σε είδα κόκκινο panigale Να πηγαίνεις προς Νέα Ρεδεστό στο κυκλάκι και να το πηγαίνειςκ αι λίγο τάπα...
σε είδα κόκκινο panigale Να πηγαίνεις προς Νέα Ρεδεστό στο κυκλάκι και να το πηγαίνειςκ αι λίγο τάπα...
Είδα ελάχιστες μηχανές σήμερα προς Ναύπλιο, κυκλοφορούσαν που κυκλοφορούσαν ελάχιστοι, ανταποδώστε ρε παιδιά κανα χαιρετισμό... ούτε ένας μιλάμε!!!
Σε είδα π@@στικο περιστέρι με αυτοκτονικες τάσεις να πεφτεις πανω μου και να σπας την ζελατινα του r6! εσύ στο χώμα και εγώ στο ebay...συγγνώμη.
Βλέπω όλο και πιό συχνά, διάφορα "κουτιά" χωρίς "στόπ"....
Δεν υπάρχει χρήμα ούτε για τη στοιχειώδη συντήρηση?
Προσοχή!
Σε είδα κοπελιά στα φανάρια Θηβών και Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι πάνω στο λευκό PCX σου και το Shoei κράνος με το αυτοκόλλητο moto στο πίσω μέρος. Μου έφτιαξες τη μέρα![]()
"Νόμοις έπεσθαι καλόν"
σας ειδα χτες και πολυ χαρηκα ( ξερετε εσεις )![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Σας είδαμε κι εμείς αλλά είχαμε συμβούλιο. Νεξτ τάιμ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε είδα χαζοταρίφα από την αριστερή λωρίδα της Πατησίων να το κόβεις όλο δεξιά για να πάρεις πελάτη...Εγώ στην μεσαία ευτυχώς σε ψιλιάστηκα και γλύτωσα την αγκαλίτσα...
Όλα είναι δρόμος...
σε ειδα κολογερε σουρωμένο οσο δεν παει μεσημεριατικα να ανεβενεις 8αρια την Κυθηριων και οταν κατάφερα να σε προσπεράσω και να σου μιλήσω με πηρε η μπόχα απο το ουζο που έπινες και μεσα στο αμαξι σου. ουτε να μου μιλήσεις δεν μπορούσες . ελπιζω οι διας λιγο παρακάτω να σε σταμάτησαν. δεν ειμαι ρουφιάνος εσυ εισαι δολοφόνος.
Σε ειδα προ 2ημερου στην πλατεια της Κερκυρας παρκαρισμενο λευκο GS1200 (2013) με την ακραπα σου και την αλουμινενια μπαγαζιερα να στεκεις περιφανο και ολομοναχο ακομη και λιγο αργοτερα που επιασε βροχη.
Να πω την αληθεια μου αρεσες.
σε ειδα προχτες ΚΑΙ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ $%λετα με το γκρι τρανσαλπ και το ασπρο κρανος με το γυαλι του κατεβασμενο.
αν σε ξαναπετυχω σου χρωσταω κλωτσια στη μουρη η σπασμενο το μεσαιο δαχτυλο του αριστερου σου χεριου (θα σε αφησω να διαλεξεις). βλεπεις ειχα ηδη στριψει προχτες οταν αντι για συγγνωμη προεβεις στη χειρονομια...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σε είδα πριν λίγο μ΄ένα μπλε τρίκυκλο, δίκυκλο της κακιάς ώρας που έγερνε από δεξιά,κι εσύ για να το ισσοροπήσεις, έγερνες από αριστερά!
χαχαχαχαχα!Καιρό είχα να γελάσω τόσο πολύ! Είχες και γελοία φάτσα...
Όλα είναι δρόμος...
Σε είδα παλιοκ@ριόλα με το αβγό να κατεβαίνεις την Βενιζέλου με πάνω από 180. Σε είδα με την άκρη του ματιού μου γιατί είχαμε πράσινο και είχα ήδη αρχίσει να κινούμαι, ενώ εσύ που κατέβαινες είχες ΚΟΚΚΙΝΟ μωρή πατσαβούρα. Πήγαινα νοσοκομείο για τις προ εγχειρητικές εξετάσεις και παρά λίγο να με στείλεις στην κασόνα. Το Ν πίσω τεράστιο όσο και η μ@λ@κί@ σου. Πρέπει να πέρασες από πίσω μου στα 20 εκατοστά. Αν με κοπάναγες δεν θα έμενε ούτε η σκόνη από μένα και το smart αλλά ευτυχώς το μισαδάκι έχει τρελή επιτάχυνση και κοντές τις 3 πρώτες ταχύτητες και την γλύτωσα.
Ελπίζω ο Ζητάς που είδε όλη την φάση και σε κυνήγησε, να σου πήρε το δίπλωμα, σκατομ@λ@κισμένη.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σε είδα πριν λίγο στην Κων/πόλεως στο Περιστέρι βρε άσχετε κάγκουρα,να κάνεις σούζες για να μας εντυπωσιάσεις 2 δικάβαλα κοπέλες και σωριάστηκες...
Φυσικά ήσουν τόσο αρρενωπός που σηκώθηκες αμέσως και...δεν έπαιρνε εμπρός το καημένο το Innova...
Έκανες ότι δεν έπαθες τίποτα κι ήσουν μέσα στα αίματα...
Το κορυφαίο όλων ρε παιδιά είναι ότι μόλις σηκώθηκε κι ενώ του έλειπαν πλαστικά κλπ....ξεκίνησε πάλι να κάνει σούζες!
Άξιος!
Όλα είναι δρόμος...