Σελίδα 36 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 26313233343536373839404146 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Σας είδα στο περίπτερο, στην Εθνική με τις στολές σας τα SS να κάνετε οικονομία στα λάστιχα, ονοφάδικα τουριστάδικα δικάβαλα και χαλαρά, στην Παλαιά Εθνική, στα Μέγαρα φρόνιμους όρθιους και ωραίους, και τους χωματερούς με τα ΚΤΜια σας.... όλους σας είδα.... χώρτασε το μάτι μου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    σε ειδα μανταμ κατοχε ΝτορσοΝΤουρο με καφεδακο απο το σπιτι σε μπουκαλακι του νερου εισαι Θεαααα

I need gas & coffee
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Eιναι χοντρομπαλαδες ρε και σκανε με τα κολλητα τα μπλουζακια :P

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Σε ειδα quzzista και επεσαν οι χαιρετουρες την εκανες αλεκος δεν ηρθες στο κοπη τι πιτα Mybike και εχασες το κοπη εδω
    Αφού με περιμένανε στους Δελφούς ρε συ τα παιδιά με τα Ducati.... επιφυλλάσσομαι για το μέλλον!

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Σας ειδα στην Καλαματα,εξω απο το γνωστο στεκι,πριν ξεκινησετε εκδρομουλα για σπηλαιο των λιμνων. Η γνωστη ΛΕ.ΜΟ. Μεσσηνιας. Κριμα που οι μισοι τουλαχιστον εισαστε χοντροι μπυροκοιλιαδες. Τσαμπα πανε τα μηχανακια σας.
    Παρε το μηχανακι σου και κανε καμια βολτα γνωρισε ανθρωπους και θα δεις οτι με την παρεα σε καθε προορισμο θα εχει μασα και χαβαλε νομιζω θα σου αρεσει ο μεγαλος κοιλιακος τοτε
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Παρε το μηχανακι σου και κανε καμια βολτα γνωρισε ανθρωπους και θα δεις οτι με την παρεα σε καθε προορισμο θα εχει μασα και χαβαλε νομιζω θα σου αρεσει ο μεγαλος κοιλιακος τοτε
    Εχω υποψην μου τι εννοεις. Απλα μην το παρακανουμε. Και αυτοι το εχουν παρακανει :P

sas eida arketous apo edo k apo alou simera sta megara panta tetia pedia
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΨΑΡΑΚΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    Tους χαιρετισμούς μου στους ,

endurαδες που πέτυχα στο Στράτο Αιτωλοακαρνανίας μέσα στο βενδινάδικο ,

στο cbf που χαιρετηθήκαμε λίγο πριν την Αμφιλοχία ,

και στο groupακι με τις 10-12 moto που χαιρετηθήκαμε λίγο έξω από την Άρτα !!!

Καλούς δρόμους σε όλους !!!
    Καλημερα φιλε μου εγω ημουν με το cbf να εισαι παντα καλα και παντα ορθιος!
    ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
    Καλημερα φιλε μου εγω ημουν με το cbf να εισαι παντα καλα και παντα ορθιος!
    Nα σαι καλά φίλε και καλούς δρόμους σου εύχομαι πάντα !!!

Πραγματικά , κάθε φορά που βγαίνω εκεί έξω , και χαιρετιέμαι με όλους εσάς ,
    νιώθω πως δεν είμαι μόνος μου και πως πάντα κάποιος θα είναι εκεί για να με

βοηθήσει στη δύσκολη μου στιγμή ,
    όπως και γω θα είμαι εκει για όλους !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Σε είδα Τάκη με το άσπρο μπάσταρδο τούμπανο χθες το μεσημέρι στα φανάρια της Ήβη στο Μαρούσι...

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    σε είδα ηλίθια να πηγαίνεις ανάποδα στο παράδρομο της Κηφισίας στο ύψος της Αβάνας με ταχύτητα κιόλας! και όταν σου έγνεψα με το χέρι ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ μαρέσει μου κάνεις και σήμα λίγο θα πάω... άμα δεν έκανα στην άκρη θα με πάταγες κιόλας... αφιερωμένη η μούτζα. έπρεπε να μπει καμιά νταλίκα στο παράδρομο κανονικά να σου πω εγώ

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    harris-x

ιζ δατ γιου????

μηπως περναγες απο Ιερα Οδο σημερις στο απογευματακι κατα τις 5??? Δεν προλαβα να δω καλα αλλα νομιζω οτι ειδα την αγγλιδα σου... για αριθμο μη ψαχνεις...
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Σε ειδα φιλε με το xr650 σημερα στην γαλατσιου που μου κανες σημα να περασω
    σε ευχαριστω και παντα ορθιος
    σε ειδα και εσενα φιλε σημερα το μεσημερι στην ηλιουπολη με το διχρονακι το husqwarna πολυ σε χαρηκα
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Σε είδα παππού με το δεκανίκι που έπεσες στη διαχωριστική νησίδα ........ τυχερός είσαι που δεν χτύπησες πολύ !!!
    Είδα και το πλικάρι με τη Harley που ήρθε μαζί με μένα να σε σηκώσει ....
    Χαλάλι σου που με πονάνε πάλι τα πλευρά (ραγισμένα) από την προσπάθεια να σε σηκώσουμε ...
    Απορία όμως το έχω ...... παιδιά δεν έχεις να σε προσέξουν λίγο ;;; Πως σε αφήνουν να κυκλοφορείς μόνος μέσα στη νύχτα ;;;
    Απορία δεύτερη ........ τόσοι και τόσοι πέρναγαν ....... κανείς άλλος δεν σε είδε να σε βοηθήσει ;;;

σε είδα κόκκινο αμάξι, που είχες ντελαπάρει κατά τις 9 το βράδυ στην ποσειδώνος στο ρεύμα προς αθήνα στο ύψος της γλυφάδας..
    εύχομαι το ατύχημα να μην ήταν θανατηφόρο..
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

Μέλος, σκέτο
    Σε είδα ελληναρά με τη μερσεντέ στην αριστερή λωρίδα της εθνικής, έκανες σινιάλο σε 1-2 προπορευόμενους και ως όφειλαν σου άνοιξαν τον δρόμο αλλά εμένα με «το μηχανάκι» με ανάγκασες να προσπεράσω από δεξιά...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ