Σελίδα 35 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 25303132333435363738394045 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 766

Θέμα: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Gandalf για να μην νομιζεις οτι τζουβαλιαζω ξερω οτι πολλοι αστυνομικοι δεν τα θελουν αυτα τα φαινομενα,και οτι κατι τετοιοι τυποι περιθωριοποιουν την αστυνομια.

μπραβο που το λες δημοσια,εδω και αρκετα post απ οτι βλεπω.

Οσο για τον Χρυσοχοιδη , θα κατεβασει τον αμανε γρηγορα ,διοτι δεν εχει να κανει με
    εγκληματιες αλλα με αγανακτισμενο κοσμο.Εκτος αν θελει να τον συγκρινει ο κοσμος με τον
    χουντικο προκατοχο του...ή τον Στρατηγο ανεμο
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    όταν λέμε οτι γίνονται χειρότερα...

Άσυλο ουσιαστικά τέλος... δείτε το παρακάτω.. εντοπίστε το σημείο που λέει για χώρους που τελείται διδασκαλία και σχέση με άσυλο.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=85501&cid=4

Όπως δηλαδή συμβαίνει σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο.

Εξάλλου, το Άσυλο προστατεύει ΜΟΝΟ τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, δηλαδή τους διδάσκοντες και του φοιτητές.

ΔΕΝ προστατεύει τον κάθε ένα που μπουκάρει σε ένα πανεπιστήμιο.

Καιρός ήταν να μπουν μερικά πράγματα στη θέση τους.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    LsKostas... δυστυχώς μέσα σε αυτούς που κάνουν άσχημη την εικόνα.. οι περισσότεροι είναι αξιωματικοί προσκολημένοι σε "παλαίες εποχές" .. και για αυτό γίνεται οτι γίνεται.

Είναι μεγάλη συζήτηση που δεν έχει χώρο στο moto.gr ... καθώς αφορά την ΕΛ.ΑΣ και τους αστυνομικούς της (οχι παιδιά... εγώ δεν είμαι..με ασφάλεια ψηφιακής πληροφορίας ασχολούμαι και με θέματα σχετικά με αντι-τρομοκρατία σε ψηφιακό και οχι μόνο επίπεδο) καθώς μόνο αυτοί ξέρουν τι γίνεται πραγματικά εκεί μέσα.

Όσον αφορά τον Χρυσοχοϊδη, μπορώ να πω οτι έχει καλή σκέψη και θέληση.. αλλά δεν είναι εύκολο να την εφαρμόσει στα Ελληνικά δεδομένα (Υπηρεσία ΄καταγγελιών, πρόσληψη μεταναστών για να βοηθήσουν στο έργο της ΕΛ.ΑΣ, πρόσληψη πολιτικού προσωπικού, αλλαγή σε συντόμευση/συνοπτικές διαδικασίες των ΕΔΕ κοκ )...

Θα δούμε πάντως.. μην λέω μεγάλες κουβέντες. Οι πράξεις και τα αποτελέσματα μετράνε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

sergiosm... θέλει πολύ δουλειά στα "ψιλά γράμματα" αδερφέ...

Διότι ακόμα και στους διαδρόμους των ιδρυμάτων ακούγονται εξτρεμιστικές ιδέες... που όμως έχουν δικαίωμα να ακουστούν και να εκφραστούν καθότι είναι Συνταγματικά κατοχυρωμένο.

Μην βρούν πάτημα μερικοί "επιτήδιοι" και αρχίσουν άλλα ύστερα , πατώντας πάνω σε αυτό. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    liakaros... ακόμα και αν δεν γίνει τίποτα (που το βλέπω πολύ δύσκολο με την φόρα - που καλώς έχει - ο Χρυσοχοϊδης) η ΕΔΕ μένει στον φάκελο για κάθε τμήμα και αστυνομικό που αναφέρεται.

Όταν λοιπόν αυτό γίνει πάνω απο 2 φορές, τότε αρχίζει και σχηματίζεται αρνητικό προηγούμενο και τους ακολουθεί παντού. Και όσο και αν φαίνεται μηδαμινό σε αυτό που πραγματικά μπορεί να γίνει σαν τιμωρία διοικητική αρχικά και μετά ίσως ποινική...

Στους αναφερόμενους αποτελεί εμπόδιο για μετάθεση, προαγωγή, αύξηση μισθού κοκ..

Τέλος πάντων... ας μην προτρέχουμε.. ας δούμε τι θα γίνει.

Καλώς επιληφθήκαν πάντως του θέματος , γιατί όντως είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε.. δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η εικόνα έμοιαζε με σύνολο μπράβων και οχι με ΕΛ.ΑΣ και για αυτό ξεκίνησε άμεσα ΕΔΕ.

Gandalf
    Είναι δυνατόν να τα πιστεύεις αυτά που λες?

Ας μην ψάξουμε που και σε τι καταλήγουν οι διάφορες ΕΔΕ, ας πάρουμε μια κραυγαλέα περίπτωση ΕΔΕ (υπόθεση ζαρντινιέρας) που οι ποινές που επέβαλε το 1οβάθμιο Πειθαρχικό είχαν καταγγελθεί απ΄τον ίδιο τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Δημοσχάκη (!!) ως απαράδεκτες.
    Το 2οβάθμιο Πειθαρχικό μείωσε ακόμα περισσότερο τις αρχικά γελοίες ποινές, ενώ ο επικεφαλής των αστυνομικών που σάπισαν στο ξύλο τον φοιτητή, προήχθη σε αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=1404677

Ας μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται οι αστυνομικοί μπράβοι που γάμησαν στο ξύλο τον φοιτητή (και πάλι καλά που υπήρχε κάμερα), έπεσαν στα μαλακά και στο Ποινικό Δικαστήριο, ενώ οι 2 σαλταρισμένοι αναρχικοί που πλάκωσαν τον Πολυζωγόπουλο κατηγορήθηκαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας (κακούργημα) και εμειναν φυλακή 1,5 χρόνο πριν αποφυλακιστούν με περιοριστικούς όρους. Ισονομία?

http://archive.enet.gr/online/online...2008,id=301744

ΥΓ. Το τηλεφώνημα στο γραφείο του αρχηγού της ΕΛΑΣ αμέσως μετά το ξύλο που έριξαν στον Πολυζωγόπουλο το αφήνω ασχολίαστο....

http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=09/04/2006
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

σχολιο απο:

http://www.tvxs.gr/v27855

Ο γνωστος σε ολους μας Σταυρος Καρεφυλλακης....
    από αυτοπτης μαρτυρας 1:05μμ, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009
    (Τροποποιήθηκε 2:41μμ, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009)
    αντι-χανια

....χανιωτης φασιστας, υποψηφιος στις δυο τελευταιες εκλογες με την Χρυση Αυγη, στην πορεια στις 7/12 στα Χανια για τον Αλεξανδρο Γρηγοροπουλο ηταν ενας απο το τσουρμο ασφαλιτων + παρακρατικων, με κουκουλες ή χωρις, που ακολουθουσαν και προκαλουσαν την πορεια διπλα απο τα ΜΑΤ. Μαλιστα κρατουσε ανοιχτο πτυσσομενο γκλοπ, ξερετε, απο αυτα που ειναι "παρανομο" να κατεχει πολιτης και επιτρεπεται μονο η αστυνομια να φερει. Τα συμπερασματα δικα σας...

απ το indymedia

οσο για της ΕΔΕ που κανουνε για τα συγκεκριμενα μπλεξιματα διοικητων,ματατζιδων,ασφαλιτων,χρυσαυγων.

http://www.enet.gr/?i=news.el.articl...25&from=search
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

και ενα καινουργιο βιντεακι με εκτιμηση στον κυριο χρυσοχοιδη εκμερους του διοικητη των ματ.

http://www.youtube.com/watch?v=8ineP...e=player_embed

Κίττας: «Μην προδώσετε τη νεολαία»

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Κίττας που τραυματίστηκε στα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, δήλωσε «από τη στιγμή που 18 ή και 20 χρονών παιδιά, βιαιοπραγούν, εγώ έχω πεθάνει ψυχικά».

Βγήκε από το νοσοκομείο ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Κίττας και σε γραπτή δήλωσή του αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα τονίζοντας: «Θα ήθελα, ιδιαιτέρως, να παρακαλέσω τους αρχηγούς των κομμάτων, τους λειτουργούς των ΜΜΕ, την ακαδημαϊκή και γενικά την εκπαιδευτική κοινότητα, να μην ασχοληθείτε για μια ακόμα φορά με το δένδρο και χάσετε το δάσος».

Ο πρύτανης τονίζει επίσης, τα εξής: «Ελάχιστη ή και καμία, σημασία έχει το τι συνέβη σε μένα προσωπικά. Έτσι κι αλλιώς εγώ έκανα τις επιλογές μου, σωστές ή λάθος, και πληρώνω γι΄ αυτές. Από τη στιγμή που 18 ή και 20 χρονών παιδιά, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μαθητές μου ή εγγόνια μου, βιαιοπραγούν και καταστρέφουν το ναό της ελεύθερης σκέψης, το ναό της Παιδείας, εγώ έχω στερέψει, έχω πεθάνει ψυχικά. Δεν έχει σημασία ο όποιος σωματικός μου τραυματισμός. Μαζεύω λοιπόν, ότι απέμεινε μέσα μου, αντλώντας δύναμη από την αγάπη μου και μόνο για τη νεολαία μας, έστω κι αν κομμάτι της με πρόδωσε, και απευθύνω έκκληση να μην αναλωθείτε και πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις, σε αδικαιολόγητες κομματικές αντεγκλήσεις και περίπλοκες αναλύσεις, χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση. Η μοναδική ελπίδα της χώρας μας, τα νιάτα μας, περιμένουν άλλα από όλους εσάς. Μην τους προδώσετε. Εγώ δεν μπορώ πια να προσφέρω τίποτα παραπάνω. Ευτυχώς όταν είχα ακόμα δυνάμεις στις 3 Νοεμβρίου 2009 απέστειλα στον πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των κομμάτων αναλυτική, ίσως και προφητική, επιστολή για τις θέσεις μου για όλα αυτά που μας πληγώνουν τόσο πολύ. Αν κάποιος από τους αρχηγούς θέλει να την δημοσιοποιήσει μπορεί να το κάνει. Ίσως οι σκέψεις μου εκείνες να φανούν χρήσιμες».

Και ο πρύτανης τελειώνει με μια ευχή: «Να μην πάψετε να ασχολείστε με τα προβλήματα της παιδείας και της νεολαίας μόλις χαμηλώσουν τα φώτα της επικαιρότητας. Δεν θα υπάρξουν πολλές άλλες ευκαιρίες».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μιαπουταναφέραμε το άσυλο, ερώτηση:

Απο το 1974 που έπεσε η χούντα, ως το 1983 που θεσπιστηκε το άσυλο με το νομο-πλαίσιο του νεοεκλεγέντος πασοκ, σχεδόν 9 χρονια δηλαδή, κινδύνευσαν τα πανεπιστήμια και η ελευθερη διακίνηση ιδεών;

:wacko:

Ρωτήστε πάντως κανεναν παλαιότερο για το πως αντέδρασε η ελληνική αριστερά σε εκείνο το νομο-πλαίσιο (που θεσπισε το άσυλο και το αυτοκδιοικητο μεταξύ άλλων)

http://www.iospress.gr/ios1991/ios19911117.htm

byr0n...μου λες τι γινόταν παλιά.. σου λέω άσε να δούμε τι θα γίνει τώρα. Για την ιστορία πάντως οι δύο Ε.Φ. που έκαναν κατάχρηση εξουσίας στην Κυψέλη αποτάχθηκαν απο όσο ξέρω.

Άσε να δούμε και μην προτρέχεις. Τι μανία είναι αυτή;

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Κίττας: «Μην προδώσετε τη νεολαία»

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Κίττας που τραυματίστηκε στα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, δήλωσε «από τη στιγμή που 18 ή και 20 χρονών παιδιά, βιαιοπραγούν, εγώ έχω πεθάνει ψυχικά».

Βγήκε από το νοσοκομείο ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Κίττας και σε γραπτή δήλωσή του αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα τονίζοντας: «Θα ήθελα, ιδιαιτέρως, να παρακαλέσω τους αρχηγούς των κομμάτων, τους λειτουργούς των ΜΜΕ, την ακαδημαϊκή και γενικά την εκπαιδευτική κοινότητα, να μην ασχοληθείτε για μια ακόμα φορά με το δένδρο και χάσετε το δάσος».

Ο πρύτανης τονίζει επίσης, τα εξής: «Ελάχιστη ή και καμία, σημασία έχει το τι συνέβη σε μένα προσωπικά. Έτσι κι αλλιώς εγώ έκανα τις επιλογές μου, σωστές ή λάθος, και πληρώνω γι΄ αυτές. Από τη στιγμή που 18 ή και 20 χρονών παιδιά, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μαθητές μου ή εγγόνια μου, βιαιοπραγούν και καταστρέφουν το ναό της ελεύθερης σκέψης, το ναό της Παιδείας, εγώ έχω στερέψει, έχω πεθάνει ψυχικά. Δεν έχει σημασία ο όποιος σωματικός μου τραυματισμός. Μαζεύω λοιπόν, ότι απέμεινε μέσα μου, αντλώντας δύναμη από την αγάπη μου και μόνο για τη νεολαία μας, έστω κι αν κομμάτι της με πρόδωσε, και απευθύνω έκκληση να μην αναλωθείτε και πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις, σε αδικαιολόγητες κομματικές αντεγκλήσεις και περίπλοκες αναλύσεις, χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση. Η μοναδική ελπίδα της χώρας μας, τα νιάτα μας, περιμένουν άλλα από όλους εσάς. Μην τους προδώσετε. Εγώ δεν μπορώ πια να προσφέρω τίποτα παραπάνω. Ευτυχώς όταν είχα ακόμα δυνάμεις στις 3 Νοεμβρίου 2009 απέστειλα στον πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των κομμάτων αναλυτική, ίσως και προφητική, επιστολή για τις θέσεις μου για όλα αυτά που μας πληγώνουν τόσο πολύ. Αν κάποιος από τους αρχηγούς θέλει να την δημοσιοποιήσει μπορεί να το κάνει. Ίσως οι σκέψεις μου εκείνες να φανούν χρήσιμες».

Και ο πρύτανης τελειώνει με μια ευχή: «Να μην πάψετε να ασχολείστε με τα προβλήματα της παιδείας και της νεολαίας μόλις χαμηλώσουν τα φώτα της επικαιρότητας. Δεν θα υπάρξουν πολλές άλλες ευκαιρίες».

Μπραβο στον κυριο κιττα, μακαρι να ανεβασει ο ιδιος την επιστολη του αυτη!

Κίττας: «Μην προδώσετε τη νεολαία» Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Κίττας που τραυματίστηκε στα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, δήλωσε «από τη στιγμή που 18 ή και 20 χρονών παιδιά, βιαιοπραγούν, εγώ έχω πεθάνει ψυχικά». Βγήκε από το νοσοκομείο ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Κίττας και σε γραπτή δήλωσή του αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα τονίζοντας: «Θα ήθελα, ιδιαιτέρως, να παρακαλέσω τους αρχηγούς των κομμάτων, τους λειτουργούς των ΜΜΕ, την ακαδημαϊκή και γενικά την εκπαιδευτική κοινότητα, να μην ασχοληθείτε για μια ακόμα φορά με το δένδρο και χάσετε το δάσος».

Ο πρύτανης τονίζει επίσης, τα εξής: «Ελάχιστη ή και καμία, σημασία έχει το τι συνέβη σε μένα προσωπικά. Έτσι κι αλλιώς εγώ έκανα τις επιλογές μου, σωστές ή λάθος, και πληρώνω γι΄ αυτές. Από τη στιγμή που 18 ή και 20 χρονών παιδιά, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μαθητές μου ή εγγόνια μου, βιαιοπραγούν και καταστρέφουν το ναό της ελεύθερης σκέψης, το ναό της Παιδείας, εγώ έχω στερέψει, έχω πεθάνει ψυχικά. Δεν έχει σημασία ο όποιος σωματικός μου τραυματισμός.

Μαζεύω λοιπόν, ότι απέμεινε μέσα μου, αντλώντας δύναμη από την αγάπη μου και μόνο για τη νεολαία μας, έστω κι αν κομμάτι της με πρόδωσε, και απευθύνω έκκληση να μην αναλωθείτε και πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις, σε αδικαιολόγητες κομματικές αντεγκλήσεις και περίπλοκες αναλύσεις, χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση. Η μοναδική ελπίδα της χώρας μας, τα νιάτα μας, περιμένουν άλλα από όλους εσάς. Μην τους προδώσετε. Εγώ δεν μπορώ πια να προσφέρω τίποτα παραπάνω. Ευτυχώς όταν είχα ακόμα δυνάμεις στις 3 Νοεμβρίου 2009 απέστειλα στον πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των κομμάτων αναλυτική, ίσως και προφητική, επιστολή για τις θέσεις μου για όλα αυτά που μας πληγώνουν τόσο πολύ. Αν κάποιος από τους αρχηγούς θέλει να την δημοσιοποιήσει μπορεί να το κάνει. Ίσως οι σκέψεις μου εκείνες να φανούν χρήσιμες». Και ο πρύτανης τελειώνει με μια ευχή: «Να μην πάψετε να ασχολείστε με τα προβλήματα της παιδείας και της νεολαίας μόλις χαμηλώσουν τα φώτα της επικαιρότητας. Δεν θα υπάρξουν πολλές άλλες ευκαιρίες».

Τι να σχολιάσω μετά απο αυτό;... μπράβο του μόνο... αυτό και τίποτα άλλο.

Gandalf

Για τα μπλοκ του ΚΚΕ, μια πολύ όμορφη εικόνα που θυμάμαι.

Γένοβα 2001.

300.000 άτομα από ΟΛΗ την Ευρώπη διαδηλώνουν, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΤΙ.
    Πολύχρωμος κόσμος, μπλοκ μαθητών, ομάδων, μουσικά με 50+ άτομα, street theater μέσα στην πορεία.
    Χαμόγελα, τραγούδια, φωνές, συνθήματα. Παγκοσμιοποιημένη διαδήλωση.

Κόβαμε βόλτες επι ώρες και χαζεύαμε τον κόσμο, πάνω κάτω επι ώρες.
    Κάπου στο βάθος συνθήματα αταίριαστα με τα τραγουδιστά των υπολοίπων. Ανατριχιαστικά γνώριμα...

ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΛΑΕ!!!!!

το μπλοκ του ΚΚΕ, περιφρούρηση με κοντάρια ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους τετραγωνισμένο πλήρως...
    Παράταξη στρατιωτική.... Αγρίεψα, ρε στην Ιταλία είσαι, ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, ανακατεμένους που τραγουδούσαμε σε Ιταλικά,Ισπανικά, Αγγλικά συνθήματα και τραγούδια... ΑΛΛΑ ΟΧΙ.. ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΛΑΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

Γνωστή φάτσα ανάμεσα, μια πιτσιρίκα απο το σχολείο, χαμογελάω και πλησιάζω να χαιρετίσω, μια γνωστή μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. Οι τύποι με τα οριζόντια στειλιάρια-σημαίες, ενωμένες με τις γροθιές τους, κρατάνε τις γραμμές και το παραλληλόγραμμο αδιάσπαστο. Μόλις με βλέπουν να πλησιάζω γυρνά και αγριοκοιτά. Το τσοπανόσκυλο προστατεύει το κοπάδι, να μην μπει κανείς μέσα απο το πολύχρωμο πλήθος και μολύνει το λαό του!!!! Χαλάρωσε του λέω, να χαιρετίσω θέλω. Σαν απάντηση κλείνει το κενό ανάμεσα στα δυο κορμιά των Κνιτών σαν πόρτα δίφυλλη. Ντράπηκα που μιλάμε την ίδια γλώσσα.... Άφησα την μικρούλα στο γυάλινο κλουβί της και συνεχίσαμε να τραγουδάμε με τους υπόλοιπους, αφήνοντας τους "δικούς" μας να βαυκαλίζονται επευφημώντας το κόμμα του λαού, ανάμεσα σε ένα πολύγλωσσο πλήθος... Οι άνθρωποι ήταν 20 χρόνια πίσω ΤΟΤΕ και τώρα είναι στα 30 πίσω απο την πραγματικότητα...

ε τώρα είσαι "εγκάθετος"...

Υπόψη πως στην Γένοβα, οι περισσότεροι συλληφθέντες ήταν Ιταλοί (εντάξει.. φυσικό) και οι Έλληνες ώς δεύτεροι... τα στοιχεία είναι απο Europol και όποιος θέλει του τα δίνω. Δεν τα λέω αέρα πατέρα.

Πέρα απο αυτό όμως θα παραμείνω στην δήλωση του Πρύττανη που δείχνει πως ανθρώπους να δώσουν παιδεία έχουμε (και χαίρομαι τρομερά για αυτό)... τι στο καλό είναι εκείνο που δεν έχουμε τελικά και δεν αναπτύσεται η παιδεία;

Και μη μιλήσει κανείς για κονδύλια.. διότι αν μη τι άλλο , η παιδεία δίνεται απο ανθρώπους και βιβλία.. οχι απο υποδομές και υπηρεσίες (που είναι απλά βοηθήματα).. ΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Αίντε μπας και ξεφύγουμε απο την στείρα αντιπαράθεση του ποιός είναι τι...

Αίντε ρε παιδιά.. τόσοι φοιτητές εδώ.. διαφωτίστε και εμάς τα γερόντια.. Προσωπικά δεν έχω φύγει ακόμα απο θρανία λόγω επαγγέλματος, αλλά οχι βέβαια σε ΤΕΙ και ΑΕΙ... δώστε μας τα φώτα σας.. τι είναι αυτό που ενοχλεί;

Gandalf

Ελπίζω ο Αλέξης να βγάλει την επιστολή του Κίττα σύντομα

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 21:53
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Athens Enduro / ΣΚ 2 + 3 Δεκεμβρίου
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 21:52
  4. 27-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ