Σελίδα 37 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 1807

Θέμα: Yamaha MT-07

το κόστος αγοράς ενός duke και ενός 07 (μτχ φυσικά) αυτή τη στιγμή είναι πολύ κοντά. Φαντάζομαι και τα κόστη συντήρησης να είναι τα ίδια (ίδια λάστιχα, αλυσίδες κλπ). Απο κατανάλωση δεν ξέρω, θα μας πούν οι κάτοχοι.
    Το θέμα fun to ride είναι για μένα το ζήτούμενο γι αυτά τα μηχανάκια. Βέβαια επειδή το 07 το πήρε καινούργιο, και είναι καινούργιο σαν μοντέλο, περιμένω λίγο παραπάνω ενθουσιασμό γι αυτό σε σχέση με το ΚΤΜ.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ακόμα δεν έχω δει τι μπορεί να κάνει το ΜΤ, διότι το στρώνω. Το Duke 3 είναι το καλύτερο μηχανάκι που έχω οδηγήσει ποτέ μου.

Το Duke 4 ήταν και δικό μου υποψήφιο, όταν ψαχνόμουν, αλλά είπα να ξεφύγω από τα μονοκύλινδρα για μια φορά.

Γενικά, νομίζω ότι είναι άδικο να συγκρίνουμε ένα μηχανάκι με ακριβά περιφερειακά και ιδιαίτερο στήσιμο, που απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό, με ένα budget μηχανάκι, που βγήκε απλά για να κάνει πωλήσεις, ακόμα και σε αρχάριους οδηγούς. Παρ'όλα αυτά, θεωρώ ότι το μοτεράκι του ΜΤ είναι εξαιρετικό και θα αποζημιώσει όσους το προτιμήσουν, αρκεί να ξέρουν γιατί το κάνουν.
    Life begins at 45°.

τι εννοείς "περιορισμένο κοινό" ; Για ποιούς είναι δλδ;
    το 07 είναι μόνο για αρχάριους και τύπους που θέλουν budget μηχανάκι για να κάνουν δουλειά τους; δεν έιναι fun to ride;

Θεωρώ περιορισμένο κοινό, ούτως ή άλλως, όσους αγοράζουν ΚΤΜ. Είναι ιδιαίτερα μηχανάκια. Ή τουλάχιστον ήταν τότε. Τώρα, με τα 390, τις χαμηλές τιμές κτλ, έχουν γίνει κάπως πιο mainstream. Αλλά ακόμα πιστεύω ότι δεν απευθύνονται στον καθένα.

Το ΜΤ-07 ΕΙΝΑΙ budget μηχανάκι. Όποιος έχει 10-15 χιλιάρικα να διαθέσει, δε θα πάρει ΜΤ-07. Αλλά στα λεφτά του (και λίγο παραπάνω), θεωρώ ότι είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις. Και ναι είναι διασκεδαστικό, ελαφρύ, ευέλικτο και ροπάτο. Αλλά το ίδιο είναι και το Street Triple.
    Life begins at 45°.

ας μη βάλουμε στην κουβέντα το st. To θεωρώ πολυ καλό αλλά αδικαιολογητα πολύ ακριβό ως μτχ.

duke 690 vs mt07 για κάποιον που θέλει μεταχειρισμένο, καθημερινό fun to ride μηχανάκι;

Παλαιό μέλος
    Να κάνω μια ερώτηση ακόμα. Σα μοτέρ πιστεύεις είναι πολύ μακριά τα δυο τους; Γιατί στα χαρτιά φαίνονται παρόμοια και προσωπικά μου έχει βγάλει μια αγριάδα μονοκυλινδρου το yamaha.Σίγουρα συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα βέβαια, αλλά νομίζω πως τα δύο τους είναι αρκετά κοντά σε πολλά πράγματα.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ποπαϋ Προβολή μηνύματος
    duke 690 vs mt07 για κάποιον που θέλει μεταχειρισμένο, καθημερινό fun to ride μηχανάκι;
    Σα να θέλεις να ακούσεις ΚΤΜ μΕ ακουγεται

Εξαρτάται τι θες, ξαναλέω. Αν μπορείς να ζήσεις με τις ιδιαιτερότητες των ΚΤΜ και το γεγονός ότι είναι μονοκύλινδρο, δεν υπάρχει σύγκριση. Με την προϋπόθεση, φυσικά, ότι θα βρεις ένα καλομεταχειρισμένο μηχανάκι, γιατί το μεταχειρισμένο είναι πάντα λαχείο. Τα ΚΤΜ, ακόμα περισσότερο.

Εγώ δεν ήθελα μονοκύλινδρο και προτίμησα τον καινούριο Ιάπωνα, ακόμα κι αν είναι λίγο "φτωχότερος", ως σύνολο. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για τη χρήση που το θέλω (90% εντός νομού και 1-2 φορές τον μήνα εκτός). Πάντως, για να μην αφήσω αμφιβολίες, το ΜΤ είναι διασκεδαστικότατο και τρομερά μαζεμένο/ευέλικτο για στρητάκι. Και ακόμα δεν το έχω δει στο 100%. Επίσης είναι σίγουρα πιο οικονομικό τόσο σε χρήση (βενζίνη), όσο και σε συντήρηση (πιο αραιά διαστήματα σέρβις).
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Σα να θέλεις να ακούσεις ΚΤΜ μΕ ακουγεται
    βασικά ναι.

εκείνο που με τραβά στο mt είναι ο κινητήρας του. το υπόλοιπο είναι για πέταμα (τρόπος του λέγειν).

Μπορεί ένας κινητήρας (yamaha) να κάνει την διαφορά απέναντι σε ένα πολύ καλό σύνολο (ΚΤΜ);

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    βασικά ναι.

εκείνο που με τραβά στο mt είναι ο κινητήρας του. το υπόλοιπο είναι για πέταμα (τρόπος του λέγειν).

Μπορεί ένας κινητήρας (yamaha) να κάνει την διαφορά απέναντι σε ένα πολύ καλό σύνολο (ΚΤΜ);
    Γιατι ο κινητήρας στο ΚΤΜ δεν... ?????

καταπληκτικός! και σαν σύνολο απο τα καλύτερα μεσαία street μηχανάκια.

αλλά ο Ι2 έχει την παραπάνω δύναμη και τα χλμ έρχονται ευκολότερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καταπληκτικός! και σαν σύνολο απο τα καλύτερα μεσαία street μηχανάκια.

αλλά ο Ι2 έχει την παραπάνω δύναμη και τα χλμ έρχονται ευκολότερα.

δεν ξερω κατα ποσο ειναι πιο δυνατο το mt σε σχεση με το duke ΙΙΙ...
    σιγουρα ο μονοκυλινδρος απο σταση και απο ρεπριζ του κανει πλακα του 07 αλλα και στην τελικη δεν ξερω κατα ποσο υπολειπεται..

Στους αριθμούς, είναι πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα και τα 2. Έχω την εντύπωση ότι το MT τραβάει καλύτερα από χαμηλότερα. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει στην πράξη.
    Life begins at 45°.

30 xlm τελική παραπάνω το ΜΤ απο το 690 σύμφωνα με το gearingcommander.

τελος πάντων, ο καθένας αγοράζει συμφωνα με τα δικά του κριτίρια. Εμένα η απορία μου ήταν κατά πόσο ένας που κοιτάζει να πάρει ένα 690 μτχ θα αλλάζε γνώμη και θα πήγαινε στο 07 μόνο και μόνο για τον κινητήρα του.

Αν θες ΚΤΜ, παίρνεις μόνο ΚΤΜ.
    Life begins at 45°.

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  2. yamaha mt-03 ή kawasaki er-6n
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 13:58
  3. yamaha mt-3
    από focustud στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 17:18
  4. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •