Σελίδα 37 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 27323334353637383940414247 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 780

Θέμα: Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Αυτο που δεν καταλαβαινετε ειναι πως στην διαδικασια επιλογής μοτο για ταξιδι/εκδρομη οι παραγοντες που εξετάζονται ειναι : φορτωμα, ρεπριζ, μικρη συντηρηση, βαρος, κλπ κλπ.... ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ δηλαδη. Λοιποι παραγοντες οπως : χρωμα, φαν φακτορ, ντηζαιν, κλπ αφορουν το μαρκετινγκ της μοτο και οχι την λειτουργικοτητα της.... και ειναι σαφεστατα υποκειμενικοι.

Καλα σας τα λεει ο τερενς...

Η ιδανικη μοτο ειναι αυτη που θα απασχολησει στο ελαχιστο τις αισθησεις σου. Εχεις πολυ καλυτερα πραγματα να κανεις οταν πας εκδρομη/ταξιδι σε νεα μερη, κλπ ζπο το να καυλωνεις με το μηχανακι σου και τις καμπυλες, χρωμα οταν το πλενεις απο τα μυγακια...

ΕΛΕΟΣ
    Στον τίτλο υπάρχει και η λέξη "βόλτα". Δε λέει μόνο ταξίδι κι εκδρομή. Που και πάλι 500 διαφορετικές γνώμες θα είχαμε (γιατί εγώ γουστάρω να ταξιδεύω με μέση ωριαία τα 250 κι εσύ θες να καις 2 λίτρα/100χλμ), αλλά ο παράγοντας βόλτα τα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Το ιδανικό μηχανάκι για βόλτα μπορεί για κάποιον να είναι ένα cafe racer του τότε, που θα το βγάλει 3 φορές το χρόνο από το γκαράζ, θα το πάει μια τσάρκα 30χλμ για να το ακούσει να γουργουρίζει και να αναπολήσει εποχές που ποτέ του δεν έζησε, να τονε χαζέψουν 200 ζευγάρια μάτια που θα πετύχει στο δρόμο, και να γυρίσει σπίτι του και να το βάλει στο γκαράζ για νάνι. Για βόλτα ό,τι πρέπει. Κάνει αυτό για ταξίδι κι εκδρομή?

Στην ουσία, έτσι όπως έθεσε το ερώτημα στον τίτλο του thread ο Τέρενς, τα μόνα μηχανάκια που μένουν εκτός συζήτησης είναι τα σκουτερόπαπα και τα αγωνιστικά (ασφάλτινα ή χωμάτινα).

Όλα (μα όλα όμως) τα άλλα παίζουν κανονικότατα ανάλογα με τα γούστα και τα χούγια του καθενός, τα οποία, στην περίπτωση που το ξεχνάμε, έχουν τη γαμωσυνήθεια να αλλάζουν με τον καιρό. Γι'αυτό και ιδανική μοτοσικλέτα δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ και σε καμία περίπτωση. Και δε μιλάω ιδανική για όλους μας (αυτό είναι αστειότητα). Ιδανική έστω και για έναν. Αλλιώς θα την έπαιρνε και θα την είχε για όλη του τη ζωή, ή θα αγόραζε το ίδιο μοντέλο ξανά και ξανά.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    τό πόσο χρονών είσαι μού χτύπησε άσχημα γιαυτό.........
    Δεν ξέρω σε ποιο ταμείο ανήκεις οπότε μπορεί να είσαι και 50 μπορεί να είσαι και 80

Λοιπόν, για να μη σου χτυπήσουν άσχημα κι αυτά που θα πω κι επειδή δεν έχω όρεξη για παρεξηγήσεις, θα μιλήσω σε πρώτο πρόσωπο.

Όπως είπα και παραπάνω, θεωρώ ότι ιδανική μηχανή δεν υπάρχει, παρά μόνο κάτι που μας ικανοποιεί και μας καλύπτει στο μεγαλύτερο βαθμό ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες που έχουμε στην κάθε φάση της ζωής μας. Εγώ τώρα είμαι 25. Αν βρίσκομαι σε μια φάση που θέλω να γνωρίσω τον κόσμο της πίστας και της γρήγορης οδήγησης κλπ θα αναζητήσω μια ss μηχανή που να καλύπτει τις ανάγκες που έχω σε αυτή τη φάση.
    Όταν θα βρεθώ σε μια φάση που θα ξέρω ότι έχω μέσες άκρες καμιά 10ριά χρόνια με το ζόρι ακόμα να μπορώ να τα περάσω πάνω στη σέλα, προσωπικά δεν πρόκειται να με απασχολήσουν ούτε θέματα αξιοπιστίας, ούτε το αν το τάδε έχει 5 άλογα παραπάνω από το άλλο αλλά ζυγίζει 5 κιλά περισσότερο, ούτε το αν θα αναγκαστώ να βάλω πόδι κάτω ανεβαίνοντας Πορταριά και Μακρυνίτσα.

Αυτό που θα με απασχολήσει είναι ότι ΑΥΤΗ μπορεί να είναι η μηχανή με την οποία θα ξεκαβαλήσω.

Και το μόνο πράγμα στο οποίο δεν πρόκειται να κάνω πίσω και να συμβιβαστώ είναι οι συγκινήσεις που θα μου προσφέρει. Δεν είναι ότι είμαι 18 χρονών και θέλω 1000άρι ώστε να βρεθεί κάποιος να μου ρίξει δυο φάπες και να μου πει "κάνε υπομονή, έχεις δρόμο και χρόνο μπροστά σου να τον διαβείς".
    Είμαι μεγάλος άνθρωπος κι έμπειρος αναβάτης, έχω καταλήξει στον τύπο μηχανής που θέλω να πάρω (ένα μεγάλο on-off) και είμαι έτοιμος να προβώ σε μια αγορά. Θα αγοράσω αυτό που θα με συγκινήσει περισσότερο από όσα δοκίμασα. Για μένα συγκίνηση μπορεί να είναι η ταχύτητα και το γκάζι του. Ή μπορεί να είναι η άνεση που μου προσφέρει ενώ μαζεύει χιλιόμετρα "βασιλικά". Θα πάρω εν ολίγοις αυτό που με καυλώνει περισσότερο. Γιατί σε αυτή την ηλικία έχω κάθε μα κάθε δικαίωμα να πω "αν δεν το πάρω τώρα, πότε θα το πάρω?". Να το πω στον εαυτό μου πάνω απ'όλα. Όχι να δώσω εξηγήσεις.

Δε μιλάω για ανευθυνότητα. Είπαμε έχω καταλήξει στον τύπο μηχανής. Ξέρω λοιπόν ότι τα μεγάλα on-off, όπως και να το κάνουμε, καίνε τα μπουρδέλα. Άλλο λίγο περισσότερο άλλο λίγο λιγότερο. Καίνε όλα όμως. Μπορεί στις 15 βόλτες να κάνω μία λιγότερη με το x απ'ότι με το y. Δε θα επιλέξω πάντως βάσει κατανάλωσης. Ούτε βάσει αξιοπιστίας. Ξέρω ότι παίρνω ένα μεγάλο on-off οπότε και ΚΤΜ να πάρω, δεν είναι κροσικό να θέλει σέρβις κάθε Χ ώρες λειτουργίας ή να κάνω καμιά μαλακία και να το κολλήσω. Μπορεί να μην είναι το σούπερ ντούπερ σκυλί αξιοπιστίας που μπορεί να ήταν πχ ένα honda αλλά ΧΕΣΤΗΚΑ!!! Τι να την κάνω εγώ μια μηχανή που θα είναι λειτουργική για 30 χρόνια ενώ ξέρω ότι εγώ έχω σκάρτα 10 ακόμα. Για να την αφήσω στα παιδιά μου? Τι παίρνω? Οικόπεδο για να κοιτάξω να το πάρω σε καλή περιοχή να μη χάσει την αξία του?

Πρόκειται λοιπόν να δώσω 7-9 χιλιάρικα, που σαφώς έχουν βγει με ζόρι, αλλά και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, επειδή έχουν βγει με ζόρι, θέλω να αξίζουν κάθε σεντ. Και κάθε σεντ θα αξίζει μια μηχανή που θα την καβαλάω και θα γουστάρω. Θα υπάρξουν στιγμές που θα βλαστημήσω. Ό,τι και να πάρω θα υπάρξουν στιγμές που θα βλαστημήσω γιατί όπως είπαμε δεν υπάρχει ιδανική μηχανή. Αλλά οι υπόλοιπες στιγμές θέλω να είναι απολαυστικές στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Θα ήθελα να ζήσω κάτι που δεν έζησα όλα τα προηγούμενα χρόνια που καβαλούσα. Ή να ξαναζήσω κάτι που έζησα και δεν το χόρτασα. Σε καμία περίπτωση όμως δε θα ενίσχυα το ήδη τουμπανιασμένο χαρακτηριστικό που έχει αυτή η ηλικία. Να αποφασίζει η λογική και η εμπειρία. Θα έσπρωχνα το συναίσθημα. Και θα αγόραζα αυτό που θα το καβάλαγα και δε θα γούσταρα να ξεκαβαλήσω.

Θα έκανα λοιπόν την καύλα μου, εντός των πλαισίων που έχω ορίσει. Άλλος πάει στα γεράματα και παίρνει μια harley και τη βλέπει easy rider και γελάει ο κόσμος, ενώ στα νιάτα του καβαλούσε ss και streetfighter κι έξυνε σκουλαρίκια. Αυτό του γουστάρισε να κάνει, αυτό του είχε λείψει και ορθώς το έκανε. Γι'αυτόν σ'αυτή τη φάση της ζωής του αυτή είναι η "ιδανική". Κι αν δεν τον βολέψει η harley για να ανέβει Πήλιο υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Δεν πάει και κάθε μέρα Πήλιο στο φινάλε.

Αφού λοιπόν τα πλαίσια που έχω ορίσει εγώ είναι ένα μεγάλο on-off, θα έπαιρνα αυτό που θα γούσταρα να καβαλάω. Αν πάθει κάτι θα το φτιάξω. Αν πιει τη βενζίνη του θα του βάλω. Εμένα ποιος θα με φτιάξει άμα δεν τραβάνε τα κόκκαλά μου σε 5 χρόνια αντί για 10 που είχα υπολογίσει όμως δεν το ξέρω. Μάλλον κανείς. Γεράματα το λένε. Και θα τα βρούμε όλοι μας μπροστά μας.

Εγώ λοιπόν προσωπικά, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη "δύση" μου ως μοτοσικλετιστής θα ήταν να κοιτάξω κάποια στιγμή ανάμεσα στα μπούτια μου και να συνειδητοποιήσω ότι καβαλάω ένα πράγμα που το αγόρασα με κριτήρια όπως η κατανάλωση, η αξιοπιστία, και το πόσο εύκολα βρίσκεις ανταλλακτικά.

Αυτά από εμένα. Εύχομαι να βρεις τη μηχανή σου και να την πάρεις και να τη χαρείς.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Kαι τη σχέση έχει αυτό με το ποια μηχανή είναι η ιδανικότερη για ταξίδι, βόλτα, εκδρομή;
    Αν εγω γουσταρω να κανω ταξιδι με παπακι και να νιωθω καλα,τοτε και το παπι ειναι για μενα η ιδανικη μοτο....
    αν εγω γουσταρω να κανω αθηνα σερρες non-stop με 200+ακατεβατα με super sport και ειμαι οκ τοτε ειναι η ιδανικη μοτο...
    αν βαλω τραχτερωτα σε τσοπερ και μπω σε trail ride αλλα εγω περναω θαυμασια,τοτε ειναι η ιδανικη μοτο....
    αν εγω κανω τον γυρω της ευρωπης με java350 με side car και ολο μου το νοικοκυριο επανω και ειμαι οκ,τοτε ειναι η ιδανικη μοτο...
    ολα ειναι υποκειμενικα,εξαρταται πως ειμαστε εμεις,αν εμεις ειμαστε κουλοι και ανικανοποιητοι,χρυση μοτο να εχουμε με σελα απο μου@@δερμα,που να τα κανει ολα,να πηγαινει παντου,να πιανει 300+,να στριβει σαν τρενο,να προστατευει απο κρυο χιονι νερο,να ανεβαινει βουνα,παλι δεν θα μας αρεσει και θα θελουμε το κατι αλλο.καποτε σε μια πανελληνια(αλεξ/πολη 98/99-καπου εκει)ενας τρελος ηρθε με chaly,οδηγησε 17 ωρες non stop,και ομως επειδη τον γνωρισα τον πιτσιρικα,ενιωθε βασιλιας.αυτα

Banned
    +100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000
    Όπως είπα και παραπάνω, θεωρώ ότι ιδανική μηχανή δεν υπάρχει, παρά μόνο κάτι που μας ικανοποιεί και μας καλύπτει στο μεγαλύτερο βαθμό ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες που έχουμε στην κάθε φάση της ζωής μας. Εγώ τώρα είμαι 25. Αν βρίσκομαι σε μια φάση που θέλω να γνωρίσω τον κόσμο της πίστας και της γρήγορης οδήγησης κλπ θα αναζητήσω μια ss μηχανή που να καλύπτει τις ανάγκες που έχω σε αυτή τη φάση.
    Όταν θα βρεθώ σε μια φάση που θα ξέρω ότι έχω μέσες άκρες καμιά 10ριά χρόνια με το ζόρι ακόμα να μπορώ να τα περάσω πάνω στη σέλα, προσωπικά δεν πρόκειται να με απασχολήσουν ούτε θέματα αξιοπιστίας, ούτε το αν το τάδε έχει 5 άλογα παραπάνω από το άλλο αλλά ζυγίζει 5 κιλά περισσότερο, ούτε το αν θα αναγκαστώ να βάλω πόδι κάτω ανεβαίνοντας Πορταριά και Μακρυνίτσα.

Αυτό που θα με απασχολήσει είναι ότι ΑΥΤΗ μπορεί να είναι η μηχανή με την οποία θα ξεκαβαλήσω.

Και το μόνο πράγμα στο οποίο δεν πρόκειται να κάνω πίσω και να συμβιβαστώ είναι οι συγκινήσεις που θα μου προσφέρει. Δεν είναι ότι είμαι 18 χρονών και θέλω 1000άρι ώστε να βρεθεί κάποιος να μου ρίξει δυο φάπες και να μου πει "κάνε υπομονή, έχεις δρόμο και χρόνο μπροστά σου να τον διαβείς".
    Είμαι μεγάλος άνθρωπος κι έμπειρος αναβάτης, έχω καταλήξει στον τύπο μηχανής που θέλω να πάρω (ένα μεγάλο on-off) και είμαι έτοιμος να προβώ σε μια αγορά. Θα αγοράσω αυτό που θα με συγκινήσει περισσότερο από όσα δοκίμασα. Για μένα συγκίνηση μπορεί να είναι η ταχύτητα και το γκάζι του. Ή μπορεί να είναι η άνεση που μου προσφέρει ενώ μαζεύει χιλιόμετρα "βασιλικά". Θα πάρω εν ολίγοις αυτό που με καυλώνει περισσότερο. Γιατί σε αυτή την ηλικία έχω κάθε μα κάθε δικαίωμα να πω "αν δεν το πάρω τώρα, πότε θα το πάρω?". Να το πω στον εαυτό μου πάνω απ'όλα. Όχι να δώσω εξηγήσεις.

Δε μιλάω για ανευθυνότητα. Είπαμε έχω καταλήξει στον τύπο μηχανής. Ξέρω λοιπόν ότι τα μεγάλα on-off, όπως και να το κάνουμε, καίνε τα μπουρδέλα. Άλλο λίγο περισσότερο άλλο λίγο λιγότερο. Καίνε όλα όμως. Μπορεί στις 15 βόλτες να κάνω μία λιγότερη με το x απ'ότι με το y. Δε θα επιλέξω πάντως βάσει κατανάλωσης. Ούτε βάσει αξιοπιστίας. Ξέρω ότι παίρνω ένα μεγάλο on-off οπότε και ΚΤΜ να πάρω, δεν είναι κροσικό να θέλει σέρβις κάθε Χ ώρες λειτουργίας ή να κάνω καμιά μαλακία και να το κολλήσω. Μπορεί να μην είναι το σούπερ ντούπερ σκυλί αξιοπιστίας που μπορεί να ήταν πχ ένα honda αλλά ΧΕΣΤΗΚΑ!!! Τι να την κάνω εγώ μια μηχανή που θα είναι λειτουργική για 30 χρόνια ενώ ξέρω ότι εγώ έχω σκάρτα 10 ακόμα. Για να την αφήσω στα παιδιά μου? Τι παίρνω? Οικόπεδο για να κοιτάξω να το πάρω σε καλή περιοχή να μη χάσει την αξία του?

Πρόκειται λοιπόν να δώσω 7-9 χιλιάρικα, που σαφώς έχουν βγει με ζόρι, αλλά και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, επειδή έχουν βγει με ζόρι, θέλω να αξίζουν κάθε σεντ. Και κάθε σεντ θα αξίζει μια μηχανή που θα την καβαλάω και θα γουστάρω. Θα υπάρξουν στιγμές που θα βλαστημήσω. Ό,τι και να πάρω θα υπάρξουν στιγμές που θα βλαστημήσω γιατί όπως είπαμε δεν υπάρχει ιδανική μηχανή. Αλλά οι υπόλοιπες στιγμές θέλω να είναι απολαυστικές στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Θα ήθελα να ζήσω κάτι που δεν έζησα όλα τα προηγούμενα χρόνια που καβαλούσα. Ή να ξαναζήσω κάτι που έζησα και δεν το χόρτασα. Σε καμία περίπτωση όμως δε θα ενίσχυα το ήδη τουμπανιασμένο χαρακτηριστικό που έχει αυτή η ηλικία. Να αποφασίζει η λογική και η εμπειρία. Θα έσπρωχνα το συναίσθημα. Και θα αγόραζα αυτό που θα το καβάλαγα και δε θα γούσταρα να ξεκαβαλήσω.

Θα έκανα λοιπόν την καύλα μου, εντός των πλαισίων που έχω ορίσει. Άλλος πάει στα γεράματα και παίρνει μια harley και τη βλέπει easy rider και γελάει ο κόσμος, ενώ στα νιάτα του καβαλούσε ss και streetfighter κι έξυνε σκουλαρίκια. Αυτό του γουστάρισε να κάνει, αυτό του είχε λείψει και ορθώς το έκανε. Γι'αυτόν σ'αυτή τη φάση της ζωής του αυτή είναι η "ιδανική". Κι αν δεν τον βολέψει η harley για να ανέβει Πήλιο υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Δεν πάει και κάθε μέρα Πήλιο στο φινάλε.

Αφού λοιπόν τα πλαίσια που έχω ορίσει εγώ είναι ένα μεγάλο on-off, θα έπαιρνα αυτό που θα γούσταρα να καβαλάω. Αν πάθει κάτι θα το φτιάξω. Αν πιει τη βενζίνη του θα του βάλω. Εμένα ποιος θα με φτιάξει άμα δεν τραβάνε τα κόκκαλά μου σε 5 χρόνια αντί για 10 που είχα υπολογίσει όμως δεν το ξέρω. Μάλλον κανείς. Γεράματα το λένε. Και θα τα βρούμε όλοι μας μπροστά μας.

Εγώ λοιπόν προσωπικά, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη "δύση" μου ως μοτοσικλετιστής θα ήταν να κοιτάξω κάποια στιγμή ανάμεσα στα μπούτια μου και να συνειδητοποιήσω ότι καβαλάω ένα πράγμα που το αγόρασα με κριτήρια όπως η κατανάλωση, η αξιοπιστία, και το πόσο εύκολα βρίσκεις ανταλλακτικά.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...................ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ

Άν σκεπτόμουνα έτσι θά είχα πάθει κατάθλιψη καί θάθελα νά μπώ στόν τάφο.
    Πρώτον ,κανείς μά κανείς μας δέν παραδέχεται καί δέ συμβιβάζεται μέ τό ότι
    έχει μεγαλώσει.
    Πόσο μάλλον έμείς οί άντρες πού πάντοτε νοιώθουμε παιδιά.
    Έπίσης ναί μέν πιθανόν νά ύπάρχουν μοτό πού μάς συντροφεύουν σέ κάποιες περιόδους
    ή φάσεις τής ζωής μας ,ΑΛΛΑ έκεί δέν μιλάμε γιά τήν πιό ίδανική μέ κρύο μυαλό
    παρά γιά αύτήν πού πιστεύουμε ότι μάς ταιριάζει τή δεδομένη στιγμή.
    Ύπάρχουν άνθρωποι ποί ξεκίνησαν τή ζωή τους φορώντας τζίν γιά παράδειγμα
    καί μέ αύτό θά πεθάνουν δέν είπαν ποτέ τώρα αύτό μού ταιριάζει.
    Ποιός μπορεί νά κάνει σχέδια γιά τά έπόμενα χρόνια..??
    Έδώ μάς ήρθαν μετεωρίτες στό κεφάλι.
    Σήμερα μπορείς..??
    Κάντο, αύριο ποιός ζεί ποιός πεθαίνει.
    Ζήσε τό σήμερα σάν νάναι ή τελευταία σου μέρα......
    Άν όμως ξεκινήσεις νά χαρείς ένα Σαββατοκύριακο καί σέ χαλάσει ή πουτάνα στό δρόμο..??
    Δέν πάω λοιπόν στό πόσα χρόνια θά ζήσει.
    Μέχρι τώρα δέν έκανα σέ κανένα μηχανάκι μου πάνω άπό 30000χλμ.
    Όλα τά έδωσα μέ κάτω άπό αύτά τά χιλιόμετρα έκτός άπό ένα παπί Σουζούκι πού
    τό έκανα καμμιά 60αριά χιλιάδες...!!!
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ..............ΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ,πού θά στά κάνει όλα,καί πρώτα άπ'όλα θά σέ άπαλλάξει
    άπό τίς κακές καταναλωτικές σκέψεις,άπό αύτές πού σήμερα μάς κάνουν νά ζούμε
    άνικανοποίητοι,άπό αύτές πού μάς κάνουν νά βάζουμε βαθιά τό χέρι σέ μιά τσέπη άδεια,
    άπό αύτές πού μάς όδήγησαν σήμερα έδώ σάν λαό,νά είμαστε άνεργοι οί μισοί καί νά φεύγουν
    οί νέοι πλέον όπως στή Γερμανία τό 60 γιατί κάποιοι τρώγοντας τόν άγλέωρα πέταξαν καί
    σέ μάς τά κοκκαλάκια κι έμείς τό ρίξαμε στίς τριόροφες μεζονέττες καί τά δίλιτρα....!!!
    Ποιό είναι τό ζητούμενο λοιπόν αύτό πού μάς δημιούργησε ή καταναλωτική δύση τό νά νομίζουμε
    ότι καυλώνουμε όπως λέτε μέ τό σούπερ μηχανάκι ή αύτό πού μάς τά κάνει όλα καί συμφέρει..??
    Έπειδή ή φύση τού άνθρώπου είναι πρός τό altius,fortius,sitius.........άς κάτσουμε όλοι καί άς
    άναλογιστούμε σάν άλλοι στωϊκοί μιάς άλλης έποχής........
    Ό Διογένης κορόϊδο ήτανε πού ζούσε στό πιθάρι,κι όταν τόν ρώτησε κάποια στιγμή ό Άλέξανδρος
    εύρισκόμενος όρθιος μπροστά του,
    τί θέλεις νά κάνω γιά σένα ,ξέρετε τήν άπάντηση,κάνε πιό κεί ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ..!!
    ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ,
    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ...............
    πρέπει καί νά καταλάβετε ότι μιλάμε όχι γιά τό τί είναι καλύτερο γιά τόν καθένα,πλούσιο φτωχό μικρό μεγάλο
    άδύνατο χοντρό ψηλό κ.λ.π......
    άλλά ούτε καί γιά κάτι σάν τήν κελεμπία πού έπέβαλε ό Μάο νά φοράνε 1,5 δίς Κινέζοι ....!!
    Γιά νά δούμε ,θά βρούμε άκρη...??
    Ή κουβέντα πάντως δέν έχει τόσο σπάμ,όσο νομίζουν μερικοί πού άν τούς άφήσεις χωρίς νά ξέρουν μπάνιο
    στό νερό, θά έπιπλεύσουν...!!!

Καί νά σού λύσω τήν άπορία 50 καί σύνταξη δύσκολο σήμερα ,έκτός άν ήμουν κανένας μπάτσος ,πιλότος κ.λ.π....
    57 καί μέ 33 χρόνια έργασίας..!!
    Στό τσάκ πρόλαβα,καταλαβαίνεις τώρα όταν λές 25 ,άν είσαι ,γιατί σάς θεωρώ παιδιά μου...
    Ό γιός μου είναι πλέον 23.
    Πάντως ρέ πούστη........πολύ βιάζεστε νά μάς θάψετε έσείς ή νέα γεννιά.
    Έντάξει σάς τά κάναμε μπάχαλο,σάς βγάλαμε καί φλώρους άπό τή λαχτάρα μας νά ζήσετε καλύτερα
    άλλά νά μάς θεωρείτε καί πεθαμένους πρίν τήν ώρα μας..??
    Δέν ήμασταν όλοι Τζοχατζόπουλοι ούτε καί Δαμανάκηδες στήν πορεία τής ζωής μας...
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 19/02/2013 στις 16:17.

Ε ρε γλεντια...που να παρει και πρωταθλημα και η Αεκ...Lol

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αν δεν συμφωνησουμε να απομονωσουμε τα υποκειμενικά κριτίρια της επιλογής και να περιοριστουμε στα πρακτικά δεν κανουμε δουλειά. Οπως και το ερώτημα :

Ποιά θεωρείτε τήν ίδανικότερη μοτό γιά βόλτα, ταξίδι καί έκδρομή;

Η «βολτα» που λετε μιας και αναφερθηκε ο φιλος, δεν μετραει σαν την βολτα που εχουμε στο κεφάλι μας, της καυλοβολτας δηλαδη. Πιο πολυ εχει σχεση με το να παιζει το μηχανακι που συζηταμε και σε μια πολη, και μια κοντινη για καφε κάτω απο 30 χλμ πχ. Νομιζω αυτο συμπληρώνει η λεξη βόλτα, το commuting δηλαδη διοτι αλλιώς θα διαλέγαμε το πρωτο GT που κραταει η τσεπη μας. Εδω που λετε ερχεται ο Τερενς να μας βαλει στο γκεζί με το "βολτα". Ενα καθαρα ταξιδιαρικο μηχανακι υποφερει στην βολτα. Κανει ασκοπα και ζημιαρικα χιλιομετρα.

Καπου δηλαδη πρεπει να αποφασίσουμε την πραγματική εννοια : Βολτα, ταξιδι, εκδρομη.

Για μενα πχ ειναι το μεσο που θα σε παει στη δουλεια καθημερινά μεχρι αυτο που θα σε γυρισει Ευρωπη δικάβαλο κανα 4Κ χλμ πανω κάτω δεδομενων των οικονομικών, οικογενειακων και ηλικιακων συνθηκων.

Υπο αυτο το πρισμα, το χρωμα και ντιζαϊν της μηχανής πχ ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ. (Η μαλλον πρεπει να ειναι φωσφοριζε για να φαινεται σε βροχη και να χει αεροδυναμικη τετοια που σε μας να φαινεται σαν τουβλο αλλα να κανει δουλεια). Ενα στηριγμα για χταπόδι ισως ειναι πιο σημαντικο απο το αν σουζαρει δηλαδη και βγαζει γουστα
    Ban 'em all

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω σε ποιο ταμείο ανήκεις οπότε μπορεί να είσαι και 50 μπορεί να είσαι και 80

Λοιπόν, για να μη σου χτυπήσουν άσχημα κι αυτά που θα πω κι επειδή δεν έχω όρεξη για παρεξηγήσεις, θα μιλήσω σε πρώτο πρόσωπο.

Αυτά από εμένα. Εύχομαι να βρεις τη μηχανή σου και να την πάρεις και να τη χαρείς.
    Α γεια σου!Ρε παλικαρε +1340
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ .....................ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ

Μέ πληγώνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ

πρέπει καί νά καταλάβετε ότι μιλάμε όχι γιά τό τί είναι καλύτερο γιά τόν καθένα,πλούσιο φτωχό μικρό μεγάλο
    άλλά ούτε καί γιά κάτι σάν τήν κελεμπία πού έπέβαλε ό Μάο νά φοράνε 1,5 δίς Κινέζοι ....!!
    Γιά νά δούμε ,θά βρούμε άκρη...??
    Ή κουβέντα πάντως δέν έχει τόσο σπάμ,όσο νομίζουν μερικοί πού άν τούς άφήσεις χωρίς νά ξέρουν μπάνιο
    Πατέρα

Ιδανική μοτό δεν υπάρχει
    Κι όποιος πει ότι υπάρχει, ή πολύ τυχερός έχει σταθεί στις επιλογές του, ή απλά λέει μπούρδες
    για να καταλήξεις να πεις ότι αυτή είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ μηχανή για μένα, θα πρέπει να έχεις την οικονομική (φευ !) αλλά και τη χρονική πολυτέλεια να την ανακαλύψεις, μέσα από έναν κυκεώνα επιλογών, κάτι πρακτικά αδύνατο
    Ιδανική μηχανή για μένα είναι αυτή που όταν την κοιτάω χαμογελάω, και περιμένω πως και πως να τη καβαλήσω, είτε για να πάω βόλτα, είτε στη δουλειά, είτε, είτε είτε...
    Υπό αυτή την έννοια, θεωρώ ότι πολλοί από εδώ έχουν βρει την αγαπημένη τoυς, κι ας καίει παραπάνω, κι ας χαλάει λίγο πιο εύκολα από του κολλητού, κι ας μη στρίβει σαν τραίνο, και, και, και

εν ολίγοις ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΟΤΟ είναι αυτή που γουστάρεις εσύ, κάτι σαν τις γυναίκες ένα πράμα :a07:

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ................. Εγώ λοιπόν προσωπικά, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη "δύση" μου ως μοτοσικλετιστής ..........
    για τον μοτοσυκλετιστή (όπως το βλέπω εγώ) δεν δύει αυτός ο ήλιος....

μπορεί να συννεφιάσει, μπορεί να βρέξει, μπορεί να γίνει εκλειψη μπορεί χίλιαδυό αλλά θα είναι πάντα εκεί...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ειναι εκπληκτικό το οτι οι φανατικότερες απόψεις ειναι απο άτομα που δεν ειχαν ποτέ ανάλογη μηχανη...

ΕΛΕΟΣ
    Ban 'em all

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

....
    ...

....
    Nα σε ρωτήσω εγώ που σίγουρα δεν θα μπορουσα να είμαι παιδί σου... Τι ακριβώς ψάχνουμε; Γιατί ακόμα μπερδεμένος είμαι...

(τα περί φελλών καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο εριστικά για κάποιον της ηλικίας σου που ψάχνει να βρει την αληθεια, έτσι; )
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Nα σε ρωτήσω εγώ που σίγουρα δεν θα μπορουσα να είμαι παιδί σου... Τι ακριβώς ψάχνουμε; Γιατί ακόμα μπερδεμένος είμαι...

(τα περί φελλών καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο εριστικά για κάποιον της ηλικίας σου που ψάχνει να βρει την αληθεια, έτσι; )
    Νικο παιδι μου...δεν διαβασες τον τιτλο του νηματος?ψαχνουμε την ιδανικοτερη μηχανη για βολτα ταξιδι εκδρομη...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2017, 13:15
  2. νεες μοτο για την ΕΛ.ΑΣ.
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 11:58
  3. ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 09:27
  4. Σασ Δινω Την Bmw Μου Για Μια Βολτα