Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
latris: ήταν τόσο γαργαλιστικό το αγκάλιασμά του που δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω druuna: σοβαρέψου latris, μας πέρνουν φωτογραφία!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αφού δεν ήρθε ο άλλος Πατρινός που είχε υποσχεθεί ότι θα 'ρθει,βρήκα την ευκαιρία να έρθω εγώ για να σας δω...(timberg speaking)
Pokermon:Tζόγος είναι και γυρίζει και το Πόκερ αρμενίζει.... Kουμπάρα:τελικά σε ποιά μηχανή απ' αυτές που είναι παρκαρισμένες έξω θα μάθω να οδηγώ??
Ήταν και η Πασχαλίδου junior στην παρέας μας??? Ήρθε να διαλέξει το καλύτερο της motoeurovision για μαθήματα οδήγησης???
Ήρθα να ρίξω ιδέα για βόλτα στην Ιτέα,κάτι που να έχει κρέα με μπύρα και παρέα(tiga rulezzzzzz)
tigas: τι λαλακια ειπα! μήτσος1: μην φοβάσαι, θα σε πάρω μακριά με το νέο μου ΠΙΟ γρήγορο μοτόρι! lina: ε, όχι και το πιο γρήγορο... χι χι χι!!!
ο maintenance...
devil's animal....
...μετά της συμβίας του Μάρας!
Χρυσσσοοο μουυυ αυτόοοςς είναι Πάνθηρας όχι σαν κάτι άλλους που μου γδύνονται στο μαγαζι για να με πείσουν.....(DIRTY-in-the-mind-MOTO)
καλά το λέω το cheeeese??? (bonepeeler's smile!)
Τελική τιμή: εκτός απο τις 2 εξατμίσεις remus ο ξάδερφος δίνει και ΕΜΕΝΑ δώρο! (κακόμοιρε Nik0s, τι σου έμελε να πάθεις!!!)
Είναι πιο μπρατσαράς, πιο όμορφος, πιο sexy, αλλά χωρίς ουρά!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis Τελική τιμή: εκτός απο τις 2 εξατμίσεις remus ο ξάδερφος δίνει και ΕΜΕΝΑ δώρο! (κακόμοιρε Nik0s, τι σου έμελε να πάθεις!!!) Αυτα τα λουλουδια ακομα τα ξεχναει !!
(nefeli thinking) μηχανή δεν έχω, την remus όμως θα την πάρω!!!