Γιατί τόσο επιμονή με τις ενδείξεις θερμοκρασίας; Υπάρχει θέμα στο συγκεκριμένο μοντέλο; Για να πω την αλήθεια μου άρεζε το σετάκι με τις 6 λυχνίες στο φανάρι![]()
Γιατί τόσο επιμονή με τις ενδείξεις θερμοκρασίας; Υπάρχει θέμα στο συγκεκριμένο μοντέλο; Για να πω την αλήθεια μου άρεζε το σετάκι με τις 6 λυχνίες στο φανάρι![]()
δεν υπαρχει θεμα με θερμοκρασιες,αλλα θα νιωθω πιο ασφαλης αμα βλεπω την θερμοκρσια,
ασε που του πεφτουν και λιγο μεγαλες οι ενδεικτικες λυχνιες.για μενα δεν νοειται μηχανακι με νερο που να μην εχει
οργανο για την θερμοκρασια,οπως θελω να βλεπω ποτε ανοιγει και ποτε κλεινει το βεντιλατερ
και πανω απο΄λα ελεγχο του βεντιλατερ με διακοπτη (για μενα εαν δεν εχεις οργανο και δεν ανοιξει το βεντιλατερ κολας το μοτερ για πλακα).τωρα στο μελλον αμα θελω βαζω το αλλο φαναρι,σκεφτομαι και την
αντικατασταση του οργνανου με καποιο ψηφιακο πολυοργανο με μικροτερο μεγεθος.
![]()
Δημήτρη ψηφιακό αν θες τη γνώμη μου, μη του βάλεις. Είναι κλασσική μοτοσυκλέτα και θα χαλάσεις το χαρακτήρα της.
Το οργανάκι της θερμοκρασίας πολύ καλά έκανες και το έβαλες! Και μένα αν και άνοιγε σωστά το βεντιλατέρ, πάντα είχα το άγχος μέσα στην κίνηση της πόλης.
Έχει βέβαια τη λυχνία στο στροφόμετρο, όμως αν φτάναμε στο σημείο να δούμε το κόκκινο λαμπάκι να ανάβει, τότε ο κινητήρας θα ήταν έτοιμος να χαιρετίσει.(πάντα είχα το άγχος σε μια ηλιόλουστη μέρα ότι δεν θα την προσέξω)
Και το διακοπτάκι εννοείται πολύ χρήσιμο.![]()
Πατέρας πια..
Έτσι κι αλλιώς εκεί που έχει πέσει τώρα θέλει προσπάθεια για να το δεις, δηλ. δεν είναι στην ακτίνα θέασης όπως τα άλλα 2 όργανα. Μπορεί να γίνει μια βάση δίπλα από τα όργανα με ανοξείδωτη λαμαρίνα επενδυμένη με αντικραδασμικό υλικό και να διατηρηθεί η ιδιαιτερότητα vintage του φαναριού.
Δεν επεσε πουθενα το οργανο,μπηκε εκει κατοπιν μελετης για το εαν φαινεται απτο ματι,να ταιριαζει ακομα και η γωνια
θεασης του κρυσταλου με τα υπολοιπα κρυσταλα των δυο οργανων,ειναι δε πεντε cm πιο κατω απο τα μαμα,πιστεψε με
ειναι λειτουργικοτατο στο ματι γιατι εαν κατι δεν μας κολαγε θα ειχε ξηλωθει,αυτο δε που τρυπαει ματι ειναι το led
οταν ανοιγει το βεντιλατερ (την επομενη εβδομαδα που θα ανεβουν οι φωτο της ασφαλειοθηκης θα δεις τι χρειαζεται
το οργανο),οσο για την ανοξειδωτη λαμαρινα με βαση διπλα στα οργανα απορω με το γουστο σου:a04:
εχεις και ιταλιανικο.....(εμεις τη φινετσα του ιταλου την εχουμε πανω απολα).οταν δε ελεγα πολυοργανο
εχω σκοπο να το βαλω μεσα στην πλακα του μαμα στροφομετρου και να ξαναβαλω το μαμα φαναρι
με τα τεραστια ενδεικτικα που σαρεσει, (εμενα καπου με χαλανε που ειναι τοσο μεγαλα τα ενδεικτικα
γι'αυτο αφησα μονο τεσερα),αλλα πανω απολα και γω και ο πατερας ειμαστε υπερ στη μαμα kawasaki
.......οσο μπορουμε.
υ.γ. εαν βρεθουμε απο κοντα καποια στιγμη ολα αυτα που σου λεω θα τα δεις και μονος σου.
5 cm κατω απο τα μαμα
αυτη για να δεις οτι η γωνια στα οργανα ειναι ιδια
απο τη θεση του οδηγου
![]()
Τελευταία τροποποίηση από srxakias junior; 24/03/2013 στις 09:46.
εφαγα το θρεντ σας λαιμαργα και μονοκοπανια. Ενθουσιαστηκα με την μεθοδικη και επιτυχημενη εργασια σας. Το αποτελεσμα μου αρεσει παρα πολυ μεχρι τωρα. Ειμαι και εγω ομοιοπαθης με αυτην την τρελα να γεμιζω παντου ενδεικτικες λυχνιες και λαμπακια και διακοπτακια τα οποια δεν προεβλεψε να βαλει η μαμα εταιρια. Ελπιζω να τα καταφερω και εγω εξισου καλα.
Αξιζετε παντως πολλες![]()
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
Μπραβο για την μερακλιδηκη δουλεια που κανεται μπαμπας και γιος.Εργοστασιακο βγηκε το οργανακη πολυ χρησιμο γιατι οπως ελεγε και ενας παλιος δασκαλος οδηγησης οταν οδηγαμε το ενα ματι στο αντιθετο ρευμα και το αλλο στην θερμοκρασια διοτι μεχρι να ψειλιαστεις οτι ζεσταινονται τα ποδια σου υπερβολικα να κοιταξεις το λαμπακι παει το φλαντζακι τουλαχιστον χωρια που υποβαλεις το μοτερ σε πολυ υψηλες θερμοκρασιες.Καλη συνεχεια το καλοκαιρι δεν αργει ειστε τελικη ευθεια μην τον πιεζεις στο τελος που ειναι η λεπτομερια μα 5 10 μερες πανω κατω δεν ειναι τιποτα Καλα μαστορεματα.
Μπράβο και συγχαρητήρια στον πατέρα σου. Πραγματικά κεντάει ο άνθρωπος. Να'σαι καλά να τον χαίρεσαι
Kαι συμφωνώ με τον rider. Άσε τον μάστορα να το ρεγουλάρει όπως θέλει. Κερδισμένος θα βγείς άκου με![]()
Better safe than sorry............................
πολυ ωραια εικονα για τον τυχερο οδηγο![]()
λοιπον.....που ειχαμε μεινει
α ναι
σειρα ειχε η ασφαλειοθηκη,επεσε στα χερια του srxakia!
ετσι οταν αρχισαν οι δοκιμες για το βεντιλατερ,αυτο δεν ξεκιναγε με τιποτα.
η ασφαλειοθηκη επιλεχθηκε οπτικα απο εξω μιας και ειναι κλειστη
με πριτσινια,φαινοτανε σε πολυ καλη κατασταση,απεξω κουκλα και μεσα πανουκλα.
βγηκαν τα πριτσινια και ανοιχτηκε,η ζημια στην πλακετα ειναι μαλλον απο τα
υγρα της μπαταριας,που απο λαθος ή καθολου σωληνακι ετρεχαν μεσα στην ασφαλειοθηκη ή
και απο καποιο πεσιμο της μηχανης βραχηκε με υγρα μπαταριας.
![]()