JB weld ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και υγρο μεταλλο δυο συστατικων...![]()
JB weld ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και υγρο μεταλλο δυο συστατικων...![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
οχι 3M weldΑρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
JB weld ε?![]()
![]()
Και σαλιο εεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
στρωσιμο με το δαχτυλακι.το καλο ε![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικα πολλα μπραβο Σπυρο για την ποιοτητα της δουλειας σου!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και πανω στον σκελετο![]()
Και μια μικρη παρατηρηση, εδω πιστευω οτι πρεπει να βαλεις μαυρες ή γενικα σκουροχρωμες βιδες.
![]()
Συγχαρητήρια στο μάστορα!!! Περριτό να σου πω οτι τον τελευταίο καιρό βλέπω στρογγυλοφάναρα στο δρόμο και ονειρεύομαι οτι τα ξεβιδώνω! :rotflmao: Παρακολουθώ και περιμένω το αποτέλεσμα!![]()
![]()
![]()
Reggae will save us...
Όντως, με έχεις βάλει κι εμένα στην πρίζα και σκέφτομαι καγκουριές πάλι στην ηλικία μου...![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ΜΠΡΑΒΟ στον μαστορα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
fate tin skoni mou.xa!
ημερολογιο καταστρωματος.
αυριο πρεπει να δεσω το μηχανακι να πατησει στις ροδες του προχειρα.αυτο για να μπορω να εχω την οριζοντια γραμμη (παραλληλα με το εδαφος)που θα κοληθει η σωληνα ενισχυσης του πλαισιου.ναι καλα διαβασατε η carbon λαμα θα χρησιμοποιηθει μαλλον αλλου.(βαση πινακιδας?)
θα βαλω και ενα μοτερακι προχειρα για να παρω μετρα για το χειροκινητο λεβιε ταχυτητων![]()
θα προσαρμοσω βαση πινακιδας πισω και πλαγια αλλα chopper...![]()
ο λαιμος καπως ετσι αλλα αναποδακαλα θα δειτε.....
![]()
στην ανακατασκευη αυτη τα ωραια και φινιρισμενα πραγματα αργουν ακομα πολυ.αυτα εχουν οι custom κατασκευες![]()
απο την αρχη ομως η σελα δεν με ικανοποιουσε απολυτα.ουτε σαν σχημα ουτε σαν δερμα.επισκεψη στον ανθρωπο που εχω εμπιστευτει σε ολες τις δουλειες μου και συζητηση αρκετη.αποφασιστηκε το υψος να μειωθει στο μισο,να φαινεται πισω σηκωμενη ουριτσα,και για τα πλαγια μια ραφη εφε![]()
το δερμα που επιλεχτηκε(γνησιο δερμα)ειναι αυτο στη φωτο.περισσοτερα απο τη σελα σε λιγες μερες...
keep watching guys
![]()