παθαινω πλακα σε λεω!!!!με τα αυτοκολητα εχει απογειωθει το προτζεκτ!!!!μπραβο ρε νεμες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
παθαινω πλακα σε λεω!!!!με τα αυτοκολητα εχει απογειωθει το προτζεκτ!!!!μπραβο ρε νεμες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
μεχει κοψει και λιγο ο καιρος......μονοψ(ο)ηφιες θερμοκρασιες βλεπεις.....και που να κουνηθουμε!!!ηθελα και λιγο ξεκουραση γιατι εδω και κανα τριμηνο παμε,γαμ.......ας!!!!γιαυτο και δεν πηρα τηλ που λεγα...........επιφυλασομαι ομως....μολις λιγο στρωσει η θερμοκρασια!!!δε μου τα γλυτωνεις εκεινα τα τσιπουρα!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
καλα αν ειναι να περιμενεις να στρωσουν οι θερμοκρασιες για να κερασω τσιπορακι θα περιμενεις μεχρι την ανοιξη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απο δευτερα θα χιονησει και σε μας στα βορεια!!!κ ολη η βδομαδα ετσι θα παει...![]()
![]()
![]()
υγ παιζει να σκασω εγω σαλονικα με το καρο ομως![]()
![]()
![]()
![]()
Fantastiko...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Fantastiko...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/καλα βρε βιαστικε απλα εδω το παραξηλωσε,λιγο αποτομα επιασε,απο δευτερα τριτη ανεβενει η θερμοκρασια αλα και η υγρασια,αλα τουλαχιστον θα αντεχεται....αν ερθεις....χτυπα ενα τηλ. Μπας και τυχω καμια βολικη βαρδια....ετσι ε?με το αμαξι....και κραζεις εμενα μετα..!!για αυθημερον θαρθεις?
ride fast stay young!!!
για δουλειες θα ερθω ρε νεμες!!!!πως να κουβαλισω κρασια κ τσιπουρα με τ αφρικα???εδω το καρο τα παιζει απο το φορτωμα το μηχανακη να δεις....χεχεχεεχ...θα χτυπησω τηλεφωνακη ντοντ γουορυ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
πανεμορφο φιλεεε !!!! μπραβο!!!η μουρη ολα τα λ7
μπραβο ρε φιλε πολυ καλη δουλεια......![]()
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
και παλι ευχαριστω απαντες για τα καλα τους λογια!!!![]()
και λογω των εορταστικων ημερων που ερχονται και ξεκουραζοντας ελαφρως το κουρασμενο μου τομαρι......
:rotflmao:
δικαιουμαι να βαλω και μια φωτο τα υπεροχα σιχαμερα μου μουτρα με το καμαρι μου υστερα απο μια καλη βολτα ε???
![]()
καλες γιορτες ναχουμε μαγκες!!!!!
![]()
ride fast stay young!!!
καλές γιορτές αγορίνα!
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
and a happy new year![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραίο το αποτέλεσμα , ΠΟΛΕΜΙΚΑ τα χρώματα, Μπράβο αδερφέ.
Άντε και καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία!
I live to ride, i ride to live
Ρε μπαγάσα.... Μας πετάς εκεί μια φωτογραφία με τη μουτσούνα σου και την κουκλάρα δίπλα και μας λες χρόνια πολλά?
Εμάς δεν μας σκέφτεσαι?
Τί θα χαζεύουμε στις γιορτές?
Ε?
Άντε στρώσου στη δουλειά λέμε!
Εκείνο το γιου ες ντι πότε θα το βάλεις?
Ε?
![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
εχεχε............!!!!για την ωρα ο παπους εχει μεινει κοκαλο απτη μεση του!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ρε μπαγάσα.... Μας πετάς εκεί μια φωτογραφία με τη μουτσούνα σου και την κουκλάρα δίπλα και μας λες χρόνια πολλά?
Εμάς δεν μας σκέφτεσαι?
Τί θα χαζεύουμε στις γιορτές?
Ε?
Άντε στρώσου στη δουλειά λέμε!
Εκείνο το γιου ες ντι πότε θα το βάλεις?
Ε?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βαρια η κορουλα βλεπεις...........13κιλα......14 μηνων......ενα αποτομο σηκωμα αγκαλιτσα................και.......κρρρααακ!!!!!!!!:a32: και τωρα......χαποκοκτειλ!!!!δεν ειπα σταματαω.....εδω ειμαστε....λιγο λιγο θα τλειωνουν οι λεπτομερειες.....κιεχω υποσχχεθει και κεινο το βιντεακι με ηχο....soon.........οσον αφορα το usd...........για την ωρα το ταμειο ειναι στεγνο.....καιι θελει δουλιτσα για να μπει.....κιυστερα οταν φτασουμε στις αναερτησεις....πρεπει νασχοληθουμε μαζι με το πισω που επισης εχειι τα χαλια του!!!οποτε μιλαμε για αρκετα ευρω......γαμω τα λεφτα μου μεσα!!!!
kep in touch!!!!
![]()
![]()
ride fast stay young!!!