Κοίτα τι θυμήθηκα τώρα
εδώ τα ριφλέξ του ρόσσι δεν είναι τόσο καλά ώστε να ανοίξει το γόνατο. Μεγαλώνοντας βέβαια φτιάχνεις το στύλ.
Κοίτα τι θυμήθηκα τώρα
εδώ τα ριφλέξ του ρόσσι δεν είναι τόσο καλά ώστε να ανοίξει το γόνατο. Μεγαλώνοντας βέβαια φτιάχνεις το στύλ.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Αυτό άκουσες; Εγώ τον άκουσα να λέει ότι "όταν έχεις την εσωτερική μπορείς να πας όσο ανοικτά θες γιατι ο οδηγός από την εςωτερική έχει την επιλογή και κανονικά ο οδηγός από την εξωτερική πρέπει να κόψει, αλλά μπορώ να δω ότι όμως η ταχύτητα εκείνη τη στιγμή ήταν ήδη πολύ χαμηλή και ο μάρκεζ το κατάλαβε και έκλεισε τελείως το γκάζι περιμένοντας το βαλεντίνο να στρίψει και τοπτε βλέπω ότι υπάρχει μια στιγμή που ο ρόσσι φεύγει και δεν ξέρω θα ήθελα να δω κι άλλες φορές τις εικόνες από αυτή τη στιγμή αλλά βλέπω τον βαλεντίνο να κινείται ελαφρώς και τον μαρκ να πέφτει. Δεν ξέρω θέλω να ξαναδώ τις εικόνες αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει εκεί την κίνησή του και γιατί ο μαρκ πέφτει"
Βασικά μίλησε διπλωματικότατα.
Είμαι ακόμα στο πρώτο μέρος της συνέντευξης όπου περιέγραψε το περιστατικό. Αν του την είπε για τη συνέντευξη θα το δω σε λίγο. Το περιστατικό είναι η ουσία κι εκεί σίγουρα δεν του την είπε χωρίς γάντι
Ο Λορένθο ναι, όχι μόνο χωρίς γάντι του τη λέει, λέει στα ίςα ότι δεν συμφωνεί με την απόφαση θα έπρεπε να μηδενιστεί. Κι ότιμτη "γλύτωσε" λόγο του ονόματός του
Ο πεντρόσα του τη λέει που δεν είναι εκεί και λέει ότι αντιφάσκει ως προς το τι είναι αγωνιστικό και τι όχι.
Εγώ πάντως βλέπω έναν πεντρόσα κύριο κι αξιοπρεπέστατο κι έναν λορένθο το εντελώς αντίθετο
Τον ρώτησαν για την κίτρινη σημαία και λέει δεν ξέρω και έχει σημασία; Αν έχει σημασία για σας συγχαρητήρια... γελοίος
Τελευταία τροποποίηση από cityfly; 25/10/2015 στις 11:23.
Εφεση δεν εχει δικαιωμα να κανει ο Ροσσι?
Συγχαρητηρια στον ΜΜ που καταφερε να γινει ο πιο αντιπαθητικος κι απο τον Λορενθο και Στονερ.
Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι πως η χονδα βρήκε επιτέλους (διότι ο Στόνερ δεν ήτανε Μαρκέζ) τον κατάλληλο αναβάτη για να πληρώσει με το ίδιο ακριβώς νόμισμα, την ασέβεια που έδειξε ο Ρόσσι μερικά χρόνια πρίν.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Όποιος πάει να συναγωνιστεί το "Γιατρό" πρέπει πάντα να τη πίνει και να γίνεται και αντιπαθής; Μήπως να τη κάνουν όλοι από το GP να μείνει μόνο ο Ντόκτορ και οι φίλοι του; Μήπως δικοί του οδηγοί (της σχολής του) σε μικρές κατηγορίες κάνουν καρατιές; Μήπως έχει καβαλήσει το καλάμι;
![]()
![]()
p.s Δεν είμαι αντιΡοσσικός ούτε τίποτα βασικά, αλλά όλο αυτό το πάθος για την υποστήριξη του δε μοιάζει ωραίο ρε μάγκες.
Τελευταία τροποποίηση από MikeG; 25/10/2015 στις 11:30.
ο φενατι -οδηγος του-ναι, ειναι αντιπαθεστατος μαλακας και κανει παπαριες χοντρες.Σημερα ομως τις παπαριες τις εκανε ο Μαρκεθ και παρουσιαζεται ως θυμα.Ο Λορενθο ειναι απλα αηδιαστικος.
there's no such thing as impossible
twra poly sovara...eisai den eisai Rossikos...me poia logiki pas kai rixneis koutoulia stin ksystra borei na mou eksigisei kaneis???