ΞΥΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟΙ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΟΜΩΣ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ!
ΞΥΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟΙ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ!
καλα αστο....Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΡΙΑΛΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΙΟ Η ΠΑΕ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ !!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ!!
ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΣΕΛΣΙ!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ![]()
![]()
να βγει και να πει τι φίλε μου? οτι καταδικάζει κάθε τέτοια ενέργεια, ειναι αυτονόητο αυτό και το έχουν γράψει όλες οι διηκοίσεις όποτε γίνονται επεισόδια πόσο μάλλον όταν σκοτώνεται ένας άνθρωπος, το θέμα είναι να γίνει κάτι ποιο ουσιαστικό από αυτό. όλοι καταδικάζουν τα επεισόδια όταν γίνονται μα κανένας δυστηχώς δεν κάνει ουσιαστικά βήματα για να μην γίνουν και σε αυτό ναι συμφωνώ απολύτως φταίνε και οι παε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε σεις εχεις μια ΠΑΕ και εισαι εργοδοτης σε καποιους υπανθρωπους....
Δεν ξερεις ποιοι δουλευουν στην εταιρεια σου;
δεν μιλαμε να εχεις σουβλατζιδικο και ο ενας ψηστης να δολοφονησει την αρραβωνιαστικα του επιεδη την επιασε να πηδιετε με αλλον!!!
Μιλαμε οτι στην εταιρεια σου (ΠΑΕ), εργαζονται καποιοι ανθρωποι που μετειχαν σε επεισοδια μεταξυ οπαδων
αποδοση ευθυνων;; δεν υπαρχουν για τον Κοκκαλη και καλως δεν αποδιδονται στον εργοδοτη... νομικα ο Κοκκαλης δε εμπιπτει σε καποιο παραπτωμα, κακουρημα, η πλημελημα, συμφωνω με αυτο...
Αλλα υποτιθεται οτι ολοι προσπαθουν για την εξυγιανση του ποδοσφαιρου τουλαχιστον σε οτι αφορα στην βια.
Και εσυ εχεις προσλαβει στους κολπους της ΠΑΕ υπαλληλους που προαγουν το ευγενες αθλημα τις βιας...
μην νομιζετε οτι μιλαμε για καθαριστες και επιστατες....το ενα απο τα καλοπαιδα ηταν μεχρι προτινως ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.!!!!!
Για να μην παρεξηγηθω...υπανθρωποι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες...απλα αλλες διοικησεις εχουν διαλυσει (αναγκαστικα) οργανωμενους οπαδους που μπορουσαν να εκθεσουν τον συλλογο ποικιλοτροπως...
δεν λεω να τιμωρηθει ο Κοκκαλης...εδω εκανε αλλα και αλλα και του κλασανε τα @@...αλλα να βγει και να πει εστω μια μ@λ@κι@ για τους τυπους....
η σιωπη ειναι συνενοχη λενε...
ωραία τα λες, μπορεί να το αποδείξει αυτό κανένας? (οτι τους ξέρανε από πριν)Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ερωτηση...
Οι υπαλληλοι της ΠΑΕ που πηραν μερος στα επεισοδια και στην δολοφονια,οπως ισχυριζεται ο δικαστικος,βρηκαν την δουλεια μεσω αγγελιας?Κατα τυχη?
Δεν τους ξερανε δηλαδη στην ΠΑΕ οταν τους προσλαβανε....Κατα τυχη ηταν Ολυμπιακοι και οργανωμενοι χουλιγκαν....Και οταν λεμε υπαλληλοι γενικα και αοριστα τι εννοουμε?Τι δουλεια κανανε στην ΠΑΕ?Πως τους εχουν δηλωμενους στο ΙΚΑ?
Λογιστες?Διοικητικοι υπαλληλοι?Διευθυντες?Πωλητες εμφανισεων?Εξωτερικοι?
:wacko:
ΟΧΙ, οπότε τι συζητάμε???
δεν το λέω για να πω ότι έχεις άδικο και βέβαια τους ξέρανε και βέβαια όλα τα ρεμάλια και τραμπούκους βάζουνε αλλά το θέμα ειναι οτι δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτο οπότε είναι χωρις νόημα η συζήτηση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
να βγει και να πει τι φίλε μου? οτι καταδικάζει κάθε τέτοια ενέργεια, ειναι αυτονόητο αυτό και το έχουν γράψει όλες οι διηκοίσεις όποτε γίνονται επεισόδια πόσο μάλλον όταν σκοτώνεται ένας άνθρωπος, το θέμα είναι να γίνει κάτι ποιο ουσιαστικό από αυτό. όλοι καταδικάζουν τα επεισόδια όταν γίνονται μα κανένας δυστηχώς δεν κάνει ουσιαστικά βήματα για να μην γίνουν και σε αυτό ναι συμφωνώ απολύτως φταίνε και οι παε!!!
Βασιλακι φανταζομαι κανεις πλακα,εεεεε????και τι να βγει να πει???''Εμεις σαν ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικαζουμε αυτα τα γεγονοτα,ζηταμε την παραδειγματικη τιμωρια αυτων που αμαυρωνουν το ονομα της ομαδας μας,και δεν θελουμε τετοιους ανθρωπους οχι μονο στην εργασια της ΠΑΕ,αλλα δεν τους θελουμε ουτε σαν φιλαθλους''.....αυτο θα ηταν μια καλη αρχη.....βεβαια η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ θα ειχε γινει κιολας....αλλα το ''ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ'' ζει και βασιλευει με τις ευλογιες της διοικησης...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΞΥΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟΙ
Εγω ξυλο για ομαδα δεν εχω παιξει ποτε...Και πηγαινα Σκεπαστη και εκτος εδρας παιχνιδια συνεχεια...Μια φορα,πριν 11 χρονια,ενας βρηκε αφορμη απο το τι ομαδα ειμαι αλλα ηταν στανταρ οτι θα επεφτε ξυλο για αλλους λογους....
Οποτε ντροπη και φουστανια στους υπαλληλους σας???Και σε αυτους που προσλαμβανουν τετοια καλοπαιδα???
Ρητορικη ηταν η ερωτηση...Αλλα η απαντηση σου μου κανειΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ωραία τα λες, μπορεί να το αποδείξει αυτό κανένας? (οτι τους ξέρανε από πριν)
δεν το λέω για να πω ότι έχεις άδικο και βέβαια τους ξέρανε και βέβαια όλα τα ρεμάλια και τραμπούκους βάζουνε αλλά το θέμα ειναι οτι δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτο οπότε είναι χωρις νόημα η συζήτηση.![]()
γιατί αν αποδειχτούν ένοχοι αυτό δε θα βγουν να πουν ρε παναγιώτη???Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Βασιλακι φανταζομαι κανεις πλακα,εεεεε????και τι να βγει να πει???''Εμεις σαν ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικαζουμε αυτα τα γεγονοτα,ζηταμε την παραδειγματικη τιμωρια αυτων που αμαυρωνουν το ονομα της ομαδας μας,και δεν θελουμε τετοιους ανθρωπους οχι μονο στην εργασια της ΠΑΕ,αλλα δεν τους θελουμε ουτε σαν φιλαθλους''.....αυτο θα ηταν μια καλη αρχη.....βεβαια η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ θα ειχε γινει κιολας....αλλα το ''ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ'' ζει και βασιλευει με τις ευλογιες της διοικησης...![]()
το θέμα είναι να μην μένουμε μόνο εκεί να κάνουμε και το παραπάνω να φύγει όσο γίνεται η σαπίλα και εκεί δυστηχώς είμαι απαισιόδοξος.![]()
δεν κατάλαβα σε τι διαφωνούμε???????![]()
Ρε συ καταλαβαινεις τι σημαινει μελος του Δ.Σ. ;;;!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ωραία τα λες, μπορεί να το αποδείξει αυτό κανένας? (οτι τους ξέρανε από πριν)
δεν το λέω για να πω ότι έχεις άδικο και βέβαια τους ξέρανε και βέβαια όλα τα ρεμάλια και τραμπούκους βάζουνε αλλά το θέμα ειναι οτι δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτο οπότε είναι χωρις νόημα η συζήτηση.
ελεος ρε πο*υστη μου ξεκοληστε απο το γαυριλικι σας!!!
πρωτος θα πω οτι ειχαμε του χειροτερους φασιστες στον ΠΑΟ (νοπο) και οτι υπαρχουν ''μπουμπουκια'' παιδια και σε εμας!!!
παντου τα ιδια χαμενα κορμια ειναι!
αλλα μην το περνετε και στο τελειως ζαμανφου οτι οι δολοφονοι ηταν υπαλληλοι της ΠΑΕ...ελεος δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε ρε πο*στη μου...
τον Κοκκαλη μονο για χαζο δεν τον εχω...οποτε το να μην ξερει και να μην εχει παρει γραμμη δεν το συζηταω...ξαναλεω! μιλαμε για μελος του Δ.Σ.!!!
Ας βγει ο καραγκιοζης και ας πει οτι οποιος υπαλληλος της ΠΑΕ συμμετεχει σε επεισοδια θα απολυεται αμεσως....και ας μην το πραξει στην πραγματικοτητα...ετσι για να σπασει λιγο τον τσαμπουκα των ηλιθιων που δεν γνωριζουν ουτε χρωμα, ουτε ομαδα, ουτε τιποτα...
εσύ ξεκόλλα ρε hymador και κατάλαβε τι λέμε, μη προσπαθείς να πας κόντρα και όταν συμφωνούμε!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε συ καταλαβαινεις τι σημαινει μελος του Δ.Σ. ;;;!!!
ελεος ρε πο*υστη μου ξεκοληστε απο το γαυριλικι σας!!!
πρωτος θα πω οτι ειχαμε του χειροτερους φασιστες στον ΠΑΟ (νοπο) και οτι υπαρχουν ''μπουμπουκια'' παιδια και σε εμας!!!
αλλα μην το περνετε και στο τελειως ζαμανφου οτι οι δολοφονοι ηταν υπαλληλοι της ΠΑΕ...ελεος δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε ρε πο*στη μου...
τον Κοκκαλη μονο για χαζο δεν τον εχω...οποτε το να μην ξερει και να μην εχει παρει γραμμη δεν το συζηταω...ξαναλεω! μιλαμε για μελος του Δ.Σ.!!!
Ας βγει ο καραγκιοζης και ας πει οτι οποιος υπαλληλος της ΠΑΕ συμμετεχει σε επεισοδια θα απολυεται αμεσως....και ας μην το πραξει στην πραγματικοτητα...ετσι για να σπασει λιγο τον τσαμπουκα των ηλιθιων που δεν γνωριζουν ουτε χρωμα, ουτε ομαδα, ουτε τιποτα...
έλεος!!!!!
στο ξαναλέω γιατί δεν το κατάλαβες πάλι. λέω και βέβαια είναι όπως τα λες αλλά δεν μπορούν αυτά να στηρίξουν κατηγορία γιατι δεν μπορεί να αποδείξει κανένας τίποτα, τι δεν καταλαβαίνεις????????????????????????????????????????????
μαλλον παιζουμε με τις λεξεις.....σε τι διαφονουμε????αμα αποδειχτουνε ενοχοι,ισως δεν θα μπορεσει να πραγματοποιηθει η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ που θα ζητηση η ΠΑΕ/ΚΟΚΚΑΛΗΣ....με την σταση σιωπης που κρατησε/κραταει η ΠΑΕ ειναι σαν να συμφωνει με αυτα τα γεγονοτα.....αρα γνωριζει (οχι για το γεγονος που εγινε) αλλα για το τι καλοπαιδα ειχε στην εργασια του...και με αυτο τον τροπο μπορει να πιεζει για μια πιο ''μαλθακη''ενοχη....αρα συγκαλυπτει για να μην βρεθει εκτεθημενη....οτι υποθαλπτει καποια κακοποια στοιχεια....και ακομα δεν εχω ακουσει απο κανεναν οτι τους ΑΠΕΛΥΣΑΝ...Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
γιατί αν αποδειχτούν ένοχοι αυτό δε θα βγουν να πουν ρε παναγιώτη???
το θέμα είναι να μην μένουμε μόνο εκεί να κάνουμε και το παραπάνω να φύγει όσο γίνεται η σαπίλα και εκεί δυστηχώς είμαι απαισιόδοξος.![]()
δεν κατάλαβα σε τι διαφωνούμε???????![]()
![]()
γιατι σου έχει πει εσένα κανείς ότι όταν προσλήφθησαν ήταν εγκληματίες με βεβαρημένο ποινικό μητρώο???Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ερωτηση...
Οι υπαλληλοι της ΠΑΕ που πηραν μερος στα επεισοδια και στην δολοφονια,οπως ισχυριζεται ο δικαστικος,βρηκαν την δουλεια μεσω αγγελιας?Κατα τυχη?
Δεν τους ξερανε δηλαδη στην ΠΑΕ οταν τους προσλαβανε....Κατα τυχη ηταν Ολυμπιακοι και οργανωμενοι χουλιγκαν....Και οταν λεμε υπαλληλοι γενικα και αοριστα τι εννοουμε?Τι δουλεια κανανε στην ΠΑΕ?Πως τους εχουν δηλωμενους στο ΙΚΑ?
Λογιστες?Διοικητικοι υπαλληλοι?Διευθυντες?Πωλητες εμφανισεων?Εξωτερικοι?
:wacko:
ρε την παλεύετε????
πως μπορεί να γνωρίζει ο κάθε εργοδότης τι κάνει ο κάθε υπάλληλος του στον ελεύθερο χρόνο του?
απο την μια ζητάμε (εγω για εσας αμφιβάλλω) όχι κάμερες,όχι φακέλους και λοιπά τετοια προσωπικά στοιχεία και διακρίσεις στον εργασιακό τομέα και τώρα εσεις ζητάτε οι εργοδότες να γνωρίζουν την ζωή του καθενός
εγώ σαν κόκκαλης το μόνο που θα έκανα θα ήταν να τους απολύσω...τίποτε άλλο
εσείς δεν ξέρω
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
γιατι ρε ελ ξέρει εσενα ο εργοδότης σου με τι ασχολείσε εκτός δουλειάς??τους επιτρέπεις να σε ρωτήσει και να σε ελέγξει???πλάκα μας κάνεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε σεις εχεις μια ΠΑΕ και εισαι εργοδοτης σε καποιους υπανθρωπους....
Δεν ξερεις ποιοι δουλευουν στην εταιρεια σου;
δεν μιλαμε να εχεις σουβλατζιδικο και ο ενας ψηστης να δολοφονησει την αρραβωνιαστικα του επιεδη την επιασε να πηδιετε με αλλον!!!
Μιλαμε οτι στην εταιρεια σου (ΠΑΕ), εργαζονται καποιοι ανθρωποι που μετειχαν σε επεισοδια μεταξυ οπαδων
σε ένα σουβλατζίδικο ναι μπορεί να ελέγξεις
αλλά σε μια εταιρία πολλών εργαζομένων δεν νομίζω
ρε συ ποιος μιλησε για κατηγοριες;;;;!!! σε ποιον;;; στον Κοκκαλη;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
εσύ ξεκόλλα ρε hymador και κατάλαβε τι λέμε, μη προσπαθείς να πας κόντρα και όταν συμφωνούμε!!!!!!!!!!!!!!
έλεος!!!!!
στο ξαναλέω γιατί δεν το κατάλαβες πάλι. λέω και βέβαια είναι όπως τα λες αλλά δεν μπορούν αυτά να στηρίξουν κατηγορία γιατι δεν μπορεί να αποδείξει κανένας τίποτα, τι δεν καταλαβαίνεις????????????????????????????????????????????
αυτο εδω το διαβασες στο προηγουμενο post μου;
αυτο που λεω απο την αρχη ειναι πως οφειλει ο Κοκκαλης να παρει μια θεση!!!!αποδοση ευθυνων;; δεν υπαρχουν για τον Κοκκαλη και καλως δεν αποδιδονται στον εργοδοτη... νομικα ο Κοκκαλης δε εμπιπτει σε καποιο παραπτωμα, κακουρημα, η πλημελημα, συμφωνω με αυτο...
πραγμα που δεν εχει κανει....
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε συ καταλαβαινεις τι σημαινει μελος του Δ.Σ. ;;;!!!
.ξαναλεω! μιλαμε για μελος του Δ.Σ.!!!
όπως μέλος Δ.Σ και όχι ιδιοκτήτης
μέλος Δ.Σ εκλέγεσαι δεν ορίζεσαι απο τον πρόεδρο
οπότε τι θέλεις να μας πει με αυτο?ότι ξέραν και τι είναι?μέλος Δ.Σ σοβαρος τίτλος
απο ότι έχω καταλάβει έχεις μπερδέψει τις έννοιες μέλος και ιδιοκτήτης
λύστες και τα λέμε
αντε πάλι ρε το είπα και πιο πριν, δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι τους υπέλθαλπε διότι οι μεγαλοδικοιγόροι θα υσχυριστούν ότι δεν γνώριζαν τι άτομα ήταν κτλ. με λίγα λόγια όπως είπα πριν δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτό που λέτε και ας το ξέρουμε όλοι!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μαλλον παιζουμε με τις λεξεις.....σε τι διαφονουμε????αμα αποδειχτουνε ενοχοι,ισως δεν θα μπορεσει να πραγματοποιηθει η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ που θα ζητηση η ΠΑΕ/ΚΟΚΚΑΛΗΣ....με την σταση σιωπης που κρατησε/κραταει η ΠΑΕ ειναι σαν να συμφωνει με αυτα τα γεγονοτα.....αρα γνωριζει (οχι για το γεγονος που εγινε) αλλα για το τι καλοπαιδα ειχε στην εργασια του...και με αυτο τον τροπο μπορει να πιεζει για μια πιο ''μαλθακη''ενοχη....αρα συγκαλυπτει για να μην βρεθει εκτεθημενη....οτι υποθαλπτει καποια κακοποια στοιχεια....και ακομα δεν εχω ακουσει απο κανεναν οτι τους ΑΠΕΛΥΣΑΝ...![]()
μη κολλάτε ρε παιδια συμφωνούμε μαζί σας αλλά αφού ξέρετε τα κόλπα τω δικηγόρων, όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι γουστάρει!!!!!!!!