Ελα ρε γιαννης φιλε... σιγα το πλαγιασμα που κανουν....
Δε κανουν μωρε τα συζυκι μονο για ευθυες ειναι
Ελα ρε γιαννης φιλε... σιγα το πλαγιασμα που κανουν....
Δε κανουν μωρε τα συζυκι μονο για ευθυες ειναι
φιλαράκι εσύ πρέπει να έχεις κάψει φλάτζα από τις πολλές φωτόΑρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
ΕΥΘΕΙΕΣ.... ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ![]()
και αφού ξέρεις από πίστες στην Αμερική οι στροφές έχουν κλήση μέχρι και 30 μοίρες![]()
γιαυτό έχουν GSXR γιατί τα YAMAHA έξυναν κλιπόν:rotflmao:
![]()
AOYYYY
Αγαπητε συναδελφε και συνοδοιπορε μοτοσυκλετιστη...(λεμε τωρα)φλαντζες καιγανεΑρχικά δημιουργήθηκε από likos600
φιλαράκι εσύ πρέπει να έχεις κάψει φλάτζα από τις πολλές φωτό![]()
και αφού ξέρεις από πίστες στην Αμερική οι στροφές έχουν κλήση μέχρι και 30 μοίρες![]()
γιαυτό έχουν GSXR γιατί τα YAMAHA έξυναν κλιπόν:rotflmao:
![]()
κατι R6 αν ενθυμησαι καλως, οσο για τα μαρσπιε ,υπαρχουν και ρυθμιζομενα(βλεπε suzuki)
αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα![]()
![]()
![]()
Οσο για τις πιστες στην Αμερικη, να μιλησουμε απο κοντα μιας και τις ξερεις κι εσυ καλα,
να δουμε μηπως εχουμε οδηγησει σε καμμια ιδια και οι δυο![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Μην γράφεις τέτοια Γιάννη.... Είπαμε τα Για πάν δε σπάνε-δε χαλάνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
...φλαντζες καιγανε
κατι R6 αν ενθυμησαι καλως, ...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: καλά εσύ ότι και να πείς είναι για:rotflmao:
Τι έγινε που χάθηκες είδες τις φωτό του ΤΙΤΑΝ και κρύφτηκες:rotflmao:![]()
Κοτούλα τι έγινε βγηκες από το κοτέτσι σου και πάλη κακαρίζεις
![]()
.Εγώ δεν χάθηκα ίσα ίσα είχα αγώνα το ξέχασες ήσουν και καλεσμένος αλλά που εσυ.:a13:
Τι έκανες όλες αυτές τις μέρες πέρασες κανένα χιλιάρι μήπως ( σταματημένο βέβαια)
![]()
Τι έγινε ρε μάγκα παράτησες τις στροφές γιατί δεν σε παίρνει και πουλάς τώρα πνεύμα με τον ΤΙΤΑΝ (καλός είναι δεν λέω αλλά αν είχε και SUZUKI θα ήταν ακόμα καλύτερος ) πάντως πολύ θα ήθελα να ήμουν ποιο κοντά και να πήγαινα καμιά βόλτα με τον ΤΙΤΑΝ που ξέρεις μπορεί και να έχει δίκιο για όλα αυτά που ισχυρίζεται τόσο καιρό αλλά αν ποτέ κατέβει όπως λέει και ο ίδιος θα ήθελα πολύ να πούμε και από κοντά.
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
:a5: :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Μην γράφεις τέτοια Γιάννη.... Είπαμε τα Για πάν δε σπάνε-δε χαλάνε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a12:
Μιλάω για τον ΤΙΤΑΝ γιατι αυτός έχει και αποδείξειςΑρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Κοτούλα τι έγινε βγηκες από το κοτέτσι σου και πάλη κακαρίζεις
![]()
.Εγώ δεν χάθηκα ίσα ίσα είχα αγώνα το ξέχασες ήσουν και καλεσμένος αλλά που εσυ.:a13:
Τι έκανες όλες αυτές τις μέρες πέρασες κανένα χιλιάρι μήπως ( σταματημένο βέβαια)
![]()
Τι έγινε ρε μάγκα παράτησες τις στροφές γιατί δεν σε παίρνει και πουλάς τώρα πνεύμα με τον ΤΙΤΑΝ (καλός είναι δεν λέω αλλά αν είχε και SUZUKI θα ήταν ακόμα καλύτερος ) πάντως πολύ θα ήθελα να ήμουν ποιο κοντά και να πήγαινα καμιά βόλτα με τον ΤΙΤΑΝ που ξέρεις μπορεί και να έχει δίκιο για όλα αυτά που ισχυρίζεται τόσο καιρό αλλά αν ποτέ κατέβει όπως λέει και ο ίδιος θα ήθελα πολύ να πούμε και από κοντά.
![]()
![]()
Ενώ εγώ εχω φωτό από κινητό
![]()
AOYYYY
είπαμε κλιπόν και όχι μαρσπιέΑρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Αγαπητε συναδελφε και συνοδοιπορε μοτοσυκλετιστη...(λεμε τωρα)φλαντζες καιγανε
κατι R6 αν ενθυμησαι καλως, οσο για τα μαρσπιε ,υπαρχουν και ρυθμιζομενα(βλεπε suzuki)
αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα![]()
![]()
![]()
Οσο για τις πιστες στην Αμερικη, να μιλησουμε απο κοντα μιας και τις ξερεις κι εσυ καλα,
να δουμε μηπως εχουμε οδηγησει σε καμμια ιδια και οι δυο![]()
![]()
![]()
έχει μία διαφορά
![]()
![]()
AOYYYY
Εκεί βασίζομαι αγορίνα μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Ναι ξερω οτι το μηχανακι ειναι εντελως Stock και δεν ειχε προλαβει να ανοιξει το μοτερ με τα 2200 κμ που ειχα.
Τεσπα για να μην μακρυγορουμε,ναι ειχε καλυτερο ανοιγμα το Ρ.
Οσο για την βεντετα που λες....κατεβα εσυ κατω και....
.............................
θα σε πεθανω στα ξυδια και στο φαγητο!![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε βιβες παω για μπανιο![]()
Μην κάνεις απειλές που δε μπορείς να πραγματοποιήσεις!!!
ΥΓ.Πίνω πολύ!![]()
Aρχίζεις και πιστεύεις ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Θα καραφλιασο με αυτα που ακουο.... Κ7 να χανει απο Ρ1...
Κ4 το εχει το Ρ1... και εσεις μιλατε για Κ7..
Πως κανετε κονδρες εκει απορω....
Να σου πώ άνοιξα ταυτόχρονα με ένα φτιαγμένο και κοντό γρανάζομα Κ6 και με ένα στοκ κ5
Το κ5 δε με έβλεπε! Το φτιαγμένο κοντό Κ5 έφυγε ένα μηχανάκι στην εκκίνηση και παρέμεινε εκεί τον μάζευα με αργο ρυθμό!
Ά άνοιξα και με κάρμπον Κ5 πολύ δυνατό και κοντό και τα ίδια με το Κ6 έφυγε ένα μηχανάκι και εκεί!![]()
Kαι εγώ θα ήθελα να τα πούμε και να λογομαχίσουμε ίσως απο κοντά αλλά όσο και να γουστάρω να πάρω το R σε νησί δε το κάνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
![]()
για τους εξής λόγους!
1) Φοβάμαι πού θα το παρκάρω και θα έχω άνχος
2) Θα βρεθεί ο τοπικός ήρωας του νησιού και θα με προκαλεί σε κοκορομαχίες!
3) Οι δρόμοι είναι για τον φούτσο
4) Το καλοκαίρι επειδή είμαστε σε διακοπές τείνουμε να ξεχνάμε κανόνες και όρια
Γι'αυτό συνήθως πάω με κανα παπί ή τώρα με τον καναπέ που χωράει και έναν μικρό άνθρωπο(κινέζο) κάτω απο τη σέλα... Άσε που όποιος είναι ίσω δε γκρινιάζει οτι τρέχω κάνω σούζες οτι τον πονάνε τα χέρια και ο κ#λος!
Παιδιά να πώ κάτι με τις φωτό...
Επειδή πολλοί έχουμε βάλει φωτό εδω μέσα μαζί και εγώ...
Οι φωτό δε λένε τίποτα...
μόνο οτι μπορεί να έχεις ωραίο στυλάκι ή όχι και οτι κάθεσαι σωστά πάνω στο μηχανάκι σου ή όχι!
Δεν δείχνουν πόσο γρήγορα πάς, και πώς αντιδράς υπο πίεση σε μία πίστα και πώς αποφεύγεις δυσάρεστα! Άρα ότι φωτό και να βάλουμε δε λένε πολλά...
![]()
Εγώ μπαίνω στη πίστα για τη πάρτη μου! μόνο για οδηγική ευχαρίστηση!
Ποτέ δεν έχω ζητήσει να μου μετρήσει κάποιος χρόνους, άσχετο αν κάποιοι φίλοι απο περιέργεια το κάναν!
Φιλικά
Γιώργος
![]()
Τι να πιστευο ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Aρχίζεις και πιστεύεις ε?
Να σου πώ άνοιξα ταυτόχρονα με ένα φτιαγμένο και κοντό γρανάζομα Κ6 και με ένα στοκ κ5
Το κ5 δε με έβλεπε! Το φτιαγμένο κοντό Κ5 έφυγε ένα μηχανάκι στην εκκίνηση και παρέμεινε εκεί τον μάζευα με αργο ρυθμό!
Ά άνοιξα και με κάρμπον Κ5 πολύ δυνατό και κοντό και τα ίδια με το Κ6 έφυγε ένα μηχανάκι και εκεί!![]()
οτι περασες κ7 κ5 κ6 φτιαγμενα....
2 περιπτωσεις πεζουν...
1.Λες μπουρδες
2.Η δε ξερουν να ανοιγουν το γκαζι με αυτους που τρεχεις :rotflmao:
Να υποθεσω οτι δε τρεχετε απο σταση ε?
Σιγα μι τρεχατε απο σταση :rotflmao: :rotflmao: θα ειχες παει για δισκακια τωρα![]()
1. Το ξέρεις οτι δε λέω μπορύρδες! Οτι έχω πεί έχουν μπεί οι ίδιοι και το έχουμ επιβεβαιώσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Τι να πιστευο ρεοτι περασες κ7 κ5 κ6 φτιαγμενα....
2 περιπτωσεις πεζουν...
1.Λες μπουρδες
2.Η δε ξερουν να ανοιγουν το γκαζι με αυτους που τρεχεις :rotflmao:
2. Όλοι ξέρουν να ανοίγουν πολύ καλά το γκάζι οι 4 είναι μέσα στις πίστες συνέχεια και ο 5ος είναι αγωνιζόμενος!![]()
όχι ρεπρίζ 2ες και 3ες... Απο στάση θα κρίνεται ο οδηγός και όχι το μηχανάκι!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Να υποθεσω οτι δε τρεχετε απο σταση ε?
![]()
Δεν είναι όλοι σα και σένα εδω μέσα Γρηγόρη! Που θές τον προϋπολογισμό της ΕΟΚ σε δίσκους για να βάλεις κόντρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Σιγα μι τρεχατε απο σταση :rotflmao: :rotflmao: θα ειχες παει για δισκακια τωρα![]()
Εγώ δίσκους δεν έχω αλλάξει ακόμα και προβλέπεται να αργήσω!![]()