Ανακοίνωση για το Track Day του moto.gr
Σας προσκαλούμε όλους στην 2η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 10/05/2025. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Πφφφ.... ευμέγεθες είναι το στήθος, όχι ευμεγέθες, καλή μου κυρία. Χάρισμά σας το χορτοκοπτικό Κι εκεί απάτη, για πιστωτικές και χρήματα γράφει Γιατι ο τιτλος ; Εξεραιτικης ;
....δηλαδή για να βγεις μια βόλτα μια βόλτα με (τον) Τζώνη δεν φτάνει το 50αρικο. Σορυ, αυτή ήταν η πρώτη σκέψη.. Από ορθογραφία, ωραίος.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από runner Γιατι ο τιτλος ; Εξεραιτικης ; Πωπω, πώς το έχασα αυτό; . . . Α ναι, εστίασα στο στήθος
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan ....δηλαδή για να βγεις μια βόλτα μια βόλτα με (τον) Τζώνη δεν φτάνει το 50αρικο. Σορυ, αυτή ήταν η πρώτη σκέψη.. Από ορθογραφία, ωραίος. και υπόψη οι τιμές είναι από εποχή πασοκ Τώρα είναι 50% πάνω.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ααααψού!
Που βρισκεται ακριβως η πινακιδα; Για ενα φιλο ρωταω.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Που βρισκεται ακριβως η πινακιδα; Για ενα φιλο ρωταω. Aμα ξέραμε σιγά μην σου λέγαμε.........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
moto.gr, τώρα:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Που βρισκεται ακριβως η πινακιδα; Για ενα φιλο ρωταω. Γιατί,θέλεις να πάρεις πενβέ;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Aμα ξέραμε σιγά μην σου λέγαμε......... Το αυτό
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Το νου σας σήμερα, ρεμάλια.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Το νου σας σήμερα, ρεμάλια..... Η πιο νοστιμη μοτοσυκλετα εβερ
Το μπροστινό λάστιχο έχει τοποθετηθεί ανάποδα.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.