χμμμ, μπορεί να βάλει το 192.168.1.0 με μάσκα /16 και gateway 192.168.1.1 και θα παίζει μια χαρά..![]()
The journey is the reward!
Κάτι που παίζει να σας ξέφυγε.
Ορισμένα ρούτερ παρόχων όπως κάποια μοντέλα Thompson σε OTE στη Lan4 θέση έχουν ρυθμίσεις για υπηρεσία IPTV και δε δίνουν ίντερνετ αν δεν τα ρυθμίσεις.
Και για μένα πάντως πλέον για χρήση σπιτιού είναι ψιλοάχρηστο το static ip configuration. Αφήστε το DHCP να κάνει τη δουλειά του αν δεν είστε του επαγγέλματος γιατί θα μπλεχτείτε χωρίς λόγο![]()
Το σκέφτηκα, αλλά από τα γραφόμενά του κατάλαβα ότι συνήθως έχει ίντερνετ και απλά το χάνει κάποιες φορές. Όπως και να'χει, καλό είναι να χρησιμοποιήσει τις πρώτες 2 ports του router του, για να είναι σίγουρος. Νομίζω η "ειδική" θύρα έχει και διαφορετικό χρώμα συνήθως (μωβ; ).
Life begins at 45°.
έγραψε οτι έχει κοτσάρει το καλώδιο της γυναίκας στη θέση 4. Αν η LAN2,3 είναι ελεύθερες πιθανόν το μόνο που χρειάζεται είναι τα το καρφώσει εκεί. Αλλιώς εντός του router απενεργοποιεί το iptv service στη LAN4.
σε κάποια ρούτερ είχε διαφορετικό χρώμα. στα φετινά μοντέλα είναι όλα το ίδιο πλέον ή το γράφει με ψιλά γράμματα κάτω από το LAN4/IPTV
βαλτο σε αλλη θυρα,η 4 ειναι για tv σε αυτα,εχω το ιδιο και το γραφει κιολας
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Και τι να εννουν αρα; τεσπα το θέμα λύθηκε αλλαξα και θυρα απο ρουτερ το εβαλα στην θυρα 2 εκανα και τις καταλληλες ρυθμίσεις που μου είπατε που αυτό στην ουσία ηθελα απλα ειχα ξεχάσει εκείνο το κοματι, διοτι το ειχα κανει πολλα χρονια πριν, απλα επειδη τωρα περασα στην γυναικα τα windows 10 32bita.
Μια αλλη ερώτηση που αυτά μονο στης γυναικας μου τον υπολογιστή γινοντε βρε παιδιά γιατι οταν κλεινω τον υπολογιστή της αυτο ανοιγει απο μονο του; που μπορώ να δω γιατι ανοιγει απο μονο του;
Διευκρίνηση κλεισιμο κανονικό κανω και οχι αυτο που το βαζεις σε ύπνο τον υπολογιστή και οταν κουνησεις το ποντίκι η κατι αλλο ανοίγει ξανα. Εχω παει στην διαχειρηση ενεργειας τα εχω ελεγξει ειναι σωστα.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.