Σελίδα 37 από 117 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 1747

Θέμα: Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Καλά παθαίνουμε ότι παθαίνουμε σα "πολίτες" αυτής της χώρας πάντως. Ψιτ, παλικάρια (για ορισμένους), σε λίγο καιρό να σκύβετε να μπαίνει ακόμα πιο βαθιά & να λέτε και ευχαριστώ πολύ!

και σε λίγο καιρό αφού το κράτος θα δει ότι πολλοί παρέδωσαν πινακίδα κ χάνει χρήμα (και μαζί κ οι φιλοι ασφαλιστικές εταιρίες) θα βγάλει απόφαση με νέο διάταγμα με το οποίο θα "κυνηγαει" όσους έχουν αφήσει τα αυτοκινητα τους στον δρόμο κ δεν εχουν πινακίδες.οότε θα τους υποχρεωσει να παραλάβουν πινακίδες,να πληρώσουν στο παλάτι τ τέλη και στους μπελίδες τα ασφάλιστρα.

εδω ήμαστε.όσο αναπαυομαστε τόσο τον παίζουν να μεγαλώσει.Μονο κρατήστε τον ανοικτο με τα χέρια σας να μην πονέσει πολύ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BELZEBOYLIS Προβολή μηνύματος
    παράδωσε και τις πινακίδες σου και δεν πληρώνεις τίποτα ...

( έλυσα το πρόβλημα του Ρούλη , έλυσα και το πρόβλημα του φίλου s705 οπότε λέω να σταματήσω για απόψε ....οι υπόλοιποι αυριο )
    κολητε επειδη η παπαρα παει γονατο, εγω θελω να πουλησω ελα να αγορασεις ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!αμα ξαναφτιξουν τα οικονομικα μου θα ξαναγορασω.
    επισης η παπαρα που λεει οτι αφου δεν το κυκλοφορεις μεγαλε παρεδωσε πινακιδες και καθαρισες, να σε ενημερωσω οτι για να παραδωσεις πινακιδες πρεπει να καταθεσεις και δηλωση του νομου 105 που θα αναφερεις που θα το εχεις το οχημα.στη περιπτωση που δεν εχω γκαραζ και δεδομενης της στενοτητας του πρωκτου μου ελα να το βαλω στον δικο σου.

αι σιχτιρ σαχλαμαρα με συγχισες βραδυατικο....θα σου στειλω τον τσελιο ρε μλκ την επομενη φορα!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σήμερα με σταμάτησαν οι μπάτσοι . Πήγαινα ψιλοτάπα με το σκούτερ .
    -Καλησπέρα.
    -Καλησπέρα.
    -Το ασφαλειστήριο συμβόλαιό σας παρακαλώ ....και μου έδωσαν την εντύπωση πως εάν δεν είχα τίποτα άλλο μαζί μου ,δεν θα είχα πρόβήμα .
    Δηλαδή το σκεπτικό είναι ...Σήμερα γράφουμε για ασφάλειες .

Εδώ εάν τύχει να βγούνε για αλκοτέστ και σε σταματήσουν χωρίς ζώνη σε αμάξι ...Είναι Οκ ,αφού σήμερα γράφουνε για αλκοτέστ .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Σήμερα με σταμάτησαν οι μπάτσοι . Πήγαινα ψιλοτάπα με το σκούτερ .
    -Καλησπέρα.
    -Καλησπέρα.
    -Το ασφαλειστήριο συμβόλαιό σας παρακαλώ ....και μου έδωσαν την εντύπωση πως εάν δεν είχα τίποτα άλλο μαζί μου ,δεν θα είχα πρόβήμα .
    Δηλαδή το σκεπτικό είναι ...Σήμερα γράφουμε για ασφάλειες .

Εδώ εάν τύχει να βγούνε για αλκοτέστ και σε σταματήσουν χωρίς ζώνη σε αμάξι ...Είναι Οκ ,αφού σήμερα γράφουνε για αλκοτέστ .
    Να υποθεσω και στουπι να ησουνα αφου ειχες ασφαλεια την γλυτωνες..
    Τις κουφαλες..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    Να υποθεσω και στουπι να ησουνα αφου ειχες ασφαλεια την γλυτωνες..
    Τις κουφαλες..
    Nαι , αν κάποιος είχε πιεί και δεν το καταλάβαιναν , αφού είχε ασφάλεια ,θα την γλύτωνε .

Τα έγραψα αυτά γιατί είναι πλέον γεγονός πως ψάχνουν τους ανασφάλιστους . ...Παλιά , έλεγαν

¨Καλησπέρα , άδεια και δίπλωμα¨ , τώρα λένε ¨έχεις ααφάλεια ; ¨

Νέο μέλος
    Παίδες Καλημέρα
    Τα νέα μέτρα για τα ανασφάλιστα οχήματα περιλαμβάνουν και τις μοτοσυκλέτες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Ναι αυτο το εχουν.μια φορα να μου τα ζητησουν ολα τα εγγραφα δεν εχω τυχει.και με εχουν σταματησει καμια 15αρια φορες με το καγκουροπαπο που ειχα

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    κολητε επειδη η παπαρα παει γονατο, εγω θελω να πουλησω ελα να αγορασεις ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!αμα ξαναφτιξουν τα οικονομικα μου θα ξαναγορασω.
    επισης η παπαρα που λεει οτι αφου δεν το κυκλοφορεις μεγαλε παρεδωσε πινακιδες και καθαρισες, να σε ενημερωσω οτι για να παραδωσεις πινακιδες πρεπει να καταθεσεις και δηλωση του νομου 105 που θα αναφερεις που θα το εχεις το οχημα.στη περιπτωση που δεν εχω γκαραζ και δεδομενης της στενοτητας του πρωκτου μου ελα να το βαλω στον δικο σου.

αι σιχτιρ σαχλαμαρα με συγχισες βραδυατικο....θα σου στειλω τον τσελιο ρε μλκ την επομενη φορα!!!
    Βρε εγκάθετε προβοκάτορα, πήρες το χάρχαλο που πήρες και θες να το αγοράσω εγώ ? Χαχαχα ανταλλαγή με την πάπια και μου πληρώνεις την διαφορά !!
    Εντάξει το κατάλαβα ,να παραμείνουν τα ανασφάλιστα οχήματα γιατί ο Τρούπας δεν έχει ιδιόκτητο χώρο και θέλει να το πουλήσει , ο Ρούλης δεν έχει λεφτά να το ασφαλίσει , ο άλλος κατεβαίνει από το χωριό του μια στο τόσο και δεν θέλει να πληρώσει , ο κομμαντάντε Μάρκος είδε ευκαιρία για επανάσταση -μην ασφαλίσουμε να καταρρεύσουν οι ασφαλιστικές και κατα επέκταση και οι τράπεζες - γενικά επειδή το μακρύ και το κοντό του καθένα γαργαλάει τον ευαίσθητο πισινούλη του και επειδή γουστάρουμε την γκρίνια σαν ανοϊκές γριές σε έπαρση , δεν γαμιέται μια χαρά είναι τα ανασφάλιστα και άσε τους φουκαράδες που τους τρακάρουν να τρέχουν και να μην φτάνουν ....

Υγ. Γιωργάκη , να διαβάζουμε όμως και κανένα ποστ πριν απαντήσουμε εεεε

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BELZEBOYLIS Προβολή μηνύματος
    Βρε εγκάθετε προβοκάτορα, πήρες το χάρχαλο που πήρες και θες να το αγοράσω εγώ ? Χαχαχα ανταλλαγή με την πάπια και μου πληρώνεις την διαφορά !!
    Εντάξει το κατάλαβα ,να παραμείνουν τα ανασφάλιστα οχήματα γιατί ο Τρούπας δεν έχει ιδιόκτητο χώρο και θέλει να το πουλήσει , ο Ρούλης δεν έχει λεφτά να το ασφαλίσει , ο άλλος κατεβαίνει από το χωριό του μια στο τόσο και δεν θέλει να πληρώσει , ο κομμαντάντε Μάρκος είδε ευκαιρία για επανάσταση -μην ασφαλίσουμε να καταρρεύσουν οι ασφαλιστικές και κατα επέκταση και οι τράπεζες - γενικά επειδή το μακρύ και το κοντό του καθένα γαργαλάει τον ευαίσθητο πισινούλη του και επειδή γουστάρουμε την γκρίνια σαν ανοϊκές γριές σε έπαρση , δεν γαμιέται μια χαρά είναι τα ανασφάλιστα και άσε τους φουκαράδες που τους τρακάρουν να τρέχουν και να μην φτάνουν ....

Υγ. Γιωργάκη , να διαβάζουμε όμως και κανένα ποστ πριν απαντήσουμε εεεε
    οχι να βγαλουμε και αλλους νομους προς φτωχοποιηση γιατι ο πρωην βελζεβουλας κουρευτηκε,νοικοκυρευτικε (με αλλα λογια εγινε μανταμ), ντυνεται με καζακα και γραβατα, μπηκε και στο κυβερνητικο σχημα και ειναι και ασφαΛΗΣΤΗΣ και στελνει και στα φιλαρακια του mass sms για χρονια πολλα (δε θα στο συγχωρεσω ποτε αυτο ρε κερατα!!!)

υ.γ.ειδαμε ποσο σας ενοιαζαν τα ανασφαλιστα παλιοτερα (αλλα τοτε ειμασταν συνασπισμενοι) ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ !!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

E το ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗ !!!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Μια που μιλάμε για ασφαλιστικές κλπ η EVIMA βάρεσε κανόνι και της πήραν την άδεια σήμερα(και σήμερα περίμενα και το καινούργιο μου συμβόλαιο απο αυτήν. Πάλι καλά με πήρε ο ασφαλιστής μου και μου είπε να μην παραλάβω).
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Είσαι από τους τυχερούς ...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    οχι να βγαλουμε και αλλους νομους προς φτωχοποιηση γιατι ο πρωην βελζεβουλας κουρευτηκε,νοικοκυρευτικε (με αλλα λογια εγινε μανταμ), ντυνεται με καζακα και γραβατα, μπηκε και στο κυβερνητικο σχημα και ειναι και ασφαΛΗΣΤΗΣ και στελνει και στα φιλαρακια του mass sms για χρονια πολλα (δε θα στο συγχωρεσω ποτε αυτο ρε κερατα!!!)

υ.γ.ειδαμε ποσο σας ενοιαζαν τα ανασφαλιστα παλιοτερα (αλλα τοτε ειμασταν συνασπισμενοι) ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ !!!!!!!!!!!
    Νόμος προς φτωχοποίηση το κυνήγι των ανασφάλιστων ??? Το είδαμε και αυτό !!! Παλιότερα δεν μας ένοιαζε μικρέ μου προβοκάτορα γιατί δεν είχαν φτάσει το ενάμιση εκατομμύριο. Έχει αρπάξει φλατζούλα , να το κοιτάξεις ....

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Το θέμα μας είναι ο τρόπος που πάει να γίνει το κυνήγι....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παρόμοια θέματα

1. Ανασφάλιστα οχήματα
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 02:28
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. Link για ανακληθέντα οχήματα παντός τύπου και κατασκευαστή.
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 18:12
  4. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53
  5. Οχήματα για όλα τα γούστα....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 02:44

Κανόνες δημοσιεύσεων