it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Κατ'αρχήν τι πάει να πεί στα ίσια; (πολύ μεγάλη παράγραφος) Όταν ο "άλλος" πάλευε με το ντουλάπι έλεγε ότι γκρινιάζει και ότι σε 5-10 λεπτά θα το στήσει. Μετά το έριξε στον τουρισμό.
Κάτι που έκανε παγκοσμίως (εκτός απο Ιταλια και Ελλάδα) τους δημοσιογράφους να αναθεωρήσουν την γνώμη τους για την προσφορά-υπερπροσπάθεια του CS. (πέρα απο το όποιο ταλέντο).
Δεν είναι κουλός, δεν ξέχασε να καβαλά. Overestimated είναι. Έχει την απίστευτη αβάντα του PR.
Και αυτό για να κατεναύσουμε λίγο τις προσδοκίες, σορρι αλλά δεν έδειξε τίποτα ενδιαφέρον προς το παρών στις δοκιμές. Εκτός και αν θεωρείται κατόρθωμα η τέταρτη θέση απο μεγάλο γιαπωνέζικο factory μηχανάκι. Στο race pace τερματίζει με +20sec απο τον... τρίτο. Think about that.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιώργου (όχι του νταλάρα) στο CNN (+βίντεο στο οποίο τον δείχνει νήπιο να κάνει παντιλίκια και χάι σάιντινγκ)
http://edition.cnn.com/2013/03/13/sp...ort/index.html
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Αυτός με το τρίκυκλοπου εκτελεί μεταφορές ποστς και βάζει τάξη στα θρεντς που είναι;
![]()
Σας ξεφεύγει η παράμετρος χρόνος στη κουβέντα.
Άλλος ο Ρόσσι που πήρε τα 9 κι άλλος ο Ρόσσι σήμερα.
Άλλο το μηχανάκι που κέρδισε ο Στόνερ τότε κι άλλο το μηχανάκι που παρέλαβε ο Ρόσσι (κι άλλος κι ο συναγωνισμός)
Εδώ θα άνοιγα μια παρένθεση και θα έλεγα ότι οι δημόσιες σχέσεις δεν είναι κάτι απλό.
Αν και εγώ δεν είμαι καθόλου καλός σ αυτές, σήμερα έτσι δουλεύει ο κόσμος.
Στα υπέρ του Ρόσσι είναι και το π.ρ αλλά και αυτό που λένε κοινωνική ευφυΐα.
Να ξέρει δηλαδή ποιός είναι που και κάνει τι.
Δεν στέκεσαι τόσα χρόνια σ ένα τόσο χοντρό παιχνίδι επειδή είσαι απλά τιμόνι. Θέλει και μυαλό το πράμα.
Το μόνο λάθος της καριέρας του Ρόσσι ήταν η Ντουκάτι αλλά αυτό το λέμε κατόπιν εορτής.
Θα μου πεις άλλος ο Ρόσσι που πήγε στη Ντουκάτι κι άλλος ο Ρόσσι που πήγε στη Γιαμάχα (από τη Χόντα) κι εδώ είναι η ουσία.
Προσωπική εκτίμηση
Εσείς κύριε, άλλοι το έλεγαν και προ εορτής.
σημ για 7564534456098629487 φορά. Το mgp δεν είναι μόνο ο πρίγκιπας...
κι άλλη σημ. Σε αυτή τη σελίδα ο ένας λέει πως θέλει νίκη για να πει σας γ@μίσαμε, ο άλλος παραθέτει επιχειρήματα και παρ' αυτά ο άλλος τρώει την παρατήρηση πως το κάνει γήπεδο.
Καλά του κάνετε ρε του άπιστου![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...