Σελίδα 37 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 2020

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X

Νέο μέλος Το avatar του/της nikoloulop
    Σε ειδα μοτο-αστυνομικε με το transalp να το παίζεις γρήγορος στο φαναρι αλλα στην στροφη κο κο κο

σε ειδα χθες τα ξημερώματα με το προ ημερων κλεμμένο tdm φίλου χωρις πλαστικα μπροστα αλλά με την ίδια χειροποιητη καρινα με τα αυτοκόλλητα,τα angel eyes και το μπροστινό από fjr αλλά με αλλαγμένες εξατμίσεις στο φανάρι μπροστά μου.Ο τύπος ομολογησε οτι το πήγαινε κάπου όπου θα διαλυόταν και θα πωλούταν ως ανταλλακτικά.
    Τελευταία τροποποίηση από ionized; 14/09/2016 στις 01:09.
    Lost on purpose..again

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σε είδα με το λευκό AUDI TT να βγαίνεις από τη μαρίνα, να με προσπερνάς με ταχύτητα και να κάνεις απότομο ελιγμό πρός τα χώματα στην άκρη του δρόμου, να σηκώνεις ένα νταμάρι σκόνη και να κοιτάς από τον καθρέπτη γελώντας, με τον ποδηλάτη (γραφών), που απλά έκανε την προπόνηση του.

Πρώτον ... μου έκλασες μία μάντρα (όπως άλλωστε σου φώναξα και σου έδειξα με την χαρακτηριστική κίνηση της τεντωμένης παλάμης, κατεβασμένη πρός τα αχαμνά μου).
    Δεύτερον ... έκανες την προπόνηση όλων μας, πιο ενδιαφέρουσα.
    Τρίτον ... σ' έχουμε δεί που παρκάρεις στη μαρίνα, στο υπαίθριο πάρκινγκ, κοντά στα γραφεία των ομίλων, δίπλα στις κολώνες. Σήμερα γελάμε εμείς.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Σε ειδα δικαβαλο με τους καφεδες στο χερι να κατεβαινεις το στενο αερα.
    Η κυρια που ειχε προτεραιοτητα αφου ηταν δεξια περασε και εσκασες στο πισω μερος.
    Σηκωθηκες και ελεγες,οτι εχει στοπ.
    Ελα που δεν εχει στοπ ομως.
    Μετα αλλαξες τροπαρι και ελεγες οτι αν δεν παταγες φρενο ,θα επεφτες στη μεση του αυτοκινητου.
    Δε καταλαβα,αυτη θα παθαινε ζημια η εσυ θα σπαγες τα μουτρα σου ,αφου δε φοραγες και κρανος?
    Να μαθεις να μη περνας το λοιπον τα στενα αερα,ειδικα οταν δεν εχεις προτεραιοτητα,αλλιως λιαν συντομως θα σε μαζευουν με το κουταλακι.

ΥΓ.Ο κυριος δεν ηταν ελληνας και σε χρονο dt μαζευτηκαν και "συναδελφοι" του.
    Αντε λοιπον αν σου κανει ζημια αυτος,να βγαλεις ακρη,χωρις να παιξει ξυλο...

για το ποστ που εκανα παραπανω να πω στα παιδια που με ρωτησανε οτι ναι εγινε συλληψη.Ο αλλοδαπος τυπος ομολογησε αρκετα ενδιαφερον πραγματα για το πως δουλευει το συστημα..
    Lost on purpose..again

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ανάποδα σε μονόδρομο να πω το έχω συνηθίσει, μαλλιοκούβαρα ανάποδα σε μονόδρομο πάλι θα πω το έχω ξαναδεί το έργο αλλά ρε κερατά να ζητάς και τα ρέστα από πάνω εε όχι δεν το έχω συνηθίσει και νομίζω δεν θα το συνηθίσω ποτέ.
    Ας είναι καλά η Γιαμάπα που έβαλε φρενάρες στον κρύπτονα, και η Μισελέν που τα Gazelle βεντουζάρουν στην άσφαλτο. Αλλιώς θα είχαμε σφιχταγκαλιάσματα απογευματινά.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα ταριφα να πετας το τσιγγαρο απο το παραθυρο...
    Στο "παρα 5" το γλυτωσα...
    Οταν ηρθα διπλα ομως, δεν μιλησες...Τ'ακουσες κανονικα...μπαγλ@μα...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Banned
    Σε είδα ηλίθιε βλάκα με το ποδήλατο να περνάς το STOP στην Βουλιαγμένης χωρίς να ελέγχεις τον δρόμο αφού πέρασες και ξεκινήσαμε και από πίσω σου ξαφνικά από το πουθενά να έρχεται ηλικιωμένος με το εγγόνι του με το αμάξι και παραλίγο να γίνουμε, ο ηλικιωμένος αναίσθητος χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι τι έγινε και κλασσικά δικαιολογίες στο τέλος το βούλωσε.

Σε είδα να σταματάς καταμεσής του δρόμου, να κατεβάζεις παράθυρο, να βγάζεις ταπεράκι με κάτι, να το αναποδογυρίζεις για να τρέξουν... υγρά από το περιεχόμενο; και μετά να συνεχίζεις χαλαρή, τσιμπώντας το ότι είχε μέσα. Το πιο κωμικό είναι πως ένα χιλιόμετρο παρακάτω έβγαλες αλάρμ για να σταματήσεις στην γκαραζόπορτά σου... Τόση πείνα πιά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Σε είδα τυπάκο με το WR250F να μου φτιάχνεις το κέφι χθες βράδυ.
    Ωραίο μηχανάκι, να το χαίρεσαι και να συνεχίζεις να το πηγαίνεις όπως του αξίζει!!

σε ειδα γειτονα να περνεις το tracer 900.κουκλα το ατιμο !
    Lost on purpose..again

Σε ειδα σημερα το μεσημερι στα τρικαλα στα δυο στενα africa καινουργια,τριχρωμη,τι ηχο βγαζει λες κ ειναι V,γκαβλα,να τη χαιρεσαι ευχομαι παλληκαρι...
    καλη φαση

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Σε είδα κοπελιά με το SH το πρωί - ροζ ζακέτα ροζ κρανάκι - να πηγαίνεις "τάπα" μέσα στην κίνηση από το λιμάνι μέχρι και το ΣΕΦ και σε χάρηκα

Να είσαι καλά

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σε ειδα με το φλουο κρανος και το αγριογκαζο στην αμφιθεας ψες το απογευμα.....
    πουτσ@@@@@@@@@

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Σας βλέπω, σας διαβάζω, χαζεύω με τις φωτογραφίες σας ..............................

Γιά σένα λέω magelanos1 και για σένα staurouliasp και για σένα Taisteel και για σας AXL954, costas106, Ichingo, azoo, nestormaxno κλπ..........

Μου χαρίσατε έναν γεμάτο Σεπτεμβρη............

..........και σας ευχαριστώ γι' αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντα τέτοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από bulmont; 17/09/2016 στις 07:53.
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε