Σελίδα 37 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 27323334353637383940414247 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Νόμιζα ότι ήταν μεταχειρισμένο στην αγγελία
    Αυτό αποκτά ενδιαφέρον. Αλλά και πάλι τα Service κλπ που?

Λέτε να δίνουν Test Drive?
    https://tenor.com/view/carol-lutes-gif-8132098

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Υπήρχε σοβαρό θέμα με τους τρικύλινδρους κινητήρες 800cc της MV Agusta πριν από μερικά χρόνια. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά η εταιρεία δεν είχε παραδεχτεί το πρόβλημα κι αυτό με κάνει πιο σκεπτικό για το αν το έχει λύσει.

Οι μοτοσυκλέτες της είναι εκτός συναγωνισμού στο θέμα της σχεδίασης. Είναι έργα τέχνης με εντυπωσιακή προσοχή στη λεπτομέρεια. Αγαπημένη μου είναι η Brutale Dragster RR 2015 σε λευκό χρώμα. Την έχω δει από κοντά και είναι ακόμη πιο όμορφη. Αργότερα η Dragster έγινε ξεχωριστό μοντέλο. Έβγαλαν και έναν πολύ δυνατό 1000άρη τετρακύλινδρο, αλλά τις παχαίνει πολύ και χάνουν λίγο σε ομορφιά.

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι δεν έχουν αφήσει ούτε μία σπιθαμή που να μην έχουν απογειώσει αισθητικά.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 19/11/2022 στις 09:53.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Υπήρχε σοβαρό θέμα με τους τρικύλινδρους κινητήρες 800cc της MV Agusta πριν από μερικά χρόνια. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά η εταιρεία δεν είχε παραδεχτεί το πρόβλημα κι αυτό με κάνει πιο σκεπτικό για το αν το έχει λύσει.

Οι μοτοσυκλέτες της είναι εκτός συναγωνισμού στο θέμα της σχεδίασης. Είναι έργα τέχνης με εντυπωσιακή προσοχή στη λεπτομέρεια. Αγαπημένη μου είναι η Brutale Dragster RR 2015 σε λευκό χρώμα. Την έχω δει από κοντά και είναι ακόμη πιο όμορφη. Αργότερα η Dragster έγινε ξεχωριστό μοντέλο. Έβγαλαν και έναν πολύ δυνατό 1000άρη τετρακύλινδρο, αλλά τις παχαίνει πολύ και χάνουν λίγο σε ομορφιά.

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι δεν έχούν αφήσει ούτε μία σπιθαμή που να μην έχουν απογειώσει αισθητικά.
    Πω πανέμορφη μηχανή.
    Σκεπτικός είμαι και για το που θα γίνονται τα σερβις. Υπάρχουν εξουσιοδοτημένα ?
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος
    για πες

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Νόμιζα ότι ήταν μεταχειρισμένο στην αγγελία
    Αυτό αποκτά ενδιαφέρον. Αλλά και πάλι τα Service κλπ που?

Λέτε να δίνουν Test Drive?
    στην αντιπροσωπεια https://www.efthimiou-moto.gr/
    πιθανον να εχει και και καποιο για οδηγηση...
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι δεν έχούν αφήσει ούτε μία σπιθαμή που να μην έχουν απογειώσει αισθητικά.
    οτι εχει μαυρο μοτερ,εχει λυσει τα παντα στον 800αρη...αφορα μοντελα 2015-16 με το γκρι μοτερ
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    οτι εχει μαυρο μοτερ,εχει λυσει τα παντα στον 800αρη...αφορα μοντελα 2015-16 με το γκρι μοτερ
    Θυμαμαι ενα θεμα κατοχου με το μοτερ του που το ειχε γραψει σε καποιο φορουμ, εδω ή στο μοτο.γρ δεν θυμαμαι και λιγο καιρο μετα το θεμα χαθηκε και αυτος που το εγραψε δεν ξαναεμφανιστηκε. Δεν ξερω αν ηταν απαιτηση καποιου ή οχι, αλλα αυτες οι πρακτικες μου θυμιζουν αλλα πραγματα. Ωραιες μηχανες να τις βλεπεις μαλλον

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    μεταξωτό αλλά παθιάρικο βρακί. Εργο τέχνης και έρωτας ενώ ο Ι3 και γενικά τα πολυκίλυνδρα είναι πιο premium σε αισθηση και ήχο σε σχεση με τα δικύλινδρα πάω να γεφυρωσω τις εντυπώσεις του νεοσσού μεταξύ mt7-9.

Ομως αν πάς στην veloce έχε και ενα μηχανάκι spare αν κάνει "κιχ-μιχ" και θέλει αντιπροσωπεία να καβαλήσεις το δεύτερο να πας στο δικαστικό μέγαρο

διαφορετικά απο ιταλία μερια, χωρις πολλά-πολλά, σχεδιασμένο για να είναι αξιόπιστο, με παράδοση στο μοτερ, δες εδώ https://www.motoguzzi.com/gr_EL/models/v85-tt/
    you rise you fall you're down then you rise again

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Ξέρει κάποιος αν έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο ο κινητήρας τεχνολογικά; Διαβάζω γι' αυτόν όποτε μου το θυμίζετε και δεν έχω καταφέρει
    να ξεχωρίσω κάτι από τα λίγα που έχω δει και τα λίγα που ξέρω.
    Στο service manual (σελ19) δείχνει μόνο ότι είναι τακτική η συντήρηση του (ανα 6Κ)
    όπως θα περίμενε κάποιος από έναν κινητήρα ελαφρύ που αποδίδει (πιθανά) κοντά στο όριο των κυβικών του.

Μου φαίνεται πως οποιοσδήποτε σοβαρός μηχανικός μπορεί να το αναλάβει.
    Δεν βλέπω κάτι άλλο πέρα από προσεκτική συντήρηση..

Στο θέμα μας, δεν πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει ενα V2 στην αίσθηση που δίνει η λειτουργία του κινητήρα.

Φαίνεται πως ο 3κυλινδρος στα f3 έχει διαχρονικά προβλήματα με το valvetrain.
    Ίσως είναι κάτι fundamental που δεν έχουν καταφέρει να διορθώσουν.
    Δεν ισχύει το ίδιο στα f4 , τουλάχιστον δεν έχω δει κάτι.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Πω πανέμορφη μηχανή.
    Σκεπτικός είμαι και για το που θα γίνονται τα σερβις. Υπάρχουν εξουσιοδοτημένα ?
    μηχανάκι κόσμημα!ποίος δεν θα το ήθελε να το χαζέυει κάθε μέρα στο γκαράζ του?
    απλά να είναι οκ με την ιδέα ότι αν του κάτσει στραβή,το μηχανάκι θα κάθεται για πολύ καιρό και να έχει και άλλο!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Θυμαμαι ενα θεμα κατοχου με το μοτερ του που το ειχε γραψει σε καποιο φορουμ, εδω ή στο μοτο.γρ δεν θυμαμαι και λιγο καιρο μετα το θεμα χαθηκε και αυτος που το εγραψε δεν ξαναεμφανιστηκε. Δεν ξερω αν ηταν απαιτηση καποιου ή οχι, αλλα αυτες οι πρακτικες μου θυμιζουν αλλα πραγματα. Ωραιες μηχανες να τις βλεπεις μαλλον
    Γκρι μοτέρ είχε αυτό...
    Το μοτέρ δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στην συντήρηση..
    Βαλβίδες κάνουν στα 20000 ή 24000 τα veloce ,δεν το θυμάμαι καλά.. άλλωστε είναι πιο ήπια σε δύναμη απ' τα brutale f3 κτλπ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    μηχανάκι κόσμημα!ποίος δεν θα το ήθελε να το χαζέυει κάθε μέρα στο γκαράζ του?
    απλά να είναι οκ με την ιδέα ότι αν του κάτσει στραβή,το μηχανάκι θα κάθεται για πολύ καιρό και να έχει και άλλο!
    Έχουν πολύ καλό αφτερ...ο Ρώσος τους έχει φτιάξει καλά με τα κεφάλαια...
    Τώρα θα μπει και η κτμ μέσα ,μάλλον θα την αγοράσει αλλά με όρους να μην γίνει άλλη μια χουσβαρνα δηλ..

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Και εδώ ένα απο ισπανό, βάλτε υπότιτλους.
    https://www.youtube.com/watch?v=1cfI...=SpanishRiders

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε