Σελίδα 36 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2631323334353637383940414686136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Και, όπως είπα, τώρα το αναλύουμε περισσότερο απ'όσο πρέπει.

Για τον φίλο, ισχύει, να μη χρησιμοποιήσει τις 2 ακραίες τιμές. Ορίστε!
    Ε δεν μπήκαμε και μέσα στα πακέτα του DHCP οπότε δεν το χέσαμε

Κουλό μέλος
    χμμμ, μπορεί να βάλει το 192.168.1.0 με μάσκα /16 και gateway 192.168.1.1 και θα παίζει μια χαρά..
    ​The journey is the reward!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sek Προβολή μηνύματος
    χμμμ, μπορεί να βάλει το 192.168.1.0 με μάσκα /16 και gateway 192.168.1.1 και θα παίζει μια χαρά..
    Αυτό είπαμε πιο πάνω που επέμενε κι ο άλλος. Απλά όπως του έγραψα οι ISPs κάνουν classful addressing οπότε στα 192.168.χ.χ έχουν 24άρα μάσκα.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Κάτι που παίζει να σας ξέφυγε.
    Ορισμένα ρούτερ παρόχων όπως κάποια μοντέλα Thompson σε OTE στη Lan4 θέση έχουν ρυθμίσεις για υπηρεσία IPTV και δε δίνουν ίντερνετ αν δεν τα ρυθμίσεις.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	laniptv.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	65,5 KB 
ID:	369559

Και για μένα πάντως πλέον για χρήση σπιτιού είναι ψιλοάχρηστο το static ip configuration. Αφήστε το DHCP να κάνει τη δουλειά του αν δεν είστε του επαγγέλματος γιατί θα μπλεχτείτε χωρίς λόγο

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το σκέφτηκα, αλλά από τα γραφόμενά του κατάλαβα ότι συνήθως έχει ίντερνετ και απλά το χάνει κάποιες φορές. Όπως και να'χει, καλό είναι να χρησιμοποιήσει τις πρώτες 2 ports του router του, για να είναι σίγουρος. Νομίζω η "ειδική" θύρα έχει και διαφορετικό χρώμα συνήθως (μωβ; ).
    Life begins at 45°.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Το σκέφτηκα, αλλά από τα γραφόμενά του κατάλαβα ότι συνήθως έχει ίντερνετ και απλά το χάνει κάποιες φορές. Όπως και να'χει, καλό είναι να χρησιμοποιήσει τις πρώτες 2 ports του router του, για να είναι σίγουρος. Νομίζω η "ειδική" θύρα έχει και διαφορετικό χρώμα συνήθως (μωβ; ).
    έγραψε οτι έχει κοτσάρει το καλώδιο της γυναίκας στη θέση 4. Αν η LAN2,3 είναι ελεύθερες πιθανόν το μόνο που χρειάζεται είναι τα το καρφώσει εκεί. Αλλιώς εντός του router απενεργοποιεί το iptv service στη LAN4.

σε κάποια ρούτερ είχε διαφορετικό χρώμα. στα φετινά μοντέλα είναι όλα το ίδιο πλέον ή το γράφει με ψιλά γράμματα κάτω από το LAN4/IPTV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    βαλτο σε αλλη θυρα,η 4 ειναι για tv σε αυτα,εχω το ιδιο και το γραφει κιολας

Κουλό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Αυτό είπαμε πιο πάνω που επέμενε κι ο άλλος. Απλά όπως του έγραψα οι ISPs κάνουν classful addressing οπότε στα 192.168.χ.χ έχουν 24άρα μάσκα.
    Με την 24άρα στο ρούτερ και την 16άρα στο pc θα παίζει..
    ​The journey is the reward!

Με την 24άρα στο ρούτερ και την 16άρα στο pc θα παίζει..
    Δεν είπε κανείς το αντίθετο, απλά αυτό που είπα, που καλύτερα να μην το έλεγα μάλλον είναι ότι το 0 και το 255 με την /24 δεν γίνεται να μπει και στην /16 που λες εσύ διαδοχικά 0 ή 255 στα octets του host πάλι δεν μπορούν να μπούν.

Εδω ειναι που παραδίδονται μαθηματα CCNA? (sorry δεν αντεξα)

Διευκρίνησε πρώτα, θέλεις να έχει ή να μην έχει ίντερνετ;

Αν βάλεις στατική, μην ξεχάσεις τον dns...
    Σορυ βρρ παιδια αμα σας αναστατωσα ενοοειτε οτι θελει να εχει ίντερνετ. Οσο αφορα την στατική ip την βαζω διοτι παιδια στα τορενταδικα ζητανε στατικη ip στους private trackers που ειμαι γραμμένος
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    παιδια στα τορενταδικα ζητανε στατικη ip στους private trackers που ειμαι γραμμένος
    Δε νομίζω ότι εννοούν αυτό που καταλαβαίνεις.
    Life begins at 45°.

Δε νομίζω ότι εννοούν αυτό που καταλαβαίνεις.
    Και τι να εννουν αρα; τεσπα το θέμα λύθηκε αλλαξα και θυρα απο ρουτερ το εβαλα στην θυρα 2 εκανα και τις καταλληλες ρυθμίσεις που μου είπατε που αυτό στην ουσία ηθελα απλα ειχα ξεχάσει εκείνο το κοματι, διοτι το ειχα κανει πολλα χρονια πριν, απλα επειδη τωρα περασα στην γυναικα τα windows 10 32bita.

Μια αλλη ερώτηση που αυτά μονο στης γυναικας μου τον υπολογιστή γινοντε βρε παιδιά γιατι οταν κλεινω τον υπολογιστή της αυτο ανοιγει απο μονο του; που μπορώ να δω γιατι ανοιγει απο μονο του;

Διευκρίνηση κλεισιμο κανονικό κανω και οχι αυτο που το βαζεις σε ύπνο τον υπολογιστή και οταν κουνησεις το ποντίκι η κατι αλλο ανοίγει ξανα. Εχω παει στην διαχειρηση ενεργειας τα εχω ελεγξει ειναι σωστα.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KernelPanic Προβολή μηνύματος
    Εδω ειναι που παραδίδονται μαθηματα CCNA? (sorry δεν αντεξα)
    Έχουμε έναν trainer στο forum αλλά δεν θα πω ποιός

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    Και τι να εννουν αρα; τεσπα το θέμα λύθηκε αλλαξα και θυρα απο ρουτερ το εβαλα στην θυρα 2 εκανα και τις καταλληλες ρυθμίσεις που μου είπατε που αυτό στην ουσία ηθελα απλα ειχα ξεχάσει εκείνο το κοματι, διοτι το ειχα κανει πολλα χρονια πριν, απλα επειδη τωρα περασα στην γυναικα τα windows 10 32bita.

Μια αλλη ερώτηση που αυτά μονο στης γυναικας μου τον υπολογιστή γινοντε βρε παιδιά γιατι οταν κλεινω τον υπολογιστή της αυτο ανοιγει απο μονο του; που μπορώ να δω γιατι ανοιγει απο μονο του;

Διευκρίνηση κλεισιμο κανονικό κανω και οχι αυτο που το βαζεις σε ύπνο τον υπολογιστή και οταν κουνησεις το ποντίκι η κατι αλλο ανοίγει ξανα. Εχω παει στην διαχειρηση ενεργειας τα εχω ελεγξει ειναι σωστα.
    Την Public εννοούν λογικά να έχεις στατική αλλά δεν το ήξερα αυτό... Δλδ για να κάνεις seeding θέλει να χεις στατική public ?

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο