Της πουτάνας γίνεται. Δηλαδή για να καταλάβω είναι πιθανό το
σενάριο Ολυμπιακός Βόλου, Ολυμπιακός να πέσουν κατηγορία και
να δούμε Παναθηναϊκό CHL και ΠΑΟΚ ευρώπη ας πούμε;
Της πουτάνας γίνεται. Δηλαδή για να καταλάβω είναι πιθανό το
σενάριο Ολυμπιακός Βόλου, Ολυμπιακός να πέσουν κατηγορία και
να δούμε Παναθηναϊκό CHL και ΠΑΟΚ ευρώπη ας πούμε;
Συγνώμη ρε φίλε, αλλά πραγματικά, αυτό είναι κάτι που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή?
![]()
![]()
Πάνο ...... στο γαύρο ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ αν δεν έχεις φάκελο τουλάχιστον 2 τόμων στην ΓΑΔΑ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
...και κανεις δεν καυχοτανε για τι προεδραρα ειχε κλπ κλπ...οπως εκανε πχ και ο γαυρος με τον Κωσκωτα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βοηθειααααααααααααααα....παιδια....κανας γαυρος να μας το εξηγησει....ποιο απο ολα ειναι???
αυτο...http://www.sport-fm.gr/article/483641
αυτο...http://www.sport-fm.gr/article/483759
αυτο...http://www.gazzetta.gr/article/item/...llo-apodeixeis
φοβαμε να διαβασω τι θα βγει σε κανα 5ωρακι...
εχει να γινει της ΠΟΠΗΣ λεμε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή όταν στo εισαγγελικό πόρισμα αναγράφεται ότι προτείνεται η άσκηση δίωξης στους:
...μπλα-μπλα-μπλά-Ευάγγελο Μαρινάκη-μπλα-μπλα-μπλα...
τι σημαίνει ρε συ Νικολακόπουλε; Ότι ο εισαγγελέας προτείνει και υπάρχει το δικαίωμα να πει κάποιος "καλά άστο μωρέ... που να τρέχεις τώρα;..."
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τον πούλο όλα τα λαμόγια και αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και όσους εμπλέκονται από τον Παναθηναϊκό!!!
Βασικα απορω πως ακομα δεν βγηκε το ονομα του Νικου Πατερα.
Βαζελος ειμαι αλλα καποια πραγματα να τα λεμε με το ονομα τους.
Παο-καβαλα 0-2.
Αν δεν ηταν αυτο στημενο ποιο ηταν;;;
Τεσπα ολοι λιγο πολυ ξεραμε οτι στηνονται παιχνιδια.
Αλλα πχ Κοκκαλης, Βαρδινογιαννης το κανανε και χαμπαρι δεν επαιρνες.
Τουτοι εδω ειναι αχορταγοι και προκλητικοι.
Δεν πειραζει κυριοι.
Εμεις κερδισαμε που θα δουμε και λιγο μπαλα πλεον και οχι τα Καραγκιοζιλικια σας.
ΥΓ: Μπουρουσαρε σε ειχα για χαζο αλλα οχι για τετοια λερα.
Κωστακη...διαβασε και προσεξε λιγο την ωρα δημοσιευσης του καθε λινκ....γιαυτο σε λεω...σε κανα 5ωρω θα φοβομαστε να διαβαζουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δηλαδή όταν στo εισαγγελικό πόρισμα αναγράφεται ότι προτείνεται η άσκηση δίωξης στους:
...μπλα-μπλα-μπλά-Ευάγγελο Μαρινάκη-μπλα-μπλα-μπλα...
τι σημαίνει ρε συ Νικολακόπουλε; Ότι ο εισαγγελέας προτείνει και υπάρχει το δικαίωμα να πει κάποιος "καλά άστο μωρέ... που να τρέχεις τώρα;..."
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τον πούλο όλα τα λαμόγια και αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και όσους εμπλέκονται από τον Παναθηναϊκό!!!
![]()
Θα βγουν ...η "μεγάλη ομάδα του κέντρου" που αναφέρεται συνεχώς δεν νομίζω να είναι ο Αστέρας Εξαρχείων...Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Παο-καβαλα 0-2.
Δεν πειραζει κυριοι.
Εμεις κερδισαμε που θα δουμε και λιγο μπαλα πλεον και οχι τα Καραγκιοζιλικια σας.
ΥΓ: Μπουρουσαρε σε ειχα για χαζο αλλα οχι για τετοια λερα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Παο-καβαλα 0-2.
Δεν πειραζει κυριοι.
ΥΓ: Μπουρουσαρε σε ειχα για χαζο αλλα οχι για τετοια λερα.
δεν τα λες καλα...ο Βαρδινογιαννης ειναι αλλης εποχης...τοτε ηταν πιο πολυ θεμα υστεροφημιας....οπως και βεβαια τα βασικα εσοδα ηταν απο τον κοσμο που πηγαινε στο γηπεδο...αρα και διαφημησεις κλπ...απο την εποχη Κοκκαλη και μετα μπηκαν για τα καλα τα δις του CL...αρα και επρεπε με καθε τροπο και σκοπο να μπουνε στους ομιλους...τα μοναδικα πρωταθληματα που εχασε ο Γαυρος ηταν το 2004 που πηγαιναν ΑΥΤΟΜΑΤΑ 2 ομαδες στους ομιλους (τυχαιο??δεν νομιζω) και περισυ που ο Κροκους ηθελε να την κανει με ελαφρα και δεν τον ενοιαζε...παραγκες κλπ παρελκομενα αν θυμασε ειχαν ξαναβγει και πριν καποια χρονια...τοτε βεβαια δεν εγινε τιποτα...για πολλους λογους...ο βασικοτερος???η διαπλοκη του Κοκκαλη με την εκαστοτε κυβερνηση...συν οτι το μεγαλυτερο μερος των επιχηρισεων του Θειου ηταν στην Ελλαδα με χιλιαδες υπαλληλους σαν μοχλο πιεσης...τωρα ο Γιουβαρλακης ειναι ενας απλος εφοπληστακος που δεν φερνει και τα τρελλα λεφτα στην Ελλαδα...οπως και δεν εχει συμβασεις με το ελληνικο κρατος (siemens...intralot/οπαπ...ιντρακομ/οτε...κλπ κλπ και ποσα αλλα δεν ξερουμε) οπως ο ΧΟΧΟΧΟ...συν οτι χρειαζομαστε και καπως να ''κοιταξει'' αλλου ο ελληνικος λαος ενω θα περνανε το μεσωπροθεσμο και αποφασισανε για την ωρα να κανουν σημαντικοτατες κινησεις...μακαρι να αποδηχτουν οι δικαστες ανεξαρτητοι απο τους πολιτικους και να επεκταθει και στους βασικοτερους τομεις το λειτουργημα τους....
![]()
ε ρε κατι γλεντια που θα εχουμε αν ειναι η ΑΕΚ....:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Θα βγουν ...η "μεγάλη ομάδα του κέντρου" που αναφέρεται συνεχώς δεν νομίζω να είναι ο Αστέρας Εξαρχείων...![]()
θα ξευτιλισω τον Καλ που ολο μας ελεγε μικρη ομαδουλα κετς...:wacko:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
http://www.lay-out.gr/
Εχει αποσπασματα συνομιλιων....πολυ γελιο!
sorry re file pou ego krino apo afta pou vlepo sto gipedo...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
autos o doctor x pou einai na mas pei gia ton bourousi??
Ο διάλογος σοκ Ψωμιάδη-Μπουρούση!
Προκαλεί σοκ ο διάλογος του Μάκη Ψωμιάδη με τον Γιάννη Μπουρούση! Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού φέρεται να ζητάει «φάρμακο» από τον πρόεδρο της Καβάλας, ενώ αφήνει αιχμές και για τους Αγγελόπουλους.
Την 17.4.2011 ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με τον αθλητή Γιάννη Μπουρούση, παίκτη της ομάδας του Ολυμπιακού στο μπάσκετ καθώς και της Εθνικής Ελλάδας και αναφέρουν:
Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;
Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.
Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.
Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.
Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.
Γ. Τόσο πολύ κύριε Μάκη;
Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).
Γ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)
Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.
Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν αν μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!
Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;
Γ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.
Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;
Γ.: Μέσα Μαϊου
Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.
Γ.: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;
Μ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.
Γ.: Εγινε, θα τα πούμε.
Μ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.
m afton pou eblexe gia pethero kala na pathi...
ps1.distixos diladi pou den ton...esfaxan sto OAKA ta...fidania sas!dikio ixes!dikeothikes!se parakalo otan ton dis ston dromo trava tou kamia ala...monos sou eeee?oxi me alous ...20000!
ps2.esi ...sigmomi apo tous Agelopoulous zitises?...giati to...sinithizete esis i vazeli teleftea.....ke min anisixis se adithesi me kapious pou....kinigane dietites apo to maniki i....pezoun sto stixima tin...ita tis omadas tous MEXRI STIGMIS τ aderfia exoun ithikes arxes ke tha praxoun analoga...
ΥΓ3.και επειδη δρυος πεσουσης κλπ μπορει να ειπε ...παπαριες για την διοικηση η να επαιρνε καποιο...φαρμακο -για μενα και μονο η υποψια φτανει για να δωσει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ εξηγησεις h ακομα και να φυγει απο την ομαδα- αλλα δεν ξεχνω οτι επαιξε με ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ περσυ για την εθνικη οταν αλλοι για απλη αποθεραπεια-Φωτσης ,βεβαια τον πιεσε η ομαδα του τοτε- η για να συνεχισουν την καριερα τους στο συλλογο τους-οκ θεμιτο ως ενα βαθμο-την γραφουν τελευταια εκει που δεν...πιανει μελανι...
-Γεια σας κυριε ΜακηΑρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
ΥΓ3.και επειδη δρυος πεσουσης κλπ μπορει να ειπε ...παπαριες για την διοικηση η να επαιρνε καποιο...φαρμακο -για μενα και μονο η υποψια φτανει για να δωσει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ εξηγησεις h ακομα και να φυγει απο την ομαδα- αλλα δεν ξεχνω οτι επαιξε με ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ περσυ για την εθνικη οταν αλλοι για απλη αποθεραπεια[/B]
-Γεια σου αγορινα μου τι κανεις;
-Καλα κυριε Μακη, εσεις;
-Καλα
-Κυριε Μακη σας παιρνω τηλεφωνο για το θεμα που συζηταγαμε
-Ναι αγορι μου, μην ανησυχεις το εχω, ηρθε σημερα
-Ωραια...κυριε Μακη, ποτε θα το εχω;
-Και σημερα αν θελεις μην ανησυχεις!
-Ενταξει κυριε Μακη, ευχαριστω πολυ τα λεφτα...
-Ασε τα λεφτα ρε παιδακι μου, κανε τη δουλεια σου και τα βρισκουμε, μονο να ξερεις θελει λιγο ρυθμισμα, μη το φορεσεις ετσι χυμα και πας να παιξεις οκ;
-Ενταξει ευχαριστω...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
-Ενταξει ευχαριστω...![]()
ρε...αυτο βγαινει και για μηχανοβιους μπας και παω καμμια σοβαρη βολτα με τους γρηγορους???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.sport24.gr/football/ellad...o.1113068.html
gia rixte mia matia....
emena mou kanei entipwsi pantws....pou sizitane kapou sti mesi, beos marinakis gai to stimeno paixnidi...sto karaiskaki....
afou auta den ginontai![]()
![]()
re seis o cirus pou einai???? allaxe pleuro i akoma?![]()
![]()