Κι έχουμε και το μπλουζάκι Phantom PhanΑρχικά δημιουργήθηκε από manos cbr600fi
για τα 30 χρονια υπηρεσιας![]()
A.... Κάπτεν; Όταν θα περνάτε τις Άλπεις, πρόσεχε![]()
Εκτός από τα σύγχρονα παίζει κι ένα απο τα αγαπημένα μου F-5E tiger![]()
Κι έχουμε και το μπλουζάκι Phantom PhanΑρχικά δημιουργήθηκε από manos cbr600fi
για τα 30 χρονια υπηρεσιας![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε συ sniper ποθ στο καλο το βρισκεις?Θελουμε και εμεις!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι έχουμε και το μπλουζάκι Phantom Phan![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ρε συ sniper ποθ στο καλο το βρισκεις?Θελουμε και εμεις!!![]()
![]()
![]()
Επίσης μπλουζάκι από το σμετ για τα blk 52+ και πολλά άλλα....
και μερικοί με έχουν δει με το μπλουζάκι της 23/5 με το νούμερο του Ηλιάκη στην πλάτη....
Edit : για τα 30 χρόνια οι χειριστές της 348 έβγαλαν κι ένα μαυρο.... το έχουμε κι αυτό, όπως επισης και το μπρελόκ με το RF4Ε με τα επετειακά χρωματάκια του
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
Επίσης μπλουζάκι από το σμετ για τα blk 52+ και πολλά άλλα....
και μερικοί με έχουν δει με το μπλουζάκι της 23/5 με το νούμερο του Ηλιάκη στην πλάτη....
Edit : για τα 30 χρόνια οι χειριστές της 348 έβγαλαν κι ένα μαυρο.... το έχουμε κι αυτό, όπως επισης και το μπρελόκ με το RF4Ε με τα επετειακά χρωματάκια του
![]()
![]()
Φανταζομαι δεν παιζει να μας προμηθευσεις και εμας κανενα ε?
Μπαινω στο merge...
![]()
Φανταζομαι δεν παιζει να μας προμηθευσεις και εμας κανενα ε?
Δεν τα προμηθεύω εγώ.... κι εγώ από άκρες τα βρίσκω.... ιδιαίτερα το μπλουζάκι της 343 είναι σπανιότατο....
100 τετοια (5 μοιρες) ειχαν προσφερθει το '75 απο τη Northrop με προοπτικη μετα να μεταπέσει η αεροπορία στο F-20 Tigershark (αδοξα χάθηκε αυτος ο αντιπαλος του F16...)Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αλλα, η πολιτική τότε έλεγε άλλα, θέλαμε την ελληνογαλλική φιλια (παλι Καραμανλής ήταν πρωθυπουργος) ωστε ο Βαλερι Ζισκαρ να μας βάλει στην ΕΟΚ.... οποτε αντι για 100 F5E ήρθαν 40 Μirage F1, καποια απο αυτα μαλιστα κατ' ευθειαν απο τα αεροσκαφη της γαλλικής Π.Α.
Ορθως θα έλεγε κανεις μια και τελικά μπηκαμε στην ΕΟΚ...
Αλλα αυτό ειναι μια άλλη ιστορια..![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
100 τετοια (5 μοιρες) ειχαν προσφερθει το '75 απο τη Northrop με προοπτικη μετα να μεταπέσει η αεροπορία στο F-20 Tigershark (αδοξα χάθηκε αυτος ο αντιπαλος του F16...)
Αλλα, η πολιτική τότε έλεγε άλλα, θέλαμε την ελληνογαλλική φιλια (παλι Καραμανλής ήταν πρωθυπουργος) ωστε ο Βαλερι Ζισκαρ να μας βάλει στην ΕΟΚ.... οποτε αντι για 100 F5E ήρθαν 40 Μirage F1, καποια απο αυτα μαλιστα κατ' ευθειαν απο τα αεροσκαφη της γαλλικής Π.Α.
Την ανάγκη διαφοροποίησης λόγω του άτυπου εμπάργκο (καθυστερήσεις ανταλλακτικών) των ΗΠΑ λόγω Κυπριακού ξέχασες....![]()
Μόνο ότι έχει λυθεί θυμάσαι...![]()
Δεν την ξέχασα...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Την ανάγκη διαφοροποίησης λόγω του άτυπου εμπάργκο (καθυστερήσεις ανταλλακτικών) των ΗΠΑ λόγω Κυπριακού ξέχασες....![]()
Μόνο ότι έχει λυθεί θυμάσαι...![]()
Την ίδια εποχή όμως αγοράσαμε και 60 LTVought Α-7Η Corsair II κατ' ευθειαν απο τας Αμέρικας (χαρα που έκανε η Vought τοτε λιγο πριν κλεισει η γραμμη παραγωγής), οποτε....![]()
Ουτως ή άλλως οι στρατιωτικές προμήθεις είναι και πρέπει να ειναι συνισταμένη πολιτικών επιδιώξεων
Ειρρήσθω εν παρόδω, όλα τα εναπομειναντα Α-7Η βρισκονται πλεον σε μακρά αποθήκευση στο αεροδρόμιο Αγρινίου, όπως και τα F104 παλιότερα. Μόνο τα Α-7Ε εμειναν εν ενεργεία.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν το γνωριζω αυτο.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι τελικα δεν μας κακοπεσαν τα F1!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
100 τετοια (5 μοιρες) ειχαν προσφερθει το '75 απο τη Northrop με προοπτικη μετα να μεταπέσει η αεροπορία στο F-20 Tigershark (αδοξα χάθηκε αυτος ο αντιπαλος του F16...)
Μπαινω στο merge...
Επισης παιδες να σας πω κατι που οσοι παρακολουθητε αυτο το ποστακι σιγουρα θα θελετε να μαθετε (αν δεν το εχετε μαθει ηδη)
Η Π.Α. εχει ξεκινησει τις ενεργειες για την διοργανωση του 2ου Αρχαγγελου,τον Σεπτεμβριο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεις να μας πεις τις πηγες σου???
![]()
Καλό αεροσκάφος, το έχω ζήσει για καμιά δεκαριά χρόνια αφού ζούσα στην 126.. αλλά ψιλοπονεμένη αγορά.. για τον εξοπλισμό του δεν επιλέξαμε magic αλλά aim-9 με αποτέλεσμα το σύστημα ελέγχου πυρός να μην συνεργάζεται πλήρως..άσε που η συντήρηση τους ήταν πολύ δαπανηρή..άσε που δεν είχαν σύστημα αυτοπροστασίας, άσε που δεν προμηθευτήκαμε την διθέσια έκδοση και στο ΣΜΕΤ στην Τανάγρα το πρώτο solo ήταν σκέτη ψυχρολουσία..Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Δεν το γνωριζω αυτο.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι τελικα δεν μας κακοπεσαν τα F1!![]()
Φαντάσου τι κλακάζ έχει να πάθει ο Ελβετός αν δει τους δικούς μας να κάνουν τα ίδια (χαμηλές πτήσεις) με τα canadair... θα του φύγει ο τάκος..![]()
Σίγουρα.... αλλά.... εδώ έχουμε on board camera με κάτι άλλους λιγάκι καλύτερουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Φαντάσου τι κλακάζ έχει να πάθει ο Ελβετός αν δει τους δικούς μας να κάνουν τα ίδια (χαμηλές πτήσεις) με τα canadair... θα του φύγει ο τάκος..![]()
![]()
δεν προσέχεις εσύ.... θα σε κάνω recycle!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δείτε αυτούς ....και ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα γύρω από τα Low passes.....![]()
![]()