Αρχικά δημιουργήθηκε από busa07
αφου δεν μπορεσα να τα παω με το Θανο θα ερθω στο Βολο να τα παμε μαζι![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από busa07
αφου δεν μπορεσα να τα παω με το Θανο θα ερθω στο Βολο να τα παμε μαζι![]()
![]()
θα φερω και τον ALFA να τραβαει βιντεο να σε βγαλω στα καναλια παλιοκοντρακια καλα μου τα λεγανε οτι εισαι ραλιστας:a07:![]()
![]()
MOURIS K9 ΑΘΗΝΑ
Ωχ ωχ άρχισαν τα όργανα?Γιώργο θα σε δούμε Βόλο Κυριακή?Αν και κυριακή κάπου θα κάνουμε μπάνιο εμείς γιατί θα πάμε απο Σάββατο. Κοίτα μην έρθεις με το busa...πάρε κανα TMAX να έρθεις γρήγορα..μη φας όλη τη μέρα στο δρόμο
-50E στοιχηματίζω στον camen οτι σ έχει..(ελπίζω να μη τον στήσετε τον αγώνα για να τα χάσω) :rotflmao:
ΑΝΕΤΑ τον εχω ρε!!!
Που να στριψει με το "φορτηγο" στον Μπραλο...![]()
![]()
![]()
Ενω εγω ... http://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY
Έχεις δει το busa να πλαγιάζει?ΧΑΑΧΑΧ
Εκεί που εσύ πετάς κώλο έξω για να στρίψεις ο Γιώργος θα βγάζει γόνατο ν ακουμπήσει κάτω ρε..
ΑΧΧΑΧΑΧΑ
Άκου στο μπράλο..ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Εγω θα ειμαι απο πισω να αναβω τσιγαρο...
Να μου πει μονο σε πια μερια εχει το σκουλαρικι μην χασω τις σπιθες...![]()
![]()
Αλλα εσυ που θα εισαι παρα πισω τι θα κανεις μου λες?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το ωραιο ειναι οτι οι στροφες ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου ( για το τραγουδι του Τερλεγκα ενοω )Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΑΝΕΤΑ τον εχω ρε!!!
![]()
![]()
Ενω εγω ... http://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY![]()
![]()
MOURIS K9 ΑΘΗΝΑ
πισω εχει διπλα λαστιχα και δεν ειναι φορτηγο πλοιο ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΑΝΕΤΑ τον εχω ρε!!!
![]()
![]()
Ενω εγω ... http://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY![]()
![]()
![]()
![]()
MOURIS K9 ΑΘΗΝΑ
Τελικα, το γκρουπακι που θα εφευγε το Σαββατο το πρωι(οι του μικρου κυβισμου!) θα φυγει την Παρασκευη το μεσημερι στις 3.00!
Ευχαριστω![]()
παιδες γεια σας κ΄ απο μενα...χαιρετιζω το πατρινο υπο-φορουμ που μου συστησε συμφορουμιτης σε αλλο trhead (χαμπαρι δεν ειχα παρει) και αφου εδειξα την τεραστια υπομονη να διαβασω και τις 36 σελιδες του εχω να πω οτι πραγματικα δεν μπορω να περιμενω την πρωτη μου συναντηση μαζι σας...κατα τα αλλα περιμενω εντος ημερων και το αλλο βασικο!την πρωτη μου μηχανη!!!Ενα honda fmx συγκεκριμενα που κανονικα επρεπε να το χω ηδη αλλα καπου στη μεταβιβαση με εχει κολλησει το μαγαζι και χρονοτριβουμε...ελπιζω το συντομοτερο να τα πουμε για κανα καφεδακι Πατρα ή περιχωρα καθοτι δεν με κοβω και για μεγαλες αποστασεις τωρα στη αρχη...
Καλησπερα και καλως ηρθες φιλε...
Θα χαρουμε να σε δουμε απο κοντα...
Και πες σε εκεινον τον αλλο κυριουλη που σε οδηγησε εδω να εφμανιστει και να μην κανει την παππια
γτ θα διαγραφει απο μελος....Ναι-ναι εσενα λεω emilliano.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε ρεμαλα το εχετε ριξει στον προσηλιτισμο??Σαν δεν ντρεπεστε:rotflmao: :rotflmao:
Καλως ηρθες νεε μου στην παρεα καλη διαμονη και προσοχη με το καινουργιο μηχανημα
Κρανος εξαρτηση παντα![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
παρεπιπτοντως εσεις τη γνωμη εχετε για αυτο http://www.moto.gr/forums/showthread...93#post1442893 ?μιας και σας βρηκα δηλαδη...μηπως να πεσει κανενα τηλεφωνο σημερα να δω τι παιζει?
Καλώς τον καλορίζικο και καλοτάξιδο το μοτόρι..πάντα κράνος.
Για τη μεταβίβαση μην ανχώνεσαι..θα σ έχουν τακτοποιήσει. Συνήθως δεν αργεί...απλά παίζει να μάζεψε 2-3ς μεταβιβάσεις να τις κάνει μαζί. Αν ήθελε και πινακίδα..πάλι γρήγορα γίνεται. Πρήχτους και λίγο και το χεις σύντομα το μοτόρι.
Ελπίζω να σε δούμε σε καμια συνάντηση..αν και εδώ τα περισσότερα παιδιά πλυν του κουλαδιού του Camen δε τα έχω γνωρίσει ακόμα..κάθε τετάρτη κάνουμε μια συνάντηση που την ποστάρουμε και εδώ..αλλά είναι κυρίως scooterades σαν εμένα..
welcome και πάλι ;-)
Για την μεταβίβαση κάτι ακόμα αυτή την περίοδο γίνεται πανικός καθώς πολύς κόσμος ψωνίζει μηχανάκια ;-)
ΕΕΕΕ...Έχεις γνωρίσει και άλλο ένα "κουλάδι"...ΕΜΕΝΑ.Από αυτά του βουνού που κατοικούν σε κουφάλες δέντρων και φτίνουν λάδι 2T...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ελπίζω να σε δούμε σε καμια συνάντηση..αν και εδώ τα περισσότερα παιδιά πλυν του κουλαδιού του Camen δε τα έχω γνωρίσει ακόμα..![]()
Μόνο που χάθηκα στον πολιτισμό τον τελευταίο καιρό.
Χθες δεν ποστάρατε τίποτα,δεν είχε συνάντηση.
Τα "Καλωσόρισες" και από μένα στον φίλο τον Χρήστο.Με το καλό το μηχανάκι σου και εσύ στην παρέα.Και μην ανησυχείς,δυστυχώς ούτε εμείς είμαστε για μεγάλες αποστάσεις(ΕΚΤΟΣ βέβαια από τον σιδερόκωλο τον camen...)
![]()
![]()