Etsi re man pare kai su lekseis pou sou aresoun kai dose tous to noima pou thes.Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Εγώ το πρώτο βήμα το έκανα.
![]()
![]()
![]()
και ξανα
![]()
Poutana poihth...![]()
![]()
Etsi re man pare kai su lekseis pou sou aresoun kai dose tous to noima pou thes.Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Εγώ το πρώτο βήμα το έκανα.
![]()
![]()
![]()
και ξανα
![]()
Poutana poihth...![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εγω δινω δικιο στους αντικαπνιστες προλαλησαντες...
και προσθετω...
να απαγορευθει το σεξ ανευ τεκνοποιησης...δεν ειναι ευχαριστηση...ειναι αναπαραγωγη...επισης εαν ειναι θορυβωδης η κινηση, με ενοχλει και δεν μπορω να κοιμηθω...να ευνουχιζονται οι παρανομοι αρρενες και να τα παρανομα θηλεα να κλειτοριδεκτομουνται...η τελευταιες κινησεις να ειναι υποχρεωτικες μετα την παραγωγη οριακα δυο τεκνων...
το νερο να καταναλωνεται με μετρητη...οι σπαταλοι να φυλακιζονται ανευ δικης...
και επιτελους...ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΣΤΟΚ SUPERSPORT ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΩΝ...
αυτα αρχικα...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αντώνη ελπίζω να μην εννοείς εμένα αντικαπνιστή![]()
μη καπνιστής είμαι, χέστηκα τι θα κάνεις στο σπίτι σου![]()
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
με το ξεχείλωμα καλά τα πάτε![]()
Aπο ενα θέμα υγείας φτάσαμε στα ανθρωπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες (και το πόσοι μπάτσοι κυκλοφορούν γυρω μας)
Δε βαριέσαι...
Τελειώνει ο μηνας προσαρμογής όπου να 'ναι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.....
Τελειώνει ο μηνας προσαρμογής όπου να 'ναι![]()
Και ξεκινάει ο μήνας "στ' @@ μας"....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εσύ δέλεαρ θα πηγαίνεις ή pulp; να ξέρω πού θα τους στείλωΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και ξεκινάει ο μήνας "στ' @@ μας"....
![]()
![]()
οχι ρε συ...εσυ εισαι καλοπροαιρετος ξυνος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Αντώνη ελπίζω να μην εννοείς εμένα αντικαπνιστή![]()
μη καπνιστής είμαι, χέστηκα τι θα κάνεις στο σπίτι σου![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
α γεια σουΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οχι ρε συ...εσυ εισαι καλοπροαιρετος ξυνος...![]()
![]()
![]()
![]()
Τι σε νοιάζει ρε Λεώ; Εσύ έτσι κι αλλιώς έχεις να εμφανιστείς από τότε που έφαγε η Ευα το μήλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εσύ δέλεαρ θα πηγαίνεις ή pulp; να ξέρω πού θα τους στείλω![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
είχα πάει ένα pulp εντός του 2010Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τι σε νοιάζει ρε Λεώ; Εσύ έτσι κι αλλιώς έχεις να εμφανιστείς από τότε που έφαγε η Ευα το μήλο...![]()
... και να ρωτήσω κάτι με όλη την καλή διάθεση: στη δουλειά, σε σινεμά, σε ΜΜΜ, σε αεροπλάνα, σε νοσοκομεία ... τι κάνεις; [/B][/QUOTE]
δουλεια: καπνίζω στο μπαλκόνι όχι στον εσωτερικό χώρο
σινεμά : δεν καπνίζω
ΜΜΜ : δεν χρησιμοποιώ και αν τύχει δεν καπνίζω
σε αεροπλάνα : δεν καπνίζω
σε νοσοκομεία : δεν καπνίζω
και για να διευρύνω τη λίστα
όταν καποιος κοντά μου τρώει ή δεν έχει τελειώσει το φαγητό :δεν καπνίζω
Δίπλα σε έγκυο ή γενικότερα άτομο που έχει ή δειχνει να έχει θέμα : δεν καπνίζω
κοντά σε πιτσιρίκια :ΔΕΝ καπνίζω
και μπορώ να γράφω μέχρι αύριο...
Αυτή είναι άλλωστε και η διαφορά. Οι περισσότεροι καπνιστές έχουμε το φιλότιμο, το τάκτ, το κάτι πες το όπως θέλεις να ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Από ότι αποδυκνύεται ειδικά και με τη συγγραφή νόμου, για να μην τους κάνουμε ντα και δεν τρέξει η στυνομία όλοι οι Αντικαπνιστές ΑΝΙΔΕΟΙ ιδεολόγοι αντιθέτως δεν κρίνουν. Απλά απαγορεύουν.
Δημοκρατία στο μεγαλείο σου στον τόπο που σε γέννησε...
![]()
εδώ διαφωνώ, οι περισσότεροι καπνιστές καπνίζουν όπου βρουνΑρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Αυτή είναι άλλωστε και η διαφορά. Οι περισσότεροι καπνιστές έχουμε το φιλότιμο, το τάκτ, το κάτι πες το όπως θέλεις να ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
αν τους το επιτρέψεις, θα ξαναντουμανιάσουν από σινεμά ως νοσοκομεία![]()
Λεωνίδα, μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τη γενιά μας και μετά. Και νομίζω ότι έχεις άδικο.
Ο κόσμος έχει αποκτήσει μια μικρή ευαισθησία και δεν είναι τοσο στα @@ του όπως παλιότερα που όσα λές όντως ίσχυαν.
στα χειμωνιάτικα ΔΣ, στις πλειάδες, μέσα, την ώρα που έτρωγα, μάλλον τίποτα γέροι κάπνιζανΑρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Λεωνίδα, μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τη γενιά μας και μετά. Και νομίζω ότι έχεις άδικο.
Ο κόσμος έχει αποκτήσει μια μικρή ευαισθησία και δεν είναι τοσο στα @@ του όπως παλιότερα που όσα λές όντως ίσχυαν.![]()