Sigouro e???
Kathe posa xiliometra peripou tha prepei na kanw stash?
Sigouro e???
Kathe posa xiliometra peripou tha prepei na kanw stash?
http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=28239
Πήγαινα συνέχεια πάτρα- αθήνα 110-140 χωρίς στάσεις. Συχνά όμως έκαιγε λάδι, υπ όψη δούλευε 8000-10.000 η και πιο πάνω. Δεν είναι φτιαγμένο για αυτό, αλλά ο καθένας κάνει ότι νομίζει
όπως είπαν και οι παραπάνω, το χω δουλέψει κ εγώ για ώρες ολόκληρες με 6η και συνεχές τέρμα γκάζι χωρίς να χει πάθει το παραμικρό. ο ουλας από εδώ μέσα είχε κάνει δικάβαλος το αθήνα-ζάκυνθο απ οσο θυμάμαι. στάση 10 λεπτών κάθε 150χλμ για βενζίνη και ξεμούδιασμα θα είναι ότι πρέπει.
...
euxaristw polu gia tis symvoules paidia.Kati allo: mporw na balw sth mhxanh kapoia sthrigmata gia valitses gia taxidi h' kati tetoio?
Ναι αυτό θα ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ ως νέος Cbfας... Α και με την ευκαιρία καλώς σας βρήκα. Επίσης κάτι άλλο: πόσα άλογα είναι το μηχανάκι???
20 άλογα το παλιό, 22 τα 2007 και μετά...Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
Ναι αυτό θα ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ ως νέος Cbfας... Α και με την ευκαιρία καλώς σας βρήκα. Επίσης κάτι άλλο: πόσα άλογα είναι το μηχανάκι???
...
ekana to prwto service sta 1000 kati xiliometra. To deutero prepei opws leei to manual sta 6000?
ti lene oi empeiroi?
Κάθε 5.000 λάδια,
κάθε 10.000 γενικός έλεγχος - μικρό service,
κάθε 20.000 μεγάλο service.
...
αρα καλα τα λεει το manual, στα 6000 ξανακανω!![]()
Καλημέρα σε όλους
προχθές αγόρασα και εγω ενα cbf 250 και εχω κάποιες απορίες.
Βέβαια το πήρα μεταχειρησμένο και έχει κάποιες μικρογρατζουνιές , το αυτοκόλητο με τον κωδικό χρώματος λείπει, το χρώμα είναι το ασημί. που μπορώ να βρώ κωδικό?
και ένα δεύτερο. Δυσκολεύομαι αρκετα να ανεβάσω τις ταχύτητες , ρώτησα στο μαγαζι που το πήρα και μου είπαν ότι έτσι είναι αυτές οι μηχανές. Εχω την εντύπωση οτι μου λένε μακακιες. Θα ήθελα την γνώμη σας μιας και απο οτι διαβάζω έχετε master στα cbf![]()
Σας ευχαριστώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από gemininea
Καλημέρα σε όλους
προχθές αγόρασα και εγω ενα cbf 250 και εχω κάποιες απορίες.
Βέβαια το πήρα μεταχειρησμένο και έχει κάποιες μικρογρατζουνιές , το αυτοκόλητο με τον κωδικό χρώματος λείπει, το χρώμα είναι το ασημί. που μπορώ να βρώ κωδικό?
και ένα δεύτερο. Δυσκολεύομαι αρκετα να ανεβάσω τις ταχύτητες , ρώτησα στο μαγαζι που το πήρα και μου είπαν ότι έτσι είναι αυτές οι μηχανές. Εχω την εντύπωση οτι μου λένε μακακιες. Θα ήθελα την γνώμη σας μιας και απο οτι διαβάζω έχετε master στα cbf![]()
Σας ευχαριστώ
Περίεργο ... ΄εως ύποπτο που λείπει το αυτοκόλητο με το χρώμα. Σίγουρα το έψαξες καλά .Αυτο το αυτοκόλητο είναι κάτο απο την σέλα.
Σχεδόν όλα τα cbf έχουν μια δυσκολία να αναιβάσουν ταχύτητες ειδικά όταν είναι εν στάση.
Το θέμα είναι κατασκευαστικό.
Δοκίμασε να αλλάξεις λάδια ,μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση.
Ερώτηση : Πόσο πήγε το μαλί?
Ειμαι και πάλι πολίτης ... γαμώτο.
ευχαριστω nrgman σε λαθος σημειο το εψαχνα..... θα κοιταξω κατω απο την σελα.
Το προβλημα (αν ειναι) το εχω στην πορεία ιδιαιτερα!!εχω κανει και 300 μετρα για να μπορεσω να βαλω 2α!!!!!!!!![]()
πηγε 2500 μαζι με κατι ψιλοτόκους.
και μια ακομα ερωτηση βρε παιδια ......Ανταλακτικα παιρνουμε απο ελλαδα ή υπαρχει καμμια καλη διευθηνση στο internet και παραγγελνουμε πιο οικονομικα?
paidia prota prota kalhspera.tha hthela na kano mia erothsh,den ksero ama to exoun ksana rothsh alla tha kano mia apopira.klasika kai go exo parei ena cbf 250 edo kai 1.5 xrono to pira kainourgio.loipon otan to phra rothsa ton katasthmatarxh poso pianh telikh,mou eipe oti pianei 145 xalara,twra prosfata diabasa ena periodiko kai egrafe kai auto oti toso pianei,twra mia erothsh emena giati den paei pano apo 130??????na trelatho thelei??ti kano lathos???kata ta alla den mporo na po asteri to mhxanaki!!!a kai prosoxh sto mhxanaki ta eksartimata einai PA NA KRI BA!!!!!euxaristo prokatabolika.
Αν μπορείς προσπάθησε να γράφεις ελληνικά και όχι greeklish .Αρχικά δημιουργήθηκε από stratego
paidia prota prota kalhspera.tha hthela na kano mia erothsh,den ksero ama to exoun ksana rothsh alla tha kano mia apopira.klasika kai go exo parei ena cbf 250 edo kai 1.5 xrono to pira kainourgio.loipon otan to phra rothsa ton katasthmatarxh poso pianh telikh,mou eipe oti pianei 145 xalara,twra prosfata diabasa ena periodiko kai egrafe kai auto oti toso pianei,twra mia erothsh emena giati den paei pano apo 130??????na trelatho thelei??ti kano lathos???kata ta alla den mporo na po asteri to mhxanaki!!!a kai prosoxh sto mhxanaki ta eksartimata einai PA NA KRI BA!!!!!euxaristo prokatabolika.
![]()
Στην τελική δεν παίζει ρόλο μόνο η μηχανή αλλα και ο αναβάτης.
Πόσα κιλά είσαι?
Ειμαι και πάλι πολίτης ... γαμώτο.