Σελίδα 37 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 27323334353637383940414247 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Μια τελευταια παρατηρηση,

Πριν καποιος αποδωσει στο Ελληνικο κρατος ρατσισμο και ρατσιστικη βια, καλο θα ειναι να θυμηθει και το πως φερετε το Ελληνικο κρατος στους ιδιους τους Ελληνες.

Γιατι εκει τριγυρο απο το Φαρμακονησι (που το θυμηθικαν για λιγο ολοι) εχουν χαθει πολλοι ελπιζοντας για ενα γιατρο ή ενα φαρμακο...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Όταν θες να χαρακτηρίσεις ένα κοινωνικό σύνολο δεν μιλάς γενικά,ή το ένα ή το άλλο....
    Ειναι λιγο ρατσιστες και ο φοβος με την αγνοια, τους κανει ακομη περισσοτερο ρατσιστες.Κατι σαν πολλα βαρυ και οχι.
    Και στο φιναλε δεν χαρακτηριζω ολο το κοινωνικο συνολο ,γιατι δεν ειναι ομοιογενες.Μονο μερικους απο αυτους.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Καρατζαφέρης έφη...
    Δεν ξέρω αν λέει αυτά ο Κατρατζασούρτα - φέρτας, αλλά είναι το πιο λογικό, δίκαιο και εν τέλη ανθρωπιστικό. Να επιμεριστεί σε όλη η ΕΕ και στη δύση γενικότερα το μεταναστευτικό τσουνάμι που προκαλλείται από τους πολέμους και τις εισβολές για "καταπολέμηση της τρομοκρατίας" και "αποκατάσταση της δημοκρατίας".

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν λέει αυτά ο Κατρατζασούρτα - φέρτας, αλλά είναι το πιο λογικό, δίκαιο και εν τέλη ανθρωπιστικό. Να επιμεριστεί σε όλη η ΕΕ και στη δύση γενικότερα το μεταναστευτικό τσουνάμι που προκαλλείται από τους πολέμους και τις εισβολές για "καταπολέμηση της τρομοκρατίας" και "αποκατάσταση της δημοκρατίας".
    τον είχα ακούσει να το λέει εδώ και καιρό, και μου προκάλεσε έκπληξη που είπε κάτι σωστό

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    τον είχα ακούσει να το λέει εδώ και καιρό, και μου προκάλεσε έκπληξη που είπε κάτι σωστό
    Τώρα που μάλλον θα ξαναμπεί στη Βουλή, θα χορτάσουμε από "σωστά"

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Τώρα που μάλλον θα ξαναμπεί στη Βουλή, θα χορτάσουμε από "σωστά"
    νιώθω μια ανακούφιση τώρα που το λες, γιατί πέρναγα συχνά από τα (άδεια πλέον) γραφεία στην Καλλιρόης, και όσο να το πεις μια θλίψη την ένιωθα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μιλάμε για τον ίδιο πρόεδρο - ερασιτέχνη αστρολόγο - πρώην μποντιμπιλντερά που επώασε το αυγό της Χ.Α. κι έκανε συλλαλητήρια να φύγουν οι ξένοι από τη χώρα; (λεπτομέρεια:τα φυλλάδια του κόμματος για τα εν λόγω συλλαλητήρια τα μοίραζαν ξένοι μετανάστες...).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    http://en.wikipedia.org/wiki/Racism_in_Finland
    Και φυσικα η Φινλανδια δεν εχει ουτε το 1/100 της μεταναστευτικης κινησης που συναντα η Ελλαδα.

Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι κανεις δεν γεννηθηκε ρατσιστης-ναζι κτλπ...
    Σε μια χωρα με κρατος διαπλεκομενων μπουρδελων, με ψηφοθηρικη ογανωση των παντων και με τοσα αλλεπαληλα κυματα (παρανομων και αρα ανεξελεγχτων) μεταναστων (και υπο τις οικονομικες-πολιτικες συνθηκες που επικρατουν τα τελευταια χρονια), ειναι θαυμα παγκοσμιου μεγεθους το ποσο μικρης κλιμακας ειναι τα ρατσιστικα φαινομενα κατα μεταναστων.
    Εγώ δεν ξέρω τι κάνει η Φινλανδία, ξέρω ότι ο γιός ήρθε σπίτι
    1η δημοτικού και μου είπε ότι οι φίλοι του, είπαν
    πως η μητέρα του είναι Ρωσίδα βιζιτού
    (ποιός λέει τέτοιας μαλακίες σε 6 χρονο μου λες???)

Και ως εδώ μαλκες είναι και δεν τρέχει κάστανο
    Όταν όμως πήγα στο σχολείο και τους έκανα παράπονα αυτοί
    μου είπαν λίγο πολύ ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί ο γιος μου είναι ξένος.
    ΕΝΑ λάθος έκανα...
    Ναι το έκανα το παραδέχομαι
    Δε τη μπλάκωσα εκεί επί τόπου στις ΚλΟτΣές και πήγα το παιδί σε ΙΧ σχολείο

Σόρι έχω αλλοδαπή γυναίκα και τα ξέρω από 1ο χέρι τι καλοί άνθρωποι είναι οι Έλληνες
    (και όπως ξαχάστηκε και το Γαρυφαλλιά θα ξεχαστεί κι αυτό, αλλά όχι έξω εδώ... )

ΕΝΑΣ να πει ένα λυπάμαι δεν έχει βρεθεί ακόμα !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Επειδή κάτι τέτοιο απλά δεν ισχύει,πρότεινέ μας ποιό κόμμα να ψηφίσουμε...

Τέλειο κόμμα δεν υπάρχει,απλά ψηφίζει ο καθένας αυτό που θεωρεί ότι τα καλά του υπερισχύουν των αρνητικών του.

Το ότι οι περισσότεροι(και εγώ μέσα) τις προηγούμενες δεκαετίες είχαμε γίνει μαλθακοί λόγω ντόλτσε βίτα με δανεικά και ψηφίζαμε κουκουρούκου,δε σημαίνει ότι είμαστε όλοι,εγκληματίες(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ), εθνομηδενιστές(ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ),νεοναζί(ΧΑ).

ΥΓ:όποιος έχει στοιχειωδώς ιδέα από θάλασσα καταλαβαίνει ότι αυτά που γράφουν site επιπέδου lifo είναι για τα πανηγύρια...
    Εγώ δεν είμαι ένα απ αυτούς που έκαναν ντολτσε βιτα με δανεικά
    Ως εκ τούτου δεν έχω να προτείνω και τίποτα σε κανένα.
    Μια κάθαρση όμως αρχίζει από τη μεταμέλεια...

-ΛΥπάμαι, έκανα λάθος...
    Συγνώμη !

Λέξεις άγνωστες, όπως και το ευχαριστώ, το παρακαλώ και μερικές ακόμα.

Εγώ λοιπόν λυπάμαι !
    Λυπάμαι για αυτούς τους ανθρώπους και λυπάμαι για τις συνέπειες που θα έχουμε σαν χώρα.
    Λυπαμαι ακόμα που βλέπω ότι προσπαθούμε να μπαλώσουμε ακόμα μια φορά ένα δράμα.
    Γιατί τέτοιοι είμαστε ΜΠΑΛΩΜΑΤΗΔΕΣ

Πάντα φιλικά
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 25/01/2014 στις 22:18.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Μην αγχώνεστε όλα θα πάνε καλά...θα τα καταλάβουν όλοι όλα...όσοι θέλουν να καταλάβουν....

http://www.youtube.com/watch?feature...bHjfUxdg#t=184

http://olympia.gr/2012/06/09/%CF%83%...F%CF%84%CE%AD/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν ξέρω τι κάνει η Φινλανδία, ξέρω ότι ο γιός ήρθε σπίτι
    1η δημοτικού και μου είπε ότι οι φίλοι του, είπαν
    πως η μητέρα του είναι Ρωσίδα βιζιτού
    (ποιός λέει τέτοιας μαλακίες σε 6 χρονο μου λες???)

Και ως εδώ μαλκες είναι και δεν τρέχει κάστανο
    Όταν όμως πήγα στο σχολείο και τους έκανα παράπονα αυτοί
    μου είπαν λίγο πολύ ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί ο γιος μου είναι ξένος.
    ΕΝΑ λάθος έκανα...
    Ναι το έκανα το παραδέχομαι
    Δε τη μπλάκωσα εκεί επί τόπου στις ΚλΟτΣές και πήγα το παιδί σε ΙΧ σχολείο

Σόρι έχω αλλοδαπή γυναίκα και τα ξέρω από 1ο χέρι τι καλοί άνθρωποι είναι οι Έλληνες
    (και όπως ξαχάστηκε και το Γαρυφαλλιά θα ξεχαστεί κι αυτό, αλλά όχι έξω εδώ... )

ΕΝΑΣ να πει ένα λυπάμαι δεν έχει βρεθεί ακόμα !

Εγώ δεν είμαι ένα απ αυτούς που έκαναν ντολτσε βιτα με δανεικά
    Ως εκ τούτου δεν έχω να προτείνω και τίποτα σε κανένα.
    Μια κάθαρση όμως αρχίζει από τη μεταμέλεια...

-ΛΥπάμαι, έκανα λάθος...
    Συγνώμη !

Λέξεις άγνωστες, όπως και το ευχαριστώ, το παρακαλώ και μερικές ακόμα.

Εγώ λοιπόν λυπάμαι !
    Λυπάμαι για αυτούς τους ανθρώπους και λυπάμαι για τις συνέπειες που θα έχουμε σαν χώρα.
    Λυπαμαι ακόμα που βλέπω ότι προσπαθούμε να μπαλώσουμε ακόμα μια φορά ένα δράμα.
    Γιατί τέτοιοι είμαστε ΜΠΑΛΩΜΑΤΗΔΕΣ

Πάντα φιλικά
    Ακριβώς επειδή δεν έκανες ντόλτσε βίτα με δανεικά πρότεινε αν θες ένα κόμμα.

Και'γω λυπάμαι,πικραίνομαι και θυμώνω αλλά κάποτε το αυτομαστίγωμα πρέπει να σταματήσει.

Ούτ' εγώ έκανα ντόλτσε βίτα με δανεικά αλλά ψήφιζα πασοκονουδού, όπως και 80% των ψηφοφόρων.
    Είμαι προδότης κι εγκληματίας;
    Να μου πεις ότι ψήφιζα ελαφρά τη καρδία ως φραπεδοφόρος φοιτητής ναι, θα το παραδεχτώ.
    Εγκληματίας δεν είμαι διότι δεν πρόδωσα,ούτε εγκλημάτισα διότι αυτά προϋποθέτουν να τα κάνει κανείς ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

Πριν, χαρακτήρισες με την άκυρη λογική της συλλογικής ενοχής ψηφοφόρους ως ρατσιστές και ναζί.
    Θες να πείσεις ότι έχουμε 500000 και πλέον ναζί και ρατσιστές;
    Δεν παίζει,διότι δεν είχαμε παρθενογένεση στις εκλογές του 2012.

Ούτε έχουμε εκατομμύρια Ελλήνων προδότες και εγκληματίες και εθνομηδενιστές.
    Ούτε είμαστε ΜΠΑΛΩΜΑΤΗΔΕΣ.

Είναι τουλάχιστον λάθος το τσουβάλιασμα που κάνεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Χωρις καν να περιμενετε την ερευνα ....

Εχετε στησει στο εκτελεστικο νεα παιδια ......

Μαλιστα.....

Ξαφνικα μετα απο χιλιαδες διασωσεις αυτον των αμοιρων ανθρωπων που ακουμε τοσα χρονια απο το λιμενικο απο τις μπιζνες των επιχειρησεων και τα γραφεια ταξιδιων με εδρα στην τουρκια ......

Τους ηρθε των λιμενικων (που πιστευω και θελω να πιστευω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αποτελειτε απο νεα μορφομενα παιδια.)

Να τους χτυπανε με ξυλα , να τους πυροβολουν, να τους πνιγουν ( κατα προτιμηση παιδια κατω των 15 ετων...) και να τους ρυμουλκουνε πισω στην τουρκια.....

Μαλιστα....

Ευγε νεοι μου.....

ΥΓ να σας πω οτι....

Εαν τους περισσοτερους απο εσας σας βαλουν να πηδηξετε απο σκαφος σε σκαφος στο σκοτος με 6αρι σαρωνικου ( και οχι αιγαιου,,) οι μισοι θα βρεθειτε στην θαλασσα χωρις να το εχετε παρει χαμπαρι....

Οι μεν αλλοι μισοι που θα βρισκονται πανω στα σκαφη δεν θα σας βλεπουν ουτε στο ενα μετρο.....

Βεβαια.....

""Φυσικα και πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο εσας θα πεφτανε στα βουνα του αιγαιου στο μαυρο σκοταδι με κινδυνο κατα 70 % να γινετε τροφη στα ψαρια προκειμενου να σωσετε το καθε εναν απο τους αμοιρους που επεσαν στην θαλασσα......""

Δεν αποκλειω ... Την μαλακια..... Και φυσικα μου ειναι αδυνατο να πιστεψω οτι μπορει να βρεθηκαν τοσα γουρουνια μαζι ωστε να αποτελεσουν το 100% σε πληρωμα ενος σκαφους.....

Καταλαβαινω το υφος των γραφομενων μου ......

Απλα ομως καποιοι εδω μεσα δικασατε και καταδικασατε με κατι παραπανω απο ελαφρια την καρδια ....

Και αυτο ειναι κατι που δεν μου αρεσε καθολου....!
    Κωστα ψαξε και βαλε στον υπολογιστη σου τον ηχο απο κλαμα μωρου και θαλασας απο 2 διαφορετικες πηγες αναπαραγωγης...στην αρχη δυνατα...μετα ξεκινα να χαμηλωνεις την φωνη απο το κλαμα οσπου να μην ακουγετε τιποτα...προσπαθησε (οσο ειναι δυνατον) να αντιληφτεις/καταλαβεις οτι η σιωπη ειναι επακολουθο απο καποια δικη σου (μη) ενεργεια/αποφαση και οτι ο λογος ειναι ο πνιγμος του μωρου...επειδη δεν θυμαμαι αν εχεις παιδια (εγω δεν εχω) προσπαθησε να προσποιηθεις οτι ειναι δικο σου η καποιου κοντινου/γνωστου σου...shit happens...

υ.γ. απο οσο γνωριζω, ολα τα λιμενικα σκαφη εχουν το λιγοτερο εναν δυνατο προβολεα και αρκετες φωτοβολιδες ωστε να κανουν την νυχτα μερα...οπως και σωσιβια και εστω μια σωστικη λεμβο...
    υ.γ. 2 απο την πληροφοριση και τις μαρτυριες δεν γραφει πουθενα για μεταφορα απο ενα σκαφος στο αλλο αλλα για ρυμουλκιση...2 φορες μαλιστα γιατι την πρωτη φορα το σκοινη κοπηκε...φανταζομαι κοπηκε οχι απο υπερβολικη ταχυτητα αλλα επειδη ηταν ελλατωματικο το πρωτο...
    υ.γ. 3 η μορφωση δεν σε κανει απαραιτητα ανθρωπο...
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 26/01/2014 στις 16:11.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    Κωστα ψαξε και βαλε στον υπολογιστη σου τον ηχο απο κλαμα μωρου και θαλασας απο 2 διαφορετικες πηγες αναπαραγωγης...στην αρχη δυνατα...μετα ξεκινα να χαμηλωνεις την φωνη απο το κλαμα οσπου να μην ακουγετε τιποτα...προσπαθησε (οσο ειναι δυνατον) να αντιληφτεις/καταλαβεις οτι η σιωπη ειναι επακολουθο απο καποια δικη σου (μη) ενεργεια/αποφαση και οτι ο λογος ειναι ο πνιγμος του μωρου...επειδη δεν θυμαμαι αν εχεις παιδια (εγω δεν εχω) προσπαθησε να προσποιηθεις οτι ειναι δικο σου η καποιου κοντινου/γνωστου σου...shit happens...

υ.γ. απο οσο γνωριζω, ολα τα λιμενικα σκαφη εχουν το λιγοτερο εναν δυνατο προβολεα και αρκετες φωτοβολιδες ωστε να κανουν την νυχτα μερα...οπως και σωσιβια και εστω μια σωστικη λεμβο...
    υ.γ. 2 απο την πληροφοριση και τις μαρτυριες δεν γραφει πουθενα για μεταφορα απο ενα σκαφος στο αλλο αλλα για ρυμουλκιση...2 φορες μαλιστα γιατι την πρωτη φορα το σκοινη κοπηκε...φανταζομαι κοπηκε οχι απο υπερβολικη ταχυτητα αλλα επειδη ηταν ελλατωματικο το πρωτο...
    υ.γ. 3 η μορφωση δεν σε κανει απαραιτητα ανθρωπο...
    Μάλλον στο άκουσμα του θανάτου έχεις μια σύγχυση..

Οι περισσότεροι από όσους σχολιάζουν,δεν έχουν ανέβει σε σκαφος,ούτε ξέρουν πως είναι να επιχειρείς με σκαφος και ειδικά σε δύσκολες συνθήκες, ούτε τον εξοπλισμό, ούτε τίποτα.
    Επίσης από την μία κράζουν και ακυρώνουν όλοι τα μμε,και από την αλλη επικαλούνται τις μαρτυρίες που άκουσαν από εκεί .!

Τι να πω,έχω και εγώ παιδιά και με έχει αγγίξει όλο αυτό.

Σαν να προσφέρεις πρώτες βοήθειες σε έναν τυχαίο,τελικά να πεθαίνει, και μετά να σε κυνηγάνε οι συγγενείς..
    Μετά θα βλέπεις άνθρωπο να σπαράζει και θα γυρνάς το κεφάλι από την αλλη...
    Φαύλος κύκλος..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Μάλλον στο άκουσμα του θανάτου έχεις μια σύγχυση..

Οι περισσότεροι από όσους σχολιάζουν,δεν έχουν ανέβει σε σκαφος,ούτε ξέρουν πως είναι να επιχειρείς με σκαφος και ειδικά σε δύσκολες συνθήκες, ούτε τον εξοπλισμό, ούτε τίποτα.
    Επίσης από την μία κράζουν και ακυρώνουν όλοι τα μμε,και από την αλλη επικαλούνται τις μαρτυρίες που άκουσαν από εκεί .!

Τι να πω,έχω και εγώ παιδιά και με έχει αγγίξει όλο αυτό.

Σαν να προσφέρεις πρώτες βοήθειες σε έναν τυχαίο,τελικά να πεθαίνει, και μετά να σε κυνηγάνε οι συγγενείς..
    Μετά θα βλέπεις άνθρωπο να σπαράζει και θα γυρνάς το κεφάλι από την αλλη...
    Φαύλος κύκλος..
    γινετε ενα γεγονος...οι 2 εμπλεκομενες πλευρες εξιστορουν την αληθεια τους...το συμβαν ομως παραμενει παντα ενα...

προσωπικα σε σκαφος εχω ανεβει και ευτυχως δεν εχω βρεθει σε κατασταση αναγκης να κινδυνευω εγω...και ουτε βεβαια εχω την καταληλη εκπαιδευση...απλα απαντησα στο οτι ηταν σκοτεινα και δεν εβλεπαν την μυτη τους οπως αναφερθηκε επειδη εχω βρεθει σαν απλος μαρτυρας σε αποστολη διασωσης...

προσωπικα κραζω τα ΜΜΕ γιατι δεν μενουν στον ρολο τους,δηλαδη να αναπαραγουν, αλλα κανουν και πλυση εγκεφαλου προσπαθοντας να πεισουν οτι η δικη τους αληθεια ειναι η σωστη...

αν ειναι να προσπαθησεις να δωσεις πρωτες βοηθειες χωρις να ξερεις τι σου γινετε και τι κανεις ,οντως υπαρχει αυτος ο κινδυνος...και να πεθανει και να σε κυνηγανε μετα...αρα με την λογικη σου επειδη υπαρχει παντα ο κινδυνος να εχουμε το ιδιο αποτελεσμα το λιμενικο δεν πρεπει να ξαναπαει να βοηθησει???
    το παραδειγμα που ανεφερες ειναι τελειος ατυχες και ασχετο,κατα την αποψη μου...γιατι μπορω να σου πω οτι πας να προσφερεις πρωτης βοηθειες σε καποιον που εσυ τραυματισες πχ...

οντως φαυλος κυκλος...

υ.γ. επειδη ειχα θανατο πολυ κοντινου μου ανθρωπου πριν καποιο καιρο,ξερω ακριβως ποτε εχω συγχιση και ποτε οχι...εσυ?ελπιζω οχι...
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 26/01/2014 στις 19:07.

Αλλαγη ατμοσφαιροας...

http://www.youtube.com/watch?v=_iSKjXqLUkQ#t=246

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Έτυχε και το διάβασα σήμερα...

Μανώλης Καλατζής: "ΥΓ2: Πριν λίγα χρόνια η σύζυγος με τον γιο μου ανέμεναν στην σειρά για να κοινωνήσουν στην εκκλησία των Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία. Χριστούγεννα και το «έθιμο» έφερε πολύ κόσμο στην εκκλησία. Μια κυρία, καλοχτενισμένη και ντυμένη για φιλανθρωπικό τσάι, σπρώχνει τη γυναίκα μου και περνάει μπροστά. Χριστούγεννα είπαμε, ας μην μιλήσουμε. Όταν πέρασε μπροστά έκανε νόημα και στις κυράτσες φίλες της να προσπεράσουν. Η γυναίκα μου της υπέδειξε ότι υπήρχε σειρά, για να λάβει την απάντηση: «Να πας στη πατρίδα σου να κοινωνήσεις».

ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 20:03