Α για αυτό με ζαλίζει στα τηλέφωνα to hrc κάθε βδομάδα και έλεγα τι να είναι αυτά τα νούμερα από Ιαπωνία...
Και εγώ ο χαζός φοβόμουν καμία τηλεφωνική απάτη...να τώρα,δεν τους απάντησα και τώρα θα πάρουν τον Μάρτιν...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Είναι κάποιος σουπερμοτοτζάνκης στο φμπ. Εχει πάει τη μλκια σε άλλο επίπεδο! Με Στοιχεία, λέει![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
δεν ξερω τη νομοθεσια αλλα κατι μου λεει οτι το αστειο με τους αγωνες δεν ειναι και τοσο αστειο. οι αγωνες λογικα θελουν συγκεκριμενη αδεια και γιαυτο μασκαρονται σαν rolling start events. δεν νομιζω οτι θα τελειωσει πολυ αναιμακτα η δικαστικη διαμαχη για τον ζαφ. παιδικοι αγωνες ειναι αλλα το δικαστηριο μαλλον δεν θα εχει την ιδια αποψη.
Καλά το τί υπερβολές έχουν γραφτεί στα σχόλια του βίντεο του motomag δε λέγεται! Άντε να τελειώνουμε με αυτό το πανηγύρι, γιατί δεν είναι εφικτό στον καθένα να τραβιέται στις Σέρρες και στις Ιταλίες.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Κάπου στην 35 σελίδα σταμάτησα να διαβάζω.....
Κι αυτό γιατί έχουμε πιάσει και διυλίζουμε το κουνούπι....
Γιατί ο ντιενει έκανε ότι έκανε, ποιος είναι καραγκιόζης, ποιος είναι κάγκουρας, ποιος είναι γρήγορος, ποιος είναι ελέφαντας....
Δεν έχω μπει πίστα ποτέ, κυρίως για δύο λόγους. Πρώτα δεν είχα χρήματα για στολή και δεύτερον γιατί αν γινόταν οτιδήποτε στην πίστα δε θα υπήρχαν τα χρήματα για επισκευή της μηχανής.
Οδηγώ μηχανή τα τελευταία 25 χρόνια. Δε με νοιάζει ποιος έχει λεφτά για δικηγόρους, ποιος το κάνει για την πάρτη του, για να έχει ακόλουθους, για να βρει το δίκιο του ή γιατί απλά του πήραν το παιχνίδι από τα χέρια.
Το μόνο που με νοιάζει είναι αν κάποια μέρα θα αποφασίσω να μπω στην πίστα, το οποίο συνεπάγεται μια καλή αγορά εξοπλισμού και λεφτά στην άκρη για την στραβή.
Και πείτε μου όσοι έχετε μπει στην πίστα των Μεγάρων (όχι Σέρρες δε θα ανέβω γιατί αν γίνει κάτι θα μείνω επάνω), θεωρείτε ότι αυτή η πίστα πληροί τους κανόνες ασφαλείας; Έχει τα προβλεπόμενα σε περίπτωση πτώσης μηχανής σε οιοδήποτε σημείο ή θα βρεθώ αγκαλιά με καμιά φυστικιά;
Και σε ό,τι αφορά τα TD, εγώ που θα μπω για πρώτη φορά, πόσο θα κινδυνέψω από άλλους αναβάτες; Θα είναι μπατε σκύλοι αλέστε; Θα πρέπει να οργανωθώ μόνο μέσω του φόρουμ, γιατί αλλιώς παίζω τη ζωή μου κορώνα γράμματα;
Ερωτήσεις ενός απλού οδηγού μηχανής που σκέφτεται να το δοκιμάσει......
Το όλο συμβάν έβγαλε στην επιφάνεια διάφορα προβλήματα αναφορικά με την πίστα των Μεγάρων και τις διοργανώσεις TD.
Γιατί δεν μένουμε σε αυτό και καθόμαστε και ασχολούμαστε με το γιατί ο DNA έκανε ότι έκανε (μπορεί και το κάνει), γιατί ο Ζαφ. διοργάνωσε ένα TD και το έφτασε μέχρι την Κυριακή το πρωί (με τεράστια ταλαιπωρία για ορισμένους).......
Ο άλλος έσπασε το μηχανάκι, κόντεψε να σκοτωθεί και κάνει ό,τι κάνει. Ακύρωσαν ένα τρακ ντάι (όποιος κι αν το έκανε) και έχετε πέσει να τον φάτε (που στην τελική είστε όρθιοι και με τα μηχανάκια σας)
Η πίστα είναι ασφαλής?
Η διοργάνωση των TD είναι αυτή που πρέπει να είναι??
Πόσο παίζω τη ζωή μου και την αρτιμέλεια της μηχανής μου από τους υπόλοιπος που είναι στην πίστα???
Αλλά κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!!!!!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Ρωτάς πολλά και αυτά μπορούν να απαντηθούν από τα παιδιά του φόρουμ στις συναντήσεις σας.
Εγώ ένα θα πω,Και στο γκρουπ του moto.gr μπορεί να γίνει η πατάτα και να σε ρίξει κάποιος από λάθος.καθως και σε αυτό υπάρχουν μεγάλες διαφορές επιπέδου.
Τι θέλω να πω με αυτό,στην πίστα μπαίνεις με γνώση ότι κινδυνεύεις πάντα,αλλά και στο πίσω μέρος του μυαλου σου πως το μηχανάκι μπορεί να το πετάξεις.
Είναι κάπως όπως όταν πας στο καζίνο, παίρνεις μαζί σου όσα λεφτά δεν θα σε πειράξει να χάσεις.τα έχεις στο μυαλό σου χαμένα και περίσσια.
Έτσι είναι και το μηχανάκι+εξοπλισμός όταν πας στην πίστα.
Φυσικά δεν πας για να χάσεις τίποτα αλλά και αυτό είναι στις πιθανότητες.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!