Σελίδα 36 από 66 ΠρώτοΠρώτο ... 26313233343536373839404146 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 977

Θέμα: Πού υπηρετήσατε;;;;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    πριν 10 μερες απολυθηκα

1 μηνα+ Ναυπλιο (ΚΕΜΧ)
    3 βδομαδες Λουτρακι(Σχ.Μηχανικου)
    3 βδομαδες ξανα Ναυλιο
    3 μηνες Μυτηλινη 98ΤΜΧΕΘ
    2 μηνες Μυτηλινη Στρ. Πρατηριο(γαμηθηκα στα κρουασαν)
    4 μήνες Λουτρακι ξανα απο που απολυθηκα

Πάντα κράνος!!!!
    Εγώ απολύθηκα πριν 4 μέρες!!!

302 σειρά
    ΚΕΕΜ Σπάρτη 45 μέρες και με ειδηκότητα αποθηκάριου πήγα
    5 μήνες 783 ΤΜΕ στην Κομοτηνη (Ζωάρα......)
    2,5 μήνες 779 ΛΕΜ Δράμα (Χάλια μαύρα...)
    ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    519 τ.π κεντρο Δραμας

Κεντρο εκπαιδευσης τεθωρακισμενων Συνδος ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

645 Μ.Τ.Π ξανθη

Σειρα 170
    21 Μηνες!

Βαρκάρης
    547 ΤΠ ρεθυμνο
    Ride On !

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasmms
    Εγώ απολύθηκα πριν 4 μέρες!!!

302 σειρά
    ΚΕΕΜ Σπάρτη 45 μέρες και με ειδηκότητα αποθηκάριου πήγα
    5 μήνες 783 ΤΜΕ στην Κομοτηνη (Ζωάρα......)
    2,5 μήνες 779 ΛΕΜ Δράμα (Χάλια μαύρα...)

πωπω!!! αυτο ηταν ανεκδοτο στις μερες μου ...ΣΕΙΡΑ 300+ τελικη απο BUGGATI VEYRON!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Με πήραν φαντάρο στα τεθωρακισμένα το Μάιο του '90. Έκατσα ένα 6μηνο στο κέντρο (πέρασα ΙΛΥΒ) και αφού έγινα λοχίας, με έστειλαν στη Δ'ΕΑΝ στην Καρωτή που είναι κοντά στο σπίτι μου (Κυανή Διδυμοτείχου, μετά το Κουφόβουνο). Αλλά μόνο το σπίτι μου δεν έβλεπα. Σόλο εμπλοκή ήμασταν.
    Όταν απολύθηκα, κάτι μου έλεγε ότι θα γυρίσω. Το '96 λοιπόν (αφού δεν υπήρχε φράγκο), πήγα ΕΠΥ (μαντέψτε που), στα τεθωρακισμένα φυσικά. Άντε πάλι 6 μήνες κέντρο και μετά 16η ΕΜΑ Καρωτή. Σχεδόν αμέσως μας τραβάνε μια μετάθεση στο Λαγό στην 37 ΕΜΑ και εκεί σιγουρεύτηκα ότι θα παραιτηθώ μετά τα 5 χρόνια.
    Έτσι και έγινε. Πολλοί με ρωτήσανε αν το μετάνιωσα που έφυγα από μόνιμη δουλειά. Η απάντηση είναι πάντα η ίδια: "Όχι. Καρκίνο μπορώ να βγάλω και με άλλους τρόπους".
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από naive
    547 ΤΠ ρεθυμνο

τι σειρα ησουνα?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
    Με πήραν φαντάρο στα τεθωρακισμένα το Μάιο του '90. Έκατσα ένα 6μηνο στο κέντρο (πέρασα ΙΛΥΒ) και αφού έγινα λοχίας, με έστειλαν στη Δ'ΕΑΝ στην Καρωτή που είναι κοντά στο σπίτι μου (Κυανή Διδυμοτείχου, μετά το Κουφόβουνο). Αλλά μόνο το σπίτι μου δεν έβλεπα. Σόλο εμπλοκή ήμασταν.
    Όταν απολύθηκα, κάτι μου έλεγε ότι θα γυρίσω. Το '96 λοιπόν (αφού δεν υπήρχε φράγκο), πήγα ΕΠΥ (μαντέψτε που), στα τεθωρακισμένα φυσικά. Άντε πάλι 6 μήνες κέντρο και μετά 16η ΕΜΑ Καρωτή. Σχεδόν αμέσως μας τραβάνε μια μετάθεση στο Λαγό στην 37 ΕΜΑ και εκεί σιγουρεύτηκα ότι θα παραιτηθώ μετά τα 5 χρόνια.
    Έτσι και έγινε. Πολλοί με ρωτήσανε αν το μετάνιωσα που έφυγα από μόνιμη δουλειά. Η απάντηση είναι πάντα η ίδια: "Όχι. Καρκίνο μπορώ να βγάλω και με άλλους τρόπους".
    σειρα ετσι ειναι και μενα με ρωταν και μου κανουν ολοι υποδειξεις..."να τωρα θα ησουν στον στρατο

βολεμενος..." @@ θα ημουν ! ο στρατος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...

και μετα τα 2 χρονια(ειχα 3 μεταθεσεις μεσα σε 5ετη και περασα απο πολλες μοναδες λογω σχολειων κλπ)

εζησα τους καραβαναδες και ηξερα πως θα φυγω....εβλεπα τα 10ημερα τους παρμενιωνες τις

ταξιαρχικες ...τα φυλακια...τις νυχτερινες...τις κωλουπηρεσιες ... και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

εβλεπα τον εαυτο μου 37-38-40 χρονων με κρανος/εξαρτηση/ντουφεκι να τον πρηζουν

διοικητες , να τον χωνουν αξιωματικοι κ.λ.π ΑΣΕ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ....οποιος πιστευει πως ειναι

καλα ...ας μεγαλωσει τα καμαρια του κι ας τα 'σφηνωσει' στον ΕΣ να καμαρωνουν και οι

συγγενεις ,και να λενε "ΜΠΡΑΒΟ ,παιδι μου, ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ!..." χωρις να ξερει κανεις τι παιζει μεσα

στην "δουλεια" σου
    ΥΓ δεν παραιτηθηκα..."εκπληρωσα" το συμβολαιο μου... MERCENARIES
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    σειρα ετσι ειναι και μενα με ρωταν και μου κανουν ολοι υποδειξεις..."να τωρα θα ησουν στον στρατο

βολεμενος..." @@ θα ημουν ! ο στρατος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...

και μετα τα 2 χρονια(ειχα 3 μεταθεσεις μεσα σε 5ετη και περασα απο πολλες μοναδες λογω σχολειων κλπ)

εζησα τους καραβαναδες και ηξερα πως θα φυγω....εβλεπα τα 10ημερα τους παρμενιωνες τις

ταξιαρχικες ...τα φυλακια...τις νυχτερινες...τις κωλουπηρεσιες ... και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

εβλεπα τον εαυτο μου 37-38-40 χρονων με κρανος/εξαρτηση/ντουφεκι να τον πρηζουν

διοικητες , να τον χωνουν αξιωματικοι κ.λ.π ΑΣΕ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ....οποιος πιστευει πως ειναι

καλα ...ας μεγαλωσει τα καμαρια του κι ας τα 'σφηνωσει' στον ΕΣ να καμαρωνουν και οι

συγγενεις ,και να λενε "ΜΠΡΑΒΟ ,παιδι μου, ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ!..." χωρις να ξερει κανεις τι παιζει μεσα

στην "δουλεια" σου
    ΥΓ δεν παραιτηθηκα..."εκπληρωσα" το συμβολαιο μου... MERCENARIES
    Ναι, δεν το έθεσα καλά εγώ. Εκπλήρωσα το συμβόλαιό μου και έφυγα. Πάντως δουλειά, δεν είναι. Έχω πάρε δώσε με στρατιωτικούς, λόγω της δουλειάς μου (ιδιοκτήτης γυμναστηρίου), από κάθε σημείο της Ελλάδας. Δεν έχω ακούσει κανέναν που να του αρέσει. Βέβαια, κάθε δουλειά έχει τα στραβά της. Αλλά πάντα έχει και τα καλά της. Αυτή εδώ... δεν έχει.
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Ποδαράτο μέλος
    Επειδή το ρίξατε στην Φιλοσοφία, να επανέρθουμε στο θέμα μας.

Σειρά : 236 (95β΄)
    ΣΤΡ ΔΒ (διαβιβάσεων) 4 μήνες Χαϊδάρι (ήμουν Οργανο Υπηρεσίας) με ειδικότητα: Χειριστής Τηλετύπου- Κρυπτογράφος.
    Με ρωτάει τον Αύγουστο του 95 το βύσμα που θες να υπηρετήσεις στο Γ΄ΣΣ ή σε λόχο;
    Σε λόχο απαντάω και πάω στον 34 ΛΔΒ (Στρατόπεδο Καρατάσου- Θεσ/νικη), στον οποίο μπήκα στις 3 Αυγούστου και βγήκα στις 28 Οκτ. μετά την παρέλαση με άδεια. Μόνος μου ήμουν στο ΚΕΠΟΙΚ και δεν υπήρχε άλλος να με αλλάξει, είχα και επιλοχία τον Λιάγκα τον δημοσιογράφο και όλοι περνάγαμε καλά άλλα δεν το κουνούσαμε ρούπι.

Έρχονται τα Ήμια και ενώ ετοίμαζα επιστροφή στην Αθήνα, λόγω κάποιων Ιταλικών που ήξερα( με στειλανε στην Στρατιά (Λάρισα), αφού και εκεί επηξα στο Δωματιάκι μου (καθότι κρυπτογράφος), πήρα απόσπαση στο Κτηνιάτρικό και έγινα ναυαγοσώστης στην πισίνα της Στρατιάς (κωλόφαρδε, θα λέτε). Πάλι δεν υπήρχε και άλλος να με αλλάξει κόλλησα στην Λάρισα καλοκαιριάτικα και έτσι απολύθηκα με υπόλοιπο άδειας 5 ημερών που μου πλήρωσε ο Στρατός. Έκανε και εκείνες τις εκλογές ο Σημίτης τον Σεπτέμβριο του 96 και παγώσαν ο άδειες απόλυσης

259
    κορινθος-σεαπ-κεαπ-λήμνος-χαλκίδα
    τα άρβυλα τα φορούσα και μετά την απόλυση για κανά 2μηνο μέχρι να συνηθίσω τα κανονικά παπούτσια...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrider
    259-σεαπ-
    Άρα είμασταν συμμαθητές στην ΣΕΑΠ και ήσουν γυός μου. Για κοίτα και κανά πμ.

Αλφόνι.

Νέο μέλος
    523 Μαυροδενδρι κοζανη..
    625 Γιαννενα.
    Συνταγμα ΕΛ.ΔΥ.Κ.
    30 ΜΕ Σαλονικα!!

και οπως ειπε και ο φιλος πριν.....

ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristoforos
    ΕΛΔΥΚ

<< Ακους κατι ? >>
    << Σαν ελικες ? >>

Να το ε
    Να το ε
    Να το έρχεται το C
    Να μας πάει στην ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΛΕ

Τρε λε λε
    Τρε λε λε

Να χαμ έναν άργιλε
    Φύσα
    Ρούφα
    Τράβατονε

Άντε και απολελε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	c130j_1[1].jpg 
Προβολές:	417 
Μέγεθος:	25,1 KB 
ID:	148629
    RANTEBOY STOYS DROMOYS

Νέο Μέλλον Το avatar του/της subman21
    2005 Ά ΕΣΣΟ

Timeline
    -Φλεβάρης 2005 Στρ Μ/Χ Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού (Τανάπλι)

-Πάλι Φλεβάρης 2005 Σχολή Πυροβολικού ΔΕΑ(ΠΒ) (Μεγάλο Πεύκο)

-Ιούλιος 2005 (41 βαθμούς Κελσίου) 32 Μοίρα Πεδινού Πυροβολικού Λάρισα (32 ΤΑΞ Π/Ν) (ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑΣ). Αμέτρητες ασκήσεις, πορείες-βολές, σκέτες πορείες, αποβάσεις (πολύ πέτρα η Σκύρος, εξού και το όνομα), υπηρεσίες, αγήματα, σκατό, λάσπη κ.α.

-Ιούνιος 2006 ορκίστηκα Εφ. Ανθλγός (ΠΒ)

1 Ιουλίου 2006 έφυγα από το Στρατόπεδο Μπουγά στη Λάρισα και από τότε δεν έχω ξαναπεράσει ούτε απ'έξω. (από τη Λάρισα)
    Ένα κακό υπάρχει, η αμάθεια.
    Σωκράτης

Παρόμοια θέματα

1. ΚΟΝΤΕΣ εξατμήσεις: που αποδίδουν καλύτερα?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2010, 11:51
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:00
  3. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε