Σελίδα 37 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787137 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΗ !!!!!

Y.Γ. Ο Μάστοράς σας!!!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΗ !!!!!

Y.Γ. Ο Μάστοράς σας!!!
    Titan ο Mαστροχαλαστής, ο Μέγας, ο δεν κατεβαίνω απ το καλάμι

Βρε, γιατί δεν θες να καταλάβεις ότι δεν το έχεις το άθλημα??

Ξύπνα

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Titan ο Mαστροχαλαστής, ο Μέγας, ο δεν κατεβαίνω απ το καλάμι

Βρε, γιατί δεν θες να καταλάβεις ότι δεν το έχεις το άθλημα??

Ξύπνα
    Λέω θα πεταχτεί δε θα πεταχτεί!!!!

Τί θές μωρε πρωί-πρωί?
    Άντε πήγαινε πλύνε κανα πιάτο...και άσε με να τσακωθώ με καναν ευρωπαίο με την ησυχία μου...

Αν θές τράβα πάρε ένα ευρωπαϊκό και έλα να τσακωθούμε!
    Μέχρι τότε τουμπεκί ψιλοκομμένο... Αντε γιατί χτές τη γλίτωσες με ψιλές ...

Λέω θα πεταχτεί δε θα πεταχτεί!!!!

Τί θές μωρε πρωί-πρωί?
    Άντε πήγαινε πλύνε κανα πιάτο...και άσε με να τσακωθώ με καναν ευρωπαίο με την ησυχία μου...

Αν θές τράβα πάρε ένα ευρωπαϊκό και έλα να τσακωθούμε!
    Μέχρι τότε τουμπεκί ψιλοκομμένο... Αντε γιατί χτές τη γλίτωσες με ψιλές ...
    Την επόμενη φορά που θα με ακουμπήσεις θα στα κόψω απ' τη ρίζα

Υ.Γ Για να μπορέσεις να τσακωθείς θα πρέπει να έχεις σοβαρό μηχανάκι, επιχειρήματα, ώστε να σε πάρουν σοβαρά και να γίνει διαμαχή

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Θα μου κλ@σ€!$...
    Tην επόμενη φορά που θα σε δώ θα σε δεσω σα προσκοπικό κόμπο...

Δηλαδή δεν είναι το R1 σοβαρό μηχανάκι και είναι το παρ'ολιγον παπί (CBF250)???

Θα μου κλ@σ€!$...

Καλά λέγε ότι θες, γραμμένο σ' έχω...

Εγώ δεν μίλησα καν για το δικό μου, αν το θεωρούσα κάτι και είχα σωστά επιχειρήματα κοκ θα είχα πάρει μέρος στη διαμάχη

Αν πρόσεξες μόνο σε σένα την λέω που το παίζεις κάποιος, κουλέ!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    :a28:

2η φορά σήμερα.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Θα μου κλ@σ€!$...

Titan λιγα λογια για το cbf250

Οχι και παπακι

Νέο μέλος
    Απο οτι καταλαβα στην διαμαχη αυτη μονο η μοτοσυκλετα δεν παιζει ρολο.Και για να γινω πιο σαφης η προσεγιση στο θεμα του τυπου¨"εκανες λαθος επιλογη επειδη σταματας στο φαναρι και εχεις ιδιο μηχανακι με αλλους 10"μαλλον μου δινει να καταλαβω πως μερικοι αγοραζουν μηχανη για να τους χαλβαδιαζουν οι αλλοι.Ειναι λοιπον θεμα χαρακτηρα της μοτοσυκλετας που σαυτο το θεμα πανω κυκλοφορει η αποψη πως τα ευρωπαικα εχουν περισοτερο χαρακτηρα.Βεβαια υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος που λεει πως χαρακτηρα προσδιδει και ο αναβατης στην μοτο του οπερ σημαινει πως μαγκα μου αν εχεις μπλε ελικα στο ντεποζιτο η εχεις μια κατακοκινη ιταλιδα και εχεις μια κοιλιτσα και μια φαλακριτσα σαν την πιστα του ελληνικου μαλλον κακο κανεις στις μοτο αυτες παρα καλο.Γιατι νομιζω πως οι περισοτεροι συμφςνουν πως πιο πολυ χαρακτηρα εχει ενα ταπεινο γιαπωνεζικο βουτηγμενο στην λασπη η με σκληρα χιλιομετρα στην πλατη του παρα ενα καλογυαλισμενο ευρωπαικο που κανει την διαδρομη σπιτι καφε ,καφε σπιτι κια μετα αμεσως στο γκαραζ μην τυχον και βρεξει και φυγει η μπογια.Οχι πως τα γιαπωνεζικα δεν εχουν τα δικα τους αλλα οπως και να το κανουμε οι σχιστοματηδες μηχανολογικα μεταλουργικα και σε θεματα λεπτομερειας ειναι 20 χρονια μπροστα.Το νοημα ειναι να χαιρομαστε τις μηχανες που εχουμε και να δινουμε εμεις χαρακτηρα σαυτες και οχι αυτες σε μας.Αν καποιος νομιζει πως θα ξεχωρισει απο το πλήθος επειδη εχει ευρωπαικη η γιαπωνεζικη μηχανη ζει σε αλλον κοσμο.Καντε ασφαλη και καλα χιλιομετρα και αφηστε τα παραμυθια για τα μεταλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από geo36
    Απο οτι καταλαβα στην διαμαχη αυτη μονο η μοτοσυκλετα δεν παιζει ρολο.Και για να γινω πιο σαφης η προσεγιση στο θεμα του τυπου¨"εκανες λαθος επιλογη επειδη σταματας στο φαναρι και εχεις ιδιο μηχανακι με αλλους 10"μαλλον μου δινει να καταλαβω πως μερικοι αγοραζουν μηχανη για να τους χαλβαδιαζουν οι αλλοι.Ειναι λοιπον θεμα χαρακτηρα της μοτοσυκλετας που σαυτο το θεμα πανω κυκλοφορει η αποψη πως τα ευρωπαικα εχουν περισοτερο χαρακτηρα.Βεβαια υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος που λεει πως χαρακτηρα προσδιδει και ο αναβατης στην μοτο του οπερ σημαινει πως μαγκα μου αν εχεις μπλε ελικα στο ντεποζιτο η εχεις μια κατακοκινη ιταλιδα και εχεις μια κοιλιτσα και μια φαλακριτσα σαν την πιστα του ελληνικου μαλλον κακο κανεις στις μοτο αυτες παρα καλο.Γιατι νομιζω πως οι περισοτεροι συμφςνουν πως πιο πολυ χαρακτηρα εχει ενα ταπεινο γιαπωνεζικο βουτηγμενο στην λασπη η με σκληρα χιλιομετρα στην πλατη του παρα ενα καλογυαλισμενο ευρωπαικο που κανει την διαδρομη σπιτι καφε ,καφε σπιτι κια μετα αμεσως στο γκαραζ μην τυχον και βρεξει και φυγει η μπογια.Οχι πως τα γιαπωνεζικα δεν εχουν τα δικα τους αλλα οπως και να το κανουμε οι σχιστοματηδες μηχανολογικα μεταλουργικα και σε θεματα λεπτομερειας ειναι 20 χρονια μπροστα.Το νοημα ειναι να χαιρομαστε τις μηχανες που εχουμε και να δινουμε εμεις χαρακτηρα σαυτες και οχι αυτες σε μας.Αν καποιος νομιζει πως θα ξεχωρισει απο το πλήθος επειδη εχει ευρωπαικη η γιαπωνεζικη μηχανη ζει σε αλλον κοσμο.Καντε ασφαλη και καλα χιλιομετρα και αφηστε τα παραμυθια για τα μεταλα.

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Είμαι με το φίλο μου το z_armaggedon που έχει tuono στη βουλιαγμένης και σκάει δίπλα γκαζωτό ένα multi...mulinex και του λέω

Titan: έφυγες...

z_armaggedon: Τί εννοείς?

Titan: Βάλε κόντρα με το multi!

z_armaggedon: Και τί να δούμε... ???

Titan: Ποιό θα χαλάσει πρώτο!!!!

Χεστήκαμε στο γέλιο!

Και το αστείο είναι πως και εγώ με κωλοιταλικό ήμουν! Με το piaggio... Μπορεί να χάλαγε και αυτό στην απόπειρά μου να τους φτάσω να δώ ποιανού χάλασε πρώτο!
    TITAN γραψε καμια σατυρα για τα ευρωπαικα,θα εχει γελιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Νέο μέλος

eng-japan

Europe forever!!!!! Ti na po gia to kainourgio Triumph Tiger pou exo...den pezete, ixa triumph 2 proigoumena , alli esthisi. Speed Triple!!!! I mixani ine esthima oxi aloga....
    BMW, KTM.

Japan sorry sorry!!!!NO NO NO

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    TITAN γραψε καμια σατυρα για τα ευρωπαικα,θα εχει γελιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα βάλω μία φωτό, το ίδιο είναι...Σάτυρα απο μόνη της!

Χωρίς λόγια...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	23343_0_1_2_tesi%202d_image%20credits%20-%20bimota.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	36,9 KB 
ID:	90949

Είναι τσίρκο απο μόνες τους.... αληθινές καλονές!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ben.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	80,6 KB 
ID:	90950

Και άλλη μία καλλονή! Ακόμα και η ίδια η ετιαρία το ξέρει αλλά δε το παραδέχτηκε ποτέ!

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων