true...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Να δω πότε θα καταλάβετε ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια πάνε χώμα.......
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
true...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Να δω πότε θα καταλάβετε ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια πάνε χώμα.......
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ......
Γιατί τώρα εγώ έχω την εντύπωση πως είναι φωτόσουπα?????
Δεν έπρεπε να δώσει και από άλλες γωνίες φωτο?
Akropovic????:rotflmao:
Άσε ότι στο 660z πρέπει να τις δίνει με προστατευτικό...
Και σε μια φάση προς το τέλος φοράει εξατμίσεις από 660x
Zebra edition?:rotflmao:
Σαν εμφάνιση μπορώ να πω πως το έχει πετύχει ο τύπος αλλά για άλλη μια φωτόσουπα μου κάνει.
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Γιατί τώρα εγώ έχω την εντύπωση πως είναι φωτόσουπα?????
Δεν έπρεπε να δώσει και από άλλες γωνίες φωτο?
Akropovic????:rotflmao:
Άσε ότι στο 660z πρέπει να τις δίνει με προστατευτικό...
Και σε μια φάση προς το τέλος φοράει εξατμίσεις από 660x
Zebra edition?:rotflmao:
Σαν εμφάνιση μπορώ να πω πως το έχει πετύχει ο τύπος αλλά για άλλη μια φωτόσουπα μου κάνει.
Έχεις δίκιο ….
«.this attempt of mine at new designs seeks to remain in keeping with the fundamental shape, while further reducing it
and develop it along the direction of design inspired by the 660. I realized that simple form leaves room for graphic realization, with which the motorcycle can be presented in any modern shape. Despite the fact that these drafts were co-developed together with experts drawn from the Ténéré Club and comply with the latest technical status of the Tokyo Exhibit, it is still a personal dream.»
Τελικά , νομίζω ότι το super tenere 1200 δεν είναι πραγματική μηχανή αλλα μια εργασία για γραφίστες –σχεδιαστές κ.λ.π
Στο τελος , θα μαζεψει η ΥΑΜΑΗΑ ολες τις φοτοσοπιες , θα δώσει ένα βραβείο στην καλυτερη και θα κλείσει τον φακελο super Tenere ….
![]()
http://i72.photobucket.com/albums/i1...IAS/ST1200.jpg
απο το επίσημο site της YAMAHA
http://www.yamaha-motor-europe.com/super-tenere/
άξονας στη μετάδοση
ηλεκτρονικό γκάζι
3 σταδίων ABS
traction control (εδώ το μάμησαν νομίζω... )
θυμάστε το σλόγκαν της BMW? "unstoppable" .... ? ε?
ε, πλέον είναι ξεκάθαρο που στοχεύει το σουπερ τενερέ, μετά και απο την εξής ατάκα:
"And the unstoppable can be stopped" !!
εδώ : http://www.yamaha-motor-europe.com/super-tenere/
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Δίκιο έχεις ….Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ε, πλέον είναι ξεκάθαρο που στοχεύει το σουπερ τενερέ, μετά και απο την εξής ατάκα:
"And the unstoppable can be stopped" !!
εδώ : http://www.yamaha-motor-europe.com/super-tenere/
Το ΜΟΝΟ ξεκάθαρο είναι που στοχεύει…
So as you can see, there’s no need to take the long way round; the new Super Ténéré will take you on any adventure, long or short. And if the challenge is tough, it’ll take you well beyond anything else.
Στοχευει το ΒΜW1200 GS και τα …καταναλωτικά δάνεια….
Όσο για το «μυστήριο» που θέλει να πουλήσει το μαρκετινγκ με τα τουρμπάνια τις σκιές κ.λ.π… έχει αρχίσει να μου την δίνει στα νεύρα…
Επίσης , λένε και πολύ μεγάλα λόγια περι αξιοπιστίας …. Μην αρχίσει τίποτα παιδικός ασθένειες και τίποτα καλαμπούρια με τα τόσα ηλεκτρονικά γιατί το βλέπω να μένει στο ράφι και θα γελάσει ο κάθε –πικραμένος- ΒαυαροΑυστριακος….
![]()
Εμένα πάντως η φωτοσούπα μου άρεσε... Κρίμα...
![]()
Κατά τα άλλα από ότι καταλαβα εγώ θα φτιάξουν ένα εξελιγμένο Βαραντέρο που θα έχει σαν στόχο το αγοραστικό κοινό των μεγάλων και ακριβών SUV...Κρίμα και πάλι...![]()
Άντε γεια μας παλικάρια![]()
![]()
υ.γ.1 Σκέφτομαι να στείλω mail Ιαπωνία μεριά προτείνοντας
1ον να αντιγράψουν πιστά το 990adv και να το παρουσιάσουν με αυτοκόλλητα Γιαμάχα...τρελές πωλήσεις... (για Ελλάδα τουλάχιστον...![]()
) και
2ον να ξαναβάλει στην παραγωγή η "μαμά" το Άφρικα (το 650 όμως...) και να φεύγουν σαν ζεστά κουλούρια μιλάμε...(αυτό το τελευταίο δεν ξερω πως να το διατυπώσω στα αγγλικά αλλά θα το βρω...)![]()
:rotflmao:
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
like hot cookiesΑρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
![]()
Κατά τα άλλα από ότι καταλαβα εγώ θα φτιάξουν ένα εξελιγμένο Βαραντέρο που θα έχει σαν στόχο το αγοραστικό κοινό των μεγάλων και ακριβών SUV...Κρίμα και πάλι...![]()
![]()
1ον να αντιγράψουν πιστά το 990adv και να το παρουσιάσουν με αυτοκόλλητα Γιαμάχα...τρελές πωλήσεις... (για Ελλάδα τουλάχιστον...![]()
) και
2ον να ξαναβάλει στην παραγωγή η "μαμά" το Άφρικα (το 650 όμως...) και να φεύγουν σαν ζεστά κουλούρια μιλάμε...(αυτό το τελευταίο δεν ξερω πως να το διατυπώσω στα αγγλικά αλλά θα το βρω...)![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
![]()
![]()
) και
παντως αν η χοντα εβγαζε κανα αφρικα 800με 21'' ροδα και ρετρο πινελιες(διπλα φαναρακια μπροστα κλπ) και καμια 80αρια αλογα, θα ηταν πολυ σουπερ....
α μωρη χοντα τα καλυτερα μηχανακια μπορεις να βγαλεις και βγαζεις τα χειροτερα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
![]()
![]()
) και
Kι εμένα μου άρεσε ρε LOUKI![]()
Ίσως φταίει η μυστικότητα που του δίνει το τουρμπάνι... τι να πω !!
Hot zero ?
eida tin kainouria foto tou tenere pou einai stin erimo kai fainontai mono ta fota tis kai me psilo apogoiteuse...eilikrina perimena kati pio poli san to diko mas to xtz 660 alla pio toumpano ..kati pou na se kanei na to xazeueis sto dromo
kai apo timi ....asta na pane .. pio akrivo apo ola ?? siga re yamaha !!! cool-are te ligaki !!! apiasto to oneiro mallon....
Εμείς τα έχουμε βρει ..οι άλλοι δεν ξέρω τι κάνουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Kι εμένα μου άρεσε ρε LOUKI![]()
Ίσως φταίει η μυστικότητα που του δίνει το τουρμπάνι... τι να πω !!
Hot zero ?
Έτσι δεν έλεγαν και το μοντέλο του Ιαπωνικού καταδιωκτικού στο Β'ΠΠ...?
Φοβάμε μήπως μπερδευτούν και μας περάσουν για καμικάζι... ενώ εμείς είμαστε μόνο αλήτες τσαντάκηδες...:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατά τα άλλα θα πω μόνο ότι ο χρόνος όλα τα γιατρεύει, η αλήθεια θα λάμψει... και η μετάνοια για τους βλάσφημους θα δωθει από την Αυστριακή Θεά απλόχερα...
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .... ΚΤΜ
![]()
![]()
υ.γ. Κάποτε πίστευα ότι οι Ιάπωνες για κάποιο λόγο δεν ήθελαν... τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν μπορούν ... (για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, ούτε μπορώ να φανταστώ...:hypnotize).
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Κυρίες και Κύριοι voila....!!!!
14999 E , τον Ιούνιο , κομπλέ όλες οι ηλεκτρονικούρες, με ABS και....βαλίτσες...:hypnotize
Η φώτο είναι φωτοσοπιά....αλλά κοντά στο τελικό προιόν
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων