Μπορείς να με αναφέρεις σε κάποιο διαχειριστή αν θες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να χαρείς, μην αρχίσεις τις συνταγματικές ερμηνείες πάλι![]()
Μπορείς να με αναφέρεις σε κάποιο διαχειριστή αν θες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να χαρείς, μην αρχίσεις τις συνταγματικές ερμηνείες πάλι![]()
Τι να αναφερω; Οτι θες να γινεις συνταγματολόγος; :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
Μπορείς να με αναφέρεις σε κάποιο διαχειριστή αν θες.:rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
Το να κερδίζεις την ελευθερία σου είναι λίγο? Ή δε μας περνάει καν από το μυαλό πια?
Μήπως μεθαύριο για να πας στη Λαμία θες ένα μεροκάματο? Το θεωρείς τελείως απίθανο?
Και τι να κάνω στη Λαμία ρε χορνέτα;
Ή ιδεολόγος εν πάσει περιπτώσειΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι να αναφερω; Οτι θες να γινεις συνταγματολόγος; :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Ε, κάτι καλό θα έχει κ η ΛαμίαΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Και τι να κάνω στη Λαμία ρε χορνέτα;![]()
ΟΚ, αναφερόμενος αύριο λοιπόνΑρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
Ή ιδεολόγος εν πάσει περιπτώσει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Καλως γυρισα, κακως με βρηκατε και καλη και χρονια σε ολους. Υγεια να χουμε να καβαλαμε
Εγω πηγα με το κουτι μου Ερμιονη πριν λιγες μερες, διοδια δεν πληρωσα πουθενα, ουτε συζητηση με τους υπαλληλους επιασα (ουτε πιανω γενικα), δε φταινε κι αυτοι στο κατω κατω κι αμα ειναι και κανας/α στριμενος/η θα βριστειτε και θα χαλασετε και τις καρδιες σας τσαμπα. Εντος της αμαξης πηγαινα και κολλαγα στη μπαρα και την εσπρωχνα με το χερι και περναγα. Βαριομουν να βαζω/βγαζω ζωνες και να κατεβαινω κλπ
Αν θυμαμαι καλα 4 διοδια πρεπει να υπηρχαν στη διαδρομη..
Επισης σταματησα στα Floca να παρω εναν φρεντο και απο τοτε που τον ηπια δεν εχω κλεισει ματι μεχρι σημερα. Ηταν ο χειροτερος καφες που εχει πιει ποτε ανθρωπινο, ανθρωπομορφο ή ανθρωποειδες ον. Και οσο ελιωναν τα παγακια γινοταν ακομα πιο εξαισια απαισιος...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευτυχως οι στροφες τις Επιδαυρου με αποζημιωσαν διοτι αν ειχε κι αλλη ευθεια, στην επομενη γουλια θα το τελικιαζα και θα κατεβαινα να σπρωξω..
Αλλα επιστρεφοντας στο θεμα τωρα, αυτο που θελουν ειναι να τρομαξουν τον κοσμο, με τις καμερες, με τις διπλομπαρες που πανε να εφαρμοσουν τωρα και αλλα τεχνασματα...
Αν εστω αυτο το μικρο ποσοστο που περναει αερα πατερα φοβηθει και γινει ακομα μικροτερο, ε τοτε ειναι ειναι που θα μας κοπανησουν την ΨΩ^# στο κεφαλι. Το σκυλι αμα το δωσεις ξυλο να αλλαξει χρωμα η γουνα του, μετα θα σε βλεπει και θα αλλαζει πορεια. Αυτο γινεται και με εμας, στη θεση του σκυλιου οι ολοι εμεις σκυβουμε το κεφαλι στους γ@μημενου$, οταν θα σηκωνουν χερι ή ποδαρι να μας κοπανησουνε, εκει ειναι που πρεπει να τους το δακγωσουμε, να τους το κοψουμε αν ειναι εφικτο. Μηπως η πλυση εγκεφαλου και η πολλη εκκλησια και τα θρησκευτικα εχει κανει ολο τον κοσμακη αμνους ανημπορους να αμυνθουν; Να παρατασσει και το αλλο μαγουλο σε αυτον που τον χτυπαει; Μηπως στο τελος να στησουμε και ποπο να μας καρφωσουνε; Γιατι δεν εχουμε σκυψει και λιγο...
Αν οι μισοι μονο Ελληνες λειτουργουσαν ενωμενοι και ως πνευμα και ως σωμα, θα ειχαμε καβατζα ενα πολυ καλυτερο μελλον
Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς
-Ανάχαρσις
------------------- - - - - - - - - - - - - -
Ειμαι κορυφαιος εραστης, γιατι εξασκουμαι πολυ μονος μου :a31:
Πάνε ΛάρισσΑ, είναι καλυτερότερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
Ε, κάτι καλό θα έχει κ η Λαμία![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
.......άλλη νοοτροπία, άλλες κυβερνήσεις, άλλους πολιτικούς, άλλες συμβάσεις, άλλα διόδια, άλλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ilief
Αν οι μισοι μονο Ελληνες λειτουργουσαν ενωμενοι και ως πνευμα και ως σωμα, θα ειχαμε .....
Dura lex, sed lex.
...τρεναΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
.......άλλη νοοτροπία, άλλες κυβερνήσεις, άλλους πολιτικούς, άλλες συμβάσεις, άλλα διόδια, άλλα....
(το χαβα μου εγω)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτό με το "ιδεολόγος" πάει στη σελίδα 30 της συζήτησηςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΟΚ, αναφερόμενος αύριο λοιπόν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=30
απλά το αναφέρω...
Μπλέξαμε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
...."ακόμα και αν κάτι έχει νομιμοποιηθεί δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμο"![]()
![]()
καλα μιλαμε οτι τρεχουν 2 θρεντ παρωδιες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπλέξαμε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τι παρωδούν;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλα μιλαμε οτι τρεχουν 2 θρεντ παρωδιες!!!![]()
![]()
![]()
![]()