για να γραφεις ετσι ανετα τιποτα το σοβαρο ελπιζω....καλη συνεχεια....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
ptoseis
![]()
για να γραφεις ετσι ανετα τιποτα το σοβαρο ελπιζω....καλη συνεχεια....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
ptoseis
![]()
Tpt sovaro kali savourda me mono spasmena plastika![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
τωρα γυρισα απο βολτα και εφαγα μια γερη βροχα. και σκεφτομουν εχει πανω στα βουνα εχει γουστο να φανε γερη βροχα στα σκηνακια.![]()
επισης εχει γουστο να εχει παρει μονο ο npat αδιαβροχα![]()
![]()
δεν το βάζει ο νού σας ....ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥ ΣΑΣ !!!!!
δεν ξέρω τι να γράψω, αργότερα ίσως, να ξεζαλιστώ λίγο ...
πριν αρχίσεις να γράφεις για το μηχανάκι σου πάλι, βάλε καμιά φώτο να γουστάρουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δεν το βάζει ο νού σας ....ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥ ΣΑΣ !!!!!
δεν ξέρω τι να γράψω, αργότερα ίσως, να ξεζαλιστώ λίγο ...![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
ποιες φωτό ρε? σιγά μην έβγαζα φωτό:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
πριν αρχίσεις να γράφεις για το μηχανάκι σου πάλι, βάλε καμιά φώτο να γουστάρουμε![]()
![]()
δε μιλάω για το μηχανάκι ρε βλήμα, μιλάω για την πιο αρρωστημένη διαδρομή της ΠΣΚ ...
Δίχως έλεος λέμε .....
ολο ευθεια το πηγες εσυ ρε???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΠΣΚ ΛΕΜΕ, ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!!![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επιβεβαιώνω ότι το τερμάτισε και απο τσι δυο πάντες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ολο ευθεια το πηγες εσυ ρε???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γενικά, ότι μπορούσε νακάνει σε ένα λάστιχο, το έκανε! το τρύπησε, το έστριψε σκασμένο, του πέρασε κορδόνι, το τερμάτισε, του 'βγαλε τα λινά, του γ@μσε το νταχντιριντίν τέλος πάντων:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ελπιζω να μην εννοεις και το μπροστινο λαστιχοΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
επιβεβαιώνω ότι το τερμάτισε και απο τσι δυο πάντες ...![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ξέχασα και τα σεντόνια στο καταφύγιο ρε γμτ .....ορίστε, τώρα πρέπει να ξαναπάω ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κι εγω θα πρεπει να δοκιμασω το καινουριο αμορτισερ, δε βρισκεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ξέχασα και τα σεντόνια στο καταφύγιο ρε γμτ .....ορίστε, τώρα πρέπει να ξαναπάω ...
:wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κι εγω θα πρεπει να δοκιμασω το καινουριο αμορτισερ, δε βρισκεις;:wacko:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κι εγω θα πρεπει να δοκιμασω το καινουριο αμορτισερ, δε βρισκεις;:wacko:
Ε!!! Κάτι θα βρω να δοκιμάσω κι εγώ!!!!!![]()
Έχασα μια όχι και δεύτερη!!!!![]()
Πάντα καλύτερα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν