Λογικά το σωληνάκι καταλήγει σε μανέτα στο τιμόνι αλλά δεν μου μοιάζει για stunt bike αυτό.
Έχει και από την άλλη μεριά δισκόφρενο με την δαγκάνα στο ίδιο σημείο... για stunt bike δεν χρειάζεσαι άλλο δίσκο. Γιατί μπροστά έχω 2 και πίσω ένα; Κάτσε να το φτιάξω...![]()
Ααααψού!
Συνδέει την δαγκάνα μέσω 2-3mm λαμαρίνας σε μια έδραση που δείχνει στιβαρή..
Αν πατήσεις φρένο δεν θα σκύψει η δαγκάνα τερματίζοντας τον δίσκο μέσα της;
Ακόμα και αν φρέναρε αυτό το πράμα, όλος ο πλανήτης βάζει στον κάθετο του αξονα τις δαγκάνες
ο μάγκας στον οριζόντιο... πάτα με να μπιστάω..
μπας και είναι κανα χειρόφρενο; δεν παίζει να τραβήξει φορτίο αυτό, θα φέρει σβούρες.
Μάλλον θα καταφέρει να σκίσει στην μέση το ψαλίδι
Μ@στορ@ς
Aν κάνει πως λαδώνει αλυσίδα, τζάμπα η πατέντα!
Η λαμαρίνα είναι για να μην πηγαίνουν γρασσα στην δαγκάνα. Από κάτω της που δεν φαίνεται, προφανώς συνεχίζει το πλαισιακι της.
Αυτό με την δαγκάνα που σκύβει, δεν βγάζει κανένα νόημα τι μπορεί να εννοείς. Γεωμετρικά, καλά φαίνεται να είναι ως προς τον δίσκο, όσο φαίνεται στην φώτο τουλαχιστον
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Το λαμάκι -λαμαρίνα μπήκε φανερά ως αποστάτης γιατί η δαγκάνα δεν έφτανε να βιδώσει πάνω στο ψαλίδι,είναι μεγαλύτερη η απόσταση γιατί μεσολαβεί το γρανάζι.
Είναι όπως τα λαμάκια-αποστάτες που βάζουν σε oversized δίσκους στα παπιά.
Η διαφορά είναι ότι στα παπιά είναι για αξονική δαγκάνα ενώ στην εικόνα του Κογιότ για ακτινική.
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Εγώ θέλω το όνομα του εξαίρετου καλλιτέχνη που έκανε το τατού.
Life begins at 45°.
Δλδ αν σε είσαι tattoo artist και ερχόταν αυτή έτσι ντυμένη...θα έκανες καλύτερο tattoo ;
Εγώ θα ξεχναγα και πως με λένε.