Υπήρχε σοβαρό θέμα με τους τρικύλινδρους κινητήρες 800cc της MV Agusta πριν από μερικά χρόνια. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά η εταιρεία δεν είχε παραδεχτεί το πρόβλημα κι αυτό με κάνει πιο σκεπτικό για το αν το έχει λύσει.
Οι μοτοσυκλέτες της είναι εκτός συναγωνισμού στο θέμα της σχεδίασης. Είναι έργα τέχνης με εντυπωσιακή προσοχή στη λεπτομέρεια. Αγαπημένη μου είναι η Brutale Dragster RR 2015 σε λευκό χρώμα. Την έχω δει από κοντά και είναι ακόμη πιο όμορφη. Αργότερα η Dragster έγινε ξεχωριστό μοντέλο. Έβγαλαν και έναν πολύ δυνατό 1000άρη τετρακύλινδρο, αλλά τις παχαίνει πολύ και χάνουν λίγο σε ομορφιά.
Είναι απίστευτο το γεγονός ότι δεν έχουν αφήσει ούτε μία σπιθαμή που να μην έχουν απογειώσει αισθητικά.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 19/11/2022 στις 09:53.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
στην αντιπροσωπεια https://www.efthimiou-moto.gr/
πιθανον να εχει και και καποιο για οδηγηση...
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Θυμαμαι ενα θεμα κατοχου με το μοτερ του που το ειχε γραψει σε καποιο φορουμ, εδω ή στο μοτο.γρ δεν θυμαμαι και λιγο καιρο μετα το θεμα χαθηκε και αυτος που το εγραψε δεν ξαναεμφανιστηκε. Δεν ξερω αν ηταν απαιτηση καποιου ή οχι, αλλα αυτες οι πρακτικες μου θυμιζουν αλλα πραγματα. Ωραιες μηχανες να τις βλεπεις μαλλον
μεταξωτό αλλά παθιάρικο βρακί. Εργο τέχνης και έρωτας ενώ ο Ι3 και γενικά τα πολυκίλυνδρα είναι πιο premium σε αισθηση και ήχο σε σχεση με τα δικύλινδρα πάω να γεφυρωσω τις εντυπώσεις του νεοσσού μεταξύ mt7-9.
Ομως αν πάς στην veloce έχε και ενα μηχανάκι spare αν κάνει "κιχ-μιχ" και θέλει αντιπροσωπεία να καβαλήσεις το δεύτερο να πας στο δικαστικό μέγαρο
διαφορετικά απο ιταλία μερια, χωρις πολλά-πολλά, σχεδιασμένο για να είναι αξιόπιστο, με παράδοση στο μοτερ, δες εδώ https://www.motoguzzi.com/gr_EL/models/v85-tt/
you rise you fall you're down then you rise again
Ξέρει κάποιος αν έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο ο κινητήρας τεχνολογικά; Διαβάζω γι' αυτόν όποτε μου το θυμίζετε και δεν έχω καταφέρει
να ξεχωρίσω κάτι από τα λίγα που έχω δει και τα λίγα που ξέρω.
Στο service manual (σελ19) δείχνει μόνο ότι είναι τακτική η συντήρηση του (ανα 6Κ)
όπως θα περίμενε κάποιος από έναν κινητήρα ελαφρύ που αποδίδει (πιθανά) κοντά στο όριο των κυβικών του.
Μου φαίνεται πως οποιοσδήποτε σοβαρός μηχανικός μπορεί να το αναλάβει.
Δεν βλέπω κάτι άλλο πέρα από προσεκτική συντήρηση..
Στο θέμα μας, δεν πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει ενα V2 στην αίσθηση που δίνει η λειτουργία του κινητήρα.![]()
Φαίνεται πως ο 3κυλινδρος στα f3 έχει διαχρονικά προβλήματα με το valvetrain.
Ίσως είναι κάτι fundamental που δεν έχουν καταφέρει να διορθώσουν.
Δεν ισχύει το ίδιο στα f4 , τουλάχιστον δεν έχω δει κάτι.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Και εδώ ένα απο ισπανό, βάλτε υπότιτλους.
https://www.youtube.com/watch?v=1cfI...=SpanishRiders