Σελίδα 37 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 1340

Θέμα: MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Κοίτα τι θυμήθηκα τώρα

εδώ τα ριφλέξ του ρόσσι δεν είναι τόσο καλά ώστε να ανοίξει το γόνατο. Μεγαλώνοντας βέβαια φτιάχνεις το στύλ.

και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Ο κύριος, αν ακούσατε, τα έχωσε με το γάντι και χωρίς αυτό, στον "γιατρό".
    Αυτό άκουσες; Εγώ τον άκουσα να λέει ότι "όταν έχεις την εσωτερική μπορείς να πας όσο ανοικτά θες γιατι ο οδηγός από την εςωτερική έχει την επιλογή και κανονικά ο οδηγός από την εξωτερική πρέπει να κόψει, αλλά μπορώ να δω ότι όμως η ταχύτητα εκείνη τη στιγμή ήταν ήδη πολύ χαμηλή και ο μάρκεζ το κατάλαβε και έκλεισε τελείως το γκάζι περιμένοντας το βαλεντίνο να στρίψει και τοπτε βλέπω ότι υπάρχει μια στιγμή που ο ρόσσι φεύγει και δεν ξέρω θα ήθελα να δω κι άλλες φορές τις εικόνες από αυτή τη στιγμή αλλά βλέπω τον βαλεντίνο να κινείται ελαφρώς και τον μαρκ να πέφτει. Δεν ξέρω θέλω να ξαναδώ τις εικόνες αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει εκεί την κίνησή του και γιατί ο μαρκ πέφτει"

Βασικά μίλησε διπλωματικότατα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    Κοίτα τι θυμήθηκα τώρα

εδώ τα ριφλέξ του ρόσσι δεν είναι τόσο καλά ώστε να ανοίξει το γόνατο. Μεγαλώνοντας βέβαια φτιάχνεις το στύλ.

ναι μωρέ νταξ
    πουτσ@@@@@@@@@

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    Αυτό άκουσες; Εγώ τον άκουσα να λέει ότι "όταν έχεις την εσωτερική μπορείς να πας όσο ανοικτά θες γιατι ο οδηγός από την εςωτερική έχει την επιλογή και κανονικά ο οδηγός από την εξωτερική πρέπει να κόψει, αλλά μπορώ να δω ότι όμως η ταχύτητα εκείνη τη στιγμή ήταν ήδη πολύ χαμηλή και ο μάρκεζ το κατάλαβε και έκλεισε τελείως το γκάζι περιμένοντας το βαλεντίνο να στρίψει και τοπτε βλέπω ότι υπάρχει μια στιγμή που ο ρόσσι φεύγει και δεν ξέρω θα ήθελα να δω κι άλλες φορές τις εικόνες από αυτή τη στιγμή αλλά βλέπω τον βαλεντίνο να κινείται ελαφρώς και τον μαρκ να πέφτει. Δεν ξέρω θέλω να ξαναδώ τις εικόνες αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει εκεί την κίνησή του και γιατί ο μαρκ πέφτει"

Βασικά μίλησε διπλωματικότατα.
    Άρα έπρεπε να ανοίξει το γκάζι ο μέσα στην στροφή γιατί τα χιλιόμετρα ήταν ούτως ή άλλως πολύ λίγα.
    Και επίσης, θα έπρεπε να είναι εδώ για να μας πει τι έγινε.
    Τα είπε αυτά;

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Άρα έπρεπε να ανοίξει το γκάζι ο μέσα στην στροφή γιατί τα χιλιόμετρα ήταν ούτως ή άλλως πολύ λίγα.
    Τα είπε αυτά;
    Είμαι ακόμα στο πρώτο μέρος της συνέντευξης όπου περιέγραψε το περιστατικό. Αν του την είπε για τη συνέντευξη θα το δω σε λίγο. Το περιστατικό είναι η ουσία κι εκεί σίγουρα δεν του την είπε χωρίς γάντι

Ο Λορένθο ναι, όχι μόνο χωρίς γάντι του τη λέει, λέει στα ίςα ότι δεν συμφωνεί με την απόφαση θα έπρεπε να μηδενιστεί. Κι ότιμτη "γλύτωσε" λόγο του ονόματός του

Ο πεντρόσα του τη λέει που δεν είναι εκεί και λέει ότι αντιφάσκει ως προς το τι είναι αγωνιστικό και τι όχι.

Εγώ πάντως βλέπω έναν πεντρόσα κύριο κι αξιοπρεπέστατο κι έναν λορένθο το εντελώς αντίθετο

Τον ρώτησαν για την κίτρινη σημαία και λέει δεν ξέρω και έχει σημασία; Αν έχει σημασία για σας συγχαρητήρια... γελοίος
    Τελευταία τροποποίηση από cityfly; 25/10/2015 στις 11:23.

Τα είπε αυτά;
    Αφου δεν ξερει, γιατι πηγε στους αγωνοδικες;

Οεο;
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Εφεση δεν εχει δικαιωμα να κανει ο Ροσσι?
    Συγχαρητηρια στον ΜΜ που καταφερε να γινει ο πιο αντιπαθητικος κι απο τον Λορενθο και Στονερ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Αφου δεν ξερει, γιατι πηγε στους αγωνοδικες;

Οεο;

είναι σαν την Εύη Βατίδου που ακολουθούσε τον Κούγια όταν έκανε εισβολή στο Άλτερ

Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι πως η χονδα βρήκε επιτέλους (διότι ο Στόνερ δεν ήτανε Μαρκέζ) τον κατάλληλο αναβάτη για να πληρώσει με το ίδιο ακριβώς νόμισμα, την ασέβεια που έδειξε ο Ρόσσι μερικά χρόνια πρίν.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι πως η χονδα βρήκε επιτέλους (διότι ο Στόνερ δεν ήτανε Μαρκέζ) τον κατάλληλο αναβάτη για να πληρώσει με το ίδιο ακριβώς νόμισμα, την ασέβεια που έδειξε ο Ρόσσι μερικά χρόνια πρίν.
    ποιά ασέβεια;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Όποιος πάει να συναγωνιστεί το "Γιατρό" πρέπει πάντα να τη πίνει και να γίνεται και αντιπαθής; Μήπως να τη κάνουν όλοι από το GP να μείνει μόνο ο Ντόκτορ και οι φίλοι του; Μήπως δικοί του οδηγοί (της σχολής του) σε μικρές κατηγορίες κάνουν καρατιές; Μήπως έχει καβαλήσει το καλάμι;

p.s Δεν είμαι αντιΡοσσικός ούτε τίποτα βασικά, αλλά όλο αυτό το πάθος για την υποστήριξη του δε μοιάζει ωραίο ρε μάγκες.
    Τελευταία τροποποίηση από MikeG; 25/10/2015 στις 11:30.

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    ο φενατι -οδηγος του-ναι, ειναι αντιπαθεστατος μαλακας και κανει παπαριες χοντρες.Σημερα ομως τις παπαριες τις εκανε ο Μαρκεθ και παρουσιαζεται ως θυμα.Ο Λορενθο ειναι απλα αηδιαστικος.
    there's no such thing as impossible

twra poly sovara...eisai den eisai Rossikos...me poia logiki pas kai rixneis koutoulia stin ksystra borei na mou eksigisei kaneis???

Ηταν ανεκαθεν φαν του Ζιζου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    twra poly sovara...eisai den eisai Rossikos...me poia logiki pas kai rixneis koutoulia stin ksystra borei na mou eksigisei kaneis???
    Shoei vs Alpinestars
    πουτσ@@@@@@@@@

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. MOTO GP ROUND 15. 9-11/10 2015 MOTUL GP OF JAPAN
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 440
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2015, 13:00
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano