

αλλα στην ελλαδα ποτε δενξερεις
    επειδή έχω ακόμα ένα μισάωρο για σκότωμα,για λεει για λέει

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    αυτο το ποστ ειναι το τελευταιο μου σε αυτο το Thread ... βασικα δε βλεπω το λογο οχι μονο να γραφω

οχι ρε γαμωτο.......

και εμεις με ποιον θα γελαμε τωρα;

ο γνωστός χανούμις προβοκάτορας ελάλησε!!!
    και δήλωσε ότι δεν ξανασχολείται!!ω Θεοί!!!τι κάνουμε τώρα???

ρε παλικάρι,επειδή είτε δε νιώθεις (που δε θελω να το πιστεύω) είτε γουστάρεις να προκαλείς,κόψε σε παρακαλώ τις μαλακίες.

ρε φιλαρακι εσενα να σε ρωτησω κατι να μου φυγει και η απορια;;;
    μπορει να θυμαμαι και λαθος....αλλα...εσυ δεν εγραφες ολο αρλουμπες στην αρχη;

τι επαθες τωρα κια γραφεις σωστα ρε....μηπως εχει δικιο ο ακατανομαστος και εισαι βαζελακι και εσυ ρε;;;

μηπως εισαι μυστικος πρακτορας η κατι τετοιο;

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    κιμωνα ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΦΙΛΕ.....

γιατι να κατεβεις στο επομενο δηλαδη με ερασιτεχνες κλπ;;

το θεμα ιεναι οτι στερεις απο τις σερρες την νικη.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να εκαναν μαλακια αλλα δεν ειναι δικη σου αρμοδιοτητα να τους τιμωρησεις φιλε.

αν γουσταρουν να τους τιμωρησουν υπαρχουν αλλοι αρμοδιοι....

εσυ ( ο γαυρος δηλαδη ) δεχεσαι την ηττα, το βουλωνεις και μεχρι εκει

Aπό την στιγμή που υπάρχει κανονισμός, που σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ένσταση, άπτεται στην δική σου αρμοδιοτητα.Έτσι ειναι ο κανονισμός.

Αν θα έκαναν ένσταση θα ήταν μαλακία.
    Θα δεχόμουν μονο να κάνουν ένσταση για να τηρηθεί ο κανονισμός, και στο επόμενο να μην κατέβουν or something τελοσπάντων.

Εγω χάρηκα που αποκλειστήκαμε και ήταν πέρα για πέρα μέσα στο χορτάρι δίκαιο.
    Ξαναλέω, μονο το χορτάρι εμενα με ενδιαφέρει.
    Με όλα τα άλλα ας ασχοληθούν τα παπαγαλάκια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Μυρίστηκαν το κράξιμο του κόσμου τους που ευτυχώς δεν είναι τα λίγα πρόβατα (ή αλλιώς "επιστήμονες"). Πάλι καλά.

Μόνο μην κάνει ένσταση τρίτη ομάδα γιατί θα πέσει πολύ γέλιο!
    φιλε οι περισσοτεροι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΕΙΑ......ειναι πολυ κριμα....

μιλησα με κολλητο γαυρο και προσεξε διαλογο

εγω : ελα ρε μλκ..lol: τι παθατε παλι εχτες;;
    φιλος γαυρος : γμσ τα φιλε...τι να πω πια....
    εγω : ελα ρε ενταξει θα κανετε ενσταση και θα το παρετε ..αχχααχ
    φιλος γαυρος: ναι ρε συ γιατι να μην κανουμε δηλαδη;; δεν εκαναν παρανομια;;; οποτε πιο ειναι το προβλημα κια κραζετε;; μονο να φωναζετε για να τηρουνται τα παντα σωστα ξερετε .....

ρε φιλαρακι εσενα να σε ρωτησω κατι να μου φυγει και η απορια;;;
    μπορει να θυμαμαι και λαθος....αλλα...εσυ δεν εγραφες ολο αρλουμπες στην αρχη;

τι επαθες τωρα κια γραφεις σωστα ρε....μηπως εχει δικιο ο ακατανομαστος και εισαι βαζελακι και εσυ ρε;;;

μηπως εισαι μυστικος πρακτορας η κατι τετοιο;

με ξεσκέπασες.είμαι πράκτορας.οι σοφοι της Σιών με έχουν βάλει.
    ρε τι λέμε και δε κλαίμε να πούμε

όχι ρε φίλε,όχι αρλούμπες.ίσως όταν πρωτογράφτηκα εδώ,να έγραφα με λίγο πιο προκλητικό ύφος.κατα τα άλλα δε νομίζω ότι έχω αλλάξει.απλά κατα καιρούς χάνω την επιθυμία να συμμετέχω στην κουβέντα...

ουδείς άσφαλτος όμως και λέγε τωρα για τη θεωρία του στημενου

Aπό την στιγμή που υπάρχει κανονισμός, που σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ένσταση, άπτεται στην δική σου αρμοδιοτητα.Έτσι ειναι ο κανονισμός.

Αν θα έκαναν ένσταση θα ήταν μαλακία.
    Θα δεχόμουν μονο να κάνουν ένσταση για να τηρηθεί ο κανονισμός, και στο επόμενο να μην κατέβουν or something τελοσπάντων.

Εγω χάρηκα που αποκλειστήκαμε και ήταν πέρα για πέρα μέσα στο χορτάρι δίκαιο.
    Ξαναλέω, μονο το χορτάρι εμενα με ενδιαφέρει.
    Με όλα τα άλλα ας ασχοληθούν τα παπαγαλάκια
    και σου ξαναλεω.....μην κανεις τιποτα.
    λες....εγω παιδια εχασα, ξεφτιλιστικα....τωρα για τιμωριες και τετοια αρμοδιοι ειναι αλλοι...

και ασε τις οποιες επιτροπες αν θελουν να ασχοληθουν....εσεις δεν ειστε δικαστες

με ξεσκέπασες.είμαι πράκτορας.οι σοφοι της Σιών με έχουν βάλει.
    ρε τι λέμε και δε κλαίμε να πούμε

όχι ρε φίλε,όχι αρλούμπες.ίσως όταν πρωτογράφτηκα εδώ,να έγραφα με λίγο πιο προκλητικό ύφος.κατα τα άλλα δε νομίζω ότι έχω αλλάξει.απλά κατα καιρούς χάνω την επιθυμία να συμμετέχω στην κουβέντα...

ουδείς άσφαλτος όμως και λέγε τωρα για τη θεωρία του στημενου
    ρε αρλουμπες σου λεω.....ασε τωρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ενιγουει....καλα το πας τωρα συνεχισε...

οσο για το στημενο αστο γιατι ειναι ιστορια που εμπλεκει πολυυυυυ κοσμο...πολλους να ευνοουνται οικονομικα και στην ελλαδα τετοιες ιστοριες δεν στεκουν

το κατα δύναμην μωρέ.αν και δε σου κρύβω ότι ήδη μου λείπει λίγο ο Ιντις...

ενα παιχνίδι κυπέλλου (στις αρχικές του φάσεις κιόλας) του γαυρου με μια ομάδα β εθνικης,εμπλέκει τόσο κόσμο και ίντριγκα????

δωσε και εμένα μπάρμπα λέμε,με το τσιγκελι στα βγάζουνε.
    εκτός κι αν υπάρχει φόβος παρέμβασης εισαγγελέα οπότε...βιβιντεντ με γεύση μέντα

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II