Εν τω μεταξύ κάπου εδώ ξεκίνησε ο καυγάς. Εκεί που ενόχλησε η διαφορετική γνώμη.
Μιας και αναφέρθηκε το Tracer, η έκδοση του 2023 ομόρφυνε κάπως, διότι το είχαν παραφουσκώσει και παραστρογγυλέψει τα τελεταία 3 χρόνια. Θα πρέπει να το οδηγήσεις, διότι ο κινητήρας είναι εξαιρετικός για χρήση στην πόλη, αλλά και τα ταξίδια, με ομαλή λειτουργία στις χαμηλές στροφές και άφθονη ροπή. Επιπλέον, αν ανοίξεις το γκάζι και ανεβάσεις στροφές, προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Δηλαδή επιλέγεις, ανάλογα με τη διάθεση, αν θα το πας μαλακωσσά ή γρήγορα.
Μερικά χρόνια πριν οδήγησα για λίγο την προήγουμενη εκδοχή του τρικύλινδρου κινητήρα σε MT-09 SP, με λίγα cc λιγότερα από τον τωρινό. Δεν ξέρω πόση διαφορά έχει η νέα έκδοση και πώς συμπεριφέρεται με τα επιπλέον κιλά του Tracer 9, αλλά λέγεται ότι είναι καλύτερος. Πάντως είχα εντυπωσιαστεί, ήταν εξαιρετικός.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Αντί για Diavel, για πόλη, χωρίς πλάκα, θα ήθελα ένα Yamaha V-MAX. Έχω δει μερικές φορές έναν τύπο (παίζει να είναι ο μοναδικός) που κυκλοφορεί κάπου μεταξύ Ψυχικό και Αμπελόκηπους και κάνει διήθηση με τα 1700cc.
Αντίστοιχα και το Suzuki GSXR 1400 και το Rocket III. Ξέρω ότι μόλις φύγει ο ενθουσιασμός μένει η ταλαιπώρια, αλλά έχω την περιέργεια.
Πόσες φορές θα το χαρείς όμως; Θα περιμένεις να κάτσει Κυριακή με καλό καιρό. Πιστεύω ότι μετά από λίγους μήνες καθημερινής συμβίωσης, θα αρχίσεις να ψάχνεις για scooter. Δεν είναι ευέλικτο, είναι πολύ βαρύ, καταναλώνει καύσιμο σαν Hummer V2 και στο συνεργείο πας με πάκο 100ευρα.
Αδικώ κάποια, διότι τα κρίνω όλα με όρους commuting, επειδή βλέπω τη μοτοσυκλέτα ως το μέσο που ομορφαίνει την καθημερινή μου μετακίνηση.
πειτε με ανωμαλο αλλα αν ειχα τα χρηματα του S θα πηγαινα σε turismo veloce. δεν ξερω γιατι αλλα αυτο το μηχανάκι με στοιχειώνει.
17900 ξεκινάει
https://www.car.gr/classifieds/bikes...9296-mv-agusta