Σελίδα 36 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 26313233343536373839404146 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 725

Θέμα: Μέγαρα και το χάλι τους.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Ορίστε;;;;;;

Κάτι έχεις μπερδέψει μάλλον
    Ειρωνικό ηταν
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα και από μένα (7 χρόνια μετά το τελευταίο ποστ), χαιρετίσματα σε παλιούς γνωστούς (ΟΚΤΑΝΙΟ, R1-nas )
    Με το R6; Που πήγαινες πάνω κάτω το Yring; Χεχεχε
    Καλωστον
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Ειρωνικό ηταν
    Ναι, εκπλήσομαι, για παιδιά Δημοτικού, πολύ προχωρημένο
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Όλοι έχετε δίκιο. Όμως, κατά τη γνώμη μου, η ρίζα του προβλήματος είναι πάντα το ίδιο πράγμα: τα λεφτά.

Όταν προσπαθείς να χωρέσεις όσο περισσότερους γίνεται σε κάθε session, για να βγάλεις όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, αντί να δουλεύεις με μικρότερα και πιο ελεγχόμενα γκρουπ, το ρίσκο ανεβαίνει. Κάτι μου λέει ότι αν είχαμε λιγότερα άτομα ανά γκρουπ, στατιστικά θα είχαμε λιγότερα συμβάντα, λιγότερη γκρίνια, λιγότερη φθορά και, τελικά, μια πιο ασφαλή εμπειρία ακόμα και σε πίστες όπως τα Μέγαρα, που ναι έχουν θέματα με τις αδειοδοτήσεις αλλα σιγουρα ειναι καλύτερα απο τους δρόμους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Να χώσω και γω την αποψάρα μου μετά το VAR του ομώνυμου περιοδικού ? (μάλλον όχι αλλά καιρό έχω να γράψω κανα σεντόνι )

Αφού έχω δει όλο το βίντεο έμεινα με την εντύπωση ότι ο δημοσιογράφος ήταν περισσότερο επικριτικός ως προς τον καταγγέλλων παρά ως προς τους άλλους δύο. Δεν θέλω να πω ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο μιας και η αποψάρα μου είναι ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Και οι δύο πλευρές είναι πολλές δεκαετίες στον χώρο και ειδικά ο καταγγέλλων παγκοσμίως ανγνωρισμένος, οπότε πέραν από τα στραβά τους σίγουρα κάτι καλό θα κάνουν. Το ίδιο ισχύει και για τον διοργανωτή μιας και για να κλείνεις επί σειρά ετών το Mugello αλλά και το Jerez τελευταία πρέπει να πληρείς κάποια κριτήρια και προδιαγραφές.

Πέραν από την αποψάρα μου ήθελα να παραθέσω και κάποια γεγονότα για να αποσαφηνιστεί τι συμβαίνει στο εξωτερικό και να απομυθοποιεί λίγο ο "παράδεισος" του έξω. Από κουβέντες με άλλους αναβάτες τα παρακάτω γνωρίζω ότι είναι ακόμη χειρότερα σε Ιταλία και τελευταία σε Πορτογαλλία από ότι εδώ (Ισπανία).

- Στην αρχή ο καταγγέλλων αναφέρει ότι ήταν λάθος της διοργάνωσης που είχε πολύ γρήγορους αναβάτες μέσα στα γκρουπ και ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι 10" δεν είναι πολλά. Είναι πάρα πολλά σαν διαφορά αν δεις την ταχύτητα και την απόσταση που θα έχουν δύο οδηγοί μεταξύ τους. Παρόλα αυτά δεν συντελεί "επικίνδυνη" διαφορά και σε όσα γκρουπ έχω μπει πάντα υπάρχει αυτή η διαφορά. Ακόμη και στους γρήγορους όταν μας επισκέπτονται ο Marquez ή o Viñales (και άλλοι που δν έχω δει εχώ) λογικό είναι να υπάρξει και μεγαλύτερη διαφορά. Παρόλα αυτά ο αγωνιζόμενος με το άσπρο που το εμβολίζει είναι τεράστιος μ@#$!ς πόσο μάλλον εφόσον είναι "αγωνιζόμενος". η ευθύνη στις προσπεράσεις είναι πάντα του από πίσω και αν δεν κάνω λάθος θα έπρεπε να προσπαθήσει από την αντίθετη πλευρά (νομίζω ακολουθεί αριστερή στροφή).

- Εδώ έχω δει πολλάκις αντίστοιχα σκηνικά, αλλά και ακόμη χειρότερα, με πολύ πιο ακριβές μηχανές κατεστραμμένες. Στην καλύτερη περίπτωση (και η αλήθεια είναι στην πληθώρα των περιπτώσεων) θα λάβεις ένα συγνώμη ειλικρινές αλλά πολύ σπάνιο να υπάρξει συνεννόηση για αποζημίωση. Στα χαρτιά που υπογράφουμε είτε σε πίστες GP/FIM είτε σε άλλες είναι ότι αναγνωρίζουμε πως συμμετέχουμε σε ένα σπορ ρίσκου/εξτρίμ και απαλλάσουμε από πάσα ευθύνη την πίστα ή τον διοργανωτή για όποιο ατύχημα. Δεν υπάρχει κάποια δικλείδα που λέει για προσπεράσεις φρεναρίσματα κλπα. Αυτά αναφέρονται προφορικά από τους διοργανωτές και οι περισσότεροι είναι εξαιρετικά αυστηροί σχετικά με μλκσμενες συμπεριφορές, σούζες κλπ. Τώρα το θέμα είναι αν θα δούνε την ανάρμοστη συμπεριφορά/οδήγηση ή αν τους την καταγγείλεις φυσικά και παίζει ρόλο ο/η υπαίτιος/α. Αν δλδ είναι γνωστός/γνωστού influencer κτλ πιθανόν να μείνει στην επίπληξη. Σε μια πτώση πάντως οποιού και αν είναι η υπαιτιότητα δεν υπάρχει μαμου. Είσαι σε ένα sport de riesgo/extreme-sport και υπάρχει λόγος που λέγεται έτσι και για αυτό υπογράφεις αναγνωρίζοντας το. Φυσικά σε έναν ιδανικό κόσμο αν έχεις βίντεο θα έπρεπε να τιμορούνταν ο υπαίτιος και αντίστοιχα να πλήρωνε και τη νύφη αλλά... Η αλήθεια είναι πάντως ότι τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται στους ενδιάμεσους και συνήθως εκεί είναι και οι περισσότεροι κάγκαροι. Τα γρήγορα γκρουπ είναι και τα πιο safe.

- Τεχνικός έλεγχος δεν έχω δει να γίνεται ΠΟΤΕ εδώ και 8 χρόνια σε κανέναν μηχανάκι. Έχω δει δυστυχώς, νομίζω 3 φορές, κόσμο να έρχεται να τον παίρνει ελικόπτερο. Ποτέ μα ποτέ όμως δεν αμφισβητήθηκε η λειτουργία της πίστας. Αυτό συμβαίνει και γιατί οι νόμοι είναι πολύ συγκεκριμμένοι (λογικό λόγω F1, SBK και MotoGP) αλλά και οι πίστες είναι 200% by the book. Δεν νοείται έξοδος χωρίς αρκετά μέτρα άμμου/βότσαλου και λάστιχα προστατευτικά για το τελείωμα. Σίδερα και τοίχους δεν έχω δει πουθενά. Οι προδιαγραφές εδώ για αμάξια και μοτο είναι διαφορετικές αλλά δεν μου έρχεται κάποια πίστα που να έχει μόνο το ένα (τουλάχιστον από τις πολύ γνωστές).

Συνέχεια παρακάτω.

- Αυτό που λέει ο διοργανωτής για τους αγώνες χρονομέτρησης μέσα στο trackday ότι γίνονται στο εξωτερικό είναι εντελώς άκυρο. Ελάχιστοι διοργανωτές κάνουν το παρακάτω όπου εκεί υπάρχουν ακόμη πιο αυστηροί κανονισμοί για προσπεράσεις και συμπεριφορά. Ένα session μες στη μέρα (κάοπυ στη μέση) βαφτίζεται ως "κατατακτήριο" όπου οι χρόνοι που κάνεις εκεί θα σε βάλουν σε μία συγκεκριμμένη θέση εκίνησης στο επόμενο σέσιον που ονομάζεται rodada comparativa (συγκριτικό σέσιον). Οι διοργανωτές τονίζουν πολύ αυστηρά ότι δεν πρόκειται για αγώνα αλλά για μια δοκιμη΄και εμπειρία να μάθεις από κάποιον/κάποια πιο γρήγορο/η. Εξού και ξεκινάει με flying lap όπου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι προσπεράσεις μέχρι να ολοκληρωθεί ένας γύρος, όπου έτσι κι αλλιώς μιας και ξεκινάς πίσω από τον μπροστινό με μια καθυστέρηση δεν είναι εφικτή η προσπέραση. Σε αυτά τα sessions ΔΕΝ συμμετέχουν αγωνιζόμενοι και αν κατεβάσεις το χρόνο σου κάτω από 3" παίρνεις ποινή 30 (τον λοπού με λίγα λόγια).

Εν κατακλείδη (συγνώμη για το σεντόνι) δεν είναι πανάκεια το εξωτερικό και υπάρχουν ομοιότητες ακόμη και στα κακώς κείμενα.

Αυτό που συνέβη νομίζω είναι κόντρα μεταξύ εγωισμού καταγγέλλων και διοργανωτή λόγω ενός φελλού που όντως θα έπρεπε να αποβληθεί δια παντώς ($$$€€€). Ο κόσμος που έφαγε την ταλαιπωρία στα Μέγαρα δεν φταίει σε καμία περίπτωση. Επίσης όσο ακατάλληλα, επικίνδυνα, χωράφι και να είναι τα μέγαρα θα μένουν πάντα πιο ασφαλή από τον οποιοδήποτε δρόμο. Έχει πεθάνει κόσμος όμως οπότε το να ανέβει και λίγο η ασφάλεια κακό δεν κάνει.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Με το R6; Που πήγαινες πάνω κάτω το Yring; Χεχεχε
    Καλωστον
    Αυτός ο αλήτης (πρώην) μηχανόβιος, ναι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    macdeath_s
    2 πράγματα,
    Πρώτον,εκεί που έγινε το ατύχημα μετά ακολουθεί δεξιά στροφή οπότε σωστά τον πέρασε και ποιος είπε ότι αυτός που προκαλεσε το ατύχημα είναι αγωνιζόμενος?
    Αυτη είναι υπόθεση του καταγγελοντα για να ενισχύσει την θέση του.απλα ήταν ένα μηχανάκι με πολυεστερικά όπως πάρα πολλά.
    Δεύτερον αυτό που περιγράφεις σαν αγώνα ή όχι αγώνα στο εξωτερικό κάπως έτσι γίνεται και εδώ.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    macdeath_s
    2 πράγματα,
    Πρώτον,εκεί που έγινε το ατύχημα μετά ακολουθεί δεξιά στροφή οπότε σωστά τον πέρασε και ποιος είπε ότι αυτός που προκαλεσε το ατύχημα είναι αγωνιζόμενος?
    Αυτη είναι υπόθεση του καταγγελοντα για να ενισχύσει την θέση του.απλα ήταν ένα μηχανάκι με πολυεστερικά όπως πάρα πολλά.
    Δεύτερον αυτό που περιγράφεις σαν αγώνα ή όχι αγώνα στο εξωτερικό κάπως έτσι γίνεται και εδώ.
    Για την προσπέραση, εφόσον είσαι αρκετά/πολύ πιο γρήγορος από τον προπορεύομενο δεν είναι πιο ασφαλές να τον περάσεις από την αντίθετη κατεύθυνση από την οποία κλίνει αυτός ? Με την λογική ότι μειώνεις τις πιθανότητες να έρθετε κοντά και θα είσαι στο σημείο φρεναρίσματος πολύ πιο νωρίς από τον (πλέον) πίσω οπότε δεν θα τον αναγκάσεις να πλακωθεί στα φρένα. Μπορεί να λέω βλακείες οκ. Προσωπικά προτιμώς να χάσω 1-2 δεύτερα και να περάσω στην ευθεία ή αν δεν μπορώ να αφήσω τον προπορευόμενο να φύγει.

Νομίζω λέει σε ένα σημείο ότι ήταν αγωνιζόμενος διότι είχε αυτοκόλλητα με χορηγούς. Που οκ κι αυτό δεν αποτελεί παράδειγμα. Αγωνιζόμενος ή μη μάλλον ήταν σε τέτοιους χρόνους.

Νομίζω η διαφορά με αυτό που περιγράφω είναι το πώς οργανώνεται και το πόσο αυστηρό είναι (ότι δεν θα κατβάσεις παραπάνω από 3" και απαγορεύονται οι προχωρημένοι/αγωνιζόμενοι).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Για την προσπέραση, εφόσον είσαι αρκετά/πολύ πιο γρήγορος από τον προπορεύομενο δεν είναι πιο ασφαλές να τον περάσεις από την αντίθετη κατεύθυνση από την οποία κλίνει αυτός ? Με την λογική ότι μειώνεις τις πιθανότητες να έρθετε κοντά και θα είσαι στο σημείο φρεναρίσματος πολύ πιο νωρίς από τον (πλέον) πίσω οπότε δεν θα τον αναγκάσεις να πλακωθεί στα φρένα. Μπορεί να λέω βλακείες οκ. Προσωπικά προτιμώς να χάσω 1-2 δεύτερα και να περάσω στην ευθεία ή αν δεν μπορώ να αφήσω τον προπορευόμενο να φύγει.

Νομίζω λέει σε ένα σημείο ότι ήταν αγωνιζόμενος διότι είχε αυτοκόλλητα με χορηγούς. Που οκ κι αυτό δεν αποτελεί παράδειγμα. Αγωνιζόμενος ή μη μάλλον ήταν σε τέτοιους χρόνους.

Νομίζω η διαφορά με αυτό που περιγράφω είναι το πώς οργανώνεται και το πόσο αυστηρό είναι (ότι δεν θα κατβάσεις παραπάνω από 3" και απαγορεύονται οι προχωρημένοι/αγωνιζόμενοι).
    Μα στην ευθεία τον περνάει!η στροφή είναι αρκετά πιο κάτω.απλα ο αργός πήγαινε αρκετα αργά στην έξοδο,άνοιξε ελάχιστα το γκάζι στην ευθεία.ηταν εκτός γραμμής εντελώς και πήγαινε σιγά σιγά προς τη σωστή γραμμή δηλαδή προς τα αριστερά για να στρίψει στην 13 δεξιά.ο γρήγορος ήταν με πολύ φόρα πίστεψε ότι ο μπροστά θα συνεχίσει ευθεία και δεν θα κόψει προς τα αριστερά και έγινε ότι έγινε.
    Σίγουρα ο πιο γρήγορος που ερχόταν έπρεπε να προσέξει περισσότερο.

Στην Ελλάδα δεν έχουν αυτό με τα 3 δευτερόλεπτα αλλά είναι ανά κατηγορία δυναμικότητας και οι εξπερτ-αγωνιζομενοι δεν το κάνουν καθόλου.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Να χώσω και γω την αποψάρα μου μετά το VAR του ομώνυμου περιοδικού ? (μάλλον όχι αλλά καιρό έχω να γράψω κανα σεντόνι )

Αφού έχω δει όλο το βίντεο έμεινα με την εντύπωση ότι ο δημοσιογράφος ήταν περισσότερο επικριτικός ως προς τον καταγγέλλων παρά ως προς τους άλλους δύο. Δεν θέλω να πω ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο μιας και η αποψάρα μου είναι ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Και οι δύο πλευρές είναι πολλές δεκαετίες στον χώρο και ειδικά ο καταγγέλλων παγκοσμίως ανγνωρισμένος, οπότε πέραν από τα στραβά τους σίγουρα κάτι καλό θα κάνουν. Το ίδιο ισχύει και για τον διοργανωτή μιας και για να κλείνεις επί σειρά ετών το Mugello αλλά και το Jerez τελευταία πρέπει να πληρείς κάποια κριτήρια και προδιαγραφές.

Πέραν από την αποψάρα μου ήθελα να παραθέσω και κάποια γεγονότα για να αποσαφηνιστεί τι συμβαίνει στο εξωτερικό και να απομυθοποιεί λίγο ο "παράδεισος" του έξω. Από κουβέντες με άλλους αναβάτες τα παρακάτω γνωρίζω ότι είναι ακόμη χειρότερα σε Ιταλία και τελευταία σε Πορτογαλλία από ότι εδώ (Ισπανία).

- Στην αρχή ο καταγγέλλων αναφέρει ότι ήταν λάθος της διοργάνωσης που είχε πολύ γρήγορους αναβάτες μέσα στα γκρουπ και ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι 10" δεν είναι πολλά. Είναι πάρα πολλά σαν διαφορά αν δεις την ταχύτητα και την απόσταση που θα έχουν δύο οδηγοί μεταξύ τους. Παρόλα αυτά δεν συντελεί "επικίνδυνη" διαφορά και σε όσα γκρουπ έχω μπει πάντα υπάρχει αυτή η διαφορά. Ακόμη και στους γρήγορους όταν μας επισκέπτονται ο Marquez ή o Viñales (και άλλοι που δν έχω δει εχώ) λογικό είναι να υπάρξει και μεγαλύτερη διαφορά. Παρόλα αυτά ο αγωνιζόμενος με το άσπρο που το εμβολίζει είναι τεράστιος μ@#$!ς πόσο μάλλον εφόσον είναι "αγωνιζόμενος". η ευθύνη στις προσπεράσεις είναι πάντα του από πίσω και αν δεν κάνω λάθος θα έπρεπε να προσπαθήσει από την αντίθετη πλευρά (νομίζω ακολουθεί αριστερή στροφή).

- Εδώ έχω δει πολλάκις αντίστοιχα σκηνικά, αλλά και ακόμη χειρότερα, με πολύ πιο ακριβές μηχανές κατεστραμμένες. Στην καλύτερη περίπτωση (και η αλήθεια είναι στην πληθώρα των περιπτώσεων) θα λάβεις ένα συγνώμη ειλικρινές αλλά πολύ σπάνιο να υπάρξει συνεννόηση για αποζημίωση. Στα χαρτιά που υπογράφουμε είτε σε πίστες GP/FIM είτε σε άλλες είναι ότι αναγνωρίζουμε πως συμμετέχουμε σε ένα σπορ ρίσκου/εξτρίμ και απαλλάσουμε από πάσα ευθύνη την πίστα ή τον διοργανωτή για όποιο ατύχημα. Δεν υπάρχει κάποια δικλείδα που λέει για προσπεράσεις φρεναρίσματα κλπα. Αυτά αναφέρονται προφορικά από τους διοργανωτές και οι περισσότεροι είναι εξαιρετικά αυστηροί σχετικά με μλκσμενες συμπεριφορές, σούζες κλπ. Τώρα το θέμα είναι αν θα δούνε την ανάρμοστη συμπεριφορά/οδήγηση ή αν τους την καταγγείλεις φυσικά και παίζει ρόλο ο/η υπαίτιος/α. Αν δλδ είναι γνωστός/γνωστού influencer κτλ πιθανόν να μείνει στην επίπληξη. Σε μια πτώση πάντως οποιού και αν είναι η υπαιτιότητα δεν υπάρχει μαμου. Είσαι σε ένα sport de riesgo/extreme-sport και υπάρχει λόγος που λέγεται έτσι και για αυτό υπογράφεις αναγνωρίζοντας το. Φυσικά σε έναν ιδανικό κόσμο αν έχεις βίντεο θα έπρεπε να τιμορούνταν ο υπαίτιος και αντίστοιχα να πλήρωνε και τη νύφη αλλά... Η αλήθεια είναι πάντως ότι τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται στους ενδιάμεσους και συνήθως εκεί είναι και οι περισσότεροι κάγκαροι. Τα γρήγορα γκρουπ είναι και τα πιο safe.

- Τεχνικός έλεγχος δεν έχω δει να γίνεται ΠΟΤΕ εδώ και 8 χρόνια σε κανέναν μηχανάκι. Έχω δει δυστυχώς, νομίζω 3 φορές, κόσμο να έρχεται να τον παίρνει ελικόπτερο. Ποτέ μα ποτέ όμως δεν αμφισβητήθηκε η λειτουργία της πίστας. Αυτό συμβαίνει και γιατί οι νόμοι είναι πολύ συγκεκριμμένοι (λογικό λόγω F1, SBK και MotoGP) αλλά και οι πίστες είναι 200% by the book. Δεν νοείται έξοδος χωρίς αρκετά μέτρα άμμου/βότσαλου και λάστιχα προστατευτικά για το τελείωμα. Σίδερα και τοίχους δεν έχω δει πουθενά. Οι προδιαγραφές εδώ για αμάξια και μοτο είναι διαφορετικές αλλά δεν μου έρχεται κάποια πίστα που να έχει μόνο το ένα (τουλάχιστον από τις πολύ γνωστές).

Συνέχεια παρακάτω.
    στους γρηγορους ειναι σχεδον ασφαλες και αναμενομενο να εχει αγωνιζομενους (δηλαδη ακομα πιο γρηγορους). αυτος μπηκε στους αρχαριους. κατεληξε στους ενδιαμεσους. και στις δυο περιπτωσεις δεν επιτρεπεται (στα σοβαρα td) να μπει καποιος που γυρναει σε ρυθμους πολυ κοντα στο αγωνιστικο επιπεδο. ειναι λαθος της διοργανωσης, δεν χωραει συζητηση.

η επαφη ειναι λαθος του πισω σχεδον παντα. εδω ειναι ξεκαθαρο κιολας, το βλεπουμε.

τεχνικο ελεγχο εχω περασει αρκετες φορες. μαλιστα εχω δει και μηχανακια να μην τους επιτρεπουν να μπουν καν και να κανουν φασαρια, συνηθως για λαστιχα και κρεμασμενες αλυσιδες.

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    macdeath_s
    2 πράγματα,
    Ελατε ρε παιδια αγωνιζομενος και κουραφεξαλα.... Ειχε λεει αυτοκολητα με χορηγους..... Ενα κουστουμι απο το ebay φοραγε στα χρωματα της petronas.

https://www.ebay.com/itm/32617127223...3ABFBMtrrM0upl

Λεει πολλες ανακριβειες σε σημειο λεει ψεματα με δολο για να ενισχυση την θεση του στο αφηγημα... κλαιν

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    Αυτός ο αλήτης (πρώην) μηχανόβιος, ναι!
    ....και ομορφαντρας ! Ολα τα καλα μαζι :P

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από R-1nas Προβολή μηνύματος
    Ελατε ρε παιδια αγωνιζομενος και κουραφεξαλα.... Ειχε λεει αυτοκολητα με χορηγους..... Ενα κουστουμι απο το ebay φοραγε στα χρωματα της petronas.

Λεει πολλες ανακριβειες σε σημειο λεει ψεματα με δολο για να ενισχυση την θεση του στο αφηγημα... κλαιν
    Εν τω μεταξύ στο fb
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20250609_183929_Facebook.jpg 
Προβολές:	145 
Μέγεθος:	112,4 KB 
ID:	462955
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Ω να σου δηλαδη ειμαι αγωνιζόμενος και διεθνής κιολας??φακ... κοιτα τι μαθαίνει κανείς κάθε μέρα
    Throttle that mysterious friend of ours

Παρόμοια θέματα

1. "Η μοτοσυκλέτα, ο μοτοσυκλετιστής και το ταξίδι τους".
    από requiem στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2008, 23:58
  2. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  5. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων