το πηρα σημερα, στα lidl Υμηττου εξαντλημένο, ειχε 3 το lidl βυρωνα.
φίλε vaska νομίζω αυτό δηλώνει συχνοτητα: min⁻¹ = "ανά λεπτό"
το πηρα σημερα, στα lidl Υμηττου εξαντλημένο, ειχε 3 το lidl βυρωνα.
φίλε vaska νομίζω αυτό δηλώνει συχνοτητα: min⁻¹ = "ανά λεπτό"
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
το ειχα παρει και εγω την προηγουμένη φορα που το ειχε....
το εχω κανα χρονο τωρα.....
για οικιακη χρηση μια χαρα εχει βγει !!
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Καλησπέρα.
Μετά από ανακατατάξεις στην αποθήκη βρίσκω κάποια εργαλεία και υλικά Parkside - Powerfix κλπ του Lidl τα οποία είναι είτε καινούρια,
(ξέρετε, πάρ'το τώρα που το βρήκες και μόλις το χρειαστείς τα έβγαλε τα λεφτά του) και δεν μπορώ πλέον να το επιστρέψω,
είτε ελαφρώς καλομεταχειρισμένα.
Για παράδειγμα:
Σκεφτόμουν πριν τα βάλω αγγελία στην «Ποικίλη Ύλη» να τα έβαζα πρώτα εδώ για λίγες μέρες.
Υπάρχει άραγε κάποια παράβαση των κανόνων του φόρουμ αν το κάνω έτσι;;;
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
Βάλε το αγγελία!![]()
Sent from me using a computer.
Ωραία.
Μόλις τα μαζέψω θα βάλω μια συγκεντρωτική αγγελία και
εδώ θα κάνω μια ενημέρωση.
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfo...rticleId=32749
50 ευρώ. Το περίμενα αρκετό καιρό.
Θεωρώ τίμιο για τα λεφτά του
Αξίζει σε αυτά τα χρήματα; Πιο πολύ για βιδώματα.
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfo...rticleId=33525
Εχθές ένας φίλος έφερε να δούμε ένα προηγούμενο μοντέλο χωρίς ρύθμιση στις στροφές και κατάφερε να μου σπάσει μια βίδα στην εξάτμιση.
- Ετσι για δοκιμή ρε ,μου έιπεΑκόμα να βγάλω το άλλο μισό. Μου ανέφερε ότι άνετα ξεβιδώνει μπουλόνια αυτοκινήτου.
Το έχει χρόνια και σίγουρα το έχει χρησιμοποιήσει στις οικοδομές που δουλεύει
Τελευταία τροποποίηση από MAIK72; 26/09/2019 στις 18:13.
Μη τα μπερδεύετε! Το ένα είναι παλμικό και άλλο απλό κατσαβιδάκι! Αυτά τα δυο τα χωρίζει το χάος όσο ίδια και να μοιάζουν. Είναι για εντελώς διαφορετικές εργασίες.
Sent from me using a computer.
Συνονοματε mikeg πρεπει να προσδιορισεις λιγο τι εννοεις βιδωματα και που.
Εν`πασει περιπτωση εγω θεωρω οτι δεν πολυαξιζει και τοσο, το ειχα παρει παλιοτερα και το γυρισα πισω εγω.
Κατσε λιγο και με την ευκαιρια τωρα, να ποσταρω το 20βολτο παλμικο που τσιμπησα την προηγουμενη φορα που το ειχε.
Ειναι λιγακι βαρυ και καπως ατσουμπαλο, συγκριτικα με το bosch gdx που εχω ειναι η μερα με τη νυχτα σε ολους τους τομεις, αλλα ok και σαν τιμη το parkside ειναι στο 1/3.
Καλη αγορα θα ελεγα για καποιον που δεν εχει τιποτα και ψαχνει κατι οικονομικο.
Αν του ξεβιδώνει τα μπουλόνια του αυτοκινήτου ένα απλό 12βολτο δραπανοκατσάβιδο, τότε μη ξαναμπείς στο αμάξι του. Για να λύσουν τα μπουλόνια των τροχών ενός αυτοκινήτου που είναι σφιγμένα με 10 κιλά ροπής περίπου, θέλει αερόκλειδο ή παλμικό μπουλονόκλειδο 18βολτο. Αλλιώς θα σου σπάσει το καρπό.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Τα 10 κιλά ροπής (10Kg/m) είναι περιπου 100Nm.
To παλμικό του λιντλ σύμφωνα με το διαφημιστικό φτάνει τα 180Nm.
Από περιέργεια την περασμένη βδομάδα έψαξα για το δικό μου (Leon) με πόσα πρέπει να φίγγουν οι τροχοί
Σύμφωνα με το μαουαλ με 120 και με αυστηρή προειδοποίηση ΟΧΙ με παλμικό
Μόνο που αυτό που έκανε QUOTE ο φίλος δεν είναι παλμικό. Και έγραψα για λύσιμο όχι σφίξιμο.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.