Με ειδα να πινω τσιπουρα με τον MikeG και να οδηγει πιωμένος. ....
Με είδα το πρωί να παω για μεροκάματο ακράνωτο, με καφέ + τσιγάρο στο ένα χέρι, να με κλείνουν σε στενό και επειδή την είδα μερακλής οδηγός έφαγα την σούπα μου. Απολογισμός: Διάστρεμμα αστράγαλου και πολλές γρατζουνιές. Με τις υγείες μου, ας πρόσεχα.... Ευτυχώς το πάθημα έγινε μάθημα.
Καλά μου τα λεγε ο πατέρας μου, πρώτα σκεφτόμαστε τις συνέπειες και μετά πράτουμε.
και λιγα λες...
με ειδα σκεφτικο ,να αναρωτιεμαι γιατι τοτε που ειχα ενα παπι ,και ενα πενηνταρικο στην τσεπη ημουν πιο ευτηχυσμινος ,απο τωρα που εχω αρκετα περισοτερα ..
ισως γιατι δεν καταλαβαινα ποσο μπο&ρδελ& ηταν κοσμος και η κοινωνια μας..![]()
Με είδα να έχω να καβαλήσω μηχανή από τη μέρα που έγινε το bazaar στο Άμμος. Αιμορραγία σε αιμαγγείωμα στην παρεγγεφαλίδα μου είπαν. Με βλέπω να βάζω μπρος τη μηχανή στο γκαράζ έκτοτε, για να μη πάθει τίποτε από την ακινησία. Μετά με είδα τέλος Μάη να κάνω επέμβαση για να μπορώ να χαίρομαι ό,τι και πριν. Με βλέπω πλέον αραχτό να κάνω σχέδια για ταξίδια, όχι και μεγάλης εμβέλειας και να τα ξεχνώ αμέσως μόλις σηκωθώ όρθιος και αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι. Με είδα επίσης να κρατώ τη νεογέννητη κόρη μου και να ξαναπαίρνω κουράγιο για σχέδια όλων των ειδών..
Με είδα, αλλά δε βλέπομαι, πάντως θα με ξαναδείτε...