το ρελέ της αντλίας... δε νομίζω ότι δουλεύει η αντλία χωρίς αυτό...
Αντλία όχι, δεν έχω ανοίξει. Ο giannisblest έχει καταργήσει την ηλεκτρική αντλία και έχει βάλει υποπίεσης, ρώτα τον να σου πει.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
@ sernondas, δεν πολυ-παίζει να βρεις ζάντες από pgm.
Η διαφορά είναι στην ηλεκτρονική (pgm) η οποία ρύθμιζε κάπως το αβάνς. Αλλά καμιά διαφορά σε κατανάλωση ή άλογα δεν υπάρχει. Επίσης υπάρχουν και μικρολεπτομέρειες διαφορετικές ήσσονος σημασίας, πχ τα φλας.
Αλλά βασικά είναι η ζάντες όπου μπροστά μπορείς να βάλεις 120 λάστιχο, αλλά η πίσω είναι 18 ίντσες αντί 17 του απλού.
Φίλε Andres καλωσήρθες! Το μηχανάκι που λες φαίνεται ταλαιπωρημένο εξωτερικά. Στραβό πλαίσιο δε θα έχει, το οδηγάς κιόλας να δεις αν τραβάει το μηχανάκι μην είναι στραβό μπροστινό κλπ. Το μοτέρ ταλαιπωρημένο θα είναι, λίγο λαδάκι θα καίει αλλά αν καίει λίγο είσαι κομπλέ, φυσιολογικό είναι.
Το καλύτερο είναι πας, το κοιτάς, παζαρεύεις κιόλας και κρίνεις. Αν έχεις και μηχανικό πήγαινε το.
Πριν κανά-δυο χρόνια έβρισκες σε τέτοιες τιμές Bros σε καλούτσική κατάσταση, τώρα λίγα και ταλαιπωρημένα, και αρκετοί ζητάνε όσα τους λείπουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν ανέβει οι τιμές.
Υ.Γ.: επίσης δεν έχει μαμά μαρσπιέ. Είδα παίζει και ένα pgm 400 στα 600, ίσως να αξίζει περισσότερο.
Μιχάλης Δερτούζος
εσυ με πηρες τηλεφωνο το απογευμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από pararos
τελικα δε χανει το σωληνακι!χανει η αντλια απο ενα κεντρικο αξωνακι κ επισης εκαψε κ μια μαυρη μ@λ@κια με μια φισα πανω η οποια βρισκεται κατω απο το ντεποζιτο κ γραφει απανω cf 318-9.2-141!help guys!τι μπορω να κανω?δε βρισκω κανενα μαστορα να ανοιξει την αντλια!εχει ανοιξει κανενας?o ring εχει?το αλλο τι ειναι ακριβως?
αν σε ενδιαφερει ψαξε στο ebay
να μια.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-M...Q5fAccessories
μπορεις να βρεις και πιο φτηνα.αλλιως παρε με τηλ να δουμε για τα ανταλλακτικα.![]()
ναι εγω σε πηρα μαλλον!δε με βγαζει πουθενα το λινκ που μου εδωσες!
Ούτε αυτό βγάζει ρε μλκ! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
[...]
[...]
Μιχάλης Δερτούζος
παντως αν εχεις καμια αντλια πες μου!θα με υποχρεωσεις!ψαχνω κ τη λαλακια την μαυρη που ειναι κατω απο το ντεποζιτο!ανοιξε στα δυο...Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
εσυ με πηρες τηλεφωνο το απογευμα?
αν σε ενδιαφερει ψαξε στο ebay
να μια.
μπορεις να βρεις και πιο φτηνα.αλλιως παρε με τηλ να δουμε για τα ανταλλακτικα.![]()
Αυτό γιατί όμως; Δεν έχει σχέση με το ότι χάνει η αντλία... μην στο κάνει και άλλο ρελέ να βάλεις...
Μιχάλης Δερτούζος
oriste to link pali.
tespa den 3erw giati den to bgazei.
pata "mikuni pump" sto ebay.
egw eixa brei thn fthnoterh kai me 25e htan spiti moy.
καθολου.......που ειναι οεο....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δεν είν΄κακές ...
(αν και αδικούνται πολύ απο τη φωτό ...)
![]()
![]()
![]()
κανε αυτο..http://www.moto.gr/forums/showthread...E6%E9%ED%E7%F2 οσο αναφορα την αντλια....δοκιμασμενο μπες κ στο africa clup gr το εχει κ εκει κ γενικα λεει πολλα περι αντλιας....Αρχικά δημιουργήθηκε από pararos
τελικα δε χανει το σωληνακι!χανει η αντλια απο ενα κεντρικο αξωνακι κ επισης εκαψε κ μια μαυρη μ@λ@κια με μια φισα πανω η οποια βρισκεται κατω απο το ντεποζιτο κ γραφει απανω cf 318-9.2-141!help guys!τι μπορω να κανω?δε βρισκω κανενα μαστορα να ανοιξει την αντλια!εχει ανοιξει κανενας?o ring εχει?το αλλο τι ειναι ακριβως?
γινεται να αλλαξουμε διασταση στο λαστιχο?μπροστα φοραμαι 110 γινεται να μπει 120?τι αρνητικα θα εχει?οποιος γνωριζει παιδια γτ δεν εχω ιδεα...Αρχικά δημιουργήθηκε από pararos
ψαχνω για λαστιχα,τι προτεινετε?
Όχι, είναι στενή η ζάντα δεν μπαίνει. 120 παίρνει το pgm.
Μπορείς όμως να αλλάξεις το προφίλ και από 110/80 να πας 110/70 όπου έχεις αρκετές επιλογές ελαστικών. Δεν το έχω κάνει, μην σε πάρω στο λαιμό μου, από διάφορα που έχω διαβάσει στο internet το έχουν κάνει πολλοί και είναι ευχαριστημένοι.
Είχα διαβάσει βέβαια και στο MOTO που είχαν φτιάξει ένα Bros -κίτρινος πυρετός το λέγανε το project-, υπάρχει link με σκαναρισμένο το άρθρο στην πρώτη ή δεύτερη σελίδα, όπου λέγανε ότι το είχαν αλλάξει αλλά δεν τους άρεσε, μπορεί βέβαια να έφταιγε και η κορώνα του συγκεκριμένου ελαστικού.
Μιχάλης Δερτούζος
πως περνουμε τα μποσικα στο ρουλεμαν τιμονιο??
τιμονοπλακα εξω κ ειναι αποκατω κανα καρε?
κατεει κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
πως περνουμε τα μποσικα στο ρουλεμαν τιμονιο??
τιμονοπλακα εξω κ ειναι αποκατω κανα καρε?
κατεει κανεις?
Στηρίζεις καλά το μηχανάκι (το διπλό σταντ βοηθάει). Βγάζεις μπροστινό τροχό, κλιπον, τιμονόπλακα κι ότι άλλο εμποδίζει και φτάνεις στα παξιμάδια ρύθμισης. Εκεί βέβαια αφού βγάλεις μια ασφάλεια που έχει χρειάζεσαι ειδικό καρυδάκι/κλειδί για να τα σφίξεις/ξεσφίξεις γιατί δε λέει να τα χτυπάς με κατσαβίδι και σφυρί....
Πρόσεξε μην τα παρασφίξεις.... και ότι κάνεις με το manual στο χέρι γιατί όλο και κάτι ξεχνάμε...
![]()
Give me fuel, Give me fire