Οι νέες οι κάθετες είναι αυτές; Ωχ λέγω. Με αυτή θα μου έρθει και εμένα οοοοταν έρθει.
Οι νέες οι κάθετες είναι αυτές; Ωχ λέγω. Με αυτή θα μου έρθει και εμένα οοοοταν έρθει.
Έχει κάθετο ελατήριο. Το βαμβάκι είναι στην άκρη γύρω γύρω, είναι οι καινούριες. Κοιτώντας από πάνω βλέπεις μόνο την μία άκρη του ελατηρίου με λίγο απ' το βαμβάκι και στη μέση τρύπα που φτάνει μέχρι κάτω. Στο κάτω μέρος τώρα έχουν μεγαλύτερες τρύπες απ' τις παλιές για να παίρνουν περισσότερο αέρα. Έτσι την αντίσταση στο ρούφηγμα την ορίζεις εσύ από την κάτω ροδέλα και όχι ο ατμοποιητής. Ίσως γι αυτό να είναι τόσο επιρρεπής στην υπερτροφοδότηση. Νομίζω και οι πλαινές τρύπες είναι λίγο μεγαλύτερες απ' του παλιού. Αυτός με την αντίσταση 1,5 έχει μικρότερες τρύπες και είναι κωνικές.
Ο rda είναι επίσης ο καινούριος, έχει μεγαλύτερες τρύπες και κάτι άλλες διαφορές απ' τον παλιό. (απ' ότι είδα στο σωλήνα). Αυτός δεν έχει κάθετη αντίσταση.
Τώρα δουλεύει άριστα. Βέβαια στα 12w και όχι στα 30-35 που βλέπω στο youtube. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν το βάλω τόσο ψηλά δεν θέλω να το δοκιμάσω ακόμα. Θέλω να δω πόσο θα αντέξει. Εσένα πόσο σου αντέχει?
Φυσικά τώρα δουλεύει πολύ καλύτερα απ' τον φθηνότερο gs air. Κάνει λιγότερο θόρυβο και είναι πιο εύκολο να ρυθμίσεις τον αέρα, (ροδέλα αντί για βίδα).
Sent from me using a computer.
Εγώ έχω το παλιό rda το οποίο στα 30 παίζει σωστά αλλά δεν είμαι τύπος των 30 watts στα βαμβακια. Στους Genesis βαράω και 40 watts με 100% vg χωρίς νικοτινη. Στο βαμβάκι είμαι έως 20 watts με 50-50 pg vg, με 0.8 αντίσταση. 3 μέρες τώρα είμαι στο 1.1 αντίσταση και έχω πέσει στα 12 watts και είμαι ικανοποιημενος. Διάρκεια περίπου 4 ημέρες γιατί, λόγω diy ζουμιων, έχω πολύ κατακάθι. Είδα στον σωλήνα το νέο rda του subtank, εύκολο θα είναι πιστεύω. Τώρα οι κάθετες εργοστασιακες, μου κόβουν τα χέρια μιας και τις παλιές τις ελυνα και τις έστηνα πάλι. Θα δείξει όταν παραλάβω και εγώ αν θα πλημμυρίσει ο τόπος.
Θεωρώ ότι η 1,5 είναι ελατωματική (βουλωμένη) γιατί ακόμα και στην πιο μεγάλη τρύπα όταν τραβάω μεγάλη τζούρα στο τέλος τη νιώθω να κρατάει.
Η 0,5 δεν ξέρω γιατί έκανε υπερ/ση. Ίσως μόνο τα δικά μου είναι ελαττωματικά. Ολοι αυτοί οι τεστερς γιατί δεν έχουν προβλήματα?
Όλοι στο σωλήνα δοκιμάζουν την 0,5 και τον rda που είναι επίσης 0,5 και τους δουλεύουν περίπου στα ίδια w.
Γιατί προτιμούν αντιστάσεις με πολύ μικρή αντίσταση?
http://www.kangerforum.com/leaking-c...hm-t57-10.html
Στα ποσα watt πρεπει να παζει αυτο το τουφεκι. Απο τα 10 ζεματαει. Τον αερα τον ρυθμισα αλλα με πνιγει λογβ θερμοκρασιας.
Ευχαριστω πολυ ρε Τολη!!!!!!
Μετά από διάβασμα των πηγών επί 2-3 μέρες σα νεοεισερχόμενος στο χώρο και μετά τα προβλήματα που διάβασα εδώ για τον mini, είμαι μεταξύ 2 επιλογών:
Kangertech Subtank η Aspire Atlantis 2. Γνώμες;
Dim εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Θα πω μόνο πως αφού χάλασα σχεδόν όλο το βαμβάκι κατάφερα να μάθω πως να φτιάχνω τον rda ώστε να δουλεύει. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το βέλτιστο καθότι με αντίσταση 0,5 δεν το πάω πάνω από 12w αλλά τουλάχιστον λειτουργεί χωρίς προβλήματα.
Με τους έτοιμους δεν ασχολήθηκα άλλο, παράγγειλα κανά δυο παλιούς στα 1,2 για δοκιμή και για να υπάρχουν (καθότι μπορούν να επισκευαστούν κιόλας) και επιπλέον βαμβάκι και σύρμα για τον rda.
Ρε συ Αποστολε με το βαμβακι που ειχε μεσα τον εφτιαξες;
Γιατι αυτο το πραγμα δεν στριβετε ρε συ!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Τον επισκευάσιμο έχεις βάλει και ζεματάει στα 10 ε!
Να βάζεις περισσότερο βαμβάκι μέσα στο ελατήριο. Αφού το περάσεις πίεσε μια μικρή ποσότητα με το κατσαβίδάκι σου ώστε αυτό που είναι μέσα στο ελατήριο να μην είναι πολύ λεπτό αλλά ούτε και στουμπωμένο.
Μη το στουμπώνεις ούτε απ' έξω (κοντά στις τρύπες) ώστε να βρέχεται σωστά και να μην καίγεται αλλά ούτε να έχει λίγο γιατί θα κάνει υπερχείλιση.
Επιτέλους κατάφερα τον rda να λειτουργεί σωστά χωρίς υπερχείλιση, χωρίς να βγάζει καμένο ή να ζεματάει ακόμα και στα χαμηλά και μάλιστα με ωραία γεύση και πολύ καλή απόδοση στον ατμό.
Είμαι σίγουρος ότι δεν παίρνει κι άλλη βελτίωση.
Εμενα μου γ@μησε τα πρεκια!!!!
Τσουρουφλιστικα!!!!!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
νομίζω εδώ δείχνει πόσο βαμβάκι βάζεις και που να πατάει...
https://www.youtube.com/watch?v=8FL9hXCrLQQ
Ναι με αυτό!
Στρίβεται! Κατ' αρχήν χώρισέ το στα δύο. Το ένα δίπλωσέ το και βάλτο στην άκρη και χρησιμοποίησε το άλλο μισό.
Κόψε μια λεπτή λωρίδα περίπου μισού cm πάχος x 5cm μήκος και στρίψε την άκρη ώστε να περάσει μέσα. Πιάσε την άλλη μεριά και στρίβωντας το πέρασέ το μέχρι την μέση. Απ' τη μια μεριά που το έστριβες αναμάλλιασέ το λίγο με μια λαβίδα (ή στρίβωντας προσεκτικά απ' την αντίθετη) χωρίς να το κόψεις. Σπρώξε μια μικρή ποσότητα μέσα στο ελατήριο και απ' τις δυο μεριές ώστε το ελατήριο. Το υπόλοιπο βάλτο κοντά στις τρύπες χωρίς να το στουμπώνεις και να βγαίνει απ' έξω.
Αν το ελατήριο μέσα έχει πολύ λεπτή ποσότητα όταν βραχεί και λεπτύνει κι' άλλο, θα βράζει.
Τα παραπάνω είναι ότι κατάφερα να μάθω με δοκιμές.
Υγ. Επίσης το βαμβάκι αν το κόψεις απ' τη μια μεριά είναι πιο ανθεκτικό απ' ότι απ' την άλλη, όταν το τραβάς για να το περάσεις μέσα στο ελατήριο. (Αν το στρίβεις καθώς το τραβάς περνάει πιο εύκολα)