Σελίδα 36 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 2631323334353637383940414686 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Στηρίζεις καλά το μηχανάκι (το διπλό σταντ βοηθάει). Βγάζεις μπροστινό τροχό, κλιπον, τιμονόπλακα κι ότι άλλο εμποδίζει και φτάνεις στα παξιμάδια ρύθμισης. Εκεί βέβαια αφού βγάλεις μια ασφάλεια που έχει χρειάζεσαι ειδικό καρυδάκι/κλειδί για να τα σφίξεις/ξεσφίξεις γιατί δε λέει να τα χτυπάς με κατσαβίδι και σφυρί....

Πρόσεξε μην τα παρασφίξεις.... και ότι κάνεις με το manual στο χέρι γιατί όλο και κάτι ξεχνάμε...
    αυτο το κερε ειναι κατω απ τη τιμονοπλακα,οποτε βγαζεις τιμονοπλακα κ νασου το καρε,σωστα?το ενα καρε ειναι κοντρα κ το αλλο σφηγκη...καλα δεν καταλαβα....?
    ο τροχος δεν χρειαζετε να βγει...ε?ετσι βλεπω στην φωτο
    παντος ευχαριστω ηταν σωτηρια η φωτο με βγαλε απ το αγχος στο τι θα βρω απο κατω

(αααααα εγω ειμαι της παλιας σχολης σφιροκαλεμο κ συρμα αμα κατσω να ψαχνω κλειδι για το καρε αυτο κ μαλιστα στο αιγιο χεσε μεσα.....ενα κατσαβιδακι τροχηζμενο μπροστα κ εγινε)

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Τον τροχό τον βγάζεις γιατί το βάρος του μπορεί να κρύψει το πρόβλημα, χωρίς τροχό πάνω στρίβεις αριστερά-δεξιά να δεις αν κάνει πουθενά σκαλοπάτι και μετά από μπροστά πιάνεις τα καλάμια και τα κουνάς μπρος πίσω να δεις αν υπάρχουν μπόσικα στο λαιμό...

Προσοχή στο σφίξιμο, μπορεί να θέλει πολύ λίγο...

Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Τον τροχό τον βγάζεις γιατί το βάρος του μπορεί να κρύψει το πρόβλημα, χωρίς τροχό πάνω στρίβεις αριστερά-δεξιά να δεις αν κάνει πουθενά σκαλοπάτι και μετά από μπροστά πιάνεις τα καλάμια και τα κουνάς μπρος πίσω να δεις αν υπάρχουν μπόσικα στο λαιμό...

Προσοχή στο σφίξιμο, μπορεί να θέλει πολύ λίγο...

αχααα

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κοιτάξω και άλλο. Βρήκα ένα σε ένα συνεργείο, αλλά θα πάω από Δευτέρα να ρωτήσω αν το πουλάει και πόσο. Ποτέ δεν ξέρεις...

ποριζμα βγηκε
    δευτερη δισκοπλακα στο χερι (εμπρος)
    τι κανουμε τωρα?
    καμια ιδεα κανεις?

θα βαλω αλεξηπτωτο σαν τα fandom αμα ποια................

εχει βαλει κανεις σωληνακια υψηλης?μαρκα?τιμουλα?

παιδια θελω να αλλαξω την εξατμιση,ο μεσαιος σωληνας απο 2 σε 1 υπαρχει στο εμποριο ή μονο κατασκευη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από pararos
    παιδια θελω να αλλαξω την εξατμιση,ο μεσαιος σωληνας απο 2 σε 1 υπαρχει στο εμποριο ή μονο κατασκευη?
    exw mia etoimh moto sprort min fantasteis kamia trelh poiothta kataskeueis........moto sport..den xerw sto 400ari isos bgasei kalo mpaso....den xerw?????(mathe, egw tin dinw )mpenei xwris patentes,
    ap thn allh gia na ftixeis ena laimo apo 2 se 1 peroipoy kana 50ari(analogos to mastora poy tha se piasei)+oso breis to teliko h http://www.car.gr/parts/view/1093219/

des sto net ti thes peripoy panw sto bros soy k meta psaxe....

etoimo 2 se 1 den nomizv na breis kapoy!!

εχει βαλει κανεις σωληνακια υψηλης?μαρκα?τιμουλα?
    ftiaxta gia mprosta me kalhma k topothethsh 60+ tha ta plerwseis.

an k an pas se ena magazi poy ftixnh markoytsia( gia fortotes jsb ktl)me 30 eyro ta ftiaxneis...k ta bazeis monos soy...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Οι εξατμίσεις που έχουν κατασκευαστεί για το BROS έχουν το 2 σε 1 πάνω στο τελικό, αν θέλεις να βάλεις κάποιο άλλο τελικό μάλλον θα χρειαστεί να κατασκευαστεί ένα μικρό κομμάτι που θα τα ενώσει, από τιμή δεν έχω ιδέα, ένα 50άρι που λέει κι ο sernodas μου φαίνεται λογικό...

Σωληνάκια υψηλής είχε ήδη το δικό μου όταν το πήρα οπότε δεν ξέρω πόσο κάνουν, στο ebay έχει κάποια γύρω στα €60 LINK

Με σωληνάκια και με καλά τακάκια πάντως τα φρένα είναι πάρα πολύ καλα (τετραπίστονη μπροστά, μην ξεχνιόμαστε )
    Give me fuel, Give me fire

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Φίλε xrhstos36 καλά κάνεις και δίνεις πληροφορίες για το μπροσάκι μιας και είναι παλιό και δύσκολα βρίσκει κάποιος σωστές πληροφορίες (εγώ ψάχνοντας στο internet είχα διαβάσει ένα κάρο πράγματα, μέχρι και ότι έχει βαλβίδες μεταβλητού χρονισμού όπως κάποια cb400 v-tec που είχαν βγει -το Bros δεν έχει).

Να προσθέσω κι εγώ λοιπόν ό,τι έχω...

Ξεκινώντας από τα εγχώρια περιοδικά βρήκα ποια τεύχη του ΜΟΤΟ που είχαν άρθρα για το Bros (400 και 650). Είναι λοιπόν:

Για το 400:
    - ΜΟΤΟ τεύχος 128/1995
    - ΜΟΤΟ τεύχος 212/1999 (έκδοση pgm)
    - ΜΟΤΟ τεύχος 225/1999

Για το 650:
    - ΜΟΤΟ τεύχος 62/1991
    - ΜΟΤΟ τεύχος 113/1994 (τουμπάνιασμα, όχι hardcore καταστάσεις αλλά ενδιαφέρουσες)

Τα παλιά τεύχη μπορείτε να τα πάρετε από το no-limits (Καλλιρρόης 47, τηλ. 2109219978/2109218996, e-mail: no-limits@no-limits.gr).

Δυστυχώς το τεύχος 212 που θα είχε ενδιαφέρον καθώς παρουσίαζε το pgm και πιθανώς θα έκανε τη σύγκριση με το απλό έχει εξαντληθεί. Από τα υπόλοιπα τέσσερα το 225 δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο καθώς είναι μια μονοσέλιδη αναφορά στα πλεονεκτήματα του 400 που το καθιστούν ιδανικό για commuter. Για τα άλλα τρία θα δώσω link καθώς περιέχουν αρκετά πράγματα, διαγράμματα ισχύος-ροπής, πολλές μετρήσεις (και όχι μόνο δυο-τρεις όπως σήμερα). Καλό είναι όποιος ενδιαφέρεται να τα αγοράσει καθώς αξίζουν το 5ευρο πολύ περισσότερο από τα σημερινά περιοδικά. Να σημειώσω στα γρήγορα ότι το ("αδιάφορο" για το Bros) 225 περιέχει μέσα 20σέλιδο συγκριτικό των: ducati 996 sps - Honda VFR 750 RC45 - Kawasaki ZX-7RR, και το 128 γύρω στις 8 γεμάτες σελίδες απίστευτη ανάλυση αεροδυναμικής με τύπους φυσικής, καμιά σχέση η ποιότητα με τα σημερινά που σου λένε πως να αλλάξεις τακάκια...

Στο δια ταύτα:
    ΜΟΤΟ 128, Bros 400
    ΜΟΤΟ 62, Bros 650
    ΜΟΤΟ 113, Bros 650 project yellow
    Διάβαζα το θρεντάκι και πέτυχα αυτό το ποστ.

Ξέρουμε μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε παλιό τέυχος του μοτό (και πού μπορώ να το βρω στο νετ) για το CB400 super four?

Το γκούγκλαρα αλλά δε βρήκα κάτι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
    Διάβαζα το θρεντάκι και πέτυχα αυτό το ποστ.

Ξέρουμε μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε παλιό τέυχος του μοτό (και πού μπορώ να το βρω στο νετ) για το CB400 super four?

Το γκούγκλαρα αλλά δε βρήκα κάτι
    CB 400 Super Four τεύχος 110, 1994
    CB 400 Super Four Version R τεύχος 186, 1997 (έχει εξαντληθεί)
    CB 400 Super Four Version S τεύχος 211, 1999

Κάπου είχα βρει ένα excel στο site του ΜΟΤΟ που τα έλεγε, δεν το βρίσκω τώρα αλλά είχα κρατήσει το excel οπότε αυτά είναι τα τεύχη. Πιθανόν να έχει εξαντληθεί και άλλο τώρα που μιλάμε.
    Εγώ είχα πάει και τα είχα αγοράσει από το no limits, 5 ευρώ το τεύχος. Σκαναρισμένα γενικώς δεν νομίζω ότι υπάρχουν.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    CB 400 Super Four τεύχος 110, 1994
    CB 400 Super Four Version R τεύχος 186, 1997 (έχει εξαντληθεί)
    CB 400 Super Four Version S τεύχος 211, 1999

Κάπου είχα βρει ένα excel στο site του ΜΟΤΟ που τα έλεγε, δεν το βρίσκω τώρα αλλά είχα κρατήσει το excel οπότε αυτά είναι τα τεύχη. Πιθανόν να έχει εξαντληθεί και άλλο τώρα που μιλάμε.
    Εγώ είχα πάει και τα είχα αγοράσει από το no limits, 5 ευρώ το τεύχος. Σκαναρισμένα γενικώς δεν νομίζω ότι υπάρχουν.
    Γκίνια ρε γαμώτο.

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!

Αποσυντονισμένο Μέλος
    Παρακολουθούσα το θέμα εδώ και καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να γράψω.
    Λοιπόν
    Για τα σωληνάκια φρενών
    Καλό θα είναι όταν αγοράζει κάποιος ένα μηχανάκι να δει τα υγρά φρένων.Εμένα ήταν ένας μαύρος ζωμός.Το άλλαξα και μετά απο λίγο καιρό είδα οτι τα εξωτερικά τσαρουχάκια είχαν κολλήσει στο πιστόνι.Οπότε λύσιμο η δαγκάνα ζέσταμα με φλόγιστρο και με τιν βοήθεια πεπιεσμένου αέρα ξεκόλλησαν μια χαρά.Μέσα στα πιστόνια είχα βρει μούργα.Αφού την έστρωσα την δαγκάνα και έβαλα τα σωληνάκια υψηλής απέκτησα τρομερό φρένο(με κόστος γύρο στα 60 ευρω απο ebay)
    Αξίζει η αγορά και με το παραπάνω.
    Κάποιος ανάφερε για μια βόλτα πριν κάτι σελίδες ποιο πίσω λέτε να κάνουμε καμιά φασαρία στην θεσσαλονική?

zantoules pgm brhka alla lastixo 19ari poy tha brw?
    to blepw diskolo...ti noymera exei pisw 150/70/19?
    k poso akrhbotero einai ap to 17?
    me kolaei to to noymero toso diskolo einai?na meinw os exei l?
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •