Καλησπερα σε ολους!
επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα μια xj6n θελω να ρωτησω με abs h χωρις?
Απλα γιατι πολλα εχω ακουσει γενικα με το abs και την ορθη λειτουργια στην πολη (κινηση κτλπ)
Καλησπερα σε ολους!
επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα μια xj6n θελω να ρωτησω με abs h χωρις?
Απλα γιατι πολλα εχω ακουσει γενικα με το abs και την ορθη λειτουργια στην πολη (κινηση κτλπ)
Αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες, έχει ξαναειπωθεί το συγκεκριμένο ερώτημα..
Ευχαριστω πολυ τωρα που εχω περισσοτερο χρονο θα διαβασω το thread πιο προσεκτικαΑρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock
Αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες, έχει ξαναειπωθεί το συγκεκριμένο ερώτημα..
Τελικά αποφάσισα να αγοράσω ένα bagster αλλά δυστηχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό:
![]()
![]()
![]()
![]()
Μικρό, δεν εφαρμόζει σωστά, στραβό αν το δεις απο την θέση του αναβάτη και το χειρότερο... η τρύπα της τάπας έχει σχήμα "αυγού"...
Ψάχνοντας στο internet βρήκα μια photo με φορεμένο Bagster, το οποίο όμως εφάρμοζε πολύ πολύ καλύτερα...
![]()
Άρα μιλάμε ίσως για λάθος κοπή, διότι απ ότι βλέπω στις photos δεν είναι ΟΛΑ τα Bagster για XJ6 έτσι (όπως είπε ο προμηθευτής)...
Τι μπορώ να κάνω στην περίπτωσή μου?
Έχει τύχει σε κανέναν?
Υ.Γ.
Αν υπάρχουν photo απο XJ6 με Bagster και σας είναι εύκολο, please στείλτε μου μερικές για να τις τρίψω στη μούρη του προμηθευτή!
G]
Άρα μιλάμε ίσως για λάθος κοπή, διότι απ ότι βλέπω στις photos δεν είναι ΟΛΑ τα Bagster για XJ6 έτσι (όπως είπε ο προμηθευτής)...
Τι μπορώ να κάνω στην περίπτωσή μου?
Έχει τύχει σε κανέναν?
Υ.Γ.
Αν υπάρχουν photo απο XJ6 με Bagster και σας είναι εύκολο, please στείλτε μου μερικές για να τις τρίψω στη μούρη του προμηθευτή! [/B][/QUOTE]
φιλε μου απο οτι προσεξα μαλλον εχεις τεντωσει πολυ τους ιμαντες που δενουν μπροστα στον λαιμο. χαλαρωσε τους λιγο και τεντωσε τους πισω. στην δικια μου εχει καθησει καλα.
![]()
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
Είμαι για αλλαγή ελαστικών σύντομα..
Έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό?
Ευχαριστώ
Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο στοίχισε το service στα 10.000 km ?
[QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock [/
76,51 ευρω. 20 ευρω τα εργατικα(ελεγχος και ρυθμισεις) και τα υπολοιπα λαδι CASTROL gps 15-50 και φιλτρο λαδιου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock
Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο στοίχισε το service στα 10.000 km ?
Ευχαριστώ
παρακαλω. τελικα φιλε μου εβαλες λαστιχα? απο οτι ειδα δεν ειχες καμμια προταση. να υποθεσω οτι εχεις κανει γυρω στα 10.000 χλμ και τα αλλαζεις? τι φορουσε οταν το πηρες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock
Ευχαριστώ
Τα Dunlop Roadsmart φοράω ακόμα αλλά έχουν αρχίσει και γλιστράνε… abs πιάνει πολύ εύκολα, άμα ανοίξω γκάζι απότομα σπινάρει κατευθείαν η μηχανή… έχω κάτι τέτοια και λέω να μην το ρισκάρω.
Τα Metzeler Z8 interact λέω να βάλω, διάβασα καλές κριτικές.