Σελίδα 36 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 263132333435363738394041 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 623

Θέμα: Xt 1200 Tenere

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Να δω πότε θα καταλάβετε ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια πάνε χώμα.......

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    true...

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Γιατί τώρα εγώ έχω την εντύπωση πως είναι φωτόσουπα?????

Δεν έπρεπε να δώσει και από άλλες γωνίες φωτο?

Akropovic????:rotflmao:
    Άσε ότι στο 660z πρέπει να τις δίνει με προστατευτικό...
    Και σε μια φάση προς το τέλος φοράει εξατμίσεις από 660x

Zebra edition? :rotflmao:

Σαν εμφάνιση μπορώ να πω πως το έχει πετύχει ο τύπος αλλά για άλλη μια φωτόσουπα μου κάνει.
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    Γιατί τώρα εγώ έχω την εντύπωση πως είναι φωτόσουπα?????

Δεν έπρεπε να δώσει και από άλλες γωνίες φωτο?

Akropovic????:rotflmao:
    Άσε ότι στο 660z πρέπει να τις δίνει με προστατευτικό...
    Και σε μια φάση προς το τέλος φοράει εξατμίσεις από 660x

Zebra edition? :rotflmao:

Σαν εμφάνιση μπορώ να πω πως το έχει πετύχει ο τύπος αλλά για άλλη μια φωτόσουπα μου κάνει.

Έχεις δίκιο ….

«.this attempt of mine at new designs seeks to remain in keeping with the fundamental shape, while further reducing it
    and develop it along the direction of design inspired by the 660. I realized that simple form leaves room for graphic realization, with which the motorcycle can be presented in any modern shape. Despite the fact that these drafts were co-developed together with experts drawn from the Ténéré Club and comply with the latest technical status of the Tokyo Exhibit, it is still a personal dream.»

Τελικά , νομίζω ότι το super tenere 1200 δεν είναι πραγματική μηχανή αλλα μια εργασία για γραφίστες –σχεδιαστές κ.λ.π
    Στο τελος , θα μαζεψει η ΥΑΜΑΗΑ ολες τις φοτοσοπιες , θα δώσει ένα βραβείο στην καλυτερη και θα κλείσει τον φακελο super Tenere ….

Μου φαίνεται... θα ψωνίσω yamaha για πρώτη φορά...

άξονας στη μετάδοση

ηλεκτρονικό γκάζι

3 σταδίων ABS

traction control (εδώ το μάμησαν νομίζω... )

θυμάστε το σλόγκαν της BMW? "unstoppable" .... ? ε?

ε, πλέον είναι ξεκάθαρο που στοχεύει το σουπερ τενερέ, μετά και απο την εξής ατάκα:

"And the unstoppable can be stopped" !!

εδώ : http://www.yamaha-motor-europe.com/super-tenere/

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

ε, πλέον είναι ξεκάθαρο που στοχεύει το σουπερ τενερέ, μετά και απο την εξής ατάκα:

"And the unstoppable can be stopped" !!

εδώ : http://www.yamaha-motor-europe.com/super-tenere/
    Δίκιο έχεις ….
    Το ΜΟΝΟ ξεκάθαρο είναι που στοχεύει…
    So as you can see, there’s no need to take the long way round; the new Super Ténéré will take you on any adventure, long or short. And if the challenge is tough, it’ll take you well beyond anything else.
    Στοχευει το ΒΜW1200 GS και τα …καταναλωτικά δάνεια….

Όσο για το «μυστήριο» που θέλει να πουλήσει το μαρκετινγκ με τα τουρμπάνια τις σκιές κ.λ.π… έχει αρχίσει να μου την δίνει στα νεύρα…

Επίσης , λένε και πολύ μεγάλα λόγια περι αξιοπιστίας …. Μην αρχίσει τίποτα παιδικός ασθένειες και τίποτα καλαμπούρια με τα τόσα ηλεκτρονικά γιατί το βλέπω να μένει στο ράφι και θα γελάσει ο κάθε –πικραμένος- ΒαυαροΑυστριακος….

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Εμένα πάντως η φωτοσούπα μου άρεσε... Κρίμα...

Κατά τα άλλα από ότι καταλαβα εγώ θα φτιάξουν ένα εξελιγμένο Βαραντέρο που θα έχει σαν στόχο το αγοραστικό κοινό των μεγάλων και ακριβών SUV...Κρίμα και πάλι...
    Άντε γεια μας παλικάρια

υ.γ.1 Σκέφτομαι να στείλω mail Ιαπωνία μεριά προτείνοντας
    1ον να αντιγράψουν πιστά το 990adv και να το παρουσιάσουν με αυτοκόλλητα Γιαμάχα...τρελές πωλήσεις... (για Ελλάδα τουλάχιστον... ) και
    2ον να ξαναβάλει στην παραγωγή η "μαμά" το Άφρικα (το 650 όμως...) και να φεύγουν σαν ζεστά κουλούρια μιλάμε...(αυτό το τελευταίο δεν ξερω πως να το διατυπώσω στα αγγλικά αλλά θα το βρω...) :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

Κατά τα άλλα από ότι καταλαβα εγώ θα φτιάξουν ένα εξελιγμένο Βαραντέρο που θα έχει σαν στόχο το αγοραστικό κοινό των μεγάλων και ακριβών SUV...Κρίμα και πάλι...
    Άντε γεια μας παλικάρια

1ον να αντιγράψουν πιστά το 990adv και να το παρουσιάσουν με αυτοκόλλητα Γιαμάχα...τρελές πωλήσεις... (για Ελλάδα τουλάχιστον... ) και
    2ον να ξαναβάλει στην παραγωγή η "μαμά" το Άφρικα (το 650 όμως...) και να φεύγουν σαν ζεστά κουλούρια μιλάμε...(αυτό το τελευταίο δεν ξερω πως να το διατυπώσω στα αγγλικά αλλά θα το βρω...) :rotflmao:
    like hot cookies
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Άντε γεια μας παλικάρια

παντως αν η χοντα εβγαζε κανα αφρικα 800με 21'' ροδα και ρετρο πινελιες(διπλα φαναρακια μπροστα κλπ) και καμια 80αρια αλογα, θα ηταν πολυ σουπερ....

α μωρη χοντα τα καλυτερα μηχανακια μπορεις να βγαλεις και βγαζεις τα χειροτερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Άντε γεια μας παλικάρια

Kι εμένα μου άρεσε ρε LOUKI
    Ίσως φταίει η μυστικότητα που του δίνει το τουρμπάνι... τι να πω !!

Hot zero ?

eida tin kainouria foto tou tenere pou einai stin erimo kai fainontai mono ta fota tis kai me psilo apogoiteuse...eilikrina perimena kati pio poli san to diko mas to xtz 660 alla pio toumpano ..kati pou na se kanei na to xazeueis sto dromo
    kai apo timi ....asta na pane .. pio akrivo apo ola ?? siga re yamaha !!! cool-are te ligaki !!! apiasto to oneiro mallon....

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Kι εμένα μου άρεσε ρε LOUKI
    Ίσως φταίει η μυστικότητα που του δίνει το τουρμπάνι... τι να πω !!

Hot zero ?
    Εμείς τα έχουμε βρει ..οι άλλοι δεν ξέρω τι κάνουν...

Έτσι δεν έλεγαν και το μοντέλο του Ιαπωνικού καταδιωκτικού στο Β'ΠΠ...?
    Φοβάμε μήπως μπερδευτούν και μας περάσουν για καμικάζι... ενώ εμείς είμαστε μόνο αλήτες τσαντάκηδες... :rotflmao:

Κατά τα άλλα θα πω μόνο ότι ο χρόνος όλα τα γιατρεύει, η αλήθεια θα λάμψει... και η μετάνοια για τους βλάσφημους θα δωθει από την Αυστριακή Θεά απλόχερα...

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .... ΚΤΜ

υ.γ. Κάποτε πίστευα ότι οι Ιάπωνες για κάποιο λόγο δεν ήθελαν... τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν μπορούν ... (για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, ούτε μπορώ να φανταστώ...:hypnotize ).
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Κυρίες και Κύριοι voila....!!!!

14999 E , τον Ιούνιο , κομπλέ όλες οι ηλεκτρονικούρες, με ABS και....βαλίτσες...:hypnotize

Η φώτο είναι φωτοσοπιά....αλλά κοντά στο τελικό προιόν

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	7626_normal.jpg 
Προβολές:	518 
Μέγεθος:	73,5 KB 
ID:	185655
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Έχω την εντύπωσει ότι είναι πιο όμορφο από το αρχικό σχέδιο και το υπάρχων μοντέλο (660). Αν το κυκλοφορήσει σε σκέτο TENERE (και με περισσότερα κυβικά από 660, υποθέτω 750) θα είναι πειρασμός δια την αντικατάσταση του XTR

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Αισθήματα - σκέψη.gif 
Προβολές:	507 
Μέγεθος:	12,3 KB 
ID:	185656

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ