Σελίδα 37 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Παλαιό μέλος
    Σε είδα με την γουρούνα σου να πηγαίνεις προς δροσιά ..για κάποιο λόγο όπου έβρισκες πεζοδρόμιο το καβάλαγες με τις 2 δεξιές ρόδες , έριχνες και κάτι γκαζιές .Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί καβάλαγες τα πεζοδρόμια .

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σε είδα V strom.
    Turbo.
    90 τροχό μου είπες.

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Σε είδα στην Ε.Ο Πατρών Πύργου, true adventure guy, με το τριβαλιτσο, Προβολακια ανοιχτά, σορτσάκι, γυαλουρα κ η φράντζα να ανεμίζει.... Δεν λέω όμως, ειςαι τζέντλεμαν, είχες δωςει Το τζετ κράνος (το οποίο είμαι σίγουρος ότι ήταν δικό σου), στην κοπελίτσα που ήταν πίσω σου.....
    Μηχανάκι δεν λέω, είναι αυτονόητο πλέον...
    .............

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε ειδα με το multistrada 620 να με κοιτας με υφος στο φαναρι και να νομιζεις πως το κακομοιρο το χοντακι θα το ρουφηξεις! Τι κριμα που με κοιτουσες σα χανος στο επομενο μη μποροντας να πιστεψεις, πως πηγαινα! Φοραμε και κανα κρανακι,εεε;;; Ας ειναι και με τις παουερ παφ γκερλς!!!!!

σε ειδα ψες το μεσημερι με το λευκο/μαυρο gsxf καθοδο Κηφισιας να τρωγεσαι. δεν υπηρχε λογος ρε μπουλη, δεν ασχολουμεθα με μαριδα...

Σε ειδα καγκουρα με το φτιαγμενο (αλλα ΠΟΛΥ αγωνιστικα φτιαγμενο ρε αδερφε) Τ-μαχ και την κοιλια μεχρι το τιμονι, να αποβιβαζεσαι απο το Δηλος χθες βραδι μαζι μου. Βρηκες και το φιλαρακο σου με το ΤΔΜ, και μας πρηξατε τις μπαλες και οι 2 με την αδυναμια σας να κανετε μια κοντρα πηγαινοντας ισια, ανικανοι κουλατζες.
    Με τελειωσες δε, οταν εσκυψες κι ολας να κανεις εκκινηση. Παγκοσμιε μου εσυ!

Δε σας χαλασε το τσαγακι πανω στη στροφη, μαζι με μπαντιλικι για τη χωνεψη...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Σας είδαμε σταματημένους (3on -off) στον αυχένα (passo de la limniona ) να ρεμβάζετε τη θέα χθες Κυριακή.
    Το ίδιο κάναμε κι εμείς στην επιστροφή. Απίστευτη θέα, και το στροφιλίκι "αρρωστημένο"...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20150705_151717.jpg 
Προβολές:	498 
Μέγεθος:	78,9 KB 
ID:	338238
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σε είδα βυσσινι (βιεφαρ?) με βαλιτσες στα φανάρια της Ζαχάρω.

Με χαιρέτησες. έσκασα ξερογκαζιές

Σας ειδα ζουδια με τα τρασαλπ (sic) να κουσκουσαρετε μεσαια αρχικα, δεξια αργοτερα στην καθοδο κηφισιας... Φανταζομαι τη συζητηση "ω μλκ ωραιο το 'χεις. α κι εσυ. ωραια xenon φορας. Κι εσυ. Τι ωραιο μηχανακι καβαλαμε! Ναι ειμαστε γαμιστεροι τυποι. Καλα, γιατι μας ενοχλουν στη συζητηση αυτοι με τα κουτια, μαλακες ειναι; Ελα τωρα θα παω ζιγκ, κανε ζαγκ να παιξουμε ΩΠΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ"

Σε ειδα τυπε με το βολβο καμπριο να ψαχνεις καβα στις ερημιες για να πηδηξεις την πιτσιρικα συνοδηγο. Και λιγα μετρα μετα φτανοντας σπιτι ειδα φρεσκοπατημενο ενα απο τα γατια μου. Να μη σου ξανασηκωθει ποτε μαλακα.

σας είδα απίστευτα πολλά bmw/mercedes/volvo/suv στην εθνική και ένοιωθα ο φτωχούλης του θεού....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Σε είδα στην κηφισια κοντά στο νεκροταφείο να πετάγεσαι από το στενό σαν τον χάρο με την ducati ,εγώ ερχόμουν με το ποδήλατο και έκανα αριστερά για να μην σε βρω..και εσύ τι έκανες ρε όρνιο ; γκάζωσες και με πέρασες από δεξιά .. εις ανώτερα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε είδα χθες κοπελιά με το ΜΤ-03 στην Κηφισίας να έρχεσαι αεροπορία από πίσω μας και να φρενάρεις οριακά για Μαβίλλη... Εύγε στην οδήγηση και στο κρανάκι...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stamatisx
    Σε είδα γέρο με τη μαούνα να αλλάζεις λωρίδα χωρίς φλας Κ χωρίς να κοιτάξεις κ όταν σε ρώτησα τι είναι αυτά που κάνεις κ που πας, με κοίταζες σα χαμένος στο υπερπέραν...

https://youtu.be/azXNq8jRjys

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σε είδα BMW r61 να σε γυαλίζει ο ιδιοκτήτης σου και να σε έχει στην πένα.

Σε είδα κουκλακι moto guzzi v7 λευκό

Σε είδα και σένα χοντρέ πάνω στο σκούτερ να βγάζεις το πιτμπουλ διπλα σου για βολτα

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σε είδα με το άσπρο τζιπ Χόντα και ενώ δεν έτρεχες να βγαίνεις πάνω στην στροφή εντελώς στο αντίθετο ρεύμα και εγώ από πίσω να τραβάω τα μαλλιά μου
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων