Σελίδα 37 από 51 ΠρώτοΠρώτο ... 27323334353637383940414247 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 759

Θέμα: MOTO GP ROUND 3 ARGENTINA

Η δικη μου γνωμη ειναι οτι και οι δυο το ιδιο κωλοπαιδα ειναι...
    Απλα ο Γιατρος εχει και μερικα χρονακια εμπειριας παραπανω
    και αρκετα τετοια περιστατικα
    Ειδε λοιπον οτι ο μικρος παει να κανει την π@@τανια του
    κοιταει οτι ειναι καθαρα μπροστα οποτε δεν εχει "φταιξιμο"
    και σηκωνει το μοτοσακο και παρτον κατω τον αλλον...
    Αλλα κ παλι ξαναλεω οτι τα λαθος ηταν του Μαρκεζ που πιστεψε οτι ο Ροσσι ειναι Λορενθο - Πεντροσα και θα κοτεψει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος
    Η δικη μου γνωμη ειναι οτι και οι δυο το ιδιο κωλοπαιδα ειναι...
    Απλα ο Γιατρος εχει και μερικα χρονακια εμπειριας παραπανω
    και αρκετα τετοια περιστατικα
    Ειδε λοιπον οτι ο μικρος παει να κανει την π@@τανια του
    κοιταει οτι ειναι καθαρα μπροστα οποτε δεν εχει "φταιξιμο"
    και σηκωνει το μοτοσακο και παρτον κατω τον αλλον...
    +21

εκτός από

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος
    Αλλα κ παλι ξαναλεω οτι τα λαθος ηταν του Μαρκεζ που πιστεψε οτι ο Ροσσι ειναι Λορενθο - Πεντροσα και θα κοτεψει
    δεν πιστεύω να πίστεψε οτι το ινδαλμά του (αυτός το έχει πει) θα κοτέψει.... απλά ενέργησε "καγκουρέικα" χωρις να σκεφτεί την πιθανότητα να πέσει και να χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια....
    πουτσ@@@@@@@@@

εγώ το βλέπω κάπως έτσι:
    χώνεται ο παππούς στην εσωτερική του μικρού (block pass) κι ο μικρός λέει "οχι ρπστμ δε θα περάσεις έτσι εύκολα" και του χώνει μια πάνω στο άπεξ μπας κι ανοίξει και περάσει μπροστά.μπείτε τώρα στην ψυχολογία του παππού που έχει φάει μια κι ακλόνητος (τυχερός) βγαίνει από την 5 κι έχει κοιτάξει δεξιά και βλέπει ότι ο μικρός είναι εκεί."πέρνα από δω αν μπορείς" τον σκέφτομαι να λέει κι ανοίγει την τροχιά του στην είσοδο της αριστερής 6... άνθρωποι είναι κι αυτοί και πάνω στην καύλα της στιγμής γίνονται πολλά...εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το θέαμα με τζαρτζαρίσματα και μάχες ρόδα με ρόδα και σώμα με ρόδα κάποιες φορές άλλοι γουστάρουν πιο αποστειρωμένες-κυριλέ καταστάσεις με πεντακάθαρα περάσματα ή και καθόλου περάσματα του στυλ Ντάνι που αν έβγαινε μπροστά μην τον είδατε τον Παναή αλλά αν ήταν π'ισω από κάποιον μπορούσε να φάει όλο τον αγώνα ακολουθώντας τον. πιστεύω πως για να εμπλακείς σε τέτοιες κλειστές μάχες θέλει κότσια αλλά είναι και μιας μορφής fine art ούτως ώστε να μην υπερβείς τα θεμιτά όρια του συναγωνισμού-ανταγωνισμού...πρέπει να ξέρεις να το κάνεις και κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από τον πρίγκηπα τπυ παραμυθιού..κάτι ξέρει ο Μαρκ ποιυ λέει μαθαίνω από τον Βάλε-Βγάλε....

υγ:
    • οι σκέψεις των πρωταγωνιστών είναι προϊόν δικής μου μυθοπλασίας
    • οι συνειρμοί επίσης...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Όταν σε ένα αγώνα που φαινομενικά τον είχες πάρει από τον πρώτο γύρο, σε έχει φτάσει ο 8ος ροκανίζοντας σταθερά την διαφορά και αυτός ο αναβάτης τυγχάνει να είναι ο Rossi, έχεις τεράστιο θέμα στην ψυχολογία. Πιστεύω ότι ο Marquez τα έκανε πάνω του από όταν άρχισε να βλέπει τις πινακίδες που του έβγαζε η ομάδα του στην ευθεία, προειδοποιώντας τον ότι έρχεται... Η σπασμωδική κίνηση που έκανε και του κόστισε όλο των αγώνα, ενώ θα μπορούσε να αρκεστεί στην 2η ή στην 3η θέση αυτό μαρτυρά κατά τη γνώμη μου.

Banned
    https://youtu.be/_W-fIn2QZgg
    Αφιερωμένο στους haters του VALE #46

FIXED

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Ειμαι ο πρωτος που εχει δηλωσει οτι δεν θελει αδερφιστικους αγωνες.Εχω γραψει οτι θελω να "μισουνε"ο ενας τον αλλον και αλλα πολλα πολεμικα.Αλλα το "θα σε πεταξω μεχρι και κατω για να σε περασω" ειναι αλλο πραμα.Ο ροσσι δεν το ειχε,ο μαρ-μαρ το εχει.Ισως ο ροσσι να το εκανε μια φορα στον ζιμπε.Ισως.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    εγώ το βλέπω κάπως έτσι:
    χώνεται ο παππούς στην εσωτερική του μικρού (block pass) κι ο μικρός λέει "οχι ρπστμ δε θα περάσεις έτσι εύκολα" και του χώνει μια πάνω στο άπεξ μπας κι ανοίξει και περάσει μπροστά.μπείτε τώρα στην ψυχολογία του παππού που έχει φάει μια κι ακλόνητος (τυχερός) βγαίνει από την 5 κι έχει κοιτάξει δεξιά και βλέπει ότι ο μικρός είναι εκεί."πέρνα από δω αν μπορείς" τον σκέφτομαι να λέει κι ανοίγει την τροχιά του στην είσοδο της αριστερής 6... άνθρωποι είναι κι αυτοί και πάνω στην καύλα της στιγμής γίνονται πολλά...εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το θέαμα με τζαρτζαρίσματα και μάχες ρόδα με ρόδα και σώμα με ρόδα κάποιες φορές άλλοι γουστάρουν πιο αποστειρωμένες-κυριλέ καταστάσεις με πεντακάθαρα περάσματα ή και καθόλου περάσματα του στυλ Ντάνι που αν έβγαινε μπροστά μην τον είδατε τον Παναή αλλά αν ήταν π'ισω από κάποιον μπορούσε να φάει όλο τον αγώνα ακολουθώντας τον. πιστεύω πως για να εμπλακείς σε τέτοιες κλειστές μάχες θέλει κότσια αλλά είναι και μιας μορφής fine art ούτως ώστε να μην υπερβείς τα θεμιτά όρια του συναγωνισμού-ανταγωνισμού...πρέπει να ξέρεις να το κάνεις και κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από τον πρίγκηπα τπυ παραμυθιού..κάτι ξέρει ο Μαρκ ποιυ λέει μαθαίνω από τον Βάλε-Βγάλε....

υγ:
    • οι σκέψεις των πρωταγωνιστών είναι προϊόν δικής μου μυθοπλασίας
    • οι συνειρμοί επίσης...
    Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω.

Όχι ότι παίξαν τέτοιες σκέψεις εκείνη τη στιγμή, ούτε προλάβαιναν να κάνουν αναλύσεις, ούτε είμαστε στο κεφάλι τους. Αλλά κάπως πρέπει να το περιγράψεις.
    Κατανοητό είναι.

"Καγκουριά" πάντως δεν το θεωρώ.

Ο Ρόσι είναι ο ήρωας του μικρού.
    Και βρίσκεται στην ίδια πίστα να παλεύει μαζί του.
    Προτίμησε να παλέψει (ηλιθιωδώς ίσως) παρά να κάτσει να πάρει τα ποντάκια του.

Εγώ πιο πολύ νομίζω τονε γουστάρω που πάλεψε* παρά να καθότανε.

*Αρκεί να μάθει από αυτό και να μην του μαμεί τη μάνα και γίνει πέφτουλας.
    Αρκεί να μην κλαψομουνιάσει (όπως και δεν έκανε) επειδή έπεσε και του φταίει το σύμπαν, οι πλανήτες, τα φυστίκια που έφαγε για πρωινό.
    Κουλουπού κολουπού κουλουπού.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Αλλα το "θα σε πεταξω μεχρι και κατω για να σε περασω" ειναι αλλο πραμα.Ο ροσσι δεν το ειχε,ο μαρ-μαρ το εχει.Ισως ο ροσσι να το εκανε μια φορα στον ζιμπε.Ισως.
    Σεβαστή η άποψή σου.

Προσωπικά πάντως διαφωνώ.

Και το Ρόσσι έχουμε δει να μην του βγαίνει το block pass και να το γυρνάει σε berm pass

Όσο κωλόπαιδο είναι ο ένας είναι κι ο άλλος κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Σε βαθμό που δεν ξεπερνάει τα όρια για να χαρακτηριστούν παλιοφουσταρέοι, σκατομαλάκες κλπ σε καμία περίπτωση.

δε γράψαμε καθόλου για τη suzuki μας... (ή το έχω χάσει)
    η έλλειψη ιπποδύναμης είναι εμφανέστατη στον αγώνα που σε περνάνε όλοι στις ευθείες.αυτό θα πάρει λιγο χρόνο να λυθεί.

ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ο Αλέιξ είχε chatter πίσω και στις δεξιές στροφές στην Αργεντινή.τα πάει πολύ καλά η ομάδα πάντως με τερματισμούς στη 10άδα και με τα 2 μοτοσακά.

είχα πει όταν η Σουζούκι ανακοίνωσε επιστροφή ότι πρέπει να επενδύσει σε αναβάτες και ευτυχώς το έκανε.και πιο εντυπωσιακός ακόμη κι από τον Αλέιξ είναι ο Μάβερικ που όντας ρούκι,με εντελώς νέα-χωρίς δεδομένα μοτοσυκλέτα και με ελαστικά που δεν είχε τρέξει ποτε κάνει τέτοιες εμφανίσεις.η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.

να διορθώσουν το τσάττερ(ίσως και στην Ισπανία) και να φέρουν το seamless κιβώτιο μαζί με τη δύναμη επιτέλους.τα προβλήματα αξιοπιστίας του κινητήρα στην τελευταία wild-card εμφάνιση πέρυσι (που δεν είχαν εμφανιστεί στον πάγκο) ανάγκασαν την ομάδα να παραμερίσει τη δύναμη προς χάριν της αξιοπιστίας κι έτσι χτύπησε πίσω το όλο project.
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 21/04/2015 στις 13:45.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

δε γράψαμε καθόλου για τη suzuki μας... (ή το έχω χάσει)
    η έλλειψη ιπποδύναμης είναι εμφανέστατη στον αγώνα που σε περνάνε όλοι στις ευθείες.αυτό θα πάρει λιγο χρόνο να λυθεί.

ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ο Αλέιξ είχε chatter πίσω και στις δεξιές στροφές στην Αργεντινή.τα πάει πολύ καλά η ομάδα πάντως με τερματισμούς στη 10άδα και με τα 2 μοτοσακά.

είχα πει όταν η Σουζούκι ανακοίνωσε επιστροφή ότι πρέπει να επενδύσει σε αναβάτες και ευτυχώς το έκανε.και πιο εντυπωσιακός ακόμη κι από τον Αλέιξ είναι ο Μάβερικ που όντας ρούκι,με εντελώς νέα-χωρίς δεδομένα μοτοσυκλέτα και με ελαστικά που δεν είχε τρέξει ποτε κάνει τέτοιες εμφανίσεις.η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.

να διορθώσουν το τσάττερ(ίσως και στην Ισπανία) και να φέρουν το seamless κιβώτιο μαζί με τη δύναμη επιτέλους.τα προβλήματα αξιοπιστίας του κινητήρα στην τελευταία wild-card εμφάνιση πέρυσι (που δεν είχαν εμφανιστεί στον πάγκο) ανάγκασαν την ομάδα να παραμερίσει τη δύναμη προς χάριν της αξιοπιστίας κι έτσι χτύπησε πίσω το όλο project.

Όπως και να έχει (που σωστά και δεκτά είναι όλα αυτά που λες) είναι μεγάλη μαγκιά της σουζούκι που με το που μπήκε πηγαίνει όπως πηγαίνει.
    Απλά και νέτα.

Δε θα χτυπούσε τη Χόντα ή τη Γιαμάχα σε καμία περίπτωση, αλλά θα μπορούσε να πηγαίνει τρίσκατα και να είναι και δικαιολογημένη.
    Και πάει μια χαρά.

Κι αν δεν είχε γίνει αυτό το άλμα εξέλιξης στα ντουλάπια που ξαφνικά πηγαίνουν κοπίδι, θα είχαμε και φωτογραφίες ευγενική χορηγία του Χτήνου, με εμένα να κατουράω το μπροστινό του παπαγκάλε έξω από την αντιπροσωπεία όπως το είχα υποσχεθεί, αν τα σουζούκι τερμάτιζαν μπροστά από τα ντουλάπια.

ΥΓ. Ο Βινιάλες μόνο να μην πλάκωνε στις μπουνιές το μηχανάκι που μου φάνηκε ότι είδα......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Όπως και να έχει (που σωστά και δεκτά είναι όλα αυτά που λες) είναι μεγάλη μαγκιά της σουζούκι που με το που μπήκε πηγαίνει όπως πηγαίνει.
    Απλά και νέτα.

Δε θα χτυπούσε τη Χόντα ή τη Γιαμάχα σε καμία περίπτωση, αλλά θα μπορούσε να πηγαίνει τρίσκατα και να είναι και δικαιολογημένη.
    Και πάει μια χαρά.

Κι αν δεν είχε γίνει αυτό το άλμα εξέλιξης στα ντουλάπια που ξαφνικά πηγαίνουν κοπίδι, θα είχαμε και φωτογραφίες ευγενική χορηγία του Χτήνου, με εμένα να κατουράω το μπροστινό του παπαγκάλε έξω από την αντιπροσωπεία όπως το είχα υποσχεθεί, αν τα σουζούκι τερμάτιζαν μπροστά από τα ντουλάπια.

ΥΓ. Ο Βινιάλες μόνο να μην πλάκωνε στις μπουνιές το μηχανάκι που μου φάνηκε ότι είδα......

αν ,λέω ΑΝ έχει λυθεί το θέμα με το chatter τότε στη σφιχτή διαδρομή της Χερέθ τολμώ να ονειρευτώ το πρώτο βάθρο (η μάχη γι'αυτό) στη νέα εποχή της Suzuki μας....

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    αν ,λέω ΑΝ έχει λυθεί το θέμα με το chatter τότε στη σφιχτή διαδρομή της Χερέθ τολμώ να ονειρευτώ το πρώτο βάθρο (η μάχη γι'αυτό) στη νέα εποχή της Suzuki μας....
    Mπα ξέχαν το επιστρέφει ο Πεντρόθα οπότε θα ειναι ο ένας εκ των τριων στο podium....
    ...
    ..

...

.
    ..
    .
    .
    Γελάνε και τα μαρούλια στην Χερέθ
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Για την πρωτη την ποσταρα που δηχνει την στιγμη που ειχαν επαφη τα λαστιχα.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11175011_838419002907648_1726050099984851556_n.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	92,9 KB 
ID:	334238
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 21/04/2015 στις 19:01.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIOTIS750 Προβολή μηνύματος
    Για την πρωτη την ποσταρα που δηχνει την στιγμη που ειχαν επαφη τα λαστιχα.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11175011_838419002907648_1726050099984851556_n.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	92,9 KB 
ID:	334238
    Κι αυτος ο παλιογιατρος που εχει χαλασει τους αγωνες δεν ντρεπεται?Δεν επρεπε να πεσει ενω ειχε περασει μπροστα και ηρθε ο μικρος και τον βρηκε στο πισω λαστιχο?
    Γι αυτο Κουλα μ'ακους,πολυ κωλοπαιδο ο Βαλεντινος ναουμε...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Ντάξει ρε παιδιά, έπρεπε να το σκεφτεί ο Βάλες και να πει τόπο στα νιάτα, παρακαλώ περάστε κύριε Μάρκ, μα όχι τι λέτε σας παρακαλώ, να αφού προηγηθήκατε σε όλον τον αγώνα μη σας το χαλάσω τώρα, επιμένω, μην το ξαναπείτε, μη με σκουντάτε καλέ θα σας αφήσω, είπα εσείς μπροστά σας εκλιπαρώ. Γιατί έτσι είναι οι αγώνες, ευγένεια πάνω απ' όλα.

Παρόμοια θέματα

1. Moto GP, Round 15 Japan - Motegi
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2012, 19:51
  2. Moto GP, Round 14 Spain - Aragon
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2012, 08:22
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano
    Απαντήσεις: 182