Καλά παθαίνουμε ότι παθαίνουμε σα "πολίτες" αυτής της χώρας πάντως. Ψιτ, παλικάρια (για ορισμένους), σε λίγο καιρό να σκύβετε να μπαίνει ακόμα πιο βαθιά & να λέτε και ευχαριστώ πολύ!
Καλά παθαίνουμε ότι παθαίνουμε σα "πολίτες" αυτής της χώρας πάντως. Ψιτ, παλικάρια (για ορισμένους), σε λίγο καιρό να σκύβετε να μπαίνει ακόμα πιο βαθιά & να λέτε και ευχαριστώ πολύ!
και σε λίγο καιρό αφού το κράτος θα δει ότι πολλοί παρέδωσαν πινακίδα κ χάνει χρήμα (και μαζί κ οι φιλοι ασφαλιστικές εταιρίες) θα βγάλει απόφαση με νέο διάταγμα με το οποίο θα "κυνηγαει" όσους έχουν αφήσει τα αυτοκινητα τους στον δρόμο κ δεν εχουν πινακίδες.οότε θα τους υποχρεωσει να παραλάβουν πινακίδες,να πληρώσουν στο παλάτι τ τέλη και στους μπελίδες τα ασφάλιστρα.
εδω ήμαστε.όσο αναπαυομαστε τόσο τον παίζουν να μεγαλώσει.Μονο κρατήστε τον ανοικτο με τα χέρια σας να μην πονέσει πολύ
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
κολητε επειδη η παπαρα παει γονατο, εγω θελω να πουλησω ελα να αγορασεις ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!αμα ξαναφτιξουν τα οικονομικα μου θα ξαναγορασω.
επισης η παπαρα που λεει οτι αφου δεν το κυκλοφορεις μεγαλε παρεδωσε πινακιδες και καθαρισες, να σε ενημερωσω οτι για να παραδωσεις πινακιδες πρεπει να καταθεσεις και δηλωση του νομου 105 που θα αναφερεις που θα το εχεις το οχημα.στη περιπτωση που δεν εχω γκαραζ και δεδομενης της στενοτητας του πρωκτου μου ελα να το βαλω στον δικο σου.
αι σιχτιρ σαχλαμαρα με συγχισες βραδυατικο....θα σου στειλω τον τσελιο ρε μλκ την επομενη φορα!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σήμερα με σταμάτησαν οι μπάτσοι . Πήγαινα ψιλοτάπα με το σκούτερ .
-Καλησπέρα.
-Καλησπέρα.
-Το ασφαλειστήριο συμβόλαιό σας παρακαλώ ....και μου έδωσαν την εντύπωση πως εάν δεν είχα τίποτα άλλο μαζί μου ,δεν θα είχα πρόβήμα .
Δηλαδή το σκεπτικό είναι ...Σήμερα γράφουμε για ασφάλειες .
Εδώ εάν τύχει να βγούνε για αλκοτέστ και σε σταματήσουν χωρίς ζώνη σε αμάξι ...Είναι Οκ ,αφού σήμερα γράφουνε για αλκοτέστ .
Παίδες Καλημέρα
Τα νέα μέτρα για τα ανασφάλιστα οχήματα περιλαμβάνουν και τις μοτοσυκλέτες?
Ναι αυτο το εχουν.μια φορα να μου τα ζητησουν ολα τα εγγραφα δεν εχω τυχει.και με εχουν σταματησει καμια 15αρια φορες με το καγκουροπαπο που ειχα
Βρε εγκάθετε προβοκάτορα, πήρες το χάρχαλο που πήρες και θες να το αγοράσω εγώ ? Χαχαχα ανταλλαγή με την πάπια και μου πληρώνεις την διαφορά !!
Εντάξει το κατάλαβα ,να παραμείνουν τα ανασφάλιστα οχήματα γιατί ο Τρούπας δεν έχει ιδιόκτητο χώρο και θέλει να το πουλήσει , ο Ρούλης δεν έχει λεφτά να το ασφαλίσει , ο άλλος κατεβαίνει από το χωριό του μια στο τόσο και δεν θέλει να πληρώσει , ο κομμαντάντε Μάρκος είδε ευκαιρία για επανάσταση -μην ασφαλίσουμε να καταρρεύσουν οι ασφαλιστικές και κατα επέκταση και οι τράπεζες - γενικά επειδή το μακρύ και το κοντό του καθένα γαργαλάει τον ευαίσθητο πισινούλη του και επειδή γουστάρουμε την γκρίνια σαν ανοϊκές γριές σε έπαρση , δεν γαμιέται μια χαρά είναι τα ανασφάλιστα και άσε τους φουκαράδες που τους τρακάρουν να τρέχουν και να μην φτάνουν ....
Υγ. Γιωργάκη , να διαβάζουμε όμως και κανένα ποστ πριν απαντήσουμε εεεε![]()
οχι να βγαλουμε και αλλους νομους προς φτωχοποιηση γιατι ο πρωην βελζεβουλας κουρευτηκε,νοικοκυρευτικε (με αλλα λογια εγινε μανταμ), ντυνεται με καζακα και γραβατα, μπηκε και στο κυβερνητικο σχημα και ειναι και ασφαΛΗΣΤΗΣ και στελνει και στα φιλαρακια του mass sms για χρονια πολλα (δε θα στο συγχωρεσω ποτε αυτο ρε κερατα!!!)
υ.γ.ειδαμε ποσο σας ενοιαζαν τα ανασφαλιστα παλιοτερα (αλλα τοτε ειμασταν συνασπισμενοι) ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ !!!!!!!!!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μια που μιλάμε για ασφαλιστικές κλπ η EVIMA βάρεσε κανόνι και της πήραν την άδεια σήμερα(και σήμερα περίμενα και το καινούργιο μου συμβόλαιο απο αυτήν. Πάλι καλά με πήρε ο ασφαλιστής μου και μου είπε να μην παραλάβω).
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Το θέμα μας είναι ο τρόπος που πάει να γίνει το κυνήγι....
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.